Dodaj do ulubionych

Oliwkowy peeling do ciała

25.04.06, 22:07
W końcu go otrzymałam, zamawiałam 2 katalogi temu, jak się tylko pokazał i
dopiero w 6 kat. go otrzymałam. No i jestem zachwycona, świetny, gęsty,
pieniący ( nielubię peelingów które się nie pienią), mocno szoruje skórę,
przepiękny zapach serii oliwkowej. Dobre opakowanie bo pudełeczko i bardzo
prosto się go aplikuje, nie jak ten tropikalny, który również jest świetny( w
szorowaniu skóry są porównywalne), ale opakowanie, ta buteleczka mnie dobija,
wyciskanie tego z tej butelki,oj nie lubie, nie lubie, dlatego nie kupuję
tropikalnego skruba do ciała. Serdecznie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • milenkaj Re: Oliwkowy peeling do ciała 26.04.06, 12:58
      a ja uwielbiam zapach serii tropikalnej i nie zrazi mnie nawet buteleczka.
      trzeba miec na nia sposob big_grin
      • kartoffeln_salat Re: Opakowanie kością niezgody w rodzinie 28.04.06, 21:10
        buteleczke z tropikalnym scrubem musiałam stawiać na zakrętce, i zawsze mi ją
        mężuś w kąpieli zrzucał, z wolna stawała się ona kością niezgody między nami,
        problem się nasilał tymbardziej, że z buteleczki ubywało i robiła sie ona
        lżejsza, tym samym mniej stabilna, częściej się dawała strącać aż usłyszałam ze
        mi wszystkie te graty powyrzuca z łazienki, oj działo się, działo....
        Teraz stoi tam maska oliwkowa, w płaskim, nie powoduje żadnych spięć, więc
        jednak lepsze jest to okrągłe opakowanie.
        Co do opakowań, to grubość tubek foot works przerasta czasem moc moich
        nożyczek, muszę je rozcinać siłą!, a tam jescze 1/4 kremu zostaje i nie dałaby
        sie normalnie wycisnąć. Raz tego grubego 125 ml nie umiałam przeciąć, mężusia
        musiałam poprosić, on ma więcej siły w rączkach, zaś się człowiek nasłuchał o
        gratach w łazience...etc
    • goscha Re: Oliwkowy peeling do ciała 26.04.06, 15:20
      Ja też uwielbiam peeling cukrowy. Butelkę cały czas trzymam do góry dnem i zero
      problemów z wyciskaniem. Polecam.
      Osobiście wolę tubki i butelki, bo wybierając kosmetyki ze słoików i pudełek
      łatwo je zapaćkać i szybciej się psują.
      Ale wracając do tematu, moja siostra da się pokroić za serię oliwkowąsmile
    • reniula28 Re: Oliwkowy peeling do ciała 26.04.06, 21:02
      Czy oliwkowy peeling to to samo co żel kąpielowy z oliwka?????
      • patusia22 wydaje mi się,że to SCRUB str.103 w kat.6 27.04.06, 09:39
    • epa5 Re: Oliwkowy peeling do ciała 27.04.06, 19:19
      Jest to peeling, bardzo mocno poleruje skórę, jest naprawdę świetny. Odnośnie
      tropicalnego skruba, to właśnie zraziła mnie do niego ta buteleczka, wkurzało
      mnie to wyciskanie z niej peelingu, chociaż sam peeling tropikalny jest
      świetny. Pozdrawiam.
    • dori19851 Re: Oliwkowy peeling do ciała 27.04.06, 19:28
      epa5 a używałaś może skrub z czerwonej serii SSS mozesz mi powiedzieć , który
      lepiej ściera martwy naskórek?
      • katarzynadudek7 epa5 lepiej nie odpowiadaj!!!!!!!! 27.04.06, 21:03
        Patrz post o błyszczyku.
        • goscha Re: epa5 lepiej nie odpowiadaj!!!!!!!! 28.04.06, 09:31
          Sorki, ale ja też nie rozumię Twojego postu. Dori zadała normalne pytanie, a Ty
          się zachowujesz jak wściekły pies. O co Ci chodzi?!
          To samo w przypadku wątku błyszczykowego. Może jestem inteligentna inaczej ale
          dla mnie nie ma niejasności w pytaniu Dori.
          Wyluzuj trochę dziewczyno. Idź na spacer i odpocznij od komputera.
          Pozdrawiam was obie.
      • k0k Re: Oliwkowy peeling do ciała 28.04.06, 09:25
        używałam scrubu z serii SSS całkiem fajny był bo gęsty i dużo ma tych
        ścierających drobinek dla mnie rewelacja, tropikalny dopiero zacznę stosować
        smile) oliwkowego nie kupiłam (narazie)
    • dori19851 Re: Oliwkowy peeling do ciała 27.04.06, 22:17
      Wiesz co katarzynodudek jesteś WSTRęTNA!! Jeżeli każdy miałaby tak buntowac inne
      osoby jak Ty to robisz (bo niżej post tylko świadczy o buntowaniu innych )to
      by te forum nie istniało i ciągle powstawałyby jakies kłótnie!Naprawdę jak nie
      chcesz to mi nie pomagaj ja Cie nie zmuszam - nie będę płakała , przeżyję bez
      twoich informacji!!Ja pomagam ludziom w miarę swoich mozliwości, jeżeli nie wiem
      to nieodpowiadam na pytania, jezeli uważam, że kogoś zdenerwuję swoją
      wypowiedzią ( podam przykład twojej wypowiedzi ,, epa5 lepiej nie odpowiadaj,
      patrz watek..." ) to wogóle nie pioszę i nie buntuję inne osoby Tak jak Ty to
      robisz.Co Ty w ten sposób chcesz udowodnić, ze jesteś koordyntorka i jesteś taka
      mądra i inteligentna a innych chcesz pokazać w gorszym świetle jako tych
      mniejinteligentych.Weż się nad sobą zastanów!!!
      • madzialenka82 Re: Oliwkowy peeling do ciała 28.04.06, 09:32
        Używałam tego rózowego z SSS i dla mnie jest supersmile Bardzo polecam. Miałam tez ten z planet spa, który wycofali (skarby Indii) - ten to był taki średni. Teraz mam ten z serii bronze, niestety jest do kitusad A Tych z Planet Spa nie używałam. Dla mnie ich cena jest ciut za wysoka i kupuje je tylko "od święta"
        • isa666 Re: Oliwkowy peeling do ciała 28.04.06, 09:55
          Tropikalny scrub jest świetny, a na ten oliwkowy też miałam chrapkę, ale trochę za drogi sad
          Mówicie, że ten peeling SSS jest dobry? smile Myślałam nad nim kiedyś, ale konsultantka mi go odradziła, bo wg. niej był kiepski.
          • k0k Re: Oliwkowy peeling do ciała 28.04.06, 11:25
            ile osób tyle opinii, ja mam tłustą skórę i po nim miałam naprawdę czystą,
            gładką skórę a potem jeszcze preparaty wyszczuplająco-ujędrniające i git smile)
          • justa_79 Re: Oliwkowy peeling do ciała 28.04.06, 11:44
            SSS dobry jest smile
    • epa5 Re: Oliwkowy peeling do ciała 28.04.06, 17:09
      Srub z sss jest dobry, ale słabszy od oliwkowego.
    • dori19851 Re: Oliwkowy peeling do ciała 30.04.06, 00:06
      hehe ja też rozcinam nożyczkami opakowaniasmile Nie zniosłabym tego wyrzucania
      kosmetyków wiedząc, że w opakowaniu znajduje sie jeszcze dużo
      kosmetyu.Najbardziej wkurzaja mnie błyszczyki.Tym patyczkiem nie mozna wydłubać
      kosmetyku do końca.Kiedyś nawet kroiłam błyszczyk nożem kuchennym ( pewnie terz
      sie nabijacie hihi . Wiecie po takim otwarciu mialam błyszczyk jeszcze
      bardzooooooooo długooooooooooo.A Wy czym wydłubujecie te resztki, można nawet
      powiedzieć dużeeeeeee resztki.
      • madzialenka82 Re: Oliwkowy peeling do ciała 30.04.06, 11:55
        dori ja też rozcinam wszystkie opakowaniasmile i jestem w szoku jak widze ile tego tam jeszcze jest!
        A na błyszczyki nie mam metody jak na razie. Zresztą chyba żadnego nie zuzyłam nawet do połowy opakowania!!
        A te które nie da się za bardzo rozcinać - tware tuby, buteleczki, stawiam korkiem do dołu i czekam az spłyniesmile Pod tym względem bardzo dobrze spisuja się balsamu senses i naturals. Nic się nie marnuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka