Dodaj do ulubionych

dziwne łaskotanie

16.06.04, 19:04
Witam - mam takie dziwne zjawisko - jak mąż zabawia się moją łechtaczką to czuje takie dziwne łaskotanie, które nie jest przyjemne.

Co to może być ? Dlaczego nie czuje przyjemnosci ?
Obserwuj wątek
    • wcalenietakimaly Re: dziwne łaskotanie 17.06.04, 19:55
      A wiecie gdzie masz lechtaczke? Moze on "zabawia" sie inna czescia twego ciala.
      kaziu
      • zona25 Re: dziwne łaskotanie 18.06.04, 07:51
        nie ma obawy
        wiemy doskonale :)
        • wcalenietakimaly Re: dziwne łaskotanie 18.06.04, 15:56
          zona25 napisała:

> nie ma obawy
          > wiemy doskonale :)

Gratulacje. Mozesz poczytac watek na Erotika Nowa na temat pozytywnego wplywu
          cukierkow firmy Halls. To nie sa zarty. Juz dwa lata wczesniej czytalem na
          necie o tym triku. Ponoc doznania sa duze. Tak "poruszajaco" dziala pewno jakis
          skladnik w nich zawrty moze eukaliptus. Wtedy dwa lata temu doktor
          wyszczegolnial jeszcze niektore pasty do zebow, ktore dzialaja podobnie. Ale
          nie wszystkie o smaku mietowym lub mentolowym dzialaja tak pozytywnie na tego
          typu milosc.
          Zycze udanego experymentowania.
          kaziu
          • zona25 Re: dziwne łaskotanie 22.06.04, 07:25
            wcalenietakimaly napisał:

> Gratulacje. Mozesz poczytac watek na Erotika Nowa na temat pozytywnego wplywu
            > cukierkow firmy Halls. To nie sa zarty.

Niestety te cukierki tez nie pomagaja :(
            • wcalenietakimaly Re: dziwne łaskotanie 22.06.04, 17:41
              zona25 napisała:

> Niestety te cukierki tez nie pomagaja :(

Twarda z ciebie "sztuka". Wiec moze jakas operacja by sie zdala.
              Uciac mu jezyk i przyszyc inny :)
              pozd.
              • sol_bianca Re: dziwne łaskotanie 22.06.04, 21:32
                wcalenietakimaly napisał:
                >
                > Twarda z ciebie "sztuka". Wiec moze jakas operacja by sie zdala.
                > Uciac mu jezyk i przyszyc inny :)
                > pozd.
                Baaaaardzo zabawne :((((

Żona, nie martw się. Po pierwsze, nie wszystko musi ci sprawiać przyjemność,
                każdy ma swoje ulubione metody uprawiania miłości. Po drugie (i nie piszę tego
                żeby powiedzieć że coś z wami nie tak) tego też się trzeba nauczyć. A jeśli
                robisz to sama, to jest przyjemnie? Jeżeli tak, może on się niewłaściwie do
                tego zabiera - pokaż mu jak powinien to robić. A jeżeli nie, może po prostu ta
                część twojej anatomii nie jest jeszcze "rozbudzona". Radzę ćwiczyć i wypróbować
                różne formy dotyku.
                • wcalenietakimaly Re: dziwne łaskotanie 22.06.04, 23:06
                  sol_bianca napisała:

> Baaaaardzo zabawne :((((

Ponurak z ciebie i koniec. Nie zauwazylas calej naszej wymiany zdan. W koncu
                  ostatni wpis byl zartobliwy.
                  A swoja droga jak juz to gdzies napisalem jesli babka nie ma talentu do tego to
                  przez "podpowiedzi" i praktyke stanie sie najwyzej rzemieslnikiem a nie
                  mistrzem.
                  Niektorzy faceci nie maja ochote na takie rzemioslo.
                • zona25 Re: dziwne łaskotanie 27.06.04, 11:14
                  sol_bianca napisała:

> A jeśli
                  > robisz to sama, to jest przyjemnie? Jeżeli tak, może on się niewłaściwie do
                  > tego zabiera - pokaż mu jak powinien to robić.

Niestety na swój dotyk reaguje podobnie - łaskotanie które trudno wytrzymać.
    • jajanamate Re: dziwne łaskotanie 23.06.04, 01:57
      No moja girl też ma takie coś,tak wiec nie jesteś samotna z takim
      problemem.Kiedyś już pisałem o tym na forum,ale nic ciekawego sie nie
      dowiedziałem.Jedynie,że przyjemności trzeba sie nauczyć ...etc.Ale jak skoro
      dziewczyne to łaskocze i nie jest to dla niej przyjemne.Tyle sie poprawiło,że
      nie ma tak jak kiedyś odrazu,tylko nieprzyjemność odczuwa dopiero po jakimś
      czasie(niezależne to jest od techniki:palec,język... i delikatności,tak więc to
      odpada jako przyczyna.
      Prosiłbym o wypowiedź Doktora.
      PS.Ci,którzy chcą pisać coś głupiego niech lepiej nie zabierają głosu w tym
      wątku.THX
      • zona25 Re: dziwne łaskotanie 27.06.04, 11:15
        jajanamate napisał:

> dziewczyne to łaskocze i nie jest to dla niej przyjemne.Tyle sie poprawiło,że
        > nie ma tak jak kiedyś odrazu,tylko nieprzyjemność odczuwa dopiero po jakimś
        > czasie(niezależne to jest od techniki:palec,język... i delikatności,tak więc

Wlasnie mam tak samo - po chwili pieszczot czuje to nieprzyjemne łaskotanie.
        A mam pytanie - czy Twoja żona ma orgazmy podczas stosunku ?
        • jajanamate Re: dziwne łaskotanie 28.06.04, 07:11
          Jeszcze nie żona,a współżycie dopiero zaczynamy i niestety jeszcze tego nie
          przeżyła.Ale dopiero sie uczymy i wszystko jest na dobrej drodze:D Tylko ta
          łechtaczka mi nie daje spokoju co z nią jest?
    • jajanamate Re: dziwne łaskotanie 27.06.04, 01:59
      Czy doktor odpowie na to pytanie,czy tylko wybiera te co mu sie podobają lub/i
      ma na nie gotowe odpowiedzi:).A może zrobił sobie już wakacje:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka