myska85 19.07.06, 20:04 Poradzcie mi cos co przez letnie buty 'podeszwy' moich stóp są twarde i brzydkie Moze ten scrub? Mam krem do stop i spray i nic nie działa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patusia22 Re: Diamentowy scrub do stóp 19.07.06, 20:11 może złuszczający peeling do stóp im pomoże a na to jeszcze ten nowy krem intensywnie zmiękczający stopy Odpowiedz Link
olenka_ja Re: Diamentowy scrub do stóp 19.07.06, 20:20 Sądzę, że scrub rzeczywiście trochę Ci pomoże, ale nieoczekuj cudów! Moim zdaniem jest bardzo dobry i warto w niego zainwestować - bardzo fajnie "ściera" stopy, ale musi to być okupione częstym jego stosowaniem. Ja w sumie ze stopami też mam straszne problemy, ale po tym scrubie i maseczce lawendowej oraz kremie glicerynowym (do rąk!!) rzeczywiście nabrały wyglądu zadbanych stóp. Nie wiem wiec w sumie czy to zasługa scrubu czy tych innych specyfików, ale napewno pomaga. Odpowiedz Link
dori19851 Re: Diamentowy scrub do stóp 19.07.06, 22:26 w katalogu 10 są PłATKI PILINGUJąCE DO STóP w składzie mają kwas glikolowy, więc może to być super kosmetyk.Do twarzy są też takie płatki z seri Anew Clinical, które maja w swoim składzie kwas glikolowy i musze powiedzieć po zastosowaniu bużka jest gładka i mięciutka. Moze te płatki tak samo będą działały Ja napewno te płatki kupię Odpowiedz Link
misioczat Re: Diamentowy scrub do stóp 20.07.06, 12:56 Oj, ja tez czekam na te platki! I tez mam nadzieje, ze beda tak samo dobre jak peeling 2step )) Moje stopy swietnie sciera scrub z mineralami z Morza Martwego. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Diamentowy scrub do stóp 20.07.06, 10:05 polecam tropikalny krem do stóp Planet SPA - fantastycznie likwiduje zgrubienia. Odpowiedz Link
bluebox Re: Diamentowy scrub do stóp 20.07.06, 12:59 justa_79 masz na myśli tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA ? a może lepszy krem do stóp z minerałami z morza martwego albo ten nowy krem intensywnie uelastyczniajacy z footworks??? który z 3 polecacie??? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Diamentowy scrub do stóp 20.07.06, 14:16 z minerałami świetnie nawilża. natomiast tropikalny po miesiącu codziennego stosowania sprawił, że nie była mi potrzebna tarka do stóp. uelastyczniającego dopiero zaczynam używać, całkiem przyjemny. Odpowiedz Link
snowqueen Re: Diamentowy scrub do stóp 21.07.06, 07:34 Ja też mam taki problem, głównie z szorstkimi, twardymi piętami i ten scrub się sprawdza. Stopy są po jego użyciu dużo gładsze, przy dodatkowym stosowaniu jakiegoś kremu (ja akurat używam głęboko nawilżającego z tej samej serii) efekty są trwalsze. Niestety moim zdaniem jest koszmarnie niewydajny, tubka wystarczyła mi na jakieś 8 czy 9 razy! Teraz wypróbuję ten z letniej, kokosowej serii... Liczę, że będzie równie dobry. Złuszczającego kremu do stóp nie polecam, bo nie działa. Odpowiedz Link
silver84 Re: Diamentowy scrub do stóp 21.07.06, 13:12 Diamentowy scrub do stóp polecam go z czystym sumieniem-mam także ten nowy kokosowy ma mniejsze drobinki ale za to świetny zapach. Odpowiedz Link