angeliczka_k 31.07.06, 13:04 czesc wam!!! mam taki mały problem!! miałam tadzik i go wyleczyłam.. lecz zostały mi blizny Czy jest cos w avonie na blizny i przebrawienia dobrego co by mi pomogło?????? z góry dzieki za rady pozdrwaim wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dori19851 Re: Prosze o Rade dziewczynki :):P 31.07.06, 18:22 na przebarwienai polecam dwustopniowy peeling Anev.Ale najlepiej zacznij stosować zimą i stosuj kremy z wysokim filtrem.Po peelingumskóra staje sie gładka, mięciutka i jaśniejsza. P.S Co Ci tak pomogło na trądziki? Odpowiedz Link
corpse Re: Prosze o Rade dziewczynki :):P 31.07.06, 18:55 dobry jest krem z apteki drula,smarujesz na noc przez miesiac Odpowiedz Link
angeliczka_k Re: Prosze o Rade dziewczynki :):P 31.07.06, 20:56 byłam u p. dermatolog i pomogł mi taki zel isotrexin... Acha a ten krem "drula: to wiesz jak jest cena jego ?? dzieki wam Odpowiedz Link
pomyslowa Re: Prosze o Rade dziewczynki :):P 03.08.06, 12:58 Proponuje wpisac słowo "drula" w Google Odpowiedz Link