Dodaj do ulubionych

nie ma też żeli z nowej linii SPA

28.09.06, 21:37
tzn tych co mieli dodawac za zamowienie powyzje 400 zł
dostalam scrub do rąk i mają dosłać ten żel bo znów opóznienie
ręce i nie tylko -opadają
buziaki
Veea
Obserwuj wątek
    • anulakote Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 28.09.06, 21:58
      haha tongue_outP
      przecież to już wiadomo od min. tygodnia wink
      • veea Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 28.09.06, 22:00
        haha
        no nie wiem komu to wiadomo ja dobpiero dzis odebralam paczke
        a pisal to juz ktos an forum, tą radosna wieść?
        buziaki
        Veea
      • ciemnogrodzianka Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 29.09.06, 06:15
        Niby wiadomo, ale prawdę mówiąc miałam cichą nadzieję że dowiozą. Dziś składam
        drugie zamówienie i wskoczę w w odpowiedni próg.
    • anulakote Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 28.09.06, 22:16
      było - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=48672009&a=48688406
    • bratek13 ?? 28.09.06, 23:14
      Wiecie co....że Avon daje czadu-nie ulega wątpliwości-ale nie rozumiem zupełnie dlaczego z tej konkretnej sytuacji nie próbujecie wyciągnąć czegoś pozytywnego...przecież miał być to prezent dla nas-czyli nie pod zamówienie.Ja tez nie dostałam żelu, a scrub..ucieszył mnie-bo stwierdziłam że przez ich niedociągnięcia ja skorzystam.Dostanę żel jak go wyprodukuje ktoś łaskawie a przy okazji dostałam scrub....Rachunek chyba prosty-2 zamist 1smile
      niemniej jednak-przegięcie świata-na zamóweiniu brak próbek crystal aura należnych do określonych produktówsmile
      Pozdrawiam
      • jajcara3 braki i braki w avonie 29.09.06, 07:01
        U mnie nie tylko brak portfela KR, ale również próbek crystal aura należnych do produktów (te które zamówiłam odpłatnie OCZYWISCIE są dostępne i zafakturowane). Pomijam też edp Percive w zestawie - produkt zastępczy. Rzeczywiście nie tylko ręcę opadają... A nowego regulaminu KR nadal jak nie było tak nie ma...
        Pozdrawiam.
    • paulinkaka Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 30.09.06, 10:21
      BRAWO !!!! braki hihihihi poczekajcie na święta to będzie afera!!!! jak zwykle
      będzie wiadomość o nadsprzedaży. To żeby przygotować się odpowiednio wcześniej
      na takie dni to zawsze sa braki.

1)Dla nas to oznacza rezygnacja z usług naszych klientek-bo pójdą i kupią
      gdzieś indziej
      2)Rezygnacja KK, które nie bedą którys raz świeciły oczami za te marne grosze,
      które zarabiają
      3)No i rozkwit sprzedaży na allegro, bo tam nie ma braków!!!!!

hahahhaha SPRZEDAŻ BEZPOSREDNIA! Umową możemy sobie..... nic nie warta i nikt
      jej nie przestrzega!
      • jaurszula Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 30.09.06, 18:46
        nie jak ZWYKLE!!!....w poprzednich latach nie było takiej sytułacj,
        >by były braki... ja miałam minimalne w świątecznych paczkach 2005r ....czy z
        przyzwyczajenia takie wyrocznie..nie rozumię do czego te Brawa!!!!!!!!!!!!
        każdy sądzi według siebie..
        co do groszy to każda KK wie czy marne czy nie..nikt nikogo do niczego nie
        zmusza czy KK składa zamówienie czy nie..
        nie ukrywam że tych grosików mogło by być więcej....
      • jaurszula Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 30.09.06, 18:49
        nie bybyło oferowanego produktu..tak to prawda..lecz był zastępczy..a to co
        mieli i tak przyśla..
        więc jesli nie jesteś w temacie, to nie mąć...
      • darg23 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 02.10.06, 12:14
        No ja niestety nie miałam takiego szczęścia i w zeszłym roku przed świętami
        braki w paczce były. Zamówiłam dla dwóch moich sióstr na prezenty gwiazdkowe
        takie komplety (kosmetyczka+tusz pogrubiający+błyszczyk+gruba kredka do oczu).
        Kosmetyki przyszły w połowie stycznia. Wątpię, aby tym razem braków nie było.
        • paulinkaka Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 07.10.06, 13:09
          No,ale widać, ze jaurszula nie ma braków.Ja mam w kazdej paczce braki i dlatego
          obawiam się świąt. Niedługo nikt juz nie bedzie chciał u nas zamówić na święta
          albo i wogóle, bo klient nie będzie czekał na produkty miesiacami. Pójdzie do
          sklepu lub na allegro kupi je sobie.
          • jaurszula Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 08.10.06, 11:21
            hm...może przeczytasz bardziej ze zrozumieniem co napisałam...
            • paulinkaka Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 14.10.06, 07:49
              ...przeczytałam ze zrozumieniem, ale do Ciebie to nie dociera!!! Nawet jak
              dośla w nastepnej paczce to może to być w następnej lub 2,3 i kolejnejsmile) I
              zawsze to są BRAKI - nie mąć Ty w głowach! To że przysyłają produkty zastępcze
              to nie nowina i to nie jest BRAK, bo ten produkt mamy w paczce!!! Dlatego
              obawiam sie świąt, bo jak dośla braki w następnej paczce na święta lub po
              świętach to ja dziekuję! Klientka szuka prezentów w sklepie- niestety, firma
              chyba tego nie rozumie?
              • jaurszula Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 17.10.06, 20:34
                może ma trochę szczęścia....na dość wysokie zamówinie brak tylko pilniczka do
                paznokci...
                jest i SPA zaległy i bieżący...
                a swoją drogą ja nikomu nie mące w głowie...
                nic nie sugeruje...masz prawo się obawiać jeśli wcześniej spodkały Cie BRAKI
                dobrze Cię rozumię...nie potrzebnie sie unosisz..
                życzę byś nie miała braków...a Twoje Klientki były zawsze zadowolone..
                • darg23 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 18.10.06, 12:52
                  Ja naprawdę się wkurzyłam. Dostałam rozświetlający balsam do ciała z nowej linii
                  SPA Sake i Ryż, ale zaległego żelu pod prysznic nie i ani słowa w tym temacie na
                  fakturze. Wysłałam maila z pytaniem, kiedy otrzymam zaległy prezent. Otrzymałam
                  odpowiedź, że z następnym zamówieniem. A w następnym zamówieniu znowu go nie ma
                  - jest w brakach.
                  • dori19851 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 30.10.06, 20:54
                    ja mam tak samo, jestem wściekła uncertain
    • aniaa36 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 12.10.06, 19:23
      ale do kat 12 JEST SPA-bals rozsw do ciała surprised Czyzby to Sake??
    • darg23 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 13.10.06, 07:31
      Tak, balsam rzeczywiście jest na fakturce, ale o zaległym regenerującym żelu pod
      prysznic z tej linii chyba znowu zapomnieli.
      • anna_martad Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 13.10.06, 09:00
        hmmm w 12 balsam mam zafakturowany, natomiast w 11 kwotę 400 zł przekroczyłam
        zakupami w sklepie czyli powinnam dostac 1 gratis "Wymagana wartość zamówień
        jest sumą wszystkich zrealizowanych zamówień w kampanii (zamówienia regularne,
        na odbiór własny, dostarczone przez kuriera lub zakupy w sklepie)" Nie ma nic
        takiego na fakturze Czy któraś z Was tak miała? Niby to mała rzecz, ale nie
        zamierzam odpuścić....

pozdrawiam Ania
        • cirillla Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 18.10.06, 17:50
          Spróbuj do nich zadzwonić, mają bałagan z tym sake bo wydrukowali dwa rodzaje
          ulotek, ze suma zamówień liczy się z kampanii oraz z katalogu, a to jest
          różnica. Czasami więc komputer nie widzi czy rzeczywiście się należy ten
          prezent. Zadzwoń do Warszawy i opisz sprawęsmile
          • anna_martad Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 22.10.06, 15:20
            Odpisali na maila, że ponieważ warunki spełniłam zakupami w sklepie to przyślą
            z nast zamówieniem...
            I co? I wielkieg.... z nast zamówieniem przyszedł balsam a tego żelu niet...
            Robię jeszcze 1 małe zamówienie z 12 i zaraz do nich napiszę, że ma tam być i
            już wink

Zobaczę fakturę w necie i będzie wiadomo....

pozdrawiam ania
            • patusia22 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 23.10.06, 23:05
              u mnie na fakturze w I terminie kat.12 nie ma żelu ,jest tylko balsam-ciekawe
              kiedy łaskawie przyślą ten żel.....
              • talent11 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 23.10.06, 23:17
                A ja dostałam i żel i balsam.
                • jajcara3 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 24.10.06, 07:34
                  jesteś z okręgu prognozującego?
              • patusia22 Re: nie ma też żeli z nowej linii SPA 01.11.06, 00:31
                na fakturze nie było żelu-jednak żel doszedł wraz z zamówieniem w I terminie
                kat.12-gdyż zafakturowany został w kampanii 11
    • jaurszula Re: to nowe SPA... 23.10.06, 16:22
      poprostu ..jak dla mnie śmierdzi...
      całą afrykańską serię tropików wycofują...koszmar...
      szkoda słów ..jestem bardzo zawiedzina tym zapachem..że tak powiem
      paskudztwo..sad(((
      • iskierka4 Re: to nowe SPA... 07.11.06, 08:56
        a ja dostalam wszystko. wczesniej tez mialam scrub do rak a teraz doslali
        zalegly produkt i kolejny z serii SPA za zamowienie powyzej 450 zl
        • joanna9741 Re: to nowe SPA... 07.11.06, 09:31
          ja też dostanę w czw zaległy i nowy prezent
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka