09.10.06, 18:41
Poszukuje "dobrej" pensety. Co sądzicie o tej w katalogu 12? Opłaca się wydać
te 17 zł? Prosze o rady.. smile)
Obserwuj wątek
    • kartoffeln_salat Re: Penseta 11.10.06, 12:34
      Moim zdaniem ta w katalogu na oko wygląda kształtem dobrze. 17 zł to też nie
      jest tak dużo, w drogeriach też tyle kosztują.
      Nie mam jej, chociaż bym chciała.
      Dodam jeszcze, że NIENAWIDZĘ regulacji brwi (Aaaauuuuaaaaaa), a dziś mnie to
      czeka (wyrywanie o 18 wrrrrrrrrrr). Dlaczego mnie to tak boli???
      • dori19851 Re: Penseta 11.10.06, 19:00
        w drogeriach dobre pensety mozna kupic nawet za 5-10 zł.
        • kartoffeln_salat Re: Penseta 12.10.06, 09:06
          Gdzie taką tanią widziałaś???
          • justa_79 Re: Penseta 12.10.06, 10:09
            w zwykłej drogerii. 17 zł to raczej drogo wink
            • piotr_aga Re: Penseta 12.10.06, 12:07
              no drogo naprawde. Ja kupuje w drogerii pensetkę za 3 zł, są oczywiscie drozsze
              ale ta mi starczy i jak gdzies ja zgubię czy mi się powygina big_grin to idę kupić
              taką samą
              • kartoffeln_salat Re: Penseta 12.10.06, 12:12
                Jak poszłam do drogerii to mi pokazano jedną za 15, drugą za 20-coś.
                Dobrze wiedzieć, że to drozyzna uncertain.
                W ogóle mam plan kupić sobie hennę (taką w tubce) i samemu zrobić w domku.
                Czy to dobry pomysł?
                Któraś z was robi sama henne i regulację?
                Bo ja co miesiąc zostawiam 12zł za brwi u kosmetyczki i jeszcze BOLI!
                • justa_79 Re: Penseta 12.10.06, 12:16
                  ja sama robię, hennę kupuję w proszku w takich małych fiolkach. kupuję brązową,
                  bo i tak wychodzi ciemna.
                  • dori19851 Re: Penseta 12.10.06, 12:50
                    ja nie robie henny ale sama sobie reguluję brwi. Byłam kiedyś u kosmetyczki,
                    niedosć ze zapłaciłam za 5 min pracy 8 zł to jeszcze tak bolało te wyrywanie,
                    załzawiona wyszłam z gabinetu. Jakos tak szybko wyrywała nie patrzyła na to, że
                    ciagle łzawię. Od tego czasu sama sobie depiluję brwi, to nie jest takie trudne.
                    • tullinka Re: Penseta 12.10.06, 14:10
                      Gdzie Wy tyle płacicie??Ja u mojej kosmetyczki mam regulacje za 5 zl,trwa to
                      troszke dluzej niz 5-10 min,ale mam kazdy najmniejszy niepotrzebny wlosek
                      wyrwany a Pani jest delikatna i tylko jak sie 'zapuszcze' to troszke
                      boli.Polecam Tychy ul.Myśliwska.
    • rose_red Re: Penseta 12.10.06, 22:37
      ja u swojej kosmetyczki place 6 zł za wyrwanie wink
      • kartoffeln_salat Re: Penseta 13.10.06, 09:24
        razem z henną?
        • rose_red Re: Penseta 13.10.06, 09:55
          6 zł - wyrywanie woskiem i później doskubie jeszcze pęseta....bez henny
          ..nastepny razem jak bede spytam sie ile z henna ;]
    • ciemnogrodzianka Re: Penseta 16.10.06, 21:37
      Ja sobie bardzo chwalę. Na pewno warto, ale teraz jest w brakach więc należy się
      liczyć z tym, że przyjdzie później.
      • blondwamp Re: Penseta 18.10.06, 19:46
        ja płacę za hennę + epilację 6 zł- chociaz raz zapłacilam 17 zł!!! za to ze po
        epilacji wymasowała mi trochę skórę wokoł brwii i oczu i wklepała jakiś krem- a
        do tego wszystkiego miała taką hennę, ze nie łapała wlosów i 3 razy ją
        nakładała-na szczęście ( w nieszczęściu )cena została bez zmian 17 zł ( jak
        wychodziłam, spojrzałam na cennik na drzwiach )...wiecej się nie dałam nabrać
    • maladzidzia1 Re: Penseta 21.10.06, 12:49
      Kupiłam dwie. Dla siebie i koleżanki. Jest SUPER!!!Bardzo trudno trafić na
      rynku na dobrą.Cena jest normalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka