jouka2 26.11.06, 10:52 Dziewczyny, doradzcie prosze ktory z tych zapachow nadaje sie lepiej na prezent pod choinke dla faceta 21 lat - szukam czegos zmyslowego i cieplego, w stylu np. Armani Mania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulusiuniunia Re: Midnight czy Black Suede Touch? 27.11.06, 10:32 Ne wiem który jest w stylu,którego szukasz,ale mnie zauroczyl midnight Odpowiedz Link
iskierka4 Re: Midnight czy Black Suede Touch? 27.11.06, 12:05 wez ten drugi bo midnight i tak nie ma bo jest opozniona produkcja i sa braki Odpowiedz Link
k0k Re: Midnight 27.11.06, 12:11 właśnie dzwoniłam do Wawy Midnight właśnie dziś trafiło do magazynów i "powinno wystarczyć do końca kampanii" tyle się dowiedziałam Odpowiedz Link
nicoletta771 Re:Zdecydowanie Black Suede Touch 27.11.06, 23:16 Moim skromnym zdaniem, dla młodego faceta jak najbardziej Black Suede Touch. Jest to zapach z lekką nutka przypraw korzennych, drewna i wanilii, natomiast Midnight poleciłabym dla starszego Pana, np. Taty. Jest bardziej ostry (kategoria drzewna). Odpowiedz Link