kugo1 20.12.06, 13:00 wiem, że dziś już były rozwożone paczki na moim terenie niestety nie było mnie w domu i paczka nie została także zostawiona u sąsiadów jak to się zdarzało. Jak mam ją teraz odzyskać, czy myślicie że jeszcze będzie dowieziona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k0k Re: dostawa paczki 20.12.06, 13:06 dostawca jak już był to POWINIEN zostawić kartkę gdzie paczka się znajduje ja mam włożoną do drzwi że paczka jest u tego a tego sasiąda kiedyś zabrał ją ze sobą i musiałam u niego w domu odbierać ale na kartce napisał nr tel i adres tak więc jeśli nie masz nigdzie takiego awiza to może jeszcze go nie było w końcu święta się zbliżają pewnie dużo paczek ma do rozwiezienia może przyjechać do 22ej Odpowiedz Link
kugo1 Re: dostawa paczki 20.12.06, 13:11 wiem że był jużw moim bloku bo konsultantka z mojej klatki mi mówiła- także zdziwiło mnie to że nie zostawił nic u mnie, a nie wiesz co powinnam teraz zrobićmoże jest jakiś numer telefonu gdzie się dowiem Odpowiedz Link
kugo1 Re: dostawa paczki 20.12.06, 13:12 a wogóle to ani razu gdy paczka była zostawiana u sasiadów to nie miałam żadnej karteczki w drzwiach tylko musiałam chodzić i szukać jej po sąsiadach Odpowiedz Link
czarnaporzeczka2602 Re: dostawa paczki 20.12.06, 16:35 Zadzwon do OMS/KRD ona do ci nr tel do dostawcy i wszystko bedziesz wiedziec Odpowiedz Link
waniencja Re: dostawa paczki 20.12.06, 18:26 z tego co wiem,to paczki zostawiają w biurach. Odpowiedz Link