04.04.07, 08:24
Wyaźcie swoje opinie na temat tego zapachu. Ja po przedstawieniu demo
koleżankom mam już 11 zamówień ( w ciągu 2 dni)!!! Bardzo się podoba,
dziewczyny mówią, że przypomina im w jednej z nut Prowl, inne, że Intuition
Calwina Kleina. Dla mnie bomba, długo się utrzymuje i pięknie zmienia w ciągu
dnia.
Obserwuj wątek
    • vanillaice Re: True Glow 04.04.07, 21:00
      Zapach jest faktycznie piękny. Próbki rozdałam 10 osobom i tyle mam zamówień na
      tę wodę.Demo sprzedane - klientka się uparła i nie miałam wyjścia ( to dobra ,
      stała klientka ). Faktycznie jest trwały . Mnie przypomona też trochę
      Surrender. Dla mnie (po Today, Tomorrow, Always in Bloom) to najładniejszy
      zapach Avonu.
      • alexurbanowicz Re: True Glow 04.04.07, 21:18
        Mi przypomina Dolce & Gabanna-Light blue
    • petitka4 Re: True Glow 04.04.07, 21:49
      Ja demo ani próbek nie zamawiałam i teraz zaluje:/Ale coz mądry Polak po
      szkodzie. Ale karteczki zapachowe dostane chociaz juz teraz z tą woda. Słyszałam
      opinie ze troche taki jakby meski zapach. No ale spotykam sie z wiekszoscia
      pozytywnych opini.Powacham jutro i dam znacsmile
      • madzialenka82 Re: True Glow 05.04.07, 08:14
        Bardzo przypomina surrender. Dla mnie za cięzki na lato. Niestety nie spodobał się mojemu facetowi, więc go nie wziełam. Powiedział, ze nie wyobraża sobie by młoda dziewczyna tak pachniała - skojarzył mu się ze starą szafą, pełną futer.
    • avoniunia Re: True Glow 05.04.07, 19:58
      Kolejny dzień z demo tej wody w torebce i kolejne zamówienia. Łącznie w ciągu 4
      dni 18 sztuk!!!Myślę, że to świadczy, że się podoba i dziewczynom i panom, bo
      panów też pytałam o wrażenia. Piszcie jak u Was wyglądają zamówienia, też
      cieszy się powodzeniem???
      • petitka4 Re: True Glow 05.04.07, 20:35
        Ja dopiero dostałam probki i musze stwierdzić że zapach jest ładny. Nawet
        bardzo. NBardziej polecałabym starszym osobom a nie mlodym. A z zamowieniami nie
        wiem jak bedzie. To sie okazesmile
      • vanillaice Re: True Glow 05.04.07, 20:37
        Faktycznie zapach jest ciężki i słodki,no i raczej na wieczór niż na dzień.
        Bardzo młodej dziewczynie, np. nastolatce taki zapach faktycznie nie pasuje ,
        ale większość moich klientek to dorosłe kobiety koło 30-tki lub ciut po niej
        więc na dzień dzisiejszy mam zamówienia na 15 sztuk. Jedyną jak dotychczas
        osobą, której ten zapach zdecydowanie się nie spodobał jest moja mama, ale ona
        uwielbia Pur Blancę ( ja tego zapachu zupełnie nie czuję ).Mnie ten zapach
        bardzo się podoba, może faktycznie nie jest odpowiedni na lato, ale na długie,
        ciemne jesienne wieczory pasuje jak ulał.Tak mi się właśnie kojarzy ze
        swetrami, chustami, kaszmirem...
        • petitka4 Re: True Glow 05.04.07, 20:59
          Dokładnie. Zgodze sie z Tobą. Zapach idealny na wieczór. Ja jestem po 20 ale z
          checia bym sie skusiał na niego ale nie latem
    • sarunieczka Re: True Glow 06.04.07, 17:19
      oooo skoro coś ma wspólnego z moim ukochanym Surrender,to jestem bardzo
      zainteresowana smile póki co zamówiłam próbki i po swiętach powącham to cudo smile
    • elfia4 Re: True Glow 08.04.07, 22:26
      A ja ostatnio nie złożyłam zamówienia, więc dostałam od avonu tylko jeden
      katalog w którym pachnaca strona wogóle nie pachnie (!!!), więc nie mam pojęcia
      co to za zapach, ale chyba wybiorę się do cok-u jeśli robi taką furorę.
      • avonkaa Re: True Glow 12.04.07, 17:26
        jak dla mnie to może byc. zapach taki swiezy, troszke jest nut meskich
        • avoniunia Re: True Glow 12.04.07, 20:47
          Dzisiaj przeczytałam, że twórcą zapachu jest znany francuski "nos", prestiżowe
          nazwisko w świecie zapachów. Szkoda, że dowiedziałam się o tym z "Twojego
          Stylu" a nie z katalogu!!! W końcu jeśli ktoś znany chce coś zrobić dla AVON to
          powinno być koło tego wiele szumu.
          Klientka też człowiek i takie informacje na nią działają.
          A w kwestii rekordów dotyczących True Glow, to z demo już prawie nic nie
          zostało, a klientki zamawiają już pod kątem Dnia Matki.!!!
          Mam zamówienie na 18 szt. Nie pamiętam takiego boomu na zapach, może wiosna tak
          kręci ludzi?
          Wiosene wirtualne pozdro....
          • joga76 Re: True Glow 18.04.07, 09:14
            Odnośnie twórcy True Glow - Avon jednak "nie dal ciala " bo ten koles był przeciez dokładnie opisany w
            Panoramie (ostatnie strony, te ktore sie wycina). I opisany byl tez projektant flakoniku - wiec moze warto
            tam zajrzec?
            A zapach rzeczywiscie sliczny smile
            J.
            • avoniunia Re: True Glow 18.04.07, 10:08
              Bardziej chodziło mi o to, aby to Klientki miały dostęp do informacji o
              twórcach zapachu, czy projektantach flakonu. Panorama jest info dla
              Konsultantek, klientka otrzymując katalog nie dysponuje Panoramą.
              • joga76 Re: True Glow 18.04.07, 10:45
                Masz rację, ale w katalogu miejsce jest jednak nieco ograniczone, a my dostajemy Panorame między
                innymi po to, żeby móc klientce przekazać więcej inforamcji niz ona sama znajdzie w katalogu.
                Dlatego w Panoramie jest sporo dodatkowych rzeczy - możemy po prostu dac klientce katalog i
                powiedzieć, że np., ten nowy zapach jest stworzony przez znanego X-a i tak ją "namówić" na kupno itd.

pozdrawiam cieplutko
                J.
                • avoniunia Re: True Glow 18.04.07, 16:18
                  Oczywiście, że możemy poinformować Klientkę, ale bądź realistką - Panorama jest
                  jedna a katalogów dla Klientek zamawiam 30. Bądźmy szczere, nie z każdą
                  konsultuję jej zakupy, bo bym zwariowała.
                  Mimo wszystko troszkę pomocyze strony Firmy by się przydało. W końcu katalog to
                  najtańsza forma relamy.
                  3maj się cieplutko.
    • sarunieczka Re: True Glow 14.04.07, 14:35
      no i mam te próbkismile
      zapach rzeczywiście fajny,mi osobiście wydaje sie ze ma nutę z Extraordinarysmile
      ale nie jest tak duszący smile moze się podobać smile
    • bratek13 mnie się kojarzy... 14.04.07, 19:37
      bardzo z Dolce Gabbana-Light bluesmile)) Fajnywink
      • avoniunia Re: mnie się kojarzy... 16.04.07, 21:21
        Hurrra, nigdy w życiu tak dobrze nie poszło mi z zapachem, żadnym !!!
        Mam Zamówienie na 20 sztuk.
        Ale w perspektywie następne nowości, min wakacyjna Island Vibe, ale ja z uporem
        godnym lepszej sprawy będę nadal promować True Glow!!!
        A może ktoś miał już przyjemność wypróbować preparat na "pajączki" u nóg???z
        serii Anew??? proszę o info, działa?
        • iselle Re: mnie się kojarzy... 16.04.07, 21:34
          Dla mnie jest identyczny z Surrender. Dlatego kupiłabym ale nie mogę bo
          Surrender mam jeszcze nietknięty wink
    • sarunieczka Re: True Glow 17.04.07, 17:52
      Iselle---przypomina Ci Surrender? mi nie....a Surrender to zapach mojego życia
      <jak narazie> i mam w zapasie 2 nietknięte a trzecie kończębig_grin w dodatku w
      ofercie netto do kat.06 jst cały zestaw po 49.90 wiec będę mieć 3 Surrenderki w
      zapasie;D jak szaleć to szalećbig_grin

ale True Glow jest też są świetne....poczekam jednak do kat.07 bo będzie o 20
      zł tańsze smile
    • avoniunia Re: True Glow 09.05.07, 22:47
      I co, i miałam rację, innym też True Glow się spodobało!!!
      • torid Re: True Glow 10.05.07, 13:36
        hey! zazdrosze dziewczyna takich zamówień- 15 czy 18 sztuk!! wink) ... ja mimo
        że rozdałam wszystkie karteczki pachnące - i zaproponowałam rabat na True Glow -
        to niestey nikt sie skusił...
        • alexia100 Re: True Glow 11.05.07, 11:24
          A ja mam chyba zupełnie inny gust, bo mi ten zapach sie wcale nie podoba tongue_out
    • avon111 Re: True Glow 11.05.07, 12:51
      Powaznie tak Wam sie te perfumy podobaja? Dla mnie True Glow, Extraoridinary,
      Be...Sensual, a nawet Tomorrow to wszystko na jedno kopyto. Z zamknietymi oczami
      bym ich nie rozroznila pewnie.
    • zabula87 Re: True Glow 13.05.07, 12:43
      Mnie w ogole True Glow sie nie podoba! Lepszy jest in Bloom, ale nie kupiłam.
      Może kiedyśsmile Skusiłam się kiedyś na Be sensual i żałujęindifferent ech. Na tych
      stronach wszystko jakos inaczej pachnie. Ja lubię takie słodkie na zimę i
      jesień jak Amor Amor, a cytrusowe, rześkie na wiosne i lato jak Ice, Midsummer
      z Oriflamesmile

----------------------------------
      konsultantka ze śląska- Ruda Śląska
      gg.6101878
      zapraszam do wypełnienia ankiety i poczytania
      Spring-net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka