mkuleta Dołącz do AVON! 27.02.11, 18:01 Uwielbiasz kosmetyki? Chcesz zarobić trochę pieniędzy? Jesteś pełnoletnia? Zostań ambasadorką marki Avon. Firma AVON to renomowana firma oparta na zasadach sprzedaży bezpośredniej. Działa na całym świecie. Już tysiące kobiet zostały konsultantkami AVON’u. Twarzami marki Avon są najbardziej uznane aktorki, piosenkarki oraz modelki: Reese Witherspoon; Salma Hayek, Fergie oraz Christy Turlington-Burns. Jest sporo plusów zostania konsultantką: • stały upust na kosmetyki zależny od wartości zakupu (minimum 15%) • możliwość zakupu tańszych nowości z tak zwanej oferty demo • możliwość składania zamówień przez Internet – paczki mogą przychodzić bezpośrednio do domu • z uzyskanego upustu nie trzeba rozliczać się z fiskusem • prezenty i atrakcyjne oferty w ramach specjalnych programów dla nowych konsultantek (Jeśli zostaniesz konsultantką do 20 marca 2011 elegancka skórzana torba Batycki może być Twoja) • znudzi Ci się bycie konsultantką? Nie ma problemu. Możesz zerwać umowę natychmiastowo, lub po prostu przestać składać zamówienia. Rok po ostatnim zamówieniu umowa samoistnie wygasa. Jak zostać konsultantką Avon? Napisz do mnie na adres: Twoj_AVON@onet.pl Skontaktuję się z Tobą. Magdalena Odpowiedz Link
bank.czest.pl Re: Dołącz do AVON! 26.08.20, 08:54 Tekst linku rejestracja przez Internet lub www.avon.czest.pl Odpowiedz Link
22lh2o Połączmy siły. Warszawa. Legionowo. 30.03.11, 00:16 Jeżeli nie masz konsultantki a jesteś zainteresowana/y tymi kosmetykami z 25% upustem to zapraszam do współpracy. U mnie możesz nie tylko skorzystać z wysokiego rabatu a i tez z oferty netto (tu bez rabatu. ceny same z siebie sa niskie), oferty demo, jak i różnych programów motywacyjnych (np. kup 3 i więcej flakonów perfum nowości dostaniesz na nie od 40-45% upustu). Jednym słowem jesteś jak konsultantka tylko nie musisz zawracać sobie głowy składaniem zamówień jak i odbieraniem paczek (już w 48h po wysłaniu zamówienia) KONTAKT: agha@interia.eu Odpowiedz Link
22lh2o Warszawa. 01.04.11, 00:13 Jestem konsultantką Avon. Zapraszam do współpracy na terenie Warszawy Pozdrawiam. -Agnieszka agha@interia.eu Odpowiedz Link
fiszka2502 Re: Chcę dołączyć do Avon 20.07.11, 22:21 Witam niechcialabys zostac konsultantka w firmie AVON ... Jest to mozliwosc zarobienia PIENIEDZY !!! oraz co miesiecznych kosmetyków od firmy Avon ZA DARMO.!!! jest to dobry i szybki sposob bez zadnego wysiłku aby zarobic duze pieniadze . P.S. naprawde serdecznie namawiam do zapisania sie do tej FIRMY . jezeli sie zdecydujesz prosze o kontakt . Nr GG 9810157 pozdrawiam NR H Odpowiedz Link
akae Słupsk 12.10.11, 17:55 nigdy nie byłam konsultantka chciałabym sie dowiedzec wszystjkich szczegóów mieszkam w Słupsku Odpowiedz Link
ewita45 Re: Słupsk 12.10.11, 21:49 podaj mi twojego maila ,to wszystko Ci nakreślę ewa.golabek@wp.pl gg 8395092 Odpowiedz Link
ole2910 Re: Słupsk 18.10.11, 23:29 Witam, szczegółów jest bardzo dużo, ale napiszę o tych najważniejszych, jeśli Panią to zainteresuje rozwinę się na ten temat, otóż kosmetyki Avon są znane, nie musimy się za nie wstydzić,wypróbowało je miliony kobiet. Współpraca z Avon jest łatwa i przyjemna, zarobki nawet do 40% od wielkości swojej sprzedaży w danym katalogu. Katalog trwa 3 tygodnie, w ciągu tego czasu są 3 terminy regularne, gdzie paczka przychodzi do domu, oprócz tego możliwość odbioru z punktu InPost lub kurier. Nasz sklep to katalog więc prezentujemy go klientkom pokazując strony zapachowe, nowości, promocje. Dla nas jako konsultantek taniej kupujemy kosmetyki, jest wiele programów motywacyjnych, gdzie dostajemy wiele prezentów,dla nowych konsultantek jest taki program, gdzie można tez zdobyć kosmetyki...Same wybieramy sobie godziny pracy tzn.zajmujemy się sprzedażą kiedy tylko mamy na to czas, a nie kiedy nam ktoś karze. Na prawdę super współpraca, dodatkowo możemy tworzyć swoją grupę od której również zarabiamy...Jeśli chce Pani dowiedzieć się więcej proszę pisać na maila: ole2910@wp.pl nie ma przeszkód w tym, gdzie Pani mieszka, mogę Panią mianować Odpowiedz Link
pawelpawel1111 Trójmiasto 27.10.11, 17:30 Szukam dobrego lidera/liderki do rozpoczęcia współpracy. Interesują mnie oferty biznesowe. Paweł kontakt: pawel_okreglicki@wp.pl Odpowiedz Link
monika_gromadzka Re: Trójmiasto 13.01.12, 17:59 Witam jestem liderem i buduje swój własny zespół.Chętnie pomogę stawiać pierwsze kroki w avonie.Jeśli jestes zainteresowany napisz na maila monika_gromadzka@wp.pl Pozdrawiam Monika tel.505 977 383 Odpowiedz Link
olszewskaannna LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 12.01.12, 21:42 Witaj Jesli chcesz zostac konsultantka/konsultantem AVON napisz lub zadzwon Na start dostajesz ode mnie katalogi, póbki i pominek WARSZAWA i okolice (Jesli jestes z innego miasta pakiet do mianowania wysle Ci poczta) olszewskaannna@wp.pl 666-187-982 Odpowiedz Link
monisiaaakkk4 Re: LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 13.03.13, 20:02 Praca w Oriflame- To naprawdę się opłaca WPISOWE 1 ZŁ Zarabiasz na sprzedaży produktów z katalogu od razu na wstępie 23% i nie tylko. Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłacać konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszystko zależy od ilości osób które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 300 zł, za jedyne 3 zł. W tym: - 1 katalog współpracy zamówienie na 80 pkt- zestaw produktów silk - 2 katalog- 80pkt- oszałamiający zapach ENIGMA - 3 katalog- 80 pkt- stylowy czerwony kuferek Produkty do zebrania widoczne na mojej stronie: pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=122524 Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783 Odpowiedz Link
ewita45 Re: LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 14.03.13, 20:00 DZIEWCZYNO ,CHYBA POMYLIŁAŚ FORA !!! POZDRAWIAM WIOSENNIE LIDER AVONU Odpowiedz Link
ania.27111 Re: LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 05.01.14, 17:13 Szukam chętnych do zostania konsultantkami Avon Olecko i okolice. Zapraszam do naszego zespołu. Na start dostajesz katalogi, próbki. KONTAKT: ann.galinska@gmail.com tel. kom. 781-792-173 (piszcie sms ja się odezwę). Odpowiedz Link
eugenia1402 Re: LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 08.01.14, 17:47 Może chcesz lidera? Odpowiedz Link
ania.27111 Re: LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 10.01.14, 19:00 Hej nie dzięki ale jestem początkująca Odpowiedz Link
ewa100334 Re: LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 23.05.18, 20:13 chce zostac konsultantko moj adares ewa kurowska ul kameralna 20 07-300 ostrow mazowiecka Odpowiedz Link
betii28 Re: Chcę dołączyć do Avon 15.01.12, 16:08 Witaj!! Jesli chcesz zostac konsultantka/konsultantem AVON masz od 18 do 65lat napisz lub zadzwon Na start dostajesz ode mnie katalogi, próbki i upominek w postaci (krem lub perfumy) częstochowa i okolice do 60km (Jesli jestes z innego miasta pakiet do mianowania wysle Ci poczta) Starszy lider zespołu ( pracuje juz na tyle długo w avonie ze naprawde cię poprowadze aby zarabiać ok 500zł dodatkowo na samych kosmetykach wystarcza tylko checi, a chcieć to móc) beata.jeziorowska@op.pl 503191930 Odpowiedz Link
olcia1262 Re: Chcę dołączyć do Avon 15.01.12, 16:14 Witam,jestem liderem sprzedaży avon i poszukuje konsultantek,zainteresowanych prosze o kontakt a.smolak6@upcpoczta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
gizmaaa chcesz dołączyć do avon ? 29.01.12, 13:02 Chcesz zostac konsultantka/konsultantem AVON? Napisz lub zadzwon jak Ci wygodnie Dostajesz pakiet startowy, katalogi, próbki, ulotki motywacyjne i prezent! Zamawiaj dla siebie i dla bliskich kosmetyki nawet do 40% taniej. MIELEC i okolice Jak jesteś z innego miasta to też się skontaktuj załatwimy to drogą pocztową ajotbe@gmail.com 504-077-633 gg 9029026 Odpowiedz Link
truskawe3ka511 LIDER SPRZEDAŻY SZUKA NOWYCH KONSULTANTEK 02.02.12, 11:06 Chcesz zostac konsultantka/konsultantem AVON? Napisz lub zadzwon jak Ci wygodnie Dostajesz pakiet startowy, katalogi, próbki, ulotki motywacyjne i prezent! Zamawiaj dla siebie i dla bliskich kosmetyki nawet do 40% taniej. Jak jesteś z innego miasta to też się skontaktuj załatwimy to drogą pocztową kika150@poczta.fm 724701265 Odpowiedz Link
truskawe3ka511 Avon Warszawa i okolice 05.02.12, 12:48 Poszukuje chętnych osób na K!onsultantki! Zgłoś się już teraz - świetny czas!!! Zostań Konsultantką AVON!! Korzyści: - wpisowe 0 pln - zarobek do 40% i więcej - co tydzień bezpłatna dostawa do domu - kosmetyki na kredyt - płatność do 21 dni - dogodne godziny pracy - pracujesz kiedy chcesz - sama jesteś swoim szefem - szkolenia, możliwości rozwoju Napisz lub umów się na spotkanie. Kontakt: kika150@poczta.fm Odpowiedz Link
ewa100334 Re: Avon Warszawa i okolice 23.05.18, 20:15 chce byc konsultantko moj adres ewa kurowska ul kameralna20 07-300ostrow mazowiecka Odpowiedz Link
kogako Cała Polska, super warunki i Torba Batycki za darm 01.03.12, 15:41 Tylko tutaj warunki na jakich przystąpisz do grona konsultantek są tak niesamowite: wykopcene.pl/out/22628/ Sprawdź link powyżej i przekonaj się sama. Polecam Odpowiedz Link
kogako Cała Polska, super warunki i Torba Batycki za darm 01.03.12, 15:41 Tylko tutaj warunki na jakich przystąpisz do grona konsultantek są tak niesamowite: wykopcene.pl/story/22628/ Sprawdź link powyżej i przekonaj się sama. Polecam Odpowiedz Link
anika2222 Re: Chcę dołączyć do Avon 05.05.12, 13:32 ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamówienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-www.mariza.com.pl lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl Anna.K GG -8861243 Odpowiedz Link
valbona Warszawa 26.10.12, 21:33 Cześć, Mam dziś dla Was swój jesienny katalog Avon. Teraz jest fajna oferta dla nowych konsultantów, jeśli wolisz sama zmierzyć się z nowym wyzwaniem i kontrolować swoje zamówienia to służę pomocą i wprowadzam w każdy temat katalog.avonpolska.pl/kamilapasha Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nati.027 Re: Wyszków,Ostrów Mazowiecka, Ostrołęka i okolice 26.10.12, 22:17 Zapraszam chętne osoby do zostania konsultantką w Firmie Avon. Więcej wyjaśnie w e-mailu : nataliasiniarska@o2.pl Odpowiedz Link
agnieszkak354 Re: Chcę dołączyć do Avon 29.11.12, 21:07 Witam wszystkich forumowiczów.Zastanawiam się nad zostaniem konsultantką )Jakieś 10 lat temu miałam przygodę z Avonem ,wtedy również nie zapłaciłam jakiejś drobnej kwoty...Byłam młoda i głupia...Teraz chciałabym wrócić...Czy jest taka możliwość?Czy zdyskwalifikują mnie na starcie?A jeśli mam jakieś szanse-to lepiej zapisac się bezpośrednio na stronie oficjalnej czy u jakiejś konsultantki?Będę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link
maarion5 Re: Chcę dołączyć do Avon 03.12.12, 23:57 Droga Agnieszko, chętnie Ci pomogę.Jak najbardziej możesz wrócić do Avonu. Moje gg 3892315. Pozdrawiam Mariola Odpowiedz Link
valbona Re: Chcę dołączyć do Avon 04.12.12, 08:49 agnieszkak354 napisał(a): > Witam wszystkich forumowiczów.Zastanawiam się nad zostaniem konsultantką )Jak > ieś 10 lat temu miałam przygodę z Avonem ,wtedy również nie zapłaciłam jakiejś > drobnej kwoty...Byłam młoda i głupia...Teraz chciałabym wrócić...Czy jest taka > możliwość?Czy zdyskwalifikują mnie na starcie?A jeśli mam jakieś szanse-to lepi > ej zapisac się bezpośrednio na stronie oficjalnej czy u jakiejś konsultantki?Bę > dę wdzięczna za pomoc.Pozdrawiam Hej, ja również z chęcią Ci pomogę, daj znać jeśli tylko zechcesz valbona@gazeta.pl Odpowiedz Link
ewita45 Re: Chcę dołączyć do Avon 05.12.12, 22:49 WITAM SERDECZNIE !!! JEŚLI CHCESZ WSZYSTKIEGO DOWIEDZIEĆ SIĘ JAK PONOWNIE WRÓCIĆ DO AVONU ,PODAJĘ CI MAILA ewa.golabek@wp.pl Odpowiedz Link
asiak96 Re: Chcę dołączyć do Avon 27.07.15, 02:36 Witaj Aga! Pisałaś kiedyś ,że jesteś zainteresowana odnowieniem Avonu, czy uzyskałaś juz odp. na wszystkie pytania. odpisz na kasiawitkowska@poczta.onet.pl Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
avon_konsultantka Dołącz do AVON -> Swarzędz, Kostrzyn, Czerwonak 20.03.13, 19:17 Chcesz zostać Konsultantką AVON - zapisz się na stronie avon-ekspert.pl Zapewniam wsparcie i reklamę na mojej stronie. Zależy mi na zbudowaniu silnego regionalnego zespołu, dlatego planuję pomagać moim konsultantkom w zdobywaniu klientek. Kliknij aby dowiedzieć się, jak dołączyć do AVON. Serdecznie Pozdrawiam i... mam nadzieję - do zobaczenia! Olimpia Odpowiedz Link
anna.korbczynska Re: Dołącz do AVON -> Swarzędz, Kostrzyn, Cze 05.04.13, 16:17 Hej! Jestem ze Swarzędza. Chciałabym się zapisać, przed chwilą wysłałam formularz ze strony www.avon-ekspert.pl i co dalej? Długo się czeka na te hasła? Ania avon_konsultantka napisała: > Chcesz zostać Konsultantką AVON - zapisz się na stronie avon-ekspert.pl > > Zapewniam wsparcie i reklamę na mojej stronie. > Zależy mi na zbudowaniu silnego regionalnego zespołu, dlatego planuję pomagać m > oim konsultantkom w zdobywaniu klientek. > > Kliknij aby dowiedzieć się, jak dołączyć do AVON. > > Serdecznie Pozdrawiam i... mam nadzieję - do zobaczenia! > Olimpia Odpowiedz Link
monisiaaakkk4 Re: Dołącz do AVON -> Swarzędz, Kostrzyn, Cze 05.04.13, 17:23 Zapraszam do Oriflame, na pewno od razu się do Ciebie odezwę Praca w Oriflame- To naprawdę się opłaca WPISOWE 1 ZŁ Zarabiasz na sprzedaży produktów z katalogu od razu na wstępie 23% i nie tylko. Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłacać konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszystko zależy od ilości osób które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 300 zł, za jedyne 3 zł. W tym: - 1 katalog współpracy zamówienie na 80 pkt- perełki - 2 katalog- 80pkt- oszałamiający zapach Rose NOWOŚĆ! - 3 katalog- 80 pkt- stylowy biała torebka Produkty do zebrania widoczne będą na mojej stronie od 8 kwietnia (wtedy chodzi nowy katalog) : ZAPRASZAM ZAINTERESOWANE OSOBY: pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=122524 Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783 Odpowiedz Link
anna.korbczynska Re: Dołącz do AVON -> Swarzędz, Kostrzyn, Cze 05.04.13, 19:14 Hej! Dzięki, już po problemie, dostałam wszystko na maila. Raczej zależało mi na Avonie, bo mam już gotowe klientki. Pozdrowienia!! Ania Odpowiedz Link
monisiaaakkk4 Re: Dołącz do AVON -> Swarzędz, Kostrzyn, Cze 05.04.13, 19:27 Wiesz ja zajmuje się kosmetykami jednej i drugiej firmy i naprawdę polecam obydwie, bo klientki z jednego i drugiego katalogu zamawiają albo na zmianę, dajesz dwa katalogi i klientka ma wybór szczególnie w oriflame teraz od poniedziałku jeśli się zapiszesz składasz dowolne zamówienie i nawet jeśli będzie ono za 10 zł nie ponosisz kosztów żadnej przesyłki także myślę że warto spróbować, do tego świetne prezenty dla nowych konsultantów, w pierwszym katalogu za zamówienie za 80 pkt- puder w perełkach hit oriflamu, katalog 2- 80 pkt- najnowsze perfumy Rose, katalog 3- 80pkt- biała torebka. Prezenty super, naprawdę polecam. Odpowiedz Link
mika2903 Dołącz do Avon 17.04.13, 14:43 Osoby chętne z Mysłowic, Sosnowca, Katowic i okolic piszcie. Pomogę Wam wystartować. ZObaczysz jak szybko widać będzie efekty. msosenka@tlen.pl 5458586 gg lub 505955405 numer telefonu, Odpisze albo oddzwonie Odpowiedz Link
monisiaaakkk4 Re: Dołącz do Avon 17.04.13, 17:07 Praca w Oriflame- To naprawdę się opłaca WPISOWE 1 ZŁ Zarabiasz na sprzedaży produktów z katalogu od razu na wstępie 23% i nie tylko. Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, jak tylko chcesz. Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 2 katalogów, nie będziesz składał zamówień Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów. Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłacać konsultantce. Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży. Tabela prowizji : 200 - 449 pp - 3% 450 - 899 pp - 6% 900 - 1799 pp - 9 % 1800 - 2999 pp - 12% 3000 - 4999 pp - 15 % 5000 - 7499 pp - 18 % 7500 - X - 21% Nie musisz zbierać tych pkt. sam, ponieważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto. Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszystko zależy od ilości osób które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk. A to nie wszystko : Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ponad 300 zł, za jedyne 3 zł. W tym: - 1 katalog współpracy zamówienie na 80 pkt- puder w perełkach Giordani Gold - 2 katalog- 80pkt- oszałamiający zapach Rose of Dreams NOWOŚĆ! - 3 katalog- 80 pkt- stylowa biała torebka Produkty do zebrania widoczne będą na mojej stronie od 8 kwietnia (wtedy chodzi nowy katalog) : ZAPRASZAM ZAINTERESOWANE OSOBY: pl.oriflame.com/consultants/php/php-show.jhtml?nameInUrl=pl_monika-zapisy&_requestid=122524 Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia. Pozdrawiam, proszę o kontakt i zapraszam. monika-adamska22@wp.pl 516317046- odpowiadam na smsy GG-43906783 Odpowiedz Link
lsanna210 Re: Dołącz do AVON -> Swarzędz, Kostrzyn, Cze 30.04.13, 18:13 jeśli chcesz skorzystać z promocji AVON i dostać 40% upustu na swoje pierwsze zamówienie z AVON - skontaktuj się ze mna , a udziele więcej informacji: anna.dziki@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
19agnieszka88 poszukuje konsultantek z Katowic 02.07.13, 19:32 witam poszukuje konsultantek z Katowic jeżeli któraś bedzie zainteresowana zapraszam do mnie prosze pisac numer telefonu ja oddzwonie Odpowiedz Link
czarnulkaangela Re: Chcę dołączyć do Avon 12.07.13, 20:56 Cześć pracuje jako Lider Sprzedaży w Avon i mam dla Ciebie super propozycje! dołącz do mojego zespołu i zostań konsultantką, zajęcie które nie wymaga bardzo dużo czasu a daje Ci możliwość zamawiania sobie taniej kosmetyków, zarobienia dodatkowych pieniędzy oraz prezenty dla nowych konsultantek(woda toaletowa, zestaw 3 kosmetyków planet spa, krem, tusz do rzęs, torebka i błyszczyk) na start dostaniesz odemnie katalogi i próbki, zawsze służę pomocą ! serdecznie zapraszam i czekam na Twoją odpowiedź! e mail: andzia135@poczts.onet.eu Odpowiedz Link
asiak96 Avon zaprasza w podróż 02.11.13, 01:34 zapraszam w świat piękna , w świat Avonu chętne osoby do współpracy jako konsultantki kasiawitkowska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
markac28 Szukam chetnych na konsultantów/tki Rudy Śląskiej 12.11.13, 10:29 Jeśli ktoś jest chętny dorobić sobie do pensji, kieszonkowego itp. to zapraszam. tylko osoby pełnoletnie, które lubią kosmetyki. Proszę o kontakt markac@poczta.fm Odpowiedz Link
iloveavon Re: Chcę dołączyć do Avon 30.01.14, 16:06 Jestem Liderem w AVON, poszukuję nowych konsultantek ZACHODNIOPOMORSKIE, okolice Świdwina, Drawska, Białogardu, Połczyna Oferuję darmowy pakiet startowy (próbki, kosmetyki, katalogi) Paulina Info p_olszewska@op.pl 530 907 394 Odpowiedz Link
monisiaaakkk Re: Chcę dołączyć do Avon 19.03.14, 10:25 Konsultantka Firmy Avon I etap programu dla nowych konsultantów: 40% UPUSTU NA PIERWSZE ZAMÓWIENIE!!!!!! - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - prezenty - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty przez 6 Katalogów po spełnieniu warunków ! Chętnie pomogę oraz udzielę szczegółowych informacji. Kontakt: monika-adamska22@wp.pl Tel. 516 317 046 Składając swoje pierwsze zamówienia z katalogu nr 4 na min. 200zł otrzymasz nowość Avon perfumy Femme! HIT katalogu! ZA 1ZŁ!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl Odpowiedz Link
majka140391 Re: Chcę dołączyć do Avon 09.05.14, 00:12 AVON to nie tylko kosmetyki to przede wszystkim super programy motywacyjne, promocje, gratisy, świetna zabawa. Jeśli lubisz kontakty z ludźmi ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Dołącz do mojego zespołu i przekonaj się jakie korzyści możesz uzyskać z tej współpracy: - wpisowe 0 zł - oferta netto w której kupujemy kosmetyki do 80% taniej !! - nieograniczone możliwości zarobku - systematycznie powiększasz swój dochód - bezpłatne dostawy - kosmetyki tańsze nawet o 40% - szanse na rozwój - elastyczność pracy (od Ciebie zależy kiedy chcesz pokazać katalog znajomym) - darmowe prezenty w postaci perfum lub kosmetyków - możliwość zrezygnowania w każdej chwili bez żadnych konsekwencji - aż 2 tygodnie na uregulowanie wpłaty -umowa nie zobowiązująca, nie trzeba w każdym katalogu zamawiać a co najważniejsze: Jesteś swoim własnym Szefem i od Ciebie zależy ile zarobisz w danym katalogu ! Więcej informacji udzielę pod nr tel.724981060 lub e-mailem majka140391@wp.pl[b] Odpowiedz Link
sandrask Re: Chcę dołączyć do Avon 31.05.14, 15:16 zapraszam chętne osoby z Zabrza, Rudy Śląskiej okolic Katowic do zostania konsultantką W pierwszym katalogu współpracy możesz otrzymać Wodę perfumowaną Avon Perceive Soleil za 1zł -przy sprzedaży minimum 160zł. sandraavon@interia.pl Odpowiedz Link
domin842 Re: Chcę dołączyć do Avon 13.06.14, 20:19 Poszukuję chętnych osób do pracy jako konsultantki Avon Piła (wielkopolskie) i okolice serdecznie zapraszam Odpowiedz Link
dorrota0 ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ (WARSZAWA) 20.06.14, 18:23 Chcesz zostać konsultantką Avon? Zapraszam! Na start otrzymasz pakiet katalogów, próbek, drobny upominek oraz oczywiście moje wsparcie Kontakt: gg: 5248339 mail: gdorota7@gmail.com Odpowiedz Link
domin842 Re: Chcę dołączyć do Avon 08.07.14, 18:42 Witam zostań konsultantką Avon Piła (wielkopolskie) i okolice serdecznie zapraszam Dominika Ławniczak 501 393 626 Odpowiedz Link
a.berezka93 dołączyć do Avon Piotrkowa, Tomaszowa, łodzi 02.07.14, 21:08 Witam Jestem Liderem Sprzedaży Avon i szukam nowych klientek oraz KONSULTANTEK. Działam na terenie Piotrkowa, Tomaszowa, Bełchatowa, Łodzi i okolic Poszukuję nowych konsultantek z różnych części kraju. Jeśli jesteś chętna zapraszam do mnie, darmowe prezenty, próbki i katalogi. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i pomogę początkującym konsultantkom. Zapraszam do współpracy. KONTAKT: TEL:536-232-542 E-MAIL: avonolaa@gmail.com Znajdziecie mnie na FB: Ola Berezka www.facebook.com/pages/AVON-Piotrk%C3%B3w-OLA/317244531762834?ref_type=bookmark POZDRAWIAM - Ola Odpowiedz Link
a.berezka93 Piotrkowa, Tomaszowa, Bełchatowa, Łodzi i okolic 02.07.14, 21:14 Witam Jestem Liderem Sprzedaży Avon i szukam nowych klientek oraz KONSULTANTEK. Działam na terenie Piotrkowa, Tomaszowa, Bełchatowa, Łodzi i okolic Poszukuję nowych konsultantek z różnych części kraju. Jeśli jesteś chętna zapraszam do mnie, darmowe prezenty, próbki i katalogi. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania i pomogę początkującym konsultantkom. Zapraszam do współpracy. KONTAKT: TEL:536-232-542 E-MAIL: avonolaa@gmail.com Znajdziecie mnie na FB: Ola Berezka www.facebook.com/pages/AVON-Piotrk%C3%B3w-OLA/317244531762834?ref_type=bookmark POZDRAWIAM - Ola Odpowiedz Link
monisiaaakkk4 Re: Chcę dołączyć do Avon 07.07.14, 18:47 Zapraszam do AVON Składając swoje pierwsze zamówienie z katalogu nr 9 na min. 160zł otrzymasz nowość Avon perfumy Instinct Forbidden!!! HIT KATALOGU nr 9 więcej info: monika-adamska22@wp.pl Odpowiedz Link
monisiaaakkk4 Re: Chcę dołączyć do Avon 17.10.14, 08:59 Zapraszam do AVON Składając pierwsze zamówienie z katalogu nr 15 na min. 200zł otrzymasz perfumy AVON LUCK NOWOŚĆ!!!!! więcej info: monika-adamska22@wp.pl Odpowiedz Link
nasturcja1308 Re: Chcę dołączyć do Avon 17.12.14, 21:37 Dlaczego warto być w Avon? Wachlarz Twoich możliwości z Avon: * 17 katalogów w których zarabiasz * dostęp do kosmetycznych nowości w świetnych cenach, * szkolenia wraz z dyplomem ukończenia kursu, * atrakcyjne rabaty i konkursy z wspaniałymi nagrodami, * dodatkowe programy zarobkowe , * produkty pomocne w sprzedaży: próbki, katalogi * porady i informacje o produktach zawarte w magazynie Focus, * dodatkowe promocje dla konsultantek w Magazynie Avon netto, * przewodnik po kosmetykach do makijażu Avon, * atrakcyjne prezenty za zamówienia. Zostając Konsultantką nie zobowiązujesz się do zakupu kosmetyków na żadną narzuconą z góry sumę. Jeśli jednak chcesz otrzymać od nas dodatkowe prezenty na powitanie, to możesz wziąć udział w programie, w którym motywujemy Cię do składania zamówień na określone kwoty. - Czego chcieć więcej? Zapomniałabym o najważniejszym!: I to wszystko za darmo bo za zapisanie sie do Avon nie płacisz tak jak w Oriflame! napisz nniewiadomska90@gmail,com miejsce zamieszkania nie gra roli Odpowiedz Link
asiak96 Piękno z Avonem 02.02.15, 01:28 Ambasador Piękna- to zobowiązujące określenie dla tych , którzy w świecie Avon znajdą swoje przeznaczenie jako konsultantki.Zapraszam do współpracy"kasiawitkowska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
karfatka Re: Piękno z Avonem 13.02.15, 11:19 Coś na temat firmy Avon alterbusiness.info/avon-sprzedaz-bezposrednia-za-malo/ Odpowiedz Link
dominika1204 Re: Chcę dołączyć do Avon 31.03.15, 08:53 Wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania. Upusty na kosmetyki, które i tak kupujemy + prezenty za aktywność (niżej szczegóły) > zero wpisowego > wynagrodzenie prowizyjne od 20% do 40 % > im większe zamówienie tym większe wynagrodzenie > co katalog (co ok miesiąc) prezent kosmetyczny za aktywność > zniżki na kosmetyki od 20% do 70 % > elastyczny czas pracy > stały dostęp do e-szkoleń > szkolenia kosmetyczne >możliwość rezygnacji w każdym momencie - bez konsekwencji Jesli wypunktowane korzysci zainteresowały Cie - napisz smile Tylko wiadomosc prywatna na mail lub sms Mail: dominika_pobidynska@op.pl Tel: 531 661 437 Odpowiedz Link