kokolores 04.07.04, 18:58 Potrugalia -Grecja ,ide zaraz ogladac!! Trzymam kciuki za Portugalie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Final!!! 04.07.04, 19:02 Wygra Grecja! W końcu stamtąd ród swój wywodzi nasza cała Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Final!!! 04.07.04, 19:17 Poooooortugalia :] Przez tęsknotę do (pewnej) Portugalki, dla której w czasach licealnych przez prawie rok (nieskutecznie) uczyłem się hiszpańskiego(sic!). Poza tym ze względu na "P". I wogóle dobrze grają. A Grekom nie będę kibicował za to, że wyeliminowali Czechów (którym kibicowałem - w końcu "bracia Słowianie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Final!!! 04.07.04, 19:23 Portugalia musi wygrac.Musi musi i tyle!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Final!!! 04.07.04, 20:02 No, żesz! Bo przypierd***!!! Na przekór i na pochybel wygra GRECJA! Wbrew wszelkim standardom, a co?!!! Niech żyje Hellada, choć dawno upadła. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Final!!! 04.07.04, 20:05 Docku nie wiem czy wiesz ,ze trenerem Grekow jest Niemiec (Germania)!!Wiec i po trochu to jego zwyciestwo!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Final!!! 04.07.04, 20:19 Dociek nie ma pojęcia o Miszczostwach :P Najnormalniej w świecie stwarza pozory kibica..nawet pewnie szalika nie ma.Piwa do meczu pewnie tyz nie ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Final!!! 04.07.04, 20:25 Jest piwo! Młody poleciał, bo sie pani domu zapragnęło... A co!!! A szalik, to sie w zimie nosi! Grecja ! Grecja! Grecja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Final!!! 1:0 dla Grekow 04.07.04, 22:05 Docku ile piw juz oprozniles,he?? Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Final!!! 04.07.04, 21:03 A mi jest jak zwykle wszytko jedno....:P Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Final!!! 04.07.04, 23:12 No i po finale ... Grecja mistrzem piłkarskim Europy. Takie stwierdzenie wypowiedziane przed rozpoczęciem mistrzostw byłoby brane za bardzo dobry żart, nikt w to nie wierzył i mam wątpliwości czy wierzyła w to nawet mistrzowska drużyna na czele z ich trenerem. Czy jestem zawiedzony ... może troszkę tak, bo jednak nie wygrała drużyna której kibicowałem a mimo to w duszy pojawił się promyk radości, bo Ci na których nikt nie stawiał przed finałami utarli nosa gwiazdom i pokazali, że piłka nożna to ciągle gra zespołowa. Gratulacje Grekom za ich konsekwentną grę :). Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Final!!! 04.07.04, 23:39 Wygrała ocena chłodnym okiem pozbawionym emocji :) i że tak powiem miałeś nosa stwiając na Greków :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Final!!! 04.07.04, 23:53 Ja znam takie przyslowie,ale moze nie bede go cytowac!! Jeszcze sie ktos(Dociek) obrazi!! Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Final!!! 05.07.04, 21:00 A owszem: Ja też znam - Raz na rok to i kura pierdnie:-)). Grecki tryumf to zwycięstwo ducha i zespołowości nad gwiazdorstwem i zwykłym zarozumialstwem ( nie myślę tu akurat o Portugalii), to tryumf myśli taktycznej i kosekwencji w jej realizacji. To w ogóle były mistrzostwa trenerów. W dużej mierze to trenerzy mecze przegrywali bąź wygrywali. Ci którzy potrafili swoją wizję przekazać wykonawcom a ci choć w części ją zrealizować, odnieśli sukces. Pozostali przegrali z kretesem... Cieszę się ze zwycięstwa Greków. Okazało się po raz kolejny, że piłka nożna to taka dyscyplina sportu w której nigdy tak naprawdę nic nie wiadomo. I dlatego jest tak lubiana nawet (z całym szacunkiem) przez gospodynie domowe:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Final!!! 05.07.04, 21:06 lodbrok napisał: Okazało się > po raz kolejny, że piłka nożna to taka dyscyplina sportu w której nigdy tak > naprawdę nic nie wiadomo. I dlatego jest tak lubiana nawet (z całym szacunkiem) > > przez gospodynie domowe:-)) No wiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja zaczęłam przygodę z piłką nożną już w przedszkolu! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Final!!! 06.07.04, 13:20 Ty nie jesteś gospodynią domową. Nigdy bym się nie ośmielił he he:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Final!!! 06.07.04, 13:54 ?Ja nie jestem gospodynią domową?????!!!!! Ja?????!!!!!! A kto szpinak Czarnej i Doćkowi gotował, hę????!!!!!! Ożesz Ty!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekaj no ... ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Final!!! 06.07.04, 14:24 Wprawdzie nie jestem "tylko" gospodynia domowa,ale ta praca jest nie doceniana w naszym wspolczesym spoleczenstwie!!Policz ile musialbys zaplacic za :kucharke ,opiekunke do dzieci,sprzataczke,pranie,prasowanie,wyprowadzanie psa ,o seksie nie wspomne itp!!Policzyles ile musialbys zaplacic twojej gospodyni domowej???Chyba ,ze robisz to wszystko sam!! lodbrok napisał: Okazało się > po raz kolejny, że piłka nożna to taka dyscyplina sportu w której nigdy tak > naprawdę nic nie wiadomo. I dlatego jest tak lubiana nawet (z całym szacunkiem) > > przez gospodynie domowe:-)) Z tego co wiem jest to dyscyplina lubiana przede wszystkim przez mezczyzn!!! Pozdrawiam!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Final!!! 06.07.04, 14:32 Przeciez napisałem: "dlatego jest tak lubiana nawet (z c a ł y m s z a c u n k i e m)!!:-))przez gospodynie domowe. Napisałaś: "Z tego co wiem jest to dyscyplina lubiana przede wszystkim przez mezczyzn!!!" I masz rację, dlatego ja napisałem n a w e t przez gospodynie domowe. Serdeczności:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Final!!! 06.07.04, 17:55 Niech Ci bedzie,ja to troche inaczej zrozumialam!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Final!!! 06.07.04, 21:20 Dlatego pozwoliłem sobie na dodatkowe wyjaśnienia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Final!!! 06.07.04, 21:33 O.K. Maaaaale nieporozumienie!! :)))))))))))))))))))))))))))))))) Zwracam honor!!!! Odpowiedz Link Zgłoś