landryn_wielki Re: :-) 20.08.04, 18:40 Ten powyżej to był naprawdę skomplikowany grymas - nie znalazłem znaków żeby go wyrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :-) 24.08.04, 21:37 dlaczego się grymasi..co?:) właśnie wróciłam.. i.. proszę o powitalne uśmiechy:)))) witam nowy na forum uśmieszek :)))))---------->:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik :)))) 25.08.04, 15:36 miło, że wróciłaś, choć pewnie wolałabyś jeszcze się powczasować :) OLDPRACUŚ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :)))) 25.08.04, 17:42 owszem szczególnie że.. w domu wczasowym..w jakim byłam... jest najwspanialsza całodobowa obsługa.. tylko czy aby ten dom wczasowy..by długo wytrzymał...ze mną?:) same straty tylko.. szczególnie proszku do prania..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :)))) 26.08.04, 08:36 Czy polecasz go zatem? Może na romantyczny wypad dla dwojga z zauważalnym stażem małżeńskim? Hehehe... Ciekaw jwstem reakcji Reny, hihihi. OLDMĄŻ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :)))) 26.08.04, 14:06 Czy wszyscy czytacze wiedzą Twojej żoneczce..? bo tak jakoś wyszło.. ten Twój post.. hmmm.. jak zaproszenia dla mnie na romantyczny wypad od męża?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :)))) 26.08.04, 15:05 O Żoneczce pisałem nieraz, więc chyba nie musisz się mnie obawiać. Od ... lat jestem pod Jej urokiem :)) Rena milczy... pewnie tak bezpieczniej ;)) OLDMĄŻ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :)))) 26.08.04, 15:33 ja się Ciebie nie obawiam...:) chodziło mi raczej o czystą sytuację dla naszych "czytaczy":) Rena szwendacz jeden!:)..ma dziś chyba bardzo plan napięty.. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :)))) 26.08.04, 15:50 Błądzić - rzeczą ludzką wszak... Jeśli szukanie niecnych intencji przyświeca czytającym, to ich problem. Jeśli zaś czytać przychodzą dla przyjemności... na zdrowie! OLDPRZYJEMNIACZEK Ps. Jasność zapewniona, mam nadzieję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 27.08.04, 10:31 przed chwilą usłyszałem z radia wiadomość o sukcesie Roberta Korzeniowskiego podziwiam jaśniej mi w środku :))) OLD Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :-) 27.08.04, 12:55 złotawo i ciepło się robi.. kiedy takie wiadomości do nas docierają:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :-) 27.08.04, 16:30 tak się zastanawiam.. dziwnie jakoś cicho zawsze jest o nim.. bez wielkich zachwytów... bez rozgłosu... bez wielkich pomp..i szaleństw... jak w przypadku innych sportowców.. choć mało się o nim mówi.. tyle przynosi nam radości.. Cichy Wspaniały Mistrz..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 30.08.04, 15:58 i po igrzyskach czas na chleb smacznego :) OLDZJADACZ Odpowiedz Link Zgłoś
bruhaha Re: :-) 16.09.04, 09:45 każdy uśmiech - zmierzony, zważony, policzony... (miła to praca) dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 16.09.04, 11:05 tak z grubsza... od ucha, do ucha... OLDUŚMIECHNIĘTY (bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :-) 18.09.04, 11:11 bruhaha napisał: > (miła to praca) kiedy z uśmiechem się tu wraca?:) bruhaha pracujący - pięknie się uśmiechający?:) słońca uśmiechu na twarzy życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
axsa Re: :-) 20.09.04, 08:34 Tak ... od ucha do ucha i jeszcze trochę z tyłu głowy. :))) :))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruhaha Re: dla uśmieszka z noskiem... 21.09.04, 00:13 ...a od której literki teraz zaczniemy...uśmiechy :-) (?) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: dla uśmieszka z noskiem... 21.09.04, 00:41 ..a jaką literkę proponujesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bruhaha Re: dla uśmieszka z noskiem... 21.09.04, 08:25 że tak powiem...od końca może? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: dla uśmieszka z noskiem... 21.09.04, 15:56 ..żeby tak od końca zaczynać początek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: dla uśmieszka z noskiem... 21.09.04, 16:54 (-: :-) (-: itd. OLDŚMICH Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: :-) 23.09.04, 15:40 żartowniś deszczowy żartując dziś z ludzi stukając w okna wszystkich śpiochów budził! żadnego uśmiechu tu nie zostawili na deszcz wrześniowy..nosa nie wystawili?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :-) 25.09.04, 11:27 stuknął Old uśmiechem.. las go poniósł z echem:) Odpowiedz Link Zgłoś
axsa Re: :-) 28.09.04, 12:08 Znalazłam kiedyś, więc podzielę się z Wami tymi :))) :))) :))) /uśmiechami/. -------------------------------------------------------------------------------- www.iem.pw.edu.pl/~slobodag/strony/simple.htm Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :-) 28.09.04, 23:01 .."śmiej się najważniejszy jest uśmiech.. tylko uśmiech się liczy.... nawet rano w tramwaju zawsze się śmiej!"..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: :-) 14.10.04, 13:36 dlaczego urósł mi tak nos? zapytał kapitan Klops:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 15.10.04, 16:08 nos potęgą jest wiooo Baśka OLD i zaprzyjaźniona kobyła Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko liczydełko pyta 15.10.04, 22:19 czy to prawda..że wielkość nosa u panów, jest lustrem wielkości innych atrybutów męskich? Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska a cóż to.. 16.10.04, 11:11 za nocny wiatr..bez uśmiechu do "zera" wpadł?:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: liczydełko pyta 16.10.04, 11:36 liczydelko napisała: > czy to prawda..że wielkość nosa u panów, > jest lustrem wielkości innych atrybutów męskich? Hmmmmm, słyszałam gdzieś,ze "Co na wystawie to i w sklepie".. Myślę jednak,że prawdziwa męskość tkwi w umyśle mężczyzny i przejawia się w atrybutach typu: 1)odpowiedzialność 2)tworzenie poczucia bezpieczeństwa dla siebie i osób od niego zależnych i po trzecie i po czwarte... Prwadziwy mężczyzna wie co prawdziwa kobieta może mieć na myśli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bruhaha Re: liczydełko pyta 23.10.04, 00:10 "...dziś prawdziwych Cyganów już nie ma..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma jak to nie?:) 24.10.04, 21:18 "Jadą wozy kolorowe taborami, Jadą wozy kolorowe wieczorami. Może w liściach spadających im powróży Wiatr cygański, wierny kompan ich podróży. Zanim ślady wasze mgłami pozasnuwa, Opowiedzcie mi, Cyganie, jak tam u was jest? U nas - wiele i niewiele, Bo w sam raz, U nas czerwień, u nas zieleń, Cień i blask, U nas błękit, u nas fiolet, U nas dole i niedole, Ale zawsze kolorowo jest wśród nas! La la la la ...." Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: hohoho... 22.10.04, 09:03 ```"_" ``(o)(o) ```).( przewrotny usmiech fortuny... no co, dziś mam rocznicę i jednoznaczne skojarzenia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 27.10.04, 18:34 a imię jego... to nie ten cytat, nie pasuje... co ja plotę? OLDPOPLĄTANY Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: :-) 04.11.04, 11:11 oldpiernik napisał: > a imię jego... > to nie ten cytat, nie pasuje... > co ja plotę? > > OLDPOPLĄTANY ...44? Pchi,młodzik ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: :-) 05.11.04, 13:25 ku radości...wszystkim młodzikom... ;)))) "Kiedy ktoś grzecznie zapyta, jak ja dziś się czuję, Grzecznie mu odpowiem, że dobrze, dziękuję. To, że mam artretyzm, to jeszcze nie wszystko: Astma, serce mi dokucza i mówię z zadyszką. Puls słaby, krew moja w cholesterol bogata, Lecz dobrze się czuję, jak na moje lata. Bez laseczki teraz chodzić już nie mogę, Choć zawsze wybieram najłatwiejszą drogę. W nocy przez bezsenność bardzo się morduję, Lecz gdy przyjdzie ranek... znów dobrze się czuję. Mam zawroty głowy, pamięć figle płata, Ale dobrze się czuję, jak na swoje lata. Z wierszyka mojego ten sens się wywodzi, Że kiedy starość z niemocą przychodzi Lepiej się pogodzić ze strzykaniem kości I nie opowiadać o swojej słabości. Zaciskając zęby ze swym losem się pogódź I wszystkich wokoło chorobami nie nudź. Powiadają - starość okresem jest złotym; Kiedy spać się kładę zawsze myślę o tym: Uszy mam w pudełku, zęby w wodzie studzę, Oczy na stoliku, zanim się obudzę. Jeszcze przed zaśnięciem ta myśl mnie nurtuje Czy to wszystkie części, które się wyjmuje. Za czasów młodości, mówię bez przesady, Łatwe były biegi, skłony i przysiady. W średnim wieku jeszcze tyle sił zostało, Żeby bez zmęczenia przetańczyć noc całą, A teraz, na starość, czasy się zmieniły: Spacerkiem do sklepu, z powrotem - bez siły. Dobra rada dla tych, którzy się starzeją: Niech zacisną zęby i z życia się śmieją. Kiedy wstaną rano, części pozbierają, Niech rubrykę zgonów w prasie przeczytają. Jeśli ich nazwiska tam nie figurują To znaczy, że ZDROWI I DOBRZE SIĘ CZUJĄ. " i wszystkim zdrowego weekendu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: :-) 05.11.04, 13:47 Ależ się uśmiałam :)))))) Dziękuję Yoanno. To wszystko o mnie,o mnie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 05.11.04, 18:41 Zaciskać zęby w szklance... tez się ubawiłem.... :D OLD Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: :-) 08.11.04, 09:02 oldpiernik napisał: > Zaciskać zęby w szklance... tez się ubawiłem.... > > :D > > OLD w słoiczku przecierać oczęta...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: :-) 08.11.04, 09:00 Halinko, śmiejmy się więc z tych uniwersalnych słoiczków i prasy z dużą czcionką :))) póki możemy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 08.11.04, 09:57 już o tym pisałem jeśli się będę często powtarzał, to zanudzę Was... może jednak wrócę do tematu zastanawiam się, jak na mój olbrzymi saganek dopasować okulary przecież ta duża czcionka mniej treści zmieści... OLD(ciiicho) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 09.11.04, 17:55 to nasuwa mi wspomnienie "Mówi X54, mówi X54...." Pamiętacie? OLDZAGADKOWY ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cekoolaaada Re: :-) 12.05.05, 10:03 ...aż mi się nick stracił hmmm :-) (czytam czytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: :-) 12.05.05, 11:03 ten nick kryje tyle znaczeń... :) OLDZAINTRYGOWANY :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: :-) 12.05.05, 16:40 uśmieszek z noskiem w czekoladzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cekoolaaada Re: :-) 17.05.05, 04:29 usmieszek napisała: > uśmieszek z noskiem w czekoladzie?:) no, czasem trzeba sobie posłodzić (...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: :-) 17.05.05, 20:52 urszulka_ma napisała: > ..ja poproszę dziś kawałek czekolady:) A może wypijesz kubeczek gorącej czekolady...? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: :-) 19.05.05, 09:16 mocna kawa c(_)...i..dużooo cukru:))) ...aż trzy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cekoolaaada nawieczór 20.05.05, 17:41 urszulka_ma napisała: > mocna kawa c(_)...i..dużooo cukru:))) > ...aż trzy?:) wieczór na słodko: herbata, cukier, do tego odrobina prądu. popijać powoli, czytać :-) ------- aż trzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: nawieczór 20.05.05, 22:51 cekoolaaada napisał: > wieczór na słodko: > herbata, cukier, > do tego odrobina prądu. Iskrzenie? Arni Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma ..dla samkoszy herbaty.. 21.05.05, 22:36 "Już mam filiżankę, wyciągam łyżeczkę, Wyciągam też ręce... przed siebie... troszeczkę... I sięgam po wodę, źródlaną i czystą. Krystalicznie smaczną! Krystalicznie przejrzystą! Nalewam przez dziubek do wnętrza czajnika. Włączam go, a woda się burzy i prycha. I strasznie się w środku kotłuje i wierci Bo wlałem jej tylko trzy szklanki (trzy ćwierci). Gdy woda osiąga temperaturę wrzenia Zalewam czajniczek (tak ten do parzenia). Ogrzewam chwileczkę i wodę wylewam. Herbatę odmierzam, odmierzam, odmierzam... One teaspoon for one person I jedną dla dzbanka I jedną na wiwat, za piękno poranka! O, woda już chyba gorąca, nie wrząca. Zalewam herbatę, jej suchość zamącam I czekam... Czas płynie, sekundy odmierzam Tik tak w głowie tika, czas gdzieś sobie zmierza. O jeszcze chwileczkę! O jeszcze momencik! O już! Zapach wwierca się w zmysły i nęci. Ogarnia mi głowę, przez pory przenika. Ja napar rozcieńczam tą wodą z czajnika Com wcześniej gotował... A dalej... nic nie wiem... Odpływam jak chmurka pierzasta po niebie." D. Kopeć ..i aż trzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska :) 25.07.05, 17:58 zdrówko!--------->:-) kartki.onet.pl/1060,kartki.html?&d=25&m=7&r=2005&IM=Jakuba Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma ..najważniejszy jest uśmiech:) 26.07.05, 10:05 jak to kogo kolego? ..uśmiechnij się do dnia nowego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: ..najważniejszy jest uśmiech:) 12.08.05, 21:26 Uśmiecham się do myśli o weekendzie :) Plany jeszcze całkiem lużne...uzależnione od aury ale i tak jest ok;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ..najważniejszy jest uśmiech:) 13.08.05, 10:31 niech się stanie.. sobotnie leniuchowanie!;) Odpowiedz Link Zgłoś