sensi_spring 14.10.09, 21:05 Pomimo wichury za oknem...temperatury bliskiej zera...jako nowy forumowicz pozdrawiam ciepło wszystkich nieśmiałych i samotnych tu obecnych No i liczę na przyjęcie do jakby nie było licznego już grona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebtrom Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:07 nie ilość ważna lecz jakosć siemanko kobitki przetestują...spox Odpowiedz Link
mary171 Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:08 Witam jako nieśmiała i samotna A temperaturą się nie martw my tu się grzańcem ogrzewamy Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:09 wpisowe: - 1 dowcip, - 1 anegdotka z zycia wzięta, - zdjęcia dzieci, zobaczymy czy warto sie z Tobą zadawać witojcie. Odpowiedz Link
buena_luna Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:16 Hello! p.s Uroczyste pasowanie na "forumka" zaraz po otrzęsinach ;P Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:18 ale tym razem przy pasowaniu, niech Ci sie miecz nie obsunie, jak ostatnio ...szkoda ucha ) Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:23 Witaj trzeba mi śnieg odśnieżyć p.s.zawsze zostaje jeszcze to drugie.. ucho.. chyba, ze spróbuje się pasować drugi raz już bez przypału... no ale jak nie wyjdzie.......... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:35 i znów ktoś krzywo przyszyje... albo odwrotnie ) uważajcie jednak na jego uszy, bo chyba inteligentny, karierę ma chłopak przed sobą... Odpowiedz Link
buena_luna Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:37 elokwentna_marysia napisała: > ale tym razem przy pasowaniu, niech Ci sie miecz nie obsunie, jak ostatnio > ...szkoda ucha ) oj tam Maryś......raz mi się "omskło" a Ty tak od razu panikujesz....i jeszcze Adepta spłoszysz....a taki zalękniony forumek to sie trzęsie i utrudnia profesjonalne pasowanie a potem to już upss... i manko w członkach ciała gotowe Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:45 Adeptka niebojaźliwa w kwestii widoku straconych członków ciała) Profesja bliska sercu ale łagodna niesłychanie) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:47 Czytałaś? Decyduj, wpisujemy na listę stałych czlonków, delikwenta ? Ja jestem na tak ujął mnie tymi drzwiami, swój chlop Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:32 Jeśli skończyłaś 18, to wpadnij na Śnieg. Właśnie rozlewamy Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:39 Dziękuję za ciepłe przywitanie... i wkupiam się więc) 1. w ramach dowcipu: z serii-awantury małżeńskie "Żona dała mi do zrozumienia, co chce dostać na rocznicę ślubu. Powiedziała: chcę coś błyszczącego, co leci od zera do setki w ciągu 3 sekund.Wobec tego kupiłem jej wagę.I wtedy zaczęła się awantura." 2. anegdotą z życia wziętą niech będzie pytanie- czy można zatrzasnąć się w drzwiach obrotowych? Otóż można) 3. a co do zdjęcia...będę na razie działać na wyobraźnię słowem pisanym)) Odpowiedz Link
sebtrom Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:49 oooooooooooooooooooooooooooooo ten dowcip z wagą - super jutro poopowiadam Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:39 heh ale wiesz, że trzeba dziennie minimum 33 posty napisać, wiesz o tym prawda???????????? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:42 obniżyli? kiedyś bylo 35 ) za naszych czasów, to był reżim ! ) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:46 ..tylko kilkadziesiąt? ja mogę dużo..dużo..) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:50 Prkryhyhy yyyhhhhyy yyyhhhhyy. Zakrztusiłem się. Bozi w sercu nie masz, Sensi. Liości, przecież tu się sami nieśmiali po nocach złażą Odpowiedz Link
elokwentna_marysia baba czy chłop? 14.10.09, 21:49 Kurdę mol, jak baba, to nie my PRZYJMUJEMY! Chłopaki, testują nowe dziewczyny, nam wara do tego ) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: baba czy chłop? 14.10.09, 21:52 Taaaaaaaaa ?! Romek też tak myślał, tylko biedak wtedy jeszcze do 13 nie umiał liczyć Odpowiedz Link
sebtrom Re: baba czy chłop? 14.10.09, 21:56 sensi uzyła sformułowania "nowy forumowicz" stąd wniosek mój ze to facet i kobietkom chciałem podesłać....normalna sprawa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak kobiełka to testować moooooozna, mooooozna )))))))))))))))))0 Odpowiedz Link
buena_luna Re: baba czy chłop? 14.10.09, 22:02 najwazniejsze, że poczucie humoru ma.... to chiba sie nada! ;p p.s. tak wiec droga nowicjuszko, teraz tylko audiencja u Despoty Vidma, Li_ Cie odpyta w wolnej chwili, Samotniczka test z zycia zrobi, Tetitka opatrzy zbolałe członki no i już w rodzinie.....WELCOME! ;D Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:53 Aaaa....i w kwestii formalnej..bo chyba jakieś drobne nieporozumienie...ten nowy forumowicz to nowa forumowiczka - sensi_spring to kobieta) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia cześć :)) 14.10.09, 21:56 miło Cię widzieć witać super że jesteś bo tu... my czasem wojnę płci mamy, teraz z Tobą będzie mocna przewaga płci biuściastej! Drżyjcie panowie!! Odpowiedz Link
sebtrom Re: cześć :)) 14.10.09, 22:02 a co ? zimno tak ? kiedy my się dogrzewamy bo po co drżeć niepotrzebnie... Odpowiedz Link
sensi_spring Re: cześć :)) 14.10.09, 22:12 ..no tak..."po co drżeć niepotrzebnie"-racja, trzeba wydatkować energię z rozmysłem) ..dowody tylko na ręce osób upoważnionych przedstawię) ..testy..ankiety..quizy..to to co lwice lubią najbardziej..) Już lubię to miejsce)) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: cześć :)) 14.10.09, 22:03 > płci biuściastej! Dowody proszę albo jak to mawiał Godfather (...) Odpowiedz Link
sebtrom Re: cześć :)) 14.10.09, 22:05 nooooooooooooooo z tą biusciastością to różnie bywa...... Odpowiedz Link
sebtrom Re: Pomimo...;) 14.10.09, 21:57 noooooooooo teraz to sami już wykoncypowaliśmy bo tak na pierwszy rzut oka trudno rozpoznać.....wiesz okulary zaparowały z uwagi na aurę )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link