Dodaj do ulubionych

fatalna godzina

02.11.09, 23:44
bo już śpiochy się pokadły spać - i tak wytrwały aż do tej pory wiec chwała im
za to
a nocne marki jeszcze nie dotarły...
i tak se siedze i pewnie też z nudów pójde spać....
Obserwuj wątek
    • aleksandra_g_0 Re: fatalna godzina 02.11.09, 23:46
      Zgadza się, fatalna.
      • sebtrom Re: fatalna godzina 02.11.09, 23:49
        no to jest nas już dwoje..
        takie przesilenie
        • aleksandra_g_0 Re: fatalna godzina 02.11.09, 23:56
          Ja ciągle czekam na wenęsmile Ale może lepiej iść spac i liczyć na to, że przyjdzie
          z rana.
          • sebtrom Re: fatalna godzina 02.11.09, 23:59
            zdecydowanie przednia myśl, pusto i głucho
            wiec dobrej nocki życzę smile
            • aleksandra_g_0 Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:00
              Dobranoc
              • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:04
                Jakie tam Dobranoc? Nie idzcie jeszcze!! Wytrzymacie moze jeszcze
                jakies 3 godzinki, co?
                • sebtrom Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:07
                  no widzę ze bezsenni wreszcie wstali smile
                  • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:13
                    Wstali. I sie nudza. Bo prawie wszyscy spia. Jak dlugo mozna
                    funkcjonowac spiac 3 godziny na dobe?
                    • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:16
                      jeszcze godzinę. Co wygrałem ? To biorę komplet sztućców
                    • sebtrom Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:18
                      zależy od modelu
                      i oczekiwań smile
                      • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:23
                        hehesmile jak nagle znikne i nie bede pisala, to sie nie obrazajcie, to
                        znaczy ze spie na klawiaturze...
                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:15
                    Ehhh zombiaki, chętnie posiedziałbym z Wami, tylko że Wy o 7-mej nad ranem
                    przekrecicie się na 2-gi boczek, a ja będę toczył nierówną walkę z grawitacją o
                    złapanie pionu.

Wyprzedzę Twój komentarz, Seb : 1 (słownie : jedno) dębowe przez 3 (słownie :
                    trzy) godziny
                    • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:26
                      Ja musze jutro wstac o 7:30 a to dla mnie duzy wyczyn. Ale mozliwe
                      ze bedzie tak jak dzisiaj i do tej 7 dotrwam bez snu....
                      • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:39
                        Jakiś rekord Guinessa bijesz czy problemy ze snem ? A można zapytać o
                        proweniencję twego nicka ? Bo tak brzmi troszkę jak ...
                        • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:44
                          Problemy ze snem, ale ja teraz sie pozegnam i sprobuje zasnac.

Troszke jak co?
                          • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:46
                            a nie zrobi Ci się przykro ?
                            • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:50
                              nie, badz szczery, zniose to meznie...
                              • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:56
                                Nie sorry, zagalopowałem się. Chyba że to tylko nick ?
                                • timiy2 Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:59
                                  teraz to i ja się zaciekawiłem...
                                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:00
                                    No taaaa, jak człowiek palnie gafę to w środku nocy sie pobudzą. Dzizas
                                    • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:07
                                      W tej chwili pisz!!
                                • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:01
                                  To tylko nick! Ale pisz wreszcie, jak sie nie dowiem to nie zasne!
                                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:05
                                    Ufff, bo wuguglało mi Twojego nicka na fejsbuku

No dobra, no więc w pierwszej chwili zabrzmiało mi jak z Hitler Jugend

SORRY (ale sama się prosiłaś)

W ramach rekompensaty za moralne straty, łap taki stary kawałek

www.youtube.com/watch?v=DNlsLB0ogKo&feature=related
                                    • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:11
                                      Aaaaahhaaaa...No wiec teraz masz zadanie: daje Ci kilka godzin, no
                                      moze kilkanascie, zeby wyszukac co tak NAPRAWDE znaczy. I dwie
                                      podpowiedzi, zeby nie bylo za trudno: chrzest i muzyka.
                                      Kombinuj...Jak zgadniesz, bedzie nagroda.
                                      • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:12
                                        A teraz ide spac. Dobranoc.
                                        • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:15
                                          Pa smile
                                      • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:14
                                        > Kombinuj...Jak zgadniesz, bedzie nagroda.

Jak powiesz jaka to zgadne na bank wink
                                      • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 09:10
                                        Muzyka - to ten Andrew z szalikiem na głowie (ma świnkę ? bo nie
                                        wygląda żeby stał na mrozie)

Chrzest - rzucam ręcznik, jak mawia Seb. Sprawdzałem holenderski,
                                        szwedzki, norweski, kataloński i hindi.

Załapię się na pół nagrody ?
                                        • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 22:35
                                          No dobra, ocenimy zadanie domowe...

Muzyka - to ten Andrew z szalikiem na głowie (ma świnkę ? bo nie
                                          wygląda żeby stał na mrozie)

tu Ci sie udalo. Tak ten z MGMT. Czy z szalikiem na glowie, czy nie-
                                          jest ídealny...hmmmmm

Chrzest - rzucam ręcznik, jak mawia Seb. Sprawdzałem holenderski,
                                          szwedzki, norweski, kataloński i hindi.

Zle, zle, zle. Co tak komplikujesz, kolego? Pomysl jeszcze, wierze w
                                          Ciebie.

Załapię się na pół nagrody ?

Nie.

• gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 22:55
                                            > Zle, zle, zle. Co tak komplikujesz, kolego? Pomysl jeszcze, wierze w
                                            > Ciebie.

Dzielnicowy jedyny umiał mnie tak kiedyś motywować. Dobra, dam z siebie wszystko wink
                                            • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 23:00
                                              Jak prawidlowej odpowiedzi nie dostane za 5 minut, to bedzie
                                              kara...surowa kara.
                                              • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 23:08
                                                Mario (o rany, ale sztywno), ale mnie własnie neta odcieli. Z budki to piszę ...
                                                Dopirusz jutro z roboty dam radę. OK ?
                                                • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 23:11
                                                  Nie OK.
                                                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 23:13
                                                    > bedzie kara...surowa kara.

A jak surowa, bo może bym ją wolał od nagrody ?
                                                  • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 03.11.09, 23:19
                                                    Niestety wybor nie bedzie nalezal do Ciebie (tak w ogole: jak mam
                                                    sie do Ciebie zwracac??)
                                                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 04.11.09, 19:53
                                                    Możeeeeeee Wasza Wielebność ? Ale jeśli przechodzi 'Maryś' - to jak tam sobie
                                                    chcesz smile

PS Przeorałem całego neta wte a potem jeszcze wewte i ten Twój szalikowiec co
                                                    zapadł na świnkę nigdzie z 'chrztem' się nie krzyżuje.

A sam wiesz, że to czego nie ma w necie - nie istnieje.

• maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 04.11.09, 23:33
                                                    dobra, zgadza sie -szalikowiec (jak go ladnie nazwales) sie z
                                                    chrztem nie krzyzuje, ale tez nie ma sie krzyzowac.

No to pomyslmy....Chrzest? Co sie robi na chrzcie? Moze daje drugie
                                                    imie? Aaaaaaaa.....wcale nie bylo takie trudne, hm?
                                                    Tzn. na drugie mam.....Maria.

No i co teraz? Nagrody na pewno nie dostaniesz.

A jak musisz to mnie Marys nazywaj, problem w tym ze tu juz jakas
                                                    Marys jest, z tego co pamietam. A ona byla tu przede mna.
                                                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 04.11.09, 23:56
                                                    > Co sie robi na chrzcie? Moze daje drugie imie ?

Na chrzcie 2-gie ?? A 1-sze kiedy ? Jak zacznie kopać ? No chyba, że w buddyzmie
                                                    tybetańskim. Muszę się podciągnąć z antropologii ...

> Aaaaaaaa.....wcale nie bylo takie trudne, hm?

No skąd. Szczególnie jak się wymyśla wink

> Marys jest, z tego co pamietam

A może być Maryś_V ? Czy lepiej Maryś_W (przy ..._V_W palce sobie połamię i
                                                    wyjdzie volkswagen, więc nie wiem czy by Ci się podobało) ?

> A ona byla tu przede mna.

Piersi będą ostatnimi a ostatni pierwszymi.

Oddawaj moją nagrodę wink Szalikowca namierzyłem w mgnieniu oka. A że środku nocy,
                                                    to nadgodzimy +100% i dlatego należy się cała.

• maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 05.11.09, 00:04
                                                    Moze byc Marys_V.

>Oddawaj moją nagrodę wink Szalikowca namierzyłem w mgnieniu oka. A że
                                                    środku nocy
                                                    > ,
                                                    > to nadgodzimy +100% i dlatego należy się cała.

No dobra, dobra, prosze zachowac spokoj. No, to powiedz chlopczyku
                                                    jaka chcesz nagrode. Bo przyznac musze Szalikowca znalazles, miales
                                                    z tym pewne problemy, ale nich ci bedzie, moja strata.
                                                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 05.11.09, 00:20
                                                    No to niech najpierw odpowie na pytanie z ankiety :

forum.gazeta.pl/forum/w,16314,102524954,102530276,Niewinne_pytanko.html
                                                  • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 05.11.09, 00:29
                                                    Odpowie, ale jutro...mozetongue_out Teraz idzie spac...Dobranoc Kolego!
                                                  • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 06.11.09, 09:46
                                                    >>No to niech najpierw odpowie na pytanie z ankiety :

to bedzie tego wiecej?

No, dobra odpowiadam....hmmmmm...yyyyy....strzelam: 2?
                                                  • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 06.11.09, 09:51
                                                    Uffff...myslalam, ze bedzie gorzejwink
                                                  • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 06.11.09, 19:56
                                                    To możesz sobie wybrać nagrodę spośród poniższych :

1) piosenkę
                                                    2) film
                                                    3) dowcip

Więc ?
                                                  • maria.van.wyngarden Re: fatalna godzina 06.11.09, 21:09
                                                    2
        • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 02.11.09, 23:59
          +1=3 ale tylko na parę chwil, niestety
          • sebtrom Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:07
            oj coś dziś cieniutko Maestro....
            • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:18
              A kiedyś było lepiej ? 'Już ledwo dyszę. A jednak dyszę pełną parą i będę tak
              dyszał aż do śmierci'
    • claire.ampres Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:03
      a ja bardzo lubię godziny okołopółnocne, wczesnoranne są dla mnie zdecydowanie
      bardziej fatalne
      • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:22
        +1. Jak tam morze ? Nazbierałaś jakichś ... no ... amberów (q, skleroza zabija
        powoli) ?
        • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 00:44
          Bursztyn, no.
          • claire.ampres Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:01
            wiem, co to jest amber, dude. kiedyś zbierałam wszystkie śliczne mieniące się od
            światła i wody kamienie, które po przewiezieniu do domu i wysuszeniu okazywały
            się zwykłymi nieładnymi kamieniami...

muszę bryknąć niedługo na plażę, zbyt dawno mnie tam nie było.
            • gyubal_wahazar Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:10
              Claire, ja wiem, że Ty wiesz, ale ja nie wiedziałem jak jest bursztyn, chicky wink
              Pora umierać.

Jak przez mgłę pamietam jak jako kajtek zbierałem z rodzicami a obok nas rybacy
              albo miejscowi z takimi wielkimi sitami przeczesywali piasek. Znajdziesz mi
              jakis fajny. Wrzucę do flaszki ze spirytusem żeby nabrał mocy i Cię kiedys
              poczęstuję. Deal ?
              • claire.ampres Re: fatalna godzina 03.11.09, 01:16
                łyl si smile

miałeś już dawno temu iść spać Balti wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka