buena_luna 04.11.09, 19:44 środa to połowa tygodnia....więc można już zacząć planować weekend... ;p www.youtube.com/watch?v=jp95D8hiQKU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 19:58 To w sobotę wiadomo co.. www.youtube.com/watch?v=pLnTGxHoAuo&feature=related "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 20:08 Witam Senseia Sprężynkę Kiedyś kumpla na obozie kopania po twarzy nazwaliśmy Travolta. Chyba mu się nie spodobało, bo jak tylko swojego nowego nicka usłyszał to zaraz ganiał pozdrawiającego z saperką Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 20:40 gyubal_wahazar napisał: > Witam Senseia Sprężynkę > Witam wahazara-huzara Travolta na obozie kopania po twarzy...hmmm..koszulka by mu się upstrzyła niechcąco Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 20:46 Sensi, wrzuć coś. Cokolwiek. Wystarczy nawet jakaś nadobna fruwającą baletnica. Nie musi byc nawet zapięta pod szyję. No doooobra, ostatecznie może nawet coś śpiewać (byle nie 'Kwiaty', bo wypłoszysz frekwencję). Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 20:52 gyubal_wahazar napisał: > Sensi, wrzuć coś. Cokolwiek. Wystarczy nawet jakaś nadobna fruwającą baletnica. > Nie musi byc nawet zapięta pod szyję. No doooobra, ostatecznie może nawet coś > śpiewać (byle nie 'Kwiaty', bo wypłoszysz frekwencję). "Pijemy za lepszy czas..."...? www.youtube.com/watch?v=XPAGNjs8Xag Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 21:17 A to zamiast nadobnej fruwającej baletnicy-ślizgający się muszkieter (w końcu czas na sporty zimowe ) www.youtube.com/watch?v=JTI7gU8FnuA Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 21:30 Sensi, oczekujesz ode mnie oglądania przez 5:21 typa tańczącego w kozakach który się do tego oblizał na mój widok ? Proszę Cię ... Naprowadzę Cię trochę nie ryzykując posądzeń o szowinizm i instrumentalne traktowanie : www.youtube.com/watch?v=ph3h2IJAsgk&feature=related Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 21:37 )) nie dość, że się oblizał, to jeszcze pewnie lubieżnie spoglądał?... Takie łabądki to moje osobiste wspomnienia..bo puenty (i nie mam tu na myśli tylko terminu literackiego ) mi nieobce "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 21:41 > bo puenty To te takie śmieszne kapcie co to baletnice staja w nich na paznokciach ? I Tyś też tak stawała ?? Eeeee tam, nie uwierzę. No chyba, że podłączysz kamerkę Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 21:46 Taaak...i może mam na wieczorne pogaduchy w puentach przychodzić..? "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 21:51 Czytasz w moich myślach. No i w tej przezroczystej białej kiecce i rajstopkach, koniecznie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 21:54 I jeszcze może mam Jezioro łabędzie odstawić?)) "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 21:57 No nie wiem czy starczyłoby mi cierpliwości do końca, ale przy odrobinie szczęścia ze 2 piruety zdążyłabyś wykręcić Prrrrrrrrrrrrrrr. Dawaj skan dowodu albo matury, bo mi Kontik do Zurychu będzie musiał paczki podrzucać Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 22:00 Co tam matury...może dyplomu..? "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
buena_luna Re: środek...;p 04.11.09, 21:58 Uwaga! czas na część artystyczną <siadam w pierwszym rzędzie w środku oczywście>... a Sensi na srodku tureckiego dywanu na tle mebloscianki z płyty paździerzowej wygina śmiało ciało ;p Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 22:02 A co Wam będę żałować www.youtube.com/watch?v=RiYyS7X5x6Q "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 22:09 Luś, a Ty bez biletu tak byś chciała ? Nie ma, na środek i razem z Sensi ! www.youtube.com/watch?v=uy6BN1PdUDY Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 22:13 Haha..komuś haremik się marzy... Jak to głosił pewien klasyk.."daremne żale, próżny trud, bezsilne złorzeczenia..." "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 22:23 Raczej Klasnyk. No, to się zdemaskowałaś. Za 2 lata odświeżę wątek z baletkami A chwilowo wrzuć coś łzawego bo będę się musiał chwilę godzić z tą myślą. No dobra, obleci nawet mjuzikal. Grrrrrrrr, no niech juz będzie z tym Travoltą; wszystko zniesę Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 22:29 gyubal_wahazar napisał: > Za 2 lata odświeżę wątek z baletkami > Tak, wtedy już będę pełnoletnia) Zamiast musicalu-coś w temacie wieku www.youtube.com/watch?v=idd_92ajjwY&feature=fvst Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 20:02 A dzień dobry wieczór kto powie, co ?! Znów muszę pracować nad Twoimi manierami ?! Uuuuh, jak Cię znam to bedzie orka na ugorze A angliczanie to mają takie powiedzonko, że środa to taka mała sobota. Wszystko po to żeby znaleźć alibi by się znieczulić nie czekając piątku. Z drugiej strony twórczo tę myśl rozwijając możnaby przyjąć, że poniedziałek to taka mała środa. Jak środa, dziś liga. Ciekawe któremuś uda się wbić do właściwej bramki www.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I Odpowiedz Link
buena_luna Re: Dobry wieczór! Balti :) 04.11.09, 20:10 <spódniczka na boki odsłaniając postrącane na rowerze kolana>....<dygnięcie>.....<zaczyna śpiewać>......www.youtube.com/watch?v=36lgjkz1bRI&feature=PlayList&p=DFD0B1F88E298C33&playnext=1&playnext_from=PL&index=5 <ukłon>...<dygnięcie>;p Odpowiedz Link
mary171 Re: Dobry wieczór! Balti :) 04.11.09, 20:13 Dobry wieczór podoba mi się ta myśl przewodnia, ze środa to taka mała sobota Odpowiedz Link
buena_luna Re: środek :) 04.11.09, 20:19 moja babcia mi opowiadała, że środa to był dzień randkowy....;p....ech...tradycja w narodzie ginie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek :) 04.11.09, 20:26 A dlaczego akurat środa ? Był może jakiś przesąd czy po prostu młodzi nie dawali rady wytrzymać do piątku ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: środek :) 04.11.09, 20:32 gyubal_wahazar napisał: > A dlaczego akurat środa ? Był może jakiś przesąd czy po prostu młodzi nie dawal > i > rady wytrzymać do piątku ? przykro mi ale morału nie ma jak ten co sugerujesz... właśnie nie mogli się doczekać do soboty i dlatego dodatkowo zacieśniali relacje damsko - męskie w środy ;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dobry wieczór! Balti :) 04.11.09, 20:23 Cześć Maryś A może zilustrowałabyś swoją refleksję jakąś jutupką ? Np taką : www.youtube.com/watch?v=Uv-3UdG-Z4I Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dobry wieczór Lusiu :)))) 04.11.09, 20:20 Muszę przyznać, że robisz piorunujące postępy w obszarze dworskiej etykiety Hmmm ale ten kawałek poszerzył mi co nieco Twój przedział wiekowy. Teraz uwzgledniając Twoje wczorajsze linki szacuję go coś na kształt <4 .. 57> Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Łeeeeeezkaaaaaa , chodż do nas :)))) 04.11.09, 20:25 Nalej kotniakom do pełna i chodź się z nami powygłupiać )) Odpowiedz Link
kontik_71 Cos ze mna nie tak... 04.11.09, 20:27 tytul watku skojarzyl mi sie z czyms zupelnie innym Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Cos ze mna nie tak... 04.11.09, 20:30 No wyjawiaj szybko, bo z emocji już paznokcie do krwi zdążyłem pogryżć Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Cos ze mna nie tak... 04.11.09, 20:36 Ciężko tak o suchym pysku. Środeeeeek ... 1) Wszechświata ? 2) Lasu ? 3) Tortu ? 4) [Ustawa o ochronie języka polskiego Dz.U. z dnia ...] Pierwsza literka ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Cos ze mna nie tak... 04.11.09, 20:48 Ile liczę wiosen, znaczy ? Juz mówiłem Claire, że 17 mgnień. Ale za 3h kończę 18-te Odpowiedz Link
kontik_71 UWAGA, UWAGA.. 04.11.09, 20:51 mamy wsrod nas dziecko.. i pewnie wlasnie je psujemy w przyszlosci wyda majatek na psychoanalitykow Odpowiedz Link
sensi_spring Re: UWAGA, UWAGA.. 04.11.09, 20:53 E tam...uczy się życia a w razie potrzeby i tu psychoanalityk się znajdzie "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: UWAGA, UWAGA.. 04.11.09, 20:59 > mamy wsrod nas dziecko Która nie odstawiła od cyca zanim siędła do komputra ?!!!!! Przyznać się bo i tak się połapię : Maryś ? Sensi ?? Luśka ??? Ile się można naprosić ? I tak wszystko jak grochem o ścianę .... Odpowiedz Link
buena_luna Re: Cos ze mna nie tak... 04.11.09, 20:47 gyubal_wahazar napisał: > Ciężko tak o suchym pysku. Środeeeeek ... > Pierwsza literka ? "Z"-jak złoty środek ...... <o złocistym płynie mówić mi nie wolno> więc to insynuacje ;p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapraszamy 04.11.09, 20:33 No może troszkę przesadziłem, bo pisałem głównie o sobie. Za Lusię i Marysię nie mogę ręczyć Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 20:43 Ehhh...to nie pozostało nic innego jak poezja śpiewana...ehhh.... www.youtube.com/watch?v=7iGixOwIdB8&feature=related "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
mary171 Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 20:52 a ja dziś w te tony uderzę www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ Odpowiedz Link
buena_luna Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 20:58 mary171 napisała: > a ja dziś w te tony uderzę > > www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ Łoooomatko.....normalnie w fotel mnie wbiło......nosz to ostrzeżenie powinno być....o konsultacji z lekarzem bądź farmaceutą przed odpaleniem tego linka albo cuś...a nie ta z nienacka...<palpitacje serca>......uhh! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:05 Z tej poetyki to polecam www.youtube.com/watch?v=k8lLoTdJ6aY Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:08 buena_luna napisała: ..nosz to ostrzeżenie powinno > być....o konsultacji z lekarzem bądź farmaceutą przed odpaleniem tego linka alb > o > cuś...a nie ta z nienacka...<palpitacje serca>......uhh! No właśnie..bo przecież może to zagrażać życiu lub zdrowiu..czego przykład powyżej...;D Może podać jakieś kropelki walerianowe...? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:15 sensi_spring napisała: > Może podać jakieś kropelki walerianowe...? > >Sensi_ poproszę o kropelki tylko bez cukru bo na diecie jestem....a z pustych kalorii to tylko promile..Ups... miało nie być wyskokowo <z pokorą w oczach>........dobra Sensi zaparz mi melisy bardzo Cie proszę Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:25 buena_luna napisała: > sensi_spring napisała: > > Może podać jakieś kropelki walerianowe...? > > > >Sensi_ poproszę o kropelki tylko bez cukru bo na diecie jestem....a z pust > ych > kalorii to tylko promile..Ups... miało nie być wyskokowo <z pokorą w > oczach>........dobra Sensi zaparz mi melisy bardzo Cie proszę Mówisz i masz ..chociaż...mogę poczęstować nalewką "dla zdrowotności"...więc to się nie będzie liczyło jako pijaństwo..tylko cel leczniczy "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
buena_luna Re: hm....ostrożnie 04.11.09, 21:44 nie róbcie tego sami w domu! a szczególnie ty Baltuś bo kto Ci biedaku nogę zza głowy zdejmie;p www.youtube.com/watch?v=9E5lJayqsTw Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: hm....ostrożnie 04.11.09, 22:01 Spakować by do reklamówki i do roboty zabrać. I przerwę BHP od komputera by się robiło co godzinkę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:03 Maryś, wyhamuj, pls. Chcesz żebym się dziś znowu ze strachu zmoczył ? Nie mówiłem Ci, że na każde półrocze z PO miałem gola a ze studium wojskowego wylali mnie na 2-giej lekcji po krótkiej etiudce z maską gazową ? Szczęściem NZS nastał, ale i tak trauma do dziś za gardło trzyma Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:13 Przywołałeś moje wspomnienia z lekcji ZPT..gdzie pan nauczyciel ćwiczył nas w zakładaniu masek gazowych i rzucaniu się w nich pod stół...celem ochrony przy wybuchu bomby atomowej...D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:24 >zakładaniu masek gazowych i rzucaniu się w nich pod > stół...celem ochrony przy wybuchu bomby atomowej...D Luś, a miałaś ratowanie plastikowego zombiaka metodą usta-usta ? Tak się w niego ... jakiego niego - NIĄ ! wpiłem, że nie chciałem puścić mimo wysiłków Pana od PO wspomaganego przez 3 kolegów. Tłumaczyłem potem Mamie przed wizytą u dyrka, że to Pan popełnił błąd nie wiedząc jaki jestem uczuciowy. Za to, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności na kolejne 2 semestry miałem spokój z ćwiczeń praktycznych. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 20:51 Dziewczyny, ale gust macie pierwszorzędny. Całkiem poważnie. Trafiacie jakieś 80% (czyli jak niezły samogon). Co za element - jak to mawia Lusia - się tu złazi po nocach. Żadnego hip-hopu czy innego techno. Z kim ja się zadaję ?! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 20:56 gyubal_wahazar napisał: Z kim ja się zadaję ?! Jak to z kim??? Z the best of.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:00 > Z the best of.. To takie cuś jak creme de la creme czy lepiej ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Nic nie pijemy i unikamy brzydkich słow.Zapra 04.11.09, 21:05 lepiej...nie mówić ;p przecież to się czuje Balti! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Niewinne pytanko 04.11.09, 21:17 Żeby uniknąć podejrzenia o niewybredne pytanie Dam o wiek, zaciekawiam się tylko, jaką lekturę czytałyście kiedy leciał ten kawałek : 1) Myszka Pik 2) Janko Muzykant 3) Pan Tadeusz 4) Dziady 5) Chłopi 6) Nad Niemnem 7) Wybór Pieśni na Niedzielę Palmową forum.gazeta.pl/forum/03,16314,102524954,102528671.html?rep=1 Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:30 Doświadczenie życiowe podpowiada, że nie ma niewinnych pytań...są pytania podstępne.. "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:38 Sensi, wyluzuj. Już po służbie. Ściągaj służbowe kozaki i odłóż kałacha Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:41 Ja córka policjanta...podejrzliwa "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:45 Popracujemy nad tym www.youtube.com/watch?v=CeNeracJCWs Odpowiedz Link
harry_34 Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:47 li_sa_li napisała: > Kto mi stresci o co chodzi?)))) podłaczam sie.. do proźby... Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:48 harry ja to ide na łatwizne ale Ty to juz przegięcie;ppp))) Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:52 Tak więc... początek jest w środku..środku tygodnia, którym jest środa...i na tym wątku zatrzymaliśmy się przez chwilę...potem było trochę chwil grozy z racji pewnego zagrażającego życiu i zdrowiu utworu...poprzez różne gierki słowne dotarliśmy do niewinnych pytań o wiek dam...to tak pokrótce.. "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:00 a tej wersji rozszezonej , wyszło ile która ma lat? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:03 O ile się orientuję...to nic a nic "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:06 a gyubal sie chociaz przyznał ile ma, skoro miał czelnosc wypytywac wac panie?;-D Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:07 A skąd...czeka na to, żeby się dopasować wiekiem "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:09 hahahahaha, biedny az mi sie Go pozałowało ciutke;-D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:12 Kto wypytywał ?! Lisia, jak zwykle czytasz po łebkach albo wcale i ciskasz kalumnie na oślep. Ja pytałem tylko która jaką lekturę czytała. A właśnie, a Ty jaką ? Nie wiem dlaczego, ale jakoś mniej mnie korci pytać Harry'ego ... Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:33 Jakies 27 do 70-tki, to reflektuje ;pppp))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:40 Czekaj 27/70 > 1/3 = jakiś 4-ty miesiąc, czyli że własnie wykształcił mi się ptaszek To co my tu jeszcze robimy ? Odpowiedz Link
li_sa_li Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:45 Ty pracujesz na ...chorobe psychiczną ;-D A ja?!...no cóz ide stad w czorty...jakos sie wpasowac juz nie umiem "młodziezy Ty nasza" ;p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:48 Też zazdrościsz że głosy tylko do mnie mówią ? Lisia, pogadaj jeszcze trochę. Obiecuje zero aluzji. Tylko sztuka, nauka i moda. OK ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:24 "Nie wiem dlaczego, ale jakoś mniej mnie korci pytać Harry'ego ... " Pewnie dlatego,że ma "34" jasno i wyraźnie... I nie krzycz..już nie krzycz...bo to ja Lisie streściłam wątek,, "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:30 34 to on może mieć : 1) w pasie 2) w ... mniejsza z tym 3) mógł mieć 3 dychy temu 4) uderzeń tętna 5) i takie tam Kto krzyczy, Sensi ? Znowu jakieś głosy ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:37 Odpowiedź 4 wykluczam...bo nie miałby siły tknąć klawiatury z takiem tętnem "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:43 Coś słabo z jogi stoisz. Musisz nadrobić zenem i kamasutrą bo Cię wyleją z klasztoru Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:49 Chyba z klasztoru Shaolin.. Idę się oddać jakiejś pracy naukowej Kolorowych snów i miłego słuchania na dobranoc www.youtube.com/watch?v=7uMGH3kHhzM&feature=channel "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:54 ) www.youtube.com/watch?v=L9ATWov8e6A "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:44 Ale żeby nie było, że unikam odpowiedzi...odważnie odpowiadam więc...czytałam Janka muzykującego nad Niemnem, gdy chłopi z dziadami wybierali pieśni na niedzielę palmową...a wszystko to spisywała Myszka "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
harry_34 Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 21:44 W o czym wy tu...bo nie w temacie jezdem... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Niewinne pytanko 04.11.09, 22:06 Harry, bo dzisiaj zebrała się tu Sotnia Anonimowych Abstynentów, więc żaden normals nie nadąża. Jutro przeczytasz i złapiesz od razu Odpowiedz Link
buena_luna byle do soboty! ;) 04.11.09, 22:14 idę sobie! Zostawiam wątek pod Waszą troskliwą opieką! PA, pa, <pa....miętajcie o rączkach na kołderce> ;p www.youtube.com/watch?v=8x8S5Mgimy0 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: byle do soboty! ;) 04.11.09, 22:24 Luśka, wracaj. Nie było jeszcze nawet mordobicia. Nie możesz tak po prostu odejść. Co o nas pomysli dzielnicowy ?! Odpowiedz Link
sensi_spring Re: środek...;p 04.11.09, 22:11 A to ktoś lubi poza mną? www.youtube.com/watch?v=aY8OrU6E4M0&feature=related "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: środek...;p 04.11.09, 22:14 Dziewczyna o perłowych włosach ! JASSNEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link