Dodaj do ulubionych

CZAS NA NARTY :)

15.12.09, 22:18
jak wyżej - śnieg pada, armatki pomagają - zamiast nocnych
pogaduszek na forum może przerzucić się na nocne szusowanie po
stoku smile
Obserwuj wątek
    • z_oddali Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 22:20
      Nie umiem jeździć sad
      • sensi_spring Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 22:22
        kocham nartysmile chcę na nartysmile) dobry wieczórsmile
        • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 22:26
          bratnia duszyczka smile
          • sensi_spring Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 23:05
            Oj tak...śnieg...gogle...i szu....smile...oczywiście na nartachwink)
      • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 22:27
        na nauke nigdy za późno smile
        • z_oddali Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 22:33
          Niby nie, ale mogę Wam potowarzyszyć opalając buzię na stoku i popijając grzane
          wino albo herbatę z cytryną smile
          Właściwie to chętnie bym się nauczyła...
          • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 22:37
            no widzisz.

a co do opalania, to owszem ale w czasie szusowania i nie na jazdach
            nocnych smile
            • blue_bear Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 23:24
              ja już zacząłem sezon w tym roku, za granicą w Szwajcarii smile
          • poeme28 Re: CZAS NA NARTY :) 15.12.09, 23:36
            Całe szczęście w naszych górach instruktorów mamy dostateksmile
    • salsa13only Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 07:42
      Jak na narty, to ja zawsze chętnasmile
      Zabierzecie mnie?
    • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 20:35
      mogę jechać robić Wam zdjęcia wink)
      mogę towarzyszyć Wam podczas posiłku, czosnkowa poliwka, albo kapuśniak jest
      super smile
      mogę grzańców nawet dwa wypić smile
      nart nie mam.
      • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 20:53
        Towarzystwo przyjmujemy a narty .... są w wypozyczalni, także mały
        to problem - witam sie dzisiaj smile
        • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 20:58
          no nie wiem, nie wiem...
          jeśli pozyczę, będziecie czuć się w obowiązku stawiać mnie na nogi po upadku na
          koziej łączce wink
          • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:00
            coś Ty po dwóch grzańcach to niemożliwe smile
            • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:05
              nie wpuszczą na oślą łączkę? wink) alkomaty zamontowali?
              • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:06
                gdzie jeździsz najczęściej?
                • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:09
                  w moich rejonach najbliżej jest do Zieleńca - trochę poinwestowali
                  tam w zeszłym roku lub czasem na Czarną Górę ale tam już ze 2 latka
                  nie byłem.

A na oslej łaczce alkomatów nie ma, tylko małe bajtle po 5 latek,
                  jednak nie mieli by chyba nic przeciwko smile
                  • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:15
                    uuuuuuuu daleko, raz jeden byłam w Dusznikach...
                    • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:16
                      mogą mieć coś przeciw jak sie wyłożę a zalęgnę na szerokość łaczki wink)
                      • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:19
                        to zależy jak długo będziesz zalegała smile ha ha

tam od Ciebie pewnie bliżej na narty i górki pewnie wyższe.

tylko szaleć.
                        • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:20
                          i jakś impreza kosciuszki tam w weekend w radio słyszałem chyba smile
                          • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:27
                            tak, w ubiegłą sobotę było rozpoczęcie sezonu.
                            Kondycję trzeba poćwiczyć, oswoić sie z zimnem zanim się pół dnia spędzi na polu smile
                            • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:33
                              o to to prawda.
                        • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:23
                          Najczęściej w Beskid żywiecki, sądecki... a Tatry rzadko, zbyt oblegane, kolejki...
                          w ub roku nie, ale w poprzednie lata często na Słowację sie jeździło.
                          Bylo taniej.
                          • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:25
                            słowacja nie dośc że tańsza to stoki o niebo lepiej przygotowane.
                            aallleee do Zieleńca najbliżej mi i często udaję się po pracy na
                            jazdy nocne do 22 wyskoczyć smile
                            • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:28
                              odblaskowy kask rozumiem, że posiadasz na okoliczność nocnych zjazdów wink)
                              • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:32
                                jasneeeee, ale nocne zjady mają swój urok, a jeszcze jak światła
                                włączą to już naprawdę smile)))
                                • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:35
                                  na łyżwach też jeździsz?
                                  • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:40
                                    niestety już nie. z racji dawnego już upadku i udarzenia tyłem głowy
                                    w lód, po ktorym niemiłe wspomnienia mi zostały - odpuściłem ta
                                    dyscyplinę ( w której zresztą nie byłem zadnym orłem). Stwierdziłem
                                    żem za wysoki i jak spadam na lód to ze zbyt wielkiej wysokości.
                                    smile

• elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:47
                                      rozumiem, mogłeś sie zrazić...
                                      zwykle lecę do przodu... może przez fizjonomię , nie wiem big_grin
                                      • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:48
                                        no tak.

faktycznie może pomagac smile
                          • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:27
                            a o samych tatrach to rzeczywiście racja. sam nie byłem ale znajomi
                            nic dobrego powiedzieć nie mogli ( w sensie tłumy narciazy i więcej
                            stania niż jeżdżenia) smile
                            • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:34
                              dokładnie. Zakopane Male Ciche Murzasichle Bialka sama Warszawka albo Rosjanie.
                              • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:37
                                nie ma to jak prawie pusty stok i walka z rownowagą ( i modlitwa
                                obym tylko dojechał do wyciągu na dolesmile)))
                                • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:38
                                  ja na oślej łączce nie mam czasu na modlitwę wink wiesz, to krótka trasa big_grin
                                  • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:41
                                    tak ale dość długo się wjeżdźa po gumowym tasmociągu ( w zieleńcu
                                    bynajmniej) smile
                                    • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:43
                                      Zieleniec nie znam, nie mialam okazji jeszcze być.
                                      Nic, w takim razie do zobaczenia w kolejce do wyciągu! smile
                                      • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:47
                                        do zobaczenia w czasie szusowania w dół smile))
                                        • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:50
                                          przecież Ty sie modlisz, zamykasz oczy, wznosisz wzrok ku niebu, zaciskasz
                                          piąstki smile) nie widzisz więc zbyt wiele smile
                                          • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:53
                                            modlitwa ma wiele obliczy. smile

wznosisz wzrok ku niebu - a płatki sniegu wbijają się w gałki
                                            oczne smile

zaciskasz piąstki - aż z kijków soki wychodzą smile

• elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:55
                                              punkt dla Ciebie, uśmiechnęłam sie smile
                                              • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 21:58
                                                to dobrze - ja też smile
                                                • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 22:37
                                                  jaki masz sprzęt, pochwal sie smile
                                                  • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 22:46
                                                    no coś Ty tak przy wszystkich ( aleś ty bezposrednia) smile
                                                  • elokwentna_marysia Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 22:48
                                                    zdaje się, że wątek tyczy się nart.
                                                    Nieważne zresztą. Dobrej nocy.
                                                  • 7stefan7 Re: CZAS NA NARTY :) 16.12.09, 22:50
                                                    myslałem że znowu się usmiechniesz ale chyba nie wyszło smile

dobranoc smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka