gyubal_wahazar Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 14:26 Cześć Myszka Każden jeden. Wrzuć jakiś ciekawy temat i nie opędzisz się od dyskutantek i dyskutantów Odpowiedz Link
kontik_71 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 14:28 Preferowane sa tematy z plejstocenu, co Smoku ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 20:04 > Preferowane sa tematy z plejstocenu, co Smoku ? No ba ! Ale coś z prekambru (dla Claire byłoby nawet lepsze Odpowiedz Link
mysha144 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 14:53 Jak przygotowania na święta.Co byście chcieli dostać na święta jako prezent? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 15:25 Jak dla mnie, to strasznie trudne pytanie. Sam nie wiem co bym chciał dostać, może świadomość tego, że już zawsze będzie tak, jak jest teraz. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 20:08 > świadomość tego, że już zawsze będzie tak, jak jest teraz. Siemasz Vidmuś No to ogrzej dziewczyńskie serduszka rozwijając co nieco to 'jak teraz' bo aż z rutera słyszę ich dobiegające westchnienia Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 15:41 Jakąś fajną Merry Xmas. Uuuups, św Mikołaj mnie zabije ! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 16:08 > Jakąś fajną Merry Xmas. LOL ;D Odpowiedz Link
tetika Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 16:17 o 13:30 to normalni ludzie siedza w pracy teraz moge pogadac.Ja nie marze o prezentach, sama je kupuje a poniewaz wypada mi i swieta i urodziny to mam w tym roku duuuzo prezentow. ZIMMMMMMNO JEST Odpowiedz Link
mysha144 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 15:47 Za co ma cię Mikołaj zabić.Przecież Mikołaj nie istnieje. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 18:57 Ej nooooo właśnie..Miki do mnie nie przychodzi już...ale jest, na peeeewno jest Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 19:55 Zostawił mi kogutka dla Ciebie blue-angel.wrzuta.pl/audio/5Uw1lUJqc8S/ballada_-_wycinanki Jeśli najdalej w połowie 1-szej zwrotki najdzie Cię myśl o mojej hebefrenii lub zmianie orientacji, to z tym 1-szym nie będę polemizował Odpowiedz Link
srebrnalza Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 20:15 Cześć Balti Myślę, że oszczędźmy sobie polemiki w tej kwestii Słyszałam dziś w dzienniku,że bałwana ulepiłeś ;p Odpowiedz Link
fallen86 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 19.12.09, 00:55 blue_bear napisał: > jak to nie istnieje ? Że co? Mikołaj nie istnieje?? Jak to?? Nie odzierajcie mnie z marzeń o F350 pod choinkę... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 18.12.09, 19:44 > Za co ma cię Mikołaj zabić. Przecież Mikołaj nie istnieje Sam Ci o tym powiedział ? Odpowiedz Link
buena_luna nie ma Mikołaja?...:/ 18.12.09, 19:49 ....ta a Świstak siedzi bo wiewiórka była nieletnia;D p.s. Forumki! zabraniam głosić publicznie takie herezje!!! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Luśka, no teraz 18.12.09, 19:58 ... to dałaś ognia A dzięcioły zbierają na kaucję ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: nie ma Mikołaja?...:/ 18.12.09, 20:09 No jak nie ma...jak pod naszą wspólną podusią prezenty były Nie pamiętasz?) Odpowiedz Link
buena_luna Re: nie ma Mikołaja?...:/ 18.12.09, 20:41 sensi_spring napisała: > No jak nie ma...jak pod naszą wspólną podusią prezenty były Nie > pamiętasz?) Sensi ja pamiętam doskonale (dzięki temu, że chleb margaryną smaruję) ;p ale niektóre Forumki "fermentują" i sieją zamęt... dlatego zabroniłam te kalumnie wygadywać ;D Odpowiedz Link
mysha144 Re: nie ma Mikołaja?...:/ 19.12.09, 15:40 Nie ma Mikołaja.U mnie śnieg leży.Za 5 dni wigilia.Już mam choinkę nie postawioną tylko kupioną ale bedzie ładnie wyglądała jak się ją ustroi. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: nie ma Mikołaja?...:/ 19.12.09, 15:45 Cześć Myszka Nie chcę Cię martwić, ale gadałem z nim i on utrzymuje, że to Ciebie nie ma. Co mu odpowiedzieć ? Odpowiedz Link
mysha144 Re: nie ma Mikołaja?...:/ 19.12.09, 15:49 Z kim gadałeś?Ja jestem to jego niema.Sprzeczasz się ze mną.Bo to widać. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: nie ma Mikołaja?...:/ 19.12.09, 15:55 > Z kim gadałeś ? No z Mikołajem. > Ja jestem to jego niema. Sam Ci o tym powiedział ? > Sprzeczasz się ze mną.Bo to widać. No proszę Cię. Przecież ja Ci z ręki jem I jeszcze prosił bym Ci przekazał od Niego taką piosenkę www.youtube.com/watch?v=THamfAghc1E Odpowiedz Link
mysha144 Re: nie ma Mikołaja?...:/ 19.12.09, 19:07 Żadne Mikołaj nic mi niemówił.Jak ty wierzysz to sobie wierz a ja niewierzę i mnie nie przekonasz. Odpowiedz Link
mysha144 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 21.12.09, 18:13 Co tam u was.Ja dzisiaj byłam na zapukach przedświątecznych ale zmarzłam myślałam że mi nogi odpadną. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 21.12.09, 18:40 Cześć Myszka Byłem w sobotę. Kupiłem książki, czekoladki i takie tam. Na każdym piętrze jakiś czerwony przebieraniec z białą brodą. Każdemu się pewnie wydaje, że jest świętym Mikołajem. Jak mijałem takiego, zaraz mi się przypominało co powiedziałaś ... Sam już nie wiem co o tym myśleć ... A co fajnego dostałaś 6 grudnia ? Jakąś zabawkę czy coś do szkoły ? Ja wóz strażacki, ale nie taki jak chciałem Odpowiedz Link
mysha144 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 21.12.09, 19:31 Do szkoły nic bo już jestem po szkole i niechodze.A zabawkami się nie bawię. Odpowiedz Link
buena_luna Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 21.12.09, 21:13 mysha144 napisała: > Do szkoły nic bo już jestem po szkole No bardzo nieładnie waść Panna...nieładnie...w "wieczorówce" zajęcia późno się zaczynają...a tu od razu tak z grubej rury...;p >i niechodze. może słusznie, że nie.... w końcu zimno jest...a na forum przyjemnie i miło >A zabawkami się nie bawię. No jak to się nie bawię? Przecież facet to najlepsza zabawka dla kobiety Odpowiedz Link
esta69 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 21.12.09, 21:14 gyubal_wahazar napisał: > Na każdym piętrze jakiś > czerwony przebieraniec z białą brodą. Każdemu się pewnie wydaje, >że jest świętym > Mikołajem. No patrz pan. A ja tak pilnie poszukiwałam pomocnika Świętego Mikołaja do podłożenia prezentów pod choinkę, żaden nie chciał zaoferować swoich usług. Moje dziecko nie wyobraża sobie Świąt bez Mikiego, kupę kasy musiałam zapłacić za wizytę jakiegoś przebierańca. Zobaczymy co zaoferuje w Wigilię. A Święty Mikołaj istnieje i juś!!! Odpowiedz Link
mysha144 Re: ROZMOWA Z CAŁEJ POLSKI 31.12.09, 10:34 Jak przygotowania do sylwestra?Gdzie spędzacie? Odpowiedz Link