Dodaj do ulubionych

Tylko dla ludzi o mocnych nerwach...

21.12.09, 19:47
...i dobrej dykcjiwink)))

Pierwsze czytanie teraz...a drugie zróbmy po Sheridanku;D

W trzęsawisku trzeszczą trzciny,
trzmiel trze w Trzciance trzy trzmieliny,
a trzy byczki znad Trzebyczki
z trzaskiem trzepią trzy trzewiczki.

Spadł bąk na strąk a strąk mu pękł,
pękł pąk, pękł strąk a bąk się zląkł.

Bzyczy bzyk znad Bzury zbzikowane bzdury,
bzyczy bzdury, bzdurstwa bzdurzy
i nad rzeką Bzurą w bzach bajdurzy,
bzyczy bzdury, bzdurnie bzyka
bo zbzikował i ma bzika

big_grin
Obserwuj wątek
    • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 19:57
      O matko, łamię sobie język właśnie... Ale powiem Wam, że znam osobę,
      która przeczytałaby to tak:

"W częsawisku czeszczą czciny, czmiel cze w czciance czy czmieliny
      itd itd...smile))" Serio, zawsze walczę sama ze sobą, gryząc się w
      język nieustannie, żeby nie podpaść wyżej wymienionej i nie
      powiedzieć: kobieto, w google wpiszesz Trzebiatów czy Czebiatów? smile
      No więc tak podsumowując ten międzywątek, straszne jest to, że
      Polacy tak strasznie kaleczą też nasz polski język - nie jestem
      polonistką, ale drażnią mnie te wszystkie "chcem, zrobiem", "japko"
      itd itd... smile

A swoją drogą - Ty, Sensi jesteś tutaj naszą kochaną Skarbnicą
      niezwykłych ciekawostek smile))

• gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:03
        Cześć Poemi smile

Też mam takiego w robocie, ale to świetny folklor. Jak słyszę to jego 'naszo
        wspólno trosko' od razu mi się humor poprawia smile
      • buena_luna Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:03
        poeme28 napisała:
        > O matko, łamię sobie język właśnie... Ale powiem Wam, że znam osobę,
        > która przeczytałaby to tak:
        > "W częsawisku czeszczą czciny, czmiel cze w czciance czy czmieliny
        > itd itd...smile))"

Poeme czy my się znamy????? o masz....to już nigdzie nie można być anonimowym ;p
        Pozdrawiam! smile
        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:06
          Dziewczyny z tego co piszecie to może my razem pracujemy, bo takich w pracy u
          mnie znajdzie siębig_grin
          • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:10
            Dziewczyny, jednym słowem - takich ci u nas dostatek smile))
          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:13
            Jesteśmy jak jedna wielka rodzina firmowa...forumowa;D
            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:14
              hehehee o tak , Sensi masz coś do picia?tongue_out
              • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:15
                lolcia-olcia napisała:

> hehehee o tak , Sensi masz coś do picia?tongue_out

Olcia...prosto z półki sklepowej..Sheridanek;D
                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:16
                  Laska i jak tu Cię nie kochaćsmile
                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:17
                    lolcia-olcia napisała:

> Laska i jak tu Cię nie kochaćsmile

Mnie nie można nie kochaćbig_grin
                    • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:18
                      I ten Bocceli rankiemsmile
                      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:24
                        lolcia-olcia napisała:

> I ten Bocceli rankiemsmile

Normalnie full wypas;D
                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:27
                          Dzięki dzięki dziękismile <wyciąga zza pleców sheridanka>
                          • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:33
                            a co to ten "sheridanka"?
                            • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:38
                              elokwentna_marysia napisała:

> a co to ten "sheridanka"?

Marysiu...Ty niedoświadczone dziewczę z tego wynikabig_grin

A Sheridanek wygląda takbig_grin
                              www.notcot.com/images/sheridans1.jpg
                              A smakuje tak: MNIAMbig_grin
                              • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:46
                                aaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                znam! smile nie skojarzyłam...
                                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:47
                                  od razu lepiejbig_grin
                    • buena_luna Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:27
                      sensi_spring napisała:
                      > lolcia-olcia napisała:
                      > Laska i jak tu Cię nie kochaćsmile
                      > Mnie nie można nie kochaćbig_grin

ekhem....no cóż takich dwu jak my trzy to nie ma ani jednej ;p....a poza tym
                      Dziefffcyny...co tam dzisiaj "zdominujemy" z barku??? ;p
                      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:29
                        buena_luna napisała:

> ekhem....no cóż takich dwu jak my trzy to nie ma ani
                        jednej ;p....a poza tym
                        > Dziefffcyny...co tam dzisiaj "zdominujemy" z barku??? ;p

Buenko...grzaniec się właśnie robi...a Sheridanek już dawno
                        wyciągnięty z barku...;D
                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:32
                          ehhh życie jest jednak pięknebig_grin
                      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:30
                        Lusia sprawa przedstawia się tak:
                        -sheridan
                        -piwo
                        -jakieś wino nie wiem jakie bo prezentowe
                        • buena_luna Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:50
                          lolcia-olcia napisała:
                          > Lusia sprawa przedstawia się tak:
                          > -sheridan
                          > -piwo
                          > -jakieś wino nie wiem jakie bo prezentowe

hm...wiem od wczoraj że Sheridan dobrze komponuje się z winkiem ;p a piwko w
                          odwodzie gdyby jakiś "element" na krzywą "tfasz" się wkręcił ;D

• lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:52
                            Lusia...ja też piwkowa jestemsmile to i zapas solidny mambig_grin
                          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:52
                            buena_luna napisała:

> hm...wiem od wczoraj że Sheridan dobrze komponuje się z winkiem ;p
                            a piwko w
                            > odwodzie gdyby jakiś "element" na krzywą "tfasz" się wkręcił ;D
                            >
                            Buenko..na krzywą twarz...to półobrocikbig_grin
                          • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:07
                            > gdyby jakiś "element" na krzywą "tfasz" się wkręcił ;D

Cześć Dziewczyny smile

Zdajecie sobie sprawę, że internet to dżungla a takie bezbronne aniołki jak Wy
                            potrzebują ochrony przed różnej maści zboczeńcami ?

Dostrzegam w Waszych rozszerzonych źrenicach pełną akceptację, więc poproszę
                            piwko. Albo lepiej dwa, żebyście nie musiały za chwilę biegać smile
                            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:09
                              Poczęstuj się w lodówce chłodzą siębig_grin
                            • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:12
                              gyubal_wahazar napisał:

więc poproszę
                              > piwko. Albo lepiej dwa, żebyście nie musiały za chwilę biegać smile

Że niby pan i władca wrócił?big_grin
                              Ach..niech będzie przyjemnością dla mnie podać memu panu schłodzone
                              piwo;D

(doceniamy fakt, że nie padło..."turlaj się po browar kobietobig_grin")
                              • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:15
                                > Że niby pan i władca wrócił ? big_grin

Tam zaraz 'Pan'. Wystarczy samo 'władca' wink
                                • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:18
                                  gyubal_wahazar napisał:

> Tam zaraz 'Pan'. Wystarczy samo 'władca' wink

Lubię takie zabawy...;D
                              • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:16
                                My uniżone służki...;p
                                • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:19
                                  > My uniżone służki...;p

Węszę jakiś szwindel. Wyciagam obrzyna zza wanny. Idę sprawdzić wnętrze szafy,
                                  pod łóżkiem i balkon ! Lezą ciary ?!! hehe smile
                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:20
                                    zimno, zimno...szukajsmile
                            • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:15
                              gyubal_wahazar napisał:

>
                              > Zdajecie sobie sprawę, że internet to dżungla a takie bezbronne
                              aniołki jak Wy
                              > potrzebują ochrony przed różnej maści zboczeńcami ?
                              >

Kochany, my tu jak aniołki charliego- procenty we krwi wariują i sił
                              dodają, ustaliłyśny, że 90 D na klacie, więc każdego zboczeńca tutaj
                              to my na miazgę przerobimy wink))
                              • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:21
                                Ciiii zawsze może się przydać, w końcu ktoś może być potrzebny do skoku na
                                monopolowy:p
                              • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:22
                                Ooooo nowy Aniołek !!! smile))

To na jego cześć taki patatajtaj !

www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A
                                > ustaliłyśny, że 90 D na klacie

A co to takie to 'D' ??!? Może G ? Nie, 90 G to chłopaki w Dęblinie by nie
                                wytrzymali a co takie chuchra ..

• poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:29
                                  gyubal_wahazar napisał:

>
                                  > A co to takie to 'D' ??!? Może G ? Nie, 90 G to chłopaki w
                                  Dęblinie by nie
                                  > wytrzymali a co takie chuchra ..
                                  >
                                  No dobra... Mamy G, ale nie chciałyśmy się chwalićsmile No i palpitacji
                                  serca co u niektórych powodowaćsmile))
                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:33
                                    G to ja mam na końcu wyrazu shoppingsmile
                                    • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:37
                                      lolcia-olcia napisała:

> G to ja mam na końcu wyrazu shoppingsmile

Dobre i tam wink
                                      • gyubal_wahazar Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fallen ! 21.12.09, 21:43
                                        > > G to ja mam na końcu wyrazu shoppingsmile
                                        > Dobre i tam wink

D i G - a mamy 21:42

Seeeebbbbbb, Steeeeefaaaaaaaaaaaaaan, Kontiiiiiiiiiiik, Solboooooo, Falleeeeen !!!
                                        • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 21:50
                                          gyubal_wahazar

>
                                          > Seeeebbbbbb, Steeeeefaaaaaaaaaaaaaan, Kontiiiiiiiiiiik,
                                          Solboooooo, Falleeeeen
                                          > !!!

Oj Balti Balti...taki duży..a taki naiwny...myślisz, że Koledzy Ci
                                          pomogą??big_grin
                                          • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 21:52
                                            Coś chłopakom schodzi długo;p
                                          • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:27
                                            jam jest smile
                                            ale ten wątek starsznie długiiii
                                            w sumie o co biega ????????????
                                            • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:30
                                              Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebbb !!

No nareszcie ! Stary, nażłopały się jakiego szeriganka i mają widzenie że jestem
                                              Banderasem. Żadna se nie daje przetłumaczyć juz 3-cia godzinę.

Pomóż zagospodarować trochę te zmysłowe Kocice bo już nie nastarczam chwilami smile
                                              • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:31
                                                Balti nie mów, że kondycja już nie tabig_grin
                                                • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:32
                                                  wiesz Olcia
                                                  za każdym razem czytam Twoją stopke i coraz bardziej mi się podoba.....
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:33
                                                    Ma się to cośsmile w stopce oczywiściebig_grin
                                                  • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:34
                                                    noooooooooooooooo zapewne
                                                    nie wiem tylko co na to Twoi sasiedzi...ale co tam
                                                    sasiada zawsze mozna zmienic...
                                                    albo zaprosić smile
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:36
                                                    Często wychodzą na papierosabig_grin taki nałóg brzydki mająbig_grin
                                              • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:32
                                                Banderas przy Tobie Mistrzu to kawał wymoczka smile
                                                dasz radę poskromić kocice..
                                                a jak nie dasz to damy radę smile
                                                • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:33
                                                  Wreszcie coś się zaczyna dziaćbig_grin
                                              • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:41
                                                gyubal_wahazar napisał:

> Pomóż zagospodarować trochę te zmysłowe Kocice bo już nie
                                                nastarczam chwilami :
                                                > )

Taaak...i bądź tu miłą dla mężczyzny...podaj mu piwo...zabaw
                                                rozmową...a tu wciąż awantury...;D
                                              • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:41
                                                gyubal_wahazar napisał:

> Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebbb !!
                                                >
                                                > No nareszcie ! Stary, nażłopały się jakiego szeriganka i mają
                                                widzenie że jeste
                                                > m
                                                > Banderasem. Żadna se nie daje przetłumaczyć juz 3-cia godzinę.
                                                >

O, TO TERAZ MAMY DWÓCH BANDERASÓW big_grin
                                                • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:45
                                                  co tam banderas....cudze chwalicie swojego nie znacie....
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:46
                                                    > co tam banderas....cudze chwalicie swojego nie znacie....

ja tam patriotkom jezdem:p i dobre co polskiebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:50
                                                    lolcia-olcia napisała:

>
                                                    > ja tam patriotkom jezdem:p i dobre co polskiebig_grin

Bieremy Krisa Ibisza?big_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:52
                                                    > Bieremy Krisa Ibisza?big_grin

Jak łon polaczek to bieremysmile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:59
                                                    lolcia-olcia napisała:

> > Bieremy Krisa Ibisza?big_grin
                                                    >
                                                    > Jak łon polaczek to bieremysmile

Nasz Ci łon, nasz..bierimbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:05
                                                    To bieremy i nie oddamy? Sesnsi, ale po co bieremybig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:12
                                                    lolcia-olcia napisała:

> To bieremy i nie oddamy? Sesnsi, ale po co bieremybig_grin
                                                    Jak to po co? Coby wykorzystać gwiazdę;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:18
                                                    > Jak to po co? Coby wykorzystać gwiazdę;D

e tam gwaiazdsmile ze mnie już jest rozgwiazdabig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:19
                                                    lolcia-olcia napisała:

> > Jak to po co? Coby wykorzystać gwiazdę;D
                                                    >
                                                    > e tam gwaiazdsmile ze mnie już jest rozgwiazdabig_grin

Olcia...czas spaćbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:13
                                                    lolcia-olcia napisała:

> To bieremy i nie oddamy? Sesnsi, ale po co bieremybig_grin
                                                    Albo tylko po to, żeby weznąćbig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:55
                                                    sensi_spring napisała:

>
                                                    > Bieremy Krisa Ibisza?big_grin
                                                    >

A weźnimbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:00
                                                    poeme28 napisała:

> A weźnimbig_grin

No to tera trza petycję do niego napisać;D Poeme piszesz Ty...Ty
                                                    najbardziej przytomna;D
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:06
                                                    > Bieremy Krisa Ibisza ? big_grin

No nieeeeeeee, Dziewczynyyyy. Nie lepiej wciąć jakiegoś faceta ??!?!?!

A poza tym ten tam jak mu tam reguły 3 postów nie spełnił !
                                            • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:37
                                              sebtrom napisał:

> jam jest smile
                                              > ale ten wątek starsznie długiiii
                                              > w sumie o co biega ????????????

To tak w wielkim skrócie - bijemy się o korki z fizyki u Baltiego i
                                              o to, która z nas ma siedzieć na jego kolanach, Olcia i Sensi za
                                              dużo piją napojów alkoholowych, ale to nic - wybaczamy im te
                                              słabości, jak chcesz wprosić się do Sensi na Wigilię, to wystarczy
                                              sheridan czy jakiś inny bimber i masz miejsce przy stole
                                              zagwarantowane, a ja ogólnie rzecz biorąc jestem niedoświadczona,
                                              chciałam wybrać Irka, ale Balti nie pozwolił i wyjaśnia mi prawa
                                              dźwigni, opru i siłę opadaniabig_grin
                                              • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:42
                                                Poeme...nawet z Olcią nie marzyłybyśmy o takiej sile przekazu;D
                                                • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:44
                                                  sensi_spring napisała:

> Poeme...nawet z Olcią nie marzyłybyśmy o takiej sile przekazu;D

Bo ja wypiłam jeden kubek grzańca zamiast niezliczonej ilości
                                                  butelek big_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:48
                                                    eee człowiek nie wielbłąd Poeme i pić musibig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:51
                                                    lolcia-olcia napisała:

> eee człowiek nie wielbłąd Poeme i pić musibig_grin

Zanotować, wydrukowaćbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:53
                                                    i zapamiętaćsmile bo w nocy o północy odpytambig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:51
                                                    Jak mus to mus big_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:51
                                                    poeme28 napisała:

> Bo ja wypiłam jeden kubek grzańca zamiast niezliczonej ilości
                                                    > butelek big_grin

Jakaś Ty powściągliwa Kobieta;D
                                              • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:43
                                                hahahahahah
                                                jakie treściwe streszczenie smile))))
                                                nadal nie za bardzo kumam ale szeridAna moge skołować smile
                                                • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:44
                                                  > hahahahahah
                                                  > jakie treściwe streszczenie smile))))
                                                  > nadal nie za bardzo kumam ale szeridAna moge skołować smile

Wreszczie dobrze gadaszsmile weź sheridanka i chodź chodź tam za rogiem...
                                                  • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:47
                                                    Wreszczie dobrze gadaszsmile weź sheridanka i chodź chodź tam za rogiem...
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:49
                                                    No że z Sensi lecimy na no ten tego ....sheridanka, a że nasz się ulotnił znaczy
                                                    wyparował tak całkiem sam....
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:52
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Wreszczie dobrze gadaszsmile weź sheridanka i chodź chodź tam za
                                                    rogiem...

Olcia, Ty chociaż na dzień dobry zgrywaj niedostepnąwink
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:54
                                                    Nie słowa a czyny świadczą o kobieciebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:01
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Nie słowa a czyny świadczą o kobieciebig_grin

Znaczy...czyń...czyń swą powinność;D
                                                • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:52
                                                  sebtrom napisał:

> nadal nie za bardzo kumam ale szeridAna moge skołować smile

I ten atrybut przemawia za Tobąbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:55
                                                    Załapał tajemną moc sheridankasmile
                                            • poeme28 SKRÓT DLA SEBTROMA :D 21.12.09, 23:48
                                              sebtrom napisał:

> jam jest smile
                                              > ale ten wątek starsznie długiiii
                                              > w sumie o co biega ????????????

To tak w wielkim skrócie - bijemy się o korki z fizyki u Baltiego i
                                              o to, która z nas ma siedzieć na jego kolanach, Olcia i Sensi za
                                              dużo piją napojów alkoholowych, ale to nic - wybaczamy im te
                                              słabości, jak chcesz wprosić się do Sensi na Wigilię, to wystarczy
                                              sheridan czy jakiś inny bimber i masz miejsce przy stole
                                              zagwarantowane, a ja ogólnie rzecz biorąc jestem niedoświadczona,
                                              chciałam wybrać Irka, ale Balti nie pozwolił i wyjaśnia mi prawa
                                              dźwigni, opru i siłę opadaniabig_grin
                                              • gyubal_wahazar Re: SKRÓT DLA SEBTROMA :D 22.12.09, 00:03
                                                Poemi,

Jak przy następnej walce Pudziana tefałen i nie zastąpi tego mydłka komentatora
                                                Tobą - komisyjnie wdepczę ich dekoder w słomiankę a zapis wideo umieszcze na tubie !
                                        • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 21:51
                                          gyubal_wahazar napisał:

>
                                          > Seeeebbbbbb, Steeeeefaaaaaaaaaaaaaan, Kontiiiiiiiiiiik,
                                          Solboooooo, Falleeeeen
                                          > !!!

Balti, Ty nie wołaj kolegów tylko sam sie bierz do roboty smile))
                                          • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 21:57
                                            Dziewczyny jjjjaaaa tttyyylkooooo ...

www.youtube.com/watch?v=oGZCMWtYy7w
                                            • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:00
                                              No tak..obiecanki..cacanki....big_grin
                                              • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:02
                                                > No tak..obiecanki.._M_acanki....big_grin

• sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:04
                                                  Co nie zmienia..."a głupiemu radośćbig_grin"
                                            • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:00
                                              gyubal_wahazar napisał:

phi, to bez łaski big_grin
                                              • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:04
                                                > phi, to bez łaski big_grin

<nooo, zaczynam odzyskiwać wpływy ...>
                                                • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:05
                                                  Hola Hola Ola czuwabig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:07
                                                    > Hola Hola Ola czuwa big_grin

No tak rym spartaczyć ? Dawaj tą 'Olę' na koniec ! smile
                                                • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:08
                                                  gyubal_wahazar napisał:

> > phi, to bez łaski big_grin
                                                  >
                                                  > <nooo, zaczynam odzyskiwać wpływy ...>

Balti...siła manipulacji;D
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:12
                                                    > Balti...siła manipulacji;D

Siła - phi. Potęga albo nawet potencja ! wink
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:16
                                                    gyubal_wahazar napisał:

>
                                                    > Siła - phi. Potęga albo nawet potencja ! wink

Balti, oby nie impotencjabig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:21
                                                    > Balti, oby nie impotencja big_grin

Do tego Cię ten drań doprowadził ? Wyciągnę Cię z tego bagna smile
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:22
                                                    Balti nasz ty bohaterzebig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:24
                                                    > Balti nasz ty bohaterze big_grin

Olcia smile

Dopiero się rozgrzewam smile)
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:25
                                                    Już nie możemy się doczekać resztysmile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:27
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > Balti, oby nie impotencja big_grin
                                                    >
                                                    > Do tego Cię ten drań doprowadził ? Wyciągnę Cię z tego bagna smile

Balti...ehhh...jednak prawdziwy Man...Supermanbig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:32
                                                    > Balti...ehhh...jednak prawdziwy Man...Superman big_grin

Sensi, jakby Ci tu powiedzieć ... nie takie sztuki ze szwagrem w wojsku żeśmy
                                                    wyprawiali smile

Ale Wy umiecie tymi ślepami przewracać i ... (ustawa o przeciwdziałaniu
                                                    pedofilii) ...
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:34
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Do tego Cię ten drań doprowadził ? Wyciągnę Cię z tego bagna

Balti, z Ciebie to taki dobry człowiek... Taki bezinteresowny,
                                                    otwarty i tak ludziom chcesz pomagać...
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:38
                                                    > Taki bezinteresowny, otwarty i tak ludziom chcesz pomagać..

Nie gadać i nie wiercić mi się na kolanach tylko chłonąć :

2-gie prawo romantyki :

Ciało rzucone na łoże traci na oporze

Zapisała ? Czyta !
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:41
                                                    gyubal_wahazar napisał:

>
                                                    > Nie gadać i nie wiercić mi się na kolanach tylko chłonąć :

Balti...ja chłonę całą poetykę tej sytuacjibig_grin
                                                    >
                                                    > 2-gie prawo romantyki :
                                                    >
                                                    > Ciało rzucone na łoże traci na oporze
                                                    >
                                                    > Zapisała ? Czyta !

Mozna powtórzyć??? I ewentualnie przeprowadzić zajęcia praktyczne?big_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:43
                                                    sensi_spring napisała:

>
                                                    > Mozna powtórzyć??? I ewentualnie przeprowadzić zajęcia
                                                    praktyczne?big_grin

Szanuj się dziewczyno big_grin big_grin big_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:50
                                                    Za późno, hehe. Drzwi zamknięte a zaraz opuszczam rolety ! wink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:56
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Za późno, hehe. Drzwi zamknięte a zaraz opuszczam rolety ! wink

Mhmhmhm...smile))

P.S. Spadaj Poemebig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:57
                                                    sensi_spring napisała:

>
                                                    > P.S. Spadaj Poemebig_grin
                                                    >
                                                    Poczekam na zewnątrz, a potem zdyskwalifikuję konkurencjębig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:01
                                                    poeme28 napisała:

> Poczekam na zewnątrz, a potem zdyskwalifikuję konkurencjębig_grin

Mnie się nie da zdyskwalifikowaćbig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:04
                                                    sensi_spring napisała:

> poeme28 napisała:
                                                    >
                                                    > > Poczekam na zewnątrz, a potem zdyskwalifikuję konkurencjębig_grin
                                                    >
                                                    > Mnie się nie da zdyskwalifikowaćbig_grin

Tak Ci się tylko wydaje big_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:10
                                                    poeme28 napisała:

> Tak Ci się tylko wydaje big_grin

Się przekonaszbig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:13
                                                    Zamiast sie kłócić, chodźcie się ze mną posiłować na rękę smile
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:14
                                                    > Zamiast sie kłócić, chodźcie się ze mną posiłować na rękę smile

Balti przy mnie słabeusz jesteśsmile ha
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:20
                                                    > Balti przy mnie słabeusz jesteś smile ha

No stawiasz opór Dziewczyno ale od czego łaskotki wink
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:23
                                                    eee tam nie boję siębig_grin tak mi tylko obiecujesz:p
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:26
                                                    > eee tam nie boję siębig_grin tak mi tylko obiecujesz :p

Taaaa ? A potem znów polecisz na obdukcję ? wink
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:27
                                                    Jaką obdukcję to w krzyżu mi coś strzykało;p
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:32
                                                    > Jaką obdukcję to w krzyżu mi coś strzykało ;p

Taaaaaa ?!?! A dzielnicowemu o złym dotyku to Maciejowa nagadała ?!!!
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:34
                                                    > Taaaaaa ?!?! A dzielnicowemu o złym dotyku to Maciejowa nagadała ?!!!

Goździkowa toć ona wszystko widzi wszystko słyszy i w świat puszczabig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:43
                                                    gyubal_wahazar napisał:

>
                                                    > Taaaaaa ?!?! A dzielnicowemu o złym dotyku to Maciejowa
                                                    nagadała ?!!!

I o zupie za słonej nie zapominaj;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:50
                                                    Zanotowałambig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:15
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Zamiast sie kłócić, chodźcie się ze mną posiłować na rękę smile

A nagrody będą?big_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:25
                                                    > A nagrody będą ?big_grin

Będą : łaskotanie tych które spiętrzą te wszystkie śliczne krągłości wink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:27
                                                    Bierębig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:45
                                                    sensi_spring napisała:

> Bierębig_grin

A co rzucili? To ja też bierębig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:54
                                                    poeme28 napisała:

>> > Bierębig_grin
                                                    >
                                                    > A co rzucili? To ja też bierębig_grin

Ja już sama nie wiembig_grin zagubiłam sięwink)
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:56
                                                    sensi_spring napisała:

> poeme28 napisała:
                                                    >
                                                    > >> > Bierębig_grin
                                                    > >
                                                    > > A co rzucili? To ja też bierębig_grin
                                                    >
                                                    > Ja już sama nie wiembig_grin zagubiłam sięwink)

jak nikt nie wie co to i tak bieremybig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:02
                                                    Bierębig_grin
                                                    > > >
                                                    > > > A co rzucili? To ja też bierębig_grin
                                                    > >
                                                    > > Ja już sama nie wiembig_grin zagubiłam sięwink)
                                                    >
                                                    >
                                                    > jak nikt nie wie co to i tak bieremybig_grin

No to bierimbig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:12
                                                    Eeeeeeeeeeeeeej !!!

Peace, love & r'n'r bo zaraz się przekonam że zupę zrobiły za słoną ! smile

www.youtube.com/watch?v=RtVIhDgo_uU
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:10
                                                    Hej, co jest !

3:1 to tzw złota proporcja. A poza tym Bambo mieć dużo kóz wink
                                                  • gyubal_wahazar Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :))) 21.12.09, 22:59
                                                    > P.S. Spadaj Poemebig_grin

LOL LOL LOOOOOOL
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:02
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > P.S. Spadaj Poemebig_grin
                                                    >
                                                    > LOL LOL LOOOOOOL

Trzeba mieć siłę wyrazu;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:02
                                                    No cześć Baltismile jak ja dawno Cię nie widziałam, co u Ciebie?
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:11
                                                    lolcia-olcia napisała:

> No cześć Baltismile jak ja dawno Cię nie widziałam, co u Ciebie?

No właśnie Balti...dawno Cię u nas nie byłowink

P.S. Olcia...ile wypiłaś już?smile))
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:13
                                                    W butelkach już nie zliczyszbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:17
                                                    lolcia-olcia napisała:

> W butelkach już nie zliczyszbig_grin

Tylko nie wyrzucaj...będzie na pociąg;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:24
                                                    Tak też się staniebig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:23
                                                    > No właśnie Balti...dawno Cię u nas nie było wink
                                                    > P.S. Olcia...ile wypiłaś już ? smile))

Ehhhh żeby tak człowiek miał cień tego powodzenia kiedyś, to Banderas na wyscigi
                                                    z Pitt'em błagałby mnie na kolanach o korki po mln baksów/h

• sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:28
                                                    gyubal_wahazar napisał:

Ehhhh żeby tak człowiek miał cień tego powodzenia kiedyś

..to teraz nie byłoby Ci dane doświadczać rozkoszy forumowych..;D
                                                    >
                                                  • gyubal_wahazar Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:18
                                                    > No cześć Baltismile jak ja dawno Cię nie widziałam, co u Ciebie ?

Widzisz te 2 boginie, stół uginający się od najprzedniejszych Szeridanków,
                                                    Wisniówek i Dębowego ?

Słyszysz wykwintne utwory w najlepszym wykonaniu ?

A jak znajdujesz zachód słońca ze szczytu Taj Mahala ?

Aaaa no i jeszcze Arsenal zmiażdżył dziś Chelsea na wyjeździe !

Słowem : dzień jak codzień
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:21
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Słowem : dzień jak codzień

Słowem: żyć nie umieraćwink
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:27
                                                    hehehe oczywiściebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:33
                                                    lolcia-olcia napisała:

> hehehe oczywiściebig_grin

I tak codziennie wieczorową porą;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:36
                                                    > I tak codziennie wieczorową porą;D

dzień w dzieńbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:44
                                                    lolcia-olcia napisała:

>> dzień w dzieńbig_grin

A co się będziemy ograniczać;D
                                                  • gyubal_wahazar Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:28
                                                    > Słowem: żyć nie umierać wink

Nie skarżę się
                                                  • sebtrom Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:30
                                                    no to po co wołasz o pomoc ?
                                                    sam nie poradzisz ??????????????
                                                    Balti......
                                                    smile
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:32
                                                    Nie bo jedna z naszych dwa pułki wojska przegadasmile
                                                  • gyubal_wahazar Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:34
                                                    > Nie bo jedna z naszych dwa pułki wojska przegada smile

Obawiam się że nie bujacie sad(((((((((((
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:37
                                                    hehehe ja sama dam radę 4-em ale nie chciałam za dziewczyny gadać to średnią
                                                    podałambig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:45
                                                    Ogólnie rzecz ujmując....pułki nam niestraszne;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:50
                                                    Nic a nic nam nie strasznebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:38
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Nie bo jedna z naszych dwa pułki wojska przegadasmile

A komu byłoby gadanie w głowie;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:40
                                                    > A komu byłoby gadanie w głowie;D

Sensi tak zagajam, wiesz bajera smile
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:46
                                                    lolcia-olcia napisała:

>
                                                    > Sensi tak zagajam, wiesz bajera smile

Wybacz Olcia...percepcja mi siadła..big_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:53
                                                    No dziewczyno orientuj sięsmile
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 22.12.09, 00:03
                                                    lolcia-olcia napisała:

> No dziewczyno orientuj sięsmile

Po 4 kubku już się poprawiam;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 22.12.09, 00:12
                                                    No i to mi się podobabig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:34
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > Słowem: żyć nie umierać wink
                                                    >
                                                    > Nie skarżę się

Spróbowałbyś;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Dziewuchyyyy. Przerwa konserwacyjna 5 min :)) 21.12.09, 23:23
                                                    > Widzisz te 2 boginie, stół uginający się od najprzedniejszych Szeridanków,
                                                    > Wisniówek i Dębowego ?

Widzę kilka zacnych trunków, którym pomogłam zmienić miejsce leżakowaniabig_grin

> Słyszysz wykwintne utwory w najlepszym wykonaniu ?

Co niektóre na żywo wykonujęsmile

> A jak znajdujesz zachód słońca ze szczytu Taj Mahala ?

Bezapelacyjnie niesamowite doznanie na bardzo wysokim poziomie estetycznymsmile

> Aaaa no i jeszcze Arsenal zmiażdżył dziś Chelsea na wyjeździe !

Cholera wiedziałam, że o czymś dzisiaj zapomniałambig_grin

> Słowem : dzień jak codzień

To jak i u mniebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:52
                                                    poeme28 napisała:

> sensi_spring napisała:
                                                    Mozna powtórzyć??? I ewentualnie przeprowadzić zajęcia
                                                    > praktyczne?big_grin
                                                    >
                                                    > Szanuj się dziewczyno big_grin big_grin big_grin

Szanuję się...przecież najpierw grzecznie się zapytujębig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:44
                                                    Ja na indywidualne konsultacje chciałam się zapisaćbig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:48
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Ja na indywidualne konsultacje chciałam się zapisaćbig_grin

O, Kochana, wszystkie terminy zarezerwowałam jużsmile
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:55
                                                    > O, Kochana, wszystkie terminy zarezerwowałam jużsmile

Może jeszcze coś się uda wcisnąć wink
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:56
                                                    > Może jeszcze coś się uda wcisnąć wink

wiedziałam, że można na Ciebie liczyćsmile
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:49
                                                    > Ja na indywidualne konsultacje chciałam się zapisać big_grin

Skan matury albo karta rowerowa i zgoda rodziców. Pisemna ! Bo kumple w okowach
                                                    kryzysu i nie uzbierają na kaucję sad
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:52
                                                    Wszystko się znajdzie, nie wiem czy jedne konsultacje wystarczą bo ja bardzo
                                                    oporna na wiedzę jestembig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:57
                                                    > Wszystko się znajdzie, nie wiem czy jedne konsultacje wystarczą bo ja bardzo
                                                    oporna na wiedzę jestem big_grin

Oporne idą najprzód w dyby a jak nie skruszeją - na pal ! Żadnej litości wink
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:59
                                                    > Oporne idą najprzód w dyby a jak nie skruszeją - na pal ! Żadnej litości wink

Ni ziarenka?nic a nic???
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:03
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Oporne idą najprzód w dyby a jak nie skruszeją - na pal ! Żadnej
                                                    litości wink

Bezlitosny Balti...Olcia nie kruszejemybig_grin Fajnie się zapowiadabig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:04
                                                    Ja tam się nie damsmile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:12
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Ja tam się nie damsmile

Olcia...ja Ci mówię...tu jak na wojnie...są prawabig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:16
                                                    Olcia...ja Ci mówię...tu jak na wojnie...są prawabig_grin

Wiesz Maleńka ja za Tobą murem stoję, tylko przy ataku stosuję unikbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:22
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Olcia...ja Ci mówię...tu jak na wojnie...są prawabig_grin
                                                    >
                                                    > Wiesz Maleńka ja za Tobą murem stoję, tylko przy ataku stosuję
                                                    unikbig_grin

Maleńka wie...unika ataków...coby uniknąć uników;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:29
                                                    hehhee

P.S. Czy tylko mi tych postów się tak namnożyło?:p
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:35
                                                    lolcia-olcia napisała:

> P.S. Czy tylko mi tych postów się tak namnożyło?:p

Olcia, to przez te butelki...jutro będzie ich mniej;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:38
                                                    Da Bóg moja biedna mała główkatongue_out
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:46
                                                    Da radę..w bojach zaprawionawink)
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:28
                                                    lolcia-olcia napisała:

>
                                                    > Wiesz Maleńka ja za Tobą murem stoję, tylko przy ataku stosuję
                                                    unikbig_grin

Olcia, przy czyimś ataku to się biegnie po pomocbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:35
                                                    Płuca mam silnebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:36
                                                    poeme28 napisała:

>> Olcia, przy czyimś ataku to się biegnie po pomocbig_grin

Poeme...scedujemy to na Ciebiebig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:47
                                                    > Balti...ja chłonę całą poetykę tej sytuacji big_grin

Jak kania dżdż czy lepiej ?

> Mozna powtórzyć??? I ewentualnie przeprowadzić zajęcia praktyczne ? big_grin

Muszę sprawdzić w kajecie czy mam jeszcze jakiś wolny kwadrans w tym semestrze wink
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:49
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Muszę sprawdzić w kajecie czy mam jeszcze jakiś wolny kwadrans w
                                                    tym semestrze
                                                    > wink

Nie masz - wszystko zarezerwowałam dla siebie - konsultacje,
                                                    praktyki- co się dałowink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:55
                                                    gyubal_wahazar napisał:

Jak kania dżdż czy lepiej ?

Balti...jak pustynna skorupa;D
                                                    >
                                                    > > Mozna powtórzyć??? I ewentualnie przeprowadzić zajęcia
                                                    praktyczne ? big_grin
                                                    >
                                                    > Muszę sprawdzić w kajecie czy mam jeszcze jakiś wolny kwadrans w
                                                    tym semestrze
                                                    > wink

Ty tak do mnie..??? Do mnie...Ehhh....Kwadrans marzeń...rozpłynął
                                                    się we mgle...
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:01
                                                    Sensi mogę wygospodarować dla Ciebie kwadrans w moich prywatnych konsultacjach z
                                                    Baltimsmile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:13
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Sensi mogę wygospodarować dla Ciebie kwadrans w moich prywatnych
                                                    konsultacjach
                                                    > z
                                                    > Baltimsmile

A widzisz...Ty otwarta na współpracę..a Balti..? Poczuł sławę...i
                                                    już gwiazdorzy;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:18
                                                    > A widzisz...Ty otwarta na współpracę..a Balti..? Poczuł sławę...i
                                                    > już gwiazdorzy;D
                                                    >

Sensi w rodzinie nic nie zginiebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:23
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Sensi w rodzinie nic nie zginiebig_grin
                                                    Co moje to i Twoje? Podoba mnie siębig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:29
                                                    Balti jesteś naszsmile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:37
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Balti jesteś naszsmile

Po wsze czasy;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:41
                                                    Amen:0 i niech nawet nie próbuje się wymigaćbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:47
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Amen:0 i niech nawet nie próbuje się wymigaćbig_grin

Przyklepane;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:57
                                                    Kupiony, naznaczony i zakolczykowanybig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:04
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Kupiony, naznaczony i zakolczykowanybig_grin

I przyklepany;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:13
                                                    Ale fajniebig_grin ciekawe czy tak samo cieszy się z tego jak mysmile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:15
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Ale fajniebig_grin ciekawe czy tak samo cieszy się z tego jak mysmile

Olcia...On się cieszy bardziejbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:18
                                                    Tyś bardziej uczona to i lepiej wieszbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:22
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Tyś bardziej uczona to i lepiej wieszbig_grin

Z czego wnisokujesz?big_grin Z ilości kubków?big_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:00
                                                    > A widzisz...Ty otwarta na współpracę..a Balti..? Poczuł sławę...i
                                                    > już gwiazdorzy;D

Ehhhh człowiek ledwie w 1-nym kawałku z tej jatki wychodzi a tu 'gwiazdorzy' smile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:05
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Ehhhh człowiek ledwie w 1-nym kawałku z tej jatki wychodzi a
                                                    tu 'gwiazdorzy' smile

Nie licz na współczucie;D
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:54
                                                    > Balti...jak pustynna skorupa ;D

No przecież to Szeherezadka więc metafory też bliskowschodnie smile

> Ty tak do mnie..??? Do mnie...Ehhh....Kwadrans marzeń...rozpłynął
                                                    > się we mgle...

A skąd ! Do siebie !! Do Ciebie Pani leciałoby z grubsza tak :

'O Pani, jak jastrząb co na kurczątko spadając ani spojrzeć stworzeniu nie
                                                    dozwala, tak Twój uniżony sługa nie dozwoli by jakiś cień zwątpienia (czy inne
                                                    ścierwo) zakradł się do twego pilnie strzeżonego słodko spiętrzonymi
                                                    alabastrowymi piramidami serduszka'

Sorry że tak po łebkach i chaotycznie, ale równocześnie robiłem herbatę i
                                                    sprawdzałem co tam dzisiaj Manchester z Luton zrobił
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:06
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > Ty tak do mnie..??? Do mnie...Ehhh....Kwadrans marzeń...rozpłynął
                                                    > > się we mgle...
                                                    >
                                                    > A skąd ! Do siebie !! Do Ciebie Pani leciałoby z grubsza tak :
                                                    >
                                                    > 'O Pani, jak jastrząb co na kurczątko spadając ani spojrzeć
                                                    stworzeniu nie
                                                    > dozwala, tak Twój uniżony sługa nie dozwoli by jakiś cień
                                                    zwątpienia (czy inne
                                                    > ścierwo) zakradł się do twego pilnie strzeżonego słodko
                                                    spiętrzonymi
                                                    > alabastrowymi piramidami serduszka'
                                                    >
                                                    > Sorry że tak po łebkach i chaotycznie, ale równocześnie robiłem
                                                    herbatę i
                                                    > sprawdzałem co tam dzisiaj Manchester z Luton zrobił

Nie wiem, czy dałam się udobruchaćwink
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:41

Balti, jak tu się nie wiercić na takich kolanachwink

Zapisane, ze zrozumieniem przeczytane, w przyszłości będzie
                                                    zastosowanesmile))
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:53
                                                    > Balti, jak tu się nie wiercić na takich kolanachwink

A skąd mam wiedzieć ? Nie pamietam kiedy ostatni raz na nich nie siedziałem

> Zapisane, ze zrozumieniem przeczytane, w przyszłości będzie
                                                    > zastosowanesmile))

Będzie kartkówka. Na zapleczu !
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:56
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Będzie kartkówka. Na zapleczu !

Oczywiście Panie Profesorze. Czy obwiązuje mundurek szkolny?
                                                    Chciałam jednak zaznaczyć, że ze spódniczki trochę wyrosłam i może
                                                    być za krótka, czy to Panu Profesorowi nie będzie przeszkadzało big_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:57
                                                    > ze spódniczki trochę wyrosłam i może
                                                    > być za krótka, czy to Panu Profesorowi nie będzie przeszkadzało big_grin

Pewnie, ze będzie. Od razu się ją ściągnie !
                                                  • sebtrom Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:58
                                                    bosze a to ze mnie Marija ciąglke robi erotomana....echhhhh
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:59
                                                    > bosze a to ze mnie Marija ciąglke robi erotomana....echhhhh

biedny jesteśsmile po co to ukrywaćbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:09
                                                    sebtrom napisał:

Seb...teraz masz jako dowód ten wątek;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:14
                                                    bosze a to ze mnie Marija ciąglke robi erotomana....echhhhh

Seb...teraz masz jako dowód ten wątek;D

zapisz wydrukuj zapamiętajbig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:16

Seb smile

'Erotoman' - to dzisiejszym dziewczyńskim lingo taki gość, co przypadkowo
                                                    spojrzał jakiejś przez ramię w tramwaju w gazetę z reklamą pończoch.

Niczego poniżej 'dewianta' nie brałbym niczego za komplement. No ostatecznie
                                                    'degenerata'
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:17
                                                    gyubal_wahazar napisał:

Siła - phi.

A o takiej sile na fizyce mi nikt nie mówiłbig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:23
                                                    > Siła - phi.
                                                    > A o takiej sile na fizyce mi nikt nie mówiłbig_grin

Bos nie uważała. Siadaj mi tu zaraz na kolana i chłoń każdy wektor wink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:28
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > Siła - phi.
                                                    > > A o takiej sile na fizyce mi nikt nie mówiłbig_grin
                                                    >
                                                    > Bos nie uważała. Siadaj mi tu zaraz na kolana i chłoń każdy
                                                    wektor wink

A ja zawsze myślałam, że wektor jest jeden;D...Balti...a o sile
                                                    przyciągania też będzie..?big_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:36
                                                    > A ja zawsze myślałam, że wektor jest jeden;D...Balti...a o sile
                                                    > przyciągania też będzie..?big_grin

A teraz bierz kajecik, ołówek i pisz !

Pierwsze prawo romantyki :

Ciało w ciemności traci na oporności
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:42
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Pierwsze prawo romantyki :
                                                    >
                                                    > Ciało w ciemności traci na oporności

Balti!! Zgasiłam światłosmile)))...kontynuujbig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:43
                                                    gyubal_wahazar napisał:

>
                                                    > Pierwsze prawo romantyki :
                                                    >
                                                    > Ciało w ciemności traci na oporności

Ciało Sensi po tylu sheridankach już dawno mało oporne: D
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:45
                                                    poeme28 napisała:

>
                                                    > Ciało Sensi po tylu sheridankach już dawno mało oporne: D

Ale nie musiałaś tego na forum wyciągaćbig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:38
                                                    sensi_spring napisała:

Balti...a o sile
                                                    > przyciągania też będzie..?big_grin
                                                    >

Balti, oby nie było o sile opadania... big_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:44
                                                    > Balti, oby nie było o sile opadania... big_grin

Chyba ramiączek u Waszych bluzek, hehe, bo coś dziwnie Wam sie pozsuwały wink
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:46
                                                    To tak same w ciemnościbig_grin
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:50
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > Balti, oby nie było o sile opadania... big_grin
                                                    >
                                                    > Chyba ramiączek u Waszych bluzek, hehe, bo coś dziwnie Wam sie
                                                    pozsuwały wink

Balti, OPANUJ WYOBRAŹNIĘ!!!smile))
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:44
                                                    > Balti, OPANUJ WYOBRAŹNIĘ !!!smile))

Wyobraźnię to z lekkością motyla, gorzej z hydrauliką wink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:55
                                                    gyubal_wahazar napisał:

>
                                                    > Wyobraźnię to z lekkością motyla, gorzej z hydrauliką wink

Balti..odetchnij 3 razy...i biegnij pod zimny prysznic;D
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:08
                                                    > Balti..odetchnij 3 razy...i biegnij pod zimny prysznic ;D

Eeeee spokojnie. Jak robi się naprawdę gorąco, wkładam łeb do przerębla wink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:16
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Eeeee spokojnie. Jak robi się naprawdę gorąco, wkładam łeb do
                                                    przerębla wink

smile))
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:59
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > Balti, OPANUJ WYOBRAŹNIĘ !!!smile))
                                                    >
                                                    > Wyobraźnię to z lekkością motyla, gorzej z hydrauliką wink

Balti, no jak: może trzeba wezwać hydraulika, jak problemy z
                                                    hydrauliką, a wtedy to już na pewno zadziała siła opadaniabig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:20
                                                    > Balti, no jak: może trzeba wezwać hydraulika

Jeśli miałaś na myśli terapeutkę hydrauliczną to jest to wariant do rozważenia,
                                                    aczkolwiek nie odczuwam nadmiernej predylekcji do profesjonalistek wink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 22.12.09, 00:24
                                                    gyubal_wahazar napisał:

>Jeśli miałaś na myśli terapeutkę hydrauliczną to jest to wariant do
                                                    rozważenia,
                                                    > aczkolwiek nie odczuwam nadmiernej predylekcji do
                                                    profesjonalistek wink

Balti...bo i po co kogoś wzywać...jak my na kolankach jednak;D
                                                • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:14
                                                  gyubal_wahazar napisał:

> > phi, to bez łaski big_grin
                                                  >
                                                  > <nooo, zaczynam odzyskiwać wpływy ...>

Akurat... Straciłeś wpływy bezpowrotnie... Idę na wątek Irka big_grin A
                                                  potem z nim na randkę, a potem ślub na Krakowskim (Ty będziesz ronił
                                                  łzy), potem dwójka dzieci - chłopiec i dziewczynka... Ups... Chyba
                                                  się zapędziłam, obym tylko Ireneusza nie przestraszyła smile
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:19
                                                    Poemiiii,

Wracaj ! Przecież Ty nie wiesz nic o facetach. Na żywym organizmie chcesz
                                                    eksperymentować ?! Siadaj tu i wysłuchuj kolejnych nauk. Tylko skup się bo 2
                                                    razy niebędę powtarzał !
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:21
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> Poemiiii,
                                                    >
                                                    > Wracaj ! Przecież Ty nie wiesz nic o facetach. Na żywym organizmie
                                                    chcesz
                                                    > eksperymentować ?! Siadaj tu i wysłuchuj kolejnych nauk. Tylko
                                                    skup się bo 2
                                                    > razy niebędę powtarzał !

Balti....mogę się przysiąść i posłuchać...?? bo ja taka
                                                    niedoświadczonabig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:23
                                                    I ja i ja i ja teżbig_grin mów Mistrzubig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:29
                                                    Nie ma letko. Zaświergotałyscie mnie tu a piwko się ciepło zrobiło.

Nie wygrzebie się teraz spod Was. Lecieć mi do lodówki po nowe ! smile

Ehhh w życiu ...

www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

• lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:30
                                                    Balti nie narzekajwink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:33
                                                    gyubal_wahazar napisał:

Lecieć mi do lodówki po nowe ! smile
                                                    >
                                                    >Balti...władco....big_grin

www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:29
                                                    lolcia-olcia napisała:

> I ja i ja i ja teżbig_grin mów Mistrzubig_grin

I się teraz zachłysnąłbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:34
                                                    Sensi spokojnie, poklepać po pleckach?smile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:43
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Sensi spokojnie, poklepać po pleckach?smile

Olcia...to było o Baltim...Sheridanek działa;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:46
                                                    Oj działa smile
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:26
                                                    > Balti....mogę się przysiąść i posłuchać...?? bo ja taka
                                                    > niedoświadczona big_grin

No przecie już obieście u mnie na kolanach. Zostawcie miejsce dla 3-ciej
                                                    koleżanki. A co to za wiercenie ?!!! wink
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:30
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> No przecie już obieście u mnie na kolanach. Zostawcie miejsce dla
                                                    3-ciej
                                                    > koleżanki. A co to za wiercenie ?!!! wink

Ej, spadać mi z kolan Dziewczyny - to lekcja dla mnie byławink
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:34
                                                    z nami z nami się nie podzieliszbig_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:41
                                                    > Ej, spadać mi z kolan Dziewczyny - to lekcja dla mnie byławink

Spokojnie. Wszystkie się zmieszczo, tylko czego każda chce być na środkowym, hę
                                                    ? Zagwozdka, no !
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:45
                                                    gyubal_wahazar napisał:

>
                                                    > Spokojnie. Wszystkie się zmieszczo, tylko czego każda chce być na
                                                    środkowym, hę
                                                    > ? Zagwozdka, no !

No ba - dźwignia najważniejsza big_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:46
                                                    gyubal_wahazar napisał:

tylko czego każda chce być na środkowym, hę
                                                    > ? Zagwozdka, no !

Ty się nie zastanawiaj...Ty działajbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:49
                                                    My tu gadu gadu ...
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:35
                                                    gyubal_wahazar napisał:

A co to za wiercenie ?!!! wink

A takie tam...mimochodem;D
                                                  • poeme28 Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:29
                                                    Dobra Balti.
                                                    Mam notesik, notować będę usłużniewink Wprowadzić mnie w ten zawiły
                                                    świat mężczyzn, tylko na lekcjach praktycznych trzymaj ręce przy
                                                    sobiewink
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:36
                                                    poeme28 napisała:

> Dobra Balti.
                                                    > Wprowadzić mnie w ten zawiły
                                                    > świat mężczyzn, tylko na lekcjach praktycznych trzymaj ręce przy
                                                    > sobiewink

No jasne...ręce są przy nasbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:39
                                                    a ja myślałam Sensi, że to Ty tak się do mnie przytulaszbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:48
                                                    lolcia-olcia napisała:

> a ja myślałam Sensi, że to Ty tak się do mnie przytulaszbig_grin

No jak nie jak takbig_grin Ja do Ciebie...a Balti do nasbig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 22:54
                                                    i wszystko jasne bo już o majaki siebie podejrzewałambig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:05
                                                    lolcia-olcia napisała:

> i wszystko jasne bo już o majaki siebie podejrzewałambig_grin

Siła wyobraźniwink)
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:07
                                                    > Siła wyobraźniwink)

ufff dobrze Duszko, że mam Cię obok, bo tak marny byłby mój losbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:14
                                                    lolcia-olcia napisała:

> ufff dobrze Duszko, że mam Cię obok, bo tak marny byłby mój losbig_grin

Nie martw się...ja czuwambig_grin (jeszczewink)
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:18
                                                    Wiesz we dwie to raźniej zawszebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:24
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Wiesz we dwie to raźniej zawszebig_grin

Wiem..zwłaszcza na korkach;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:30
                                                    zwłaszczabig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:39
                                                    Trzeba dbać o korepetytora;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:42
                                                    > Trzeba dbać o korepetytora;D

żeby w formie byłsmile
                                                  • sensi_spring Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:47
                                                    lolcia-olcia napisała:

> żeby w formie byłsmile
                                                    Zwłaszcza jego kaloryfer;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Seeeeeb, Steeefaaaaan, Kontiiik, Solbooo, Fal 21.12.09, 23:58
                                                    > > żeby w formie byłsmile
                                                    > Zwłaszcza jego kaloryfer;D

no ba kaloryfer to podstawasmile
                                    • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:40
                                      Rany, kiedyś widziałem rozpiskę sztuk w jakimś teatrze (dobra chichotki,
                                      nachichrałyscie się z połaczenia mnie i teatru ? To lecę dalej).

I tam były 2 tytuły takie więcej uduchowione i potem
                                      'Shopping & ...' - kojarzycie ?
                                      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:41
                                        hehehehebig_grin
                                      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:42
                                        gyubal_wahazar napisał:

> Rany, kiedyś widziałem rozpiskę sztuk w jakimś teatrze (dobra
                                        chichotki,
                                        > nachichrałyscie się z połaczenia mnie i teatru ? To lecę dalej).

Z czego tu się chichrać..to tylko rozpiska była;D
                                        >
                                        > I tam były 2 tytuły takie więcej uduchowione i potem
                                        > 'Shopping & ...' - kojarzycie ?

Balti...po dwóch kubkach grzańca??big_grin
                                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:45
                                          Coś kondycja spada:p mało trenuje smile
                                          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:51
                                            lolcia-olcia napisała:

> Coś kondycja spada:p mało trenuje smile

Kaloryferek zaniedbujebig_grin
                                            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:55
                                              Ehhh, ale ja mam w domu kilka ekstra jak coś to służęsmile
                                              • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:01
                                                lolcia-olcia napisała:

> Ehhh, ale ja mam w domu kilka ekstra jak coś to służęsmile
                                                Ty nie kuś kolegi na kaloryferbig_grin
                                                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:02
                                                  Może akurat polecismile
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:05
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Może akurat polecismile

Olcia, mężczyznę na wartości trzeba kusić....pamiętaj
                                                    dziewczyno...płycizna nic nie wartabig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:09
                                                    no i kolejna okazja zaprzepaszczonabig_grin (sic!)
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:10
                                                    Olcia...wartości..wartości...a potem okazjebig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:12
                                                    heehe a to już szybciutko notuję, ale tak na trzeźwo ciężko to przyjąć polewam
                                                    kto chce?
                                                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:14
                                                    > polewam kto chce ?

Widzisz tu jakiegoś Platona albo innego Konfucego, że Ci się na pytania
                                                    retoryczne zbiera ?
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:16
                                                    hehehe to po maluszkusmile Zdrowie Wasze w gardła Nasze!
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:22
                                                    lolcia-olcia napisała:

> hehehe to po maluszkusmile Zdrowie Wasze w gardła Nasze!

Olcia..zauważyłaś...ta klawiatura jakaś taka niestabilna;D
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:24
                                                    Klawiatura jak klawiatura, mój dywan sam latasmile
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:30

A mnie dziwnie język lata....wyartykułować cokolwiek trudnobig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:35
                                                    Oj Sensi znaczy, że mało wypiłaśbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:49
                                                    lolcia-olcia napisała:

> Oj Sensi znaczy, że mało wypiłaśbig_grin

Idę po następny kubek grzańcabig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:55
                                                    A ja poproszę o piwkosmile
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:05
                                                    lolcia-olcia napisała:

> A ja poproszę o piwkosmile

Ups poszedł w ruchwink)
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:07
                                                    ohhh szkoda, może to i lepiej otworzę sheridankabig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:18
                                                    Tak by się marnowałwink
                                                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:34
                                                    > Olcia..zauważyłaś...ta klawiatura jakaś taka niestabilna ;D

To pofartowało Ci się zupełnie niesłychanie, bo mi się całe biurko unosi, a
                                                    butaprenta całego juz dawno wywąchłem wink
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:49
                                                    gyubal_wahazar napisał:

bo mi się całe biurko unosi, a
                                                    > butaprenta całego juz dawno wywąchłem wink

Balti...ujarzmiam wyobraźniębig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:17
                                                    No ba...lej dziewczynobig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:21
                                                    ehhhh życie jak w Madryciebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:36

Olcia...jak tu piękniebig_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:41
                                                    Witaj w raju naszym prywatnym raju dodam nieskromniebig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:50
                                                    Ty i ja...ja i Ty...ehhh...D
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:57
                                                    Pięknie pięknie co za darbig_grin
                                                • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:05
                                                  > Ty nie kuś kolegi na kaloryferbig_grin

Kaloryfer to mam własny ale jakieś fajne zderzaki albo tylne zawieszenie wink
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:06
                                                    Słuchaj zawsze coś da się konkretnego znaleźćsmilea ile dasz?big_grin
                                                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:10
                                                    > Słuchaj zawsze coś da się konkretnego znaleźć smilea ile dasz?big_grin

Chyba raczej 'ilu' ? I ja tylko 'bierę' wink

Was jeszcze jakoś dam radę zagospodarować jakby którys z chłopaków wpadł z
                                                    odsieczą wink
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:12
                                                    komuś harlemik się śni po nocach;> ?
                                                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:15
                                                    > komuś harlemik się śni po nocach;> ?

Chyba Wam - Globtrotters smile Ja bym wolał jakieś LA Hot Cheerleaders
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:23
                                                    Dobrze, że nie kryminalne zagadki LVbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:18
                                                    gyubal_wahazar napisał:

Was jeszcze jakoś dam radę zagospodarować jakby którys z chłopaków
                                                    wpadł z
                                                    > odsieczą wink

Balti...gospodaruj...gospodarujbig_grin
                                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:11
                                                    gyubal_wahazar napisał:

> > Ty nie kuś kolegi na kaloryferbig_grin
                                                    >
                                                    > Kaloryfer to mam własny ale jakieś fajne zderzaki albo tylne
                                                    zawieszenie wink

W wersji G lub D?big_grin
                                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:14
                                                    G czy D ważne by instrukcja obsługi byłabig_grin
                                          • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:01
                                            Oj Lolcia smile

Bo mnie zaraz nienaganne maniery opuszczą i czci niewieściej nie uszanuję, hehe ! smile
                                            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:04
                                              Ta kiedyś już takie coś słyszałamsmile
                                        • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:00
                                          > Balti...po dwóch kubkach grzańca ??big_grin

Grzaniec to on był dopókiście tam po kryjomu pigułki gwałtu mi nie wrzuciły,
                                          france jedne ! wink

Ale ja takich pigułek to 10 jedną chraaaaaapąąąąą wciąąąąąą

Seeeeeeeeee ..... hrrrrrr hrrrrrrrrrrr hrrrrr
                                          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:06
                                            A ktoś podobno nie chrapie?big_grin
                                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:37
                                    Hej !

Co to te D albo G, no bo przecie nie akordy na gitarze, hę ?!

Gada sama czy brać na męki ? wink
                                    • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:46
                                      gyubal_wahazar napisał:

>
                                      > Co to te D albo G, no bo przecie nie akordy na gitarze, hę ?!
                                      >
                                      > Gada sama czy brać na męki ? wink

No balti, a jak myślisz - bierz na męki wink Jak się postarasz, to Ci
                                      zdradzę tę odwieczną tajemnicę alfabetuwink
              • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:16
                Cześć Lolcia smile

> hehehee o tak , Sensi masz coś do picia?tongue_out

Coś mi szepce, że się wbiłem we właściwy wątek wink
                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:17
                  Cześćbig_grin a tego detoksa ile jeszcze masz?
                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:11
                    > Cześćbig_grin a tego detoksa ile jeszcze masz ?

A czy ja Cię pytam o te 3 wuzetki i eklerkę wcinane codziennie ukradkiem w
                    poczekalni do Regionalnego ? No ! smile

• lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:17
                      Wiedziałam!!!! że te nagrania z kamer w sieci sąbig_grin
                • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:18
                  gyubal_wahazar napisał:

>>
                  > Coś mi szepce, że się wbiłem we właściwy wątek wink

A co masz dobrego dla nas...że tak szeptem zapytam?big_grin
                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:17
                    > A co masz dobrego dla nas...że tak szeptem zapytam ? big_grin

No to się taki jednym wesprę 'Powiedz mi co byś chciała, cuda ja czynię, Mała' wink
                    • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:19
                      gyubal_wahazar napisał:

No to się taki jednym wesprę 'Powiedz mi co byś chciała, cuda ja
                      czynię, Mała'
                      > wink

Zmiękły mi kolanawink))
                      • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:28
                        > Zmiękły mi kolanawink))

A to była dopirusz połowa 1-szej zwrotki. Są jeszcze 3 czy 4 smile))))
                        • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:30
                          gyubal_wahazar napisał:

>> A to była dopirusz połowa 1-szej zwrotki. Są jeszcze 3 czy
                          4 smile))))

Balti!! Czy czy czy cztery...bo nie wiem w końcu na ile mam sił
                          zostawićbig_grin
                    • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:19
                      Powiedz mi co byś chciała, cuda ja czynię, Mała

no prawie zemdlałam jak to przeczytałamsmile
                      • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:29
                        > no prawie zemdlałam jak to przeczytałamsmile

Jak to 'prawie' ?!?! Ehhh starzeje się ... sad
                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:34
                          no wiesz nie powiem tekst daje radębig_grin
                    • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:22
                      ma ochotę na młode zboże....
                      mój eks mi fagmenent tego wiersza smsem przesłal dawno temu... ech wspomnienia.
                      • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:30
                        > ma ochotę na młode zboże....

Takie co to je kosić czy .. ? wink Ooopps, wolę z góry przeprosić za zbyt śmiałą
                        metaforę smile
                • buena_luna Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:47
                  gyubal_wahazar napisał:
                  > Coś mi szepce, że się wbiłem we właściwy wątek wink

taaa...jak zwykle...a masz 3 PLN na składkę?????;p.....
                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:53
                    to nie 5pln ?tongue_out
                  • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:31
                    > taaa...jak zwykle...a masz 3 PLN na składkę?????;p.....

Arystokratka ! Jakbym miał 3 peleny to nie musiałby się z nikim zrzucać ! smile
      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:12
        poeme28 napisała:

>

A swoją drogą - Ty, Sensi jesteś tutaj naszą kochaną Skarbnicą
        > niezwykłych ciekawostek smile))
        >
        Przyjmuję z pokorą te słowa..prosto na klatębig_grin

A ja znam osoby, które mówią..."czy szczały w przeszczeń"big_grin
        • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:16
          sensi_spring napisała:

> poeme28 napisała:
          >
          > >
          >
          > A swoją drogą - Ty, Sensi jesteś tutaj naszą kochaną Skarbnicą
          > > niezwykłych ciekawostek smile))
          > >
          > Przyjmuję z pokorą te słowa..prosto na klatębig_grin
          >
          > Sensi, no proszę Cię, "prosto na klatę" i poruszysz wyobraźnię
          naszych forumowiczów, bezwstydna dziewczynowink
          >
          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:20
            > > Sensi, no proszę Cię, "prosto na klatę" i poruszysz wyobraźnię
            > naszych forumowiczów, bezwstydna dziewczynowink
            > >
            Przecież dlatego, żeby nie pobudzać nazbyt wyobraźni
            napisałam "prosto na klatę"...a nie "prosto na klatę z piersiami";D
            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:20
              hehehesmile
            • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:22
              sensi_spring napisała:

> Przecież dlatego, żeby nie pobudzać nazbyt wyobraźni
              > napisałam "prosto na klatę"...a nie "prosto na klatę z piersiami";D
              >

O dziękujemy Ci my wszystkie z mniejszymi piersiami big_grin
              • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:28
                poeme28 napisała:

>
                > O dziękujemy Ci my wszystkie z mniejszymi piersiami big_grin

Znaczy...stwierdzasz fakt...czy podpuszczasz..? Bo nie wiem, czy do
                licytacji się szykowaćbig_grin
                • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:30
                  sensi_spring napisała:

Bo nie wiem, czy do
                  > licytacji się szykowaćbig_grin

Dobra, Sensi, umownie przyjmujemy, że my tu wszystkie z 90 D smile))
                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:32

> Dobra, Sensi, umownie przyjmujemy, że my tu wszystkie z 90 D smile))

Niech będzie...ja ugodowa kobietabig_grin
                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:33
                    oj moje to nie je 90 D;p
                    • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:41
                      lolcia-olcia napisała:

> oj moje to nie je 90 D;p

To dobrze, że nie je...po co jeszcze dokarmiaćbig_grin
                      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:46
                        no i zawsze to dodatkowy wydatekbig_grin
        • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:33
          > "czy szczały w przeszczeń"big_grin

Fajne to smile Mogę zaiwanić albo choćby wziąć w jaki lizing ? smile
          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:37
            gyubal_wahazar napisał:

> Fajne to smile Mogę zaiwanić albo choćby wziąć w jaki lizing ? smile

A na jakich warunkach mój drogi?smile) Bo nie dam się ograbićbig_grin
    • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 19:58
      Dziewczyno skąd Ty takie teksty bierzesz? fajne to do wydrukowaniasmile
      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:14
        "Z takich" co je tworzą..w przeszczeni;D
        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:16
          uuuu to jakieś szamany z nich sombig_grin
          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:20
            lolcia-olcia napisała:

> uuuu to jakieś szamany z nich sombig_grin

Olcia..bo szamany byli...som i bedom..;D
            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:24
              takie dziwy??? o żesz jam prosta kobita jest i na nowszych czarach się nie znom;p
              • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:27
                lolcia-olcia napisała:

> takie dziwy??? o żesz jam prosta kobita jest i na nowszych czarach
                się nie znom
                > ;p

Zaprenumeruj "Wróżkę"big_grin
                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:32
                  uuuu a to pewnie za srebrniki takie dziwa zakupić możnasmile a jakieś wahadełko czy
                  inne gadżety dodają?
                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:33
                    Szklaną kulę do pierwszego numerubig_grin
                    • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:41
                      To wiesz co ja już biegnę do sklepu może akurat będzie TEN numersmile
                      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:44
                        A ja przybiegnę do Ciebie w te pędy...cobyś zajrzała tam w tę
                        szklaną...;D
                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:48
                          Dawaj z fusów włosów też wróżęsmile
                          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:51
                            Ja chcę!! ja chcę!! Czekaj, sprawdzam połączenia do Lublina;D
                            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:53
                              Zamów ups-a na mój kosztbig_grin
                              • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:58
                                lolcia-olcia napisała:

> Zamów ups-a na mój kosztbig_grin

Ty to masz gest Kobietobig_grin
                                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:59
                                  Co jak co, ale o SWOICH dbamsmile
                                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:02
                                    Nawet we windzie;D
                                    • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:04
                                      No wczoraj w tej windzie fajnie byłobig_grin
                                      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:06
                                        Fajnie...tylko chłopcy posnęli...wink)
                                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:07
                                          Noooo za dobre zawodniczki jesteśmybig_grin
                                          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:13
                                            Olcia...to może przerażać...bo nikt nie dorówna nam w maratonie;D
                                            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:14
                                              To trzeba zawsze do góry ciągnąć a nie do dołubig_grin
                                              • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:20
                                                lolcia-olcia napisała:

> To trzeba zawsze do góry ciągnąć a nie do dołubig_grin

Olcia...chyba na korki przyjadę;D
                                                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:24
                                                  Zapraszam mój barek stoi przed Tobą otworembig_grin
          • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:35
            > uuuu to jakieś szamany z nich som big_grin

Szamana to była taka jedna tu poniżej. Ale strasznie żylasta i koścista
            sie okazała

www.youtube.com/watch?v=eVapbhUdI34

• lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:36
              Ta już wyklęta z wioski w taczce wywiezionasmile
            • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:38
              I taka jęcząca dusza na dodatekwink
              • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:42
                to już wiem kto tak w marcu u mnie w śmietniku buszujebig_grin
                • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:46
                  lolcia-olcia napisała:

> to już wiem kto tak w marcu u mnie w śmietniku buszujebig_grin

Jakoś przeżyć czebabig_grin
                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:49
                    a ubić szkodasmile
                    • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:53
                      Niech egzystuje...bądźmy miłosiernebig_grin
                      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:56
                        Znaj Naszą łaskę Justin;p
                        • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:02
                          Tylko nie śpiewaj;D
                          • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:07
                            Tak jak rano pod prysznicem, nie nooo za późno już godzina policyjna wróćććć
                            nocna jestsmile
                            • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:13
                              Śpiewać tylko można jak Boccellismile)
                              • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:15
                                Tyś Anioł nie kobietabig_grin podaj szkalneczkębig_grin
                                • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:24
                                  Nie wiem, czy utrzymambig_grin
                                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:27
                                    Sensi utrzymasz, a ja z kobiecą gracją i delikatnością polałamsmile do pełnabig_grin
                                    gdyby dało się z górką...ale szklanka ma tylko 0,5 l pojemnościbig_grin
                                    • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:38
                                      lolcia-olcia napisała:

> Sensi utrzymasz, a ja z kobiecą gracją i delikatnością polałamsmile
                                      do pełnabig_grin
                                      > gdyby dało się z górką...ale szklanka ma tylko 0,5 l pojemnościbig_grin

Olcia...ileż we mnie siły przetrwania;D
                                      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:42
                                        Na zdrowie nich Ci wyjdzie;p i nikt mówił nie będzie, że lolka to pazerabig_grin
                                        • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 22:51
                                          lolcia-olcia napisała:

> Na zdrowie nich Ci wyjdzie;p i nikt mówił nie będzie, że lolka to
                                          pazerabig_grin

Ja wiem, że Ty serce na dłoni maszbig_grin
                                          • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:03
                                            Ale tylko dla Ciebiesmile
                                            • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:06
                                              lolcia-olcia napisała:

> Ale tylko dla Ciebiesmile

Mówiłam Ci, że Cię kocham;D
                                              • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:08
                                                > Mówiłam Ci, że Cię kocham;D

A kiedyś coś tam wspominałaś:p
                                                • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:19
                                                  Bo dopiero uczę się otwartościbig_grin
    • buena_luna Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:00
      ffff częsawisku czeszczą cziny....;/
      a tfuuu!!!! Sensi na litość boską...bozi w sercu nie masz żeby tak mi język
      spętać w chińskie "S"...no masz Ci los..... ech.....

p.s.
      a przeczytaj to : iqausdhfcnmkdsdivhjncmx,sldkcx, ;DDD
      • gyubal_wahazar Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:13
        Cześć Lusia smile

Starsi ludzie w moich stronach mawiają 'warstat', 'mesel' i 'oberluft'. Lubię
        to. Trochę jak landszafty na wsiach. Swojskie, zanikające pamiątki

• sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:15
        buena_luna napisała:

> p.s.
        > a przeczytaj to : iqausdhfcnmkdsdivhjncmx,sldkcx, ;DDD

iqua....pd....a niech to...i od początku;D
    • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:10
      mnie najlepiej idzie ostatni tekst smile
      • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:13
        można na gg zrobić konferencję i posłuchać dykcji, sensi idziesz na pierwszy
        ogień? big_grin
        • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:16

> można na gg zrobić konferencję i posłuchać dykcji, sensi idziesz
          na pierwszy
          > ogień? big_grin

Jam kobieta odważna..a jakbig_grin idębig_grin
        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:20
          Maryś Tyś jednak uczona kobieta jestsmile tak inteligentnie to wymyśliłaśbig_grin
      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:16
        Pochwal się Marysiubig_grin
        • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:19
          yyyyyyyy eeeeee teraz są seriale, Barwy szczęścia, potem M wink))
          • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:20
            a potem Lis, którego namiętnie oglądam smile)
            • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:22
              podbijam też ten program lubię, bo przecież nie napiszę, że Jego bo cała
              historia miłosna by powstała...wink
            • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:26
              Maryś...co tam telewizja przy dźwiękach dobiegających z forum..;D

P.S. i na dodatek szykuję właśnie grzańca...mniam..smile Nie uciekaj;D
              • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:31
                do herbatki dolałam sobie śliwowicy - prezent świateczny od kontrahenta z gór smile)
                • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:34
                  ooo śliwowicabig_grin;D Maryś smaczka mi narobiłaśbig_grin
                  • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:36
                    w calym domu sliwami pachnie...albo bimbrem, kwestia nomenklatury wink)
                    • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:43
                      śliwamismile
            • buena_luna Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:44
              > a potem Lis, którego namiętnie oglądam smile)

Cześć Maryś wink a nie możesz pooglądać lisa na kołnierzu przy moim zimowym
              płaszczu?...no wiesz całkiem młody, ekologiczny, niewylniały miły w dotyku ;p

p.s.
              ups.... chyba nie o takiego lisa chodziło ;p
          • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:21
            oglądasz m jak mydłosmile bo ja największą fanką jestembig_grin
            • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:32
              pewnie, że oglądam a cóż mi pozostało żyję cudzym życiem big_grin tzn bohaterów seriali smile
              • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:36
                Ja lubię, za bardzo myśleć nie trzebasmile a i taka fajna sielanka tam jestsmile
                • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:39
                  z tą sielanką to różnie, Marek zdradza Hankę przecież, co prawda już mu się
                  znudziło zdradzanie ale za to Marta sypia w najlepsze z młodzieniaszkami sodomia
                  i gomora wink)
                  • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:45
                    hehehe ale właśnie się zaczęłosmile
                    • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:54
                      zeza będę mieć lewym okiem w TV, prawy w monitor wink)
                      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:56
                        Maryś bo to nie tak , ja z laptopem na kolanach siedzę, przed Tv i problemu zeza
                        nie mabig_grin
                        • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:58
                          spryciula smile
                          • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:00
                            raczej leniwiec kanapowiecsmile
                            • elokwentna_marysia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:04
                              aż dziwne, że nie lubisz kotów, macie sporo wspólnego wink)
                              • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:09
                                bo ja psiara jestem smile ot cosmile
    • petea1 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:36
      droga Sensi - mam jedną prośbę -pichcę żarcie więc proszę -nie każ mi tu
      zaglądać bez przerwy!!!
      • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:38
        petea1 napisała:

> droga Sensi - mam jedną prośbę -pichcę żarcie więc proszę -nie każ
        mi tu
        > zaglądać bez przerwy!!!

Tak, ta nasza Sensi zawładnęła tym forum, spryciulka jednasmile))
        • petea1 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:40
          no dokładnie! a mnie się żeberka przypalają!!!!!!!!
        • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:43
          poeme28 napisała:

>
          > Tak, ta nasza Sensi zawładnęła tym forum, spryciulka jednasmile))

No tak...a teraz wkroczy CBAbig_grin
      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:43
        Droga Petismile
        Pichć...pichć...jedzenia nam potrzeba..więc co jakiś czas tu zajrzyj
        i coś nam podrzuć...plisssssmile?
        • petea1 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:49
          ciekawe jak mogę pichcić jak bez przerwy zerkam na forum! jak mi żarło na Święta
          nie wyjdzie to będę miała na kogo zrzucić big_grin
          • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:53
            petea1 napisała:

> ciekawe jak mogę pichcić jak bez przerwy zerkam na forum! jak mi
            żarło na Święt
            > a
            > nie wyjdzie to będę miała na kogo zrzucić big_grin

To ja Cię wtedy zaproszę do siebie...zamkniesz dom na
            klucz...napiszesz "zamknięte"...i będziemy degustować moje żarciebig_grin
            • petea1 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:15
              rozumiem ze zaproszenie z dobrodziejstwem inwentarza? big_grin
              • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:20
                petea1 napisała:

> rozumiem ze zaproszenie z dobrodziejstwem inwentarza? big_grin

A co tam...ja z szerokim gestembig_grin
                • petea1 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:31
                  no to super! wynajmę pociąg i jedziemy do Ciebie!!!!
                  • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:35
                    petea1 napisała:

> no to super! wynajmę pociąg i jedziemy do Ciebie!!!!

Nie należy być odludkiembig_grin
                    • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:39
                      to i ja się wpraszamsmile
                      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:44
                        lolcia-olcia napisała:

> to i ja się wpraszamsmile

To zapraszambig_grin Zrobię Wigilię forumowąbig_grin
                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:48
                          ooo i to jest pomysłbig_grin
                    • petea1 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:41
                      no to Sensi słowo się rzekło -jedziemy....
                      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:43
                        Komu w drogę ciepłe kaloszebig_grin Peti spakowana ja turbolota odpalam i jedziemysmile
                      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:47
                        Witaamybig_grin
                      • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:47
                        petea1 napisała:

> no to Sensi słowo się rzekło -jedziemy....

Peti, jak wszyscy zapropnujemy zabranie ze sobą zapasu alkoholu, to
                        Sensi nas wszystkich przyjmie na Wigilięsmile))
                        • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:50
                          No ja ma żuberka-tragarza polecam go na przyszłośćbig_grin
          • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 20:54
            pomożemybig_grin
    • poeme28 Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 20:41
      Dlaczego my tu wszyscy pijemy na umór?smile)) Wiem już - zaświtało mi
      między jednym grzańcem a drugim - to Sensi nam kazała, skusiła
      sheridankiem i sprowadziła na złą drogę... Ehhh... smile))
      • sensi_spring Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 20:45
        poeme28 napisała:

> Dlaczego my tu wszyscy pijemy na umór?smile)) Wiem już - zaświtało mi
        > między jednym grzańcem a drugim - to Sensi nam kazała, skusiła
        > sheridankiem i sprowadziła na złą drogę... Ehhh... smile))

Moja wina...moja wina...;D
      • lolcia-olcia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 20:49
        Poeme jaki umór ja tylko 7 dni w tygodniu i kiedy się dabig_grin
        • elokwentna_marysia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 20:53
          w TE mrozy dla zdrowotności nawet wskazane wink)
          • lolcia-olcia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:00
            w TE mrozy TYM BARDZIEJ smile
        • poeme28 Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 20:55
          lolcia-olcia napisała:

> Poeme jaki umór ja tylko 7 dni w tygodniu i kiedy się dabig_grin

Olcia, a jak sie nie daje, to i tak się daje, bo Sensi przychodzi
          pisze tongue_outIĆ i my pijemy...
          • sensi_spring Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:01
            poeme28 napisała:

> Olcia, a jak sie nie daje, to i tak się daje, bo Sensi przychodzi
            > pisze tongue_outIĆ i my pijemy...

No piękny mój rys charakterologiczny...
            ..pewnie bezrobotna...bo ciągle na forum...
            ..uzależniona...bo ciągle z sheridanem...
            ..brak wartości "wewnęcznych"...bo tylko żarty sobie stroi...big_grin

To ja już chyba podziękuję za gościnę tutajbig_grin
            • lolcia-olcia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:05
              Oj tam smile strzel maluszka bo chyba za szybko % ulatująbig_grin
              • sensi_spring Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:07
                lolcia-olcia napisała:

> Oj tam smile strzel maluszka bo chyba za szybko % ulatująbig_grin

Że niby alkohol niweluje niedoskonałości?big_grin
                • lolcia-olcia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:13
                  Pewniesmile a czemu ja tak wspaniała jestem bo pijanabig_grin
            • poeme28 Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:06
              sensi_spring napisała:

> poeme28 napisała:
              >
              > No piękny mój rys charakterologiczny...
              > ..pewnie bezrobotna...bo ciągle na forum...
              > ..uzależniona...bo ciągle z sheridanem...
              > ..brak wartości "wewnęcznych"...bo tylko żarty sobie stroi...big_grin

O, Sensi, Ty za inteligentna jesteś na bycie bezrobotną, żarty
              stroisz na takim poziomie, że niejeden by Ci pozazdrościł wartości
              wewnętrznejsmile, no a, że uzależniona? - no wiesz - my tu wyrozumiali,
              przyjmujemy z dobrodziejstwem inwentarza - akceptujemy Ciebie z
              Twoimi zaletami i wadami...big_grin
              • sensi_spring Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:09
                poeme28 napisała:

no a, że uzależniona? - no wiesz - my tu wyrozumiali,
                > przyjmujemy z dobrodziejstwem inwentarza - akceptujemy Ciebie z
                > Twoimi zaletami i wadami...big_grin

Z jakimi wadami...przecież ja zalety wymieniałambig_grin
              • lolcia-olcia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:10
                Amensmile
          • lolcia-olcia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:01
            Nie chcem ale muszemtongue_out
      • petea1 Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 20:52
        o właśnie - i jeszcze ten grzaniec! Sensi - wytłumacz się!
        • sensi_spring Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 20:55
          petea1 napisała:

> o właśnie - i jeszcze ten grzaniec! Sensi - wytłumacz się!

Wytłumaczam się...mróz na dworze...Sensi zmarzła...a w domku
          winko..i traf chciał...przyprawa do grzańca...No grzech było nie
          wykorzystać takiego zrządzenia losubig_grin
          • lolcia-olcia Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:03
            taaaa taka okazja nie może się zmarnowaćbig_grin
          • poeme28 Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:03
            sensi_spring napisała:

a w domku
            > winko..i traf chciał...przyprawa do grzańca...No grzech było nie
            > wykorzystać takiego zrządzenia losubig_grin

Sensi, a jakby były winogrona w szafce i trochę spiritu w kącie, to
            jakby tu bimbru nie pędzić, skoro takie zrządzenie losu?big_grin
            • sensi_spring Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:04
              poeme28 napisała:

>
              > Sensi, a jakby były winogrona w szafce i trochę spiritu w kącie,
              to
              > jakby tu bimbru nie pędzić, skoro takie zrządzenie losu?big_grin

Poeme...każda inicjatywa mile widzianabig_grin Nie ma to jak powiew
              świeżościbig_grin
              P.S. Masz przypadkiem winogrona??smile))
              • poeme28 Re: Tylko tak zapytam...:) 21.12.09, 21:10
                sensi_spring napisała:

> P.S. Masz przypadkiem winogrona??smile))

Już wykorzystane - wiesz, jak rady z autopsji dajęsmile))
    • b.wicia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:01
      ojej...przed Sheridanem język się plącze, a co dopiero powink
      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:05
        b.wicia napisała:

> ojej...przed Sheridanem język się plącze, a co dopiero powink

To jest szansa, że po....tego nie zauważyszsmile)
      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 21:07
        cześć b.wicia to karniaczka łapsmile bo dziewczyno jak nic się spóźniłaśbig_grin
    • sensi_spring Balti!!!:) 21.12.09, 21:10
      Grzaniec stygniesmile))))
    • gyubal_wahazar Dziewczynyyyy litościiii :)) 21.12.09, 21:25
      Zróbcie jakieś 10 min przerwy na pedikiur czy inny manikiur, bo na na 1
      przeczytanego posta wskakuja mi 3 Wasze nowe smile))))
      • lolcia-olcia Re: Dziewczynyyyy litościiii :)) 21.12.09, 21:26
        Może słaby masz internet;p
        • buena_luna Heeeeeeeeeejjjjjjjjjjj! kto zgasił światło???? ;p 21.12.09, 21:37
          no masz ci los....z tą elektryka to krzyż pański....znowu ktoś się w kable
          zaplątał i z patefonu "prónt" ukradł wink

www.youtube.com/watch?v=vLU-1fxG20c
          • lolcia-olcia Re: Heeeeeeeeeejjjjjjjjjjj! kto zgasił światło??? 21.12.09, 21:40
            same kradzieje nawet na forum desant robiomsmile
          • sensi_spring Re: Heeeeeeeeeejjjjjjjjjjj! kto zgasił światło??? 21.12.09, 21:45
            Te...elektryk...oddaj pront;D
      • sensi_spring Re: Dziewczynyyyy litościiii :)) 21.12.09, 21:31
        I jak nas nie kochać..no jakbig_grin
        • lolcia-olcia Re: Dziewczynyyyy litościiii :)) 21.12.09, 21:38
          www.youtube.com/watch?v=yzq3U3tZ3F4
          • sensi_spring Co we mnie jest?:D 21.12.09, 21:49

www.youtube.com/watch?v=hTFF0-djjtE
            • poeme28 Balti, to coś dla Ciebie! 21.12.09, 21:56
              sensi_spring napisała:

Balti, nie dość, że D i G to jeszcze taką naszą piękną
              charakterystykę Sensi tu umieściławink

> www.youtube.com/watch?v=hTFF0-djjtE
              • gyubal_wahazar Re: Balti, to coś dla Ciebie! 21.12.09, 23:42
                No doceniam poświęcenie. Warstwa tekstowa na medal, ale dalej jest juz coraz
                gorzej. Wokalnie jeszcze jak Cię mogę, ale optycznie to ja już prędzej za
                Tuloise-Lautrec'iem niż za Rubensem wink
                • lolcia-olcia Re: Balti, to coś dla Ciebie! 21.12.09, 23:43
                  Uuuuuu ostrobig_grin
                  • sebtrom Re: Balti, to coś dla Ciebie! 21.12.09, 23:44
                    mniej słów, wiecej działania
                    faceci są gorsi w gadaniu bo to tylko marnowanie energii
                    co innego działac smile
                    • lolcia-olcia Re: Balti, to coś dla Ciebie! 21.12.09, 23:45
                      Ok to ja zostaję tu z Wamibig_grin
    • timiy2 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:44
      co Wy pijecie... że tak piszecie... dalibyście tego trochę może i ja bym wtedy
      złapał jakąś wenę... wink
      • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:47
        Cześć wkupne masz?:p
        • timiy2 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:48
          zawsze się coś znajdzie wink
          • lolcia-olcia Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:51
            Od razu taką rodzinną atmosferą powiałosmile
      • sensi_spring Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 21.12.09, 23:57
        timiy2 napisał:

> co Wy pijecie... że tak piszecie... dalibyście tego trochę może i
        ja bym wtedy
        > złapał jakąś wenę... wink

Timiy...czego my nie pijemy;D
      • poeme28 Re: Tylko dla ludzi o mocnych nerwach... 22.12.09, 00:00
        timiy2 napisał:

> co Wy pijecie... że tak piszecie... dalibyście tego trochę może i
        ja bym wtedy
        > złapał jakąś wenę... wink

Timi, nawet my już nie wiemy, o co tu biega wink
    • lolcia-olcia Ale tych postów dużooooo:) 22.12.09, 00:03
      O czym to tyle pisaćbig_grin
      • sensi_spring Re: Ale tych postów dużooooo:) 22.12.09, 00:10
        lolcia-olcia napisała:

> O czym to tyle pisaćbig_grin

A bo kto to wie?big_grin
        • lolcia-olcia Re: Ale tych postów dużooooo:) 22.12.09, 00:15
          O życiu kochana o życiubig_grin
    • poeme28 Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 00:04
      Z sił opadłam, już właściwie nie wiem, o czym piszę, przestając brać
      odpowiedzialność za własne odpowiedzi, więc piszę dobranockasmile
      • sensi_spring Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 00:11
        Poeme...musisz jeszcze wiele się od nas nauczyćbig_grin Ale dzięki Ci za
        wsparciewink)
        Dobranockasmile
        • lolcia-olcia Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 00:16
          > Poeme...musisz jeszcze wiele się od nas nauczyćbig_grin Ale dzięki Ci za
          > wsparciewink)
          > Dobranockasmile

Zapomniałaś dodać od Najlepszychbig_grin
          • sensi_spring Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 00:21
            lolcia-olcia napisała:

Zapomniałaś dodać od Najlepszychbig_grin

Się wiebig_grin
        • poeme28 Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 14:12
          sensi_spring napisała:

> Poeme...musisz jeszcze wiele się od nas nauczyćbig_grin Ale dzięki Ci za
          > wsparciewink)
          > Dobranockasmile

Taaa, nauczyć... Chyba, jak mieszać drinki przez pół nocy w swoim
          organiźmie, a momo tego spłodzić z koleżankami i kolegami ponad 500
          postów (prawie wszystkich sensownych) w ciągu paru godzin na tym
          forum big_grin
          • gyubal_wahazar Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 14:23
            Oooooo Guten abent Fraulein Profesor smile

> 500 postów (prawie wszystkich sensownych)

Chyba prędzej sensual niż sensible wink

PS Pozor pilot! Student na 5:30 ! smile

• poeme28 Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 17:21
              gyubal_wahazar napisał:

> Oooooo Guten abent Fraulein Profesor smile
              >
              Oj, coś widzę, że nad pisownią trzeba popracować... NA KONSULTACJE
              BALTI, JUŻ W TE PĘDY! ;P
              • sensi_spring Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 17:39
                poeme28 napisała:

NA KONSULTACJE
                > BALTI, JUŻ W TE PĘDY! ;P

Wrrr...Balti...Frau Cię prosi;D
          • sensi_spring Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 17:14
            poeme28 napisała:

> Taaa, nauczyć... Chyba, jak mieszać drinki przez pół nocy w swoim
            > organiźmie, a momo tego spłodzić z koleżankami i kolegami ponad
            500
            > postów (prawie wszystkich sensownych) w ciągu paru godzin na tym
            > forum big_grin

Powiem Ci...że jest to sztuka...masz rację;D
            Dąż do doskonałości...jak my;D

Per apsera ad astra...czy jakoś tak...?big_grin
            (a co!...jeszcze jakieś łącza funkcjonują...wink)
      • lolcia-olcia Re: Kapituluję, bo mnie wykończyliście ;P 22.12.09, 00:11
        Dobranocbig_grin
      • lolcia-olcia Mili moi:P Dobranoc:D 22.12.09, 00:22
        Dzięki za miły wieczórsmile ale się uśmiałamsmile jesteście nieprzeciętni, ale na mnie
        już porasmilemiłej nocy i kolorowych snów życzębig_grin
        • sensi_spring Re: Mili moi:P Dobranoc:D 22.12.09, 00:27
          Olcia dobranocsmile
          Wieczór nieprzeciętnysmile Do powtórzeniasmile
          • lolcia-olcia Śpijcie dobrze:* 22.12.09, 00:29
            Ha konieczniebig_grin dobranocsmile
      • gyubal_wahazar Piosenka na Dobranoc :)) 22.12.09, 00:25
        Sensi, odtrąb ślicznie strzemiennego. Dziewczyny polejcie i posłuchajcie takiej
        piosnki na Dobranoc. Leciała już, Sensi mówi, że ten tam brunet jakiś
        niewyjsciowy (i chwali Jej się to wink ale kawałek że nie wspomnę i tańcującej
        Pani - fajny i licujący z nastrojem wieczorka smile

www.youtube.com/watch?v=rDdfItv6pUY
        • sensi_spring Re: Piosenka na Dobranoc :)) 22.12.09, 00:33
          gyubal_wahazar napisał:

> Sensi, odtrąb ślicznie strzemiennego. Dziewczyny polejcie i
          posłuchajcie takiej
          > piosnki na Dobranoc. Leciała już, Sensi mówi, że ten tam brunet
          jakiś
          > niewyjsciowy (i chwali Jej się to wink ale kawałek że nie wspomnę i
          tańcującej
          > Pani - fajny i licujący z nastrojem wieczorka smile
          >

Balti, odtrąbione, wypite...i przekąszonesmile)..Piosnka jak
          najbardziej na zakończenie pomimo brunetawink
          Następnym razem poprosimy bajeczkęwink
          DObranocsmile

"...every day for us something new...open mind for a different
          view...and nothing else matters..."
    • sensi_spring Czas na sen:) 22.12.09, 00:28
      Kochani moi...zmykam i ja...w końcu raz na miesiąc trzeba położyć
      się wczesniej niż o 2-iejsmile
      Kolorowych snówsmile
      • gyubal_wahazar Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 00:39
        Nic tak nie usypia jak statystyka :

27 listopada forum stukneło 50k psotów. Do dziś (21 gru) minęło 25 dni i 9k
        postów, co daje średnio 360 psotów na całe forum dziennie.

W tym wątku w jakieś 4h, 5 urzekającej urody Pań i 2 dewiantów wykręciło 500 psotów.

Śmiać się czy płakać ? Nie wiem jak Wy, ale ja szlocham

z tęsknoty za nastepnym takim wieczorkiem wink
        • margot1530 Twórcza nocka 22.12.09, 00:45
          Ależ poszaleliście, mętny wzrok od tej ilości tekstu mam, kiedy ja to wszystko
          przeczytam????Biję pokłony za twórczość..chyba jakieś wolne wezmę na czytanie
          postówwink
          Tu zawsze tak gwarno czy tylko czasami? bo ja też nie ogarniam ilości..a szkoda
          coś przegapić.
          • gyubal_wahazar Re: Twórcza nocka 22.12.09, 01:31
            Cześć Margoś smile

Nie żadne tam pokłony, tylko wpadaj do nas ! Złazimy się gdzieś koło 8-mej i
            pleciemy to co wstyd, że potem ktoś może zobaczyć wink

Ale endorfiny potem tak miło zagłuszają powody dla których tu się znaleźliśmy,
            że chce się znowu wygłupiać.

Nie czytaj, tylko pisz od jutra z nami ! smile
        • sebtrom Re: Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 00:51
          Gubiś a czemu Ty się liczysz za 2 dewiantów ??????????
          • gyubal_wahazar Re: Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 01:37
            > Gubiś a czemu Ty się liczysz za 2 dewiantów ??????????

Sebuś !

No tu juz Stary przegiąłeś !! Tych 2 dewiantów to Ty i Timi. Ja byłem jeno
            obserwatorem z ramienia ONZ i pilnowałem tylko, żeby Dziewczyny Was za szybko
            nie okręciły wokół pierścionków smile
        • sensi_spring Re: Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 01:22
          Statystka piękna...usposabiająca do szlochania za następnym takim
          wieczorkiemwink
          • timiy2 Re: Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 01:25
            przed monitorem... uncertain
            • gyubal_wahazar Re: Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 01:42
              > przed monitorem... uncertain

Dziewczyny mają intuicję jak brzytwa. Tną risposty nie patrząc w monitor, ale ja
              muszę. Poosłaniasz mnie jutro trochę ? smile
              • timiy2 Re: Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 02:10
                nie wiem czy jestem w stanie...
                • gyubal_wahazar Re: Dzięki Dziewczyny, Seb :)) 22.12.09, 17:44
                  > nie wiem czy jestem w stanie...

A na rybach kiedyś byłeś ? No to tylko pamiętaj, że tu najpierw jest branie na
                  ciacho o dopiero później na robaka
          • gyubal_wahazar Sensiiiiiiiiiiiiiii SPAAAAAAAAAAAAAAAAĆ !!!!!!!!! 22.12.09, 01:32
            Bo zaraz poduchą a potem do pieca na 3 pacierze ! smile)))
            • sensi_spring Re: Sensiiiiiiiiiiiiiii SPAAAAAAAAAAAAAAAAĆ !!!! 22.12.09, 01:35
              To mi zrobisz...jak mnie złapieszbig_grin
              • gyubal_wahazar Re: Sensiiiiiiiiiiiiiii SPAAAAAAAAAAAAAAAAĆ !!!! 22.12.09, 01:39
                > To mi zrobisz...jak mnie złapieszbig_grin

Jeśli się łudzisz, że mnie sprowokujesz do wykręcenia 500-nego psota, to sie
                grubo mylisz ! A teraz SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆ !!!!!!
                • sensi_spring No nie!!!!! 22.12.09, 01:40
                  500 miał być mój!!!
                  sad(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka