gancegal 30.12.09, 19:07 no cuż miłóśc to piękna sprawa, pod warunkiem że nie jest traktowana jak zabawa. Można kochać bardzo albo wcale Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magl-owa Re: miłość 30.12.09, 19:53 z_oddali napisała: > Każdy kiedyś trafia Obiecujesz? Odpowiedz Link
z_oddali Re: miłość 30.12.09, 20:02 Dziewczyny, bez przesady. Mam się pociąć? To takie teatralne Odpowiedz Link
zarovich Re: miłość 30.12.09, 20:05 Czy tylko ja zauważam pewne rzeczy? A może inni zwyczajnie nie chcą ich widzieć? Nikt nigdy nie dawał gwarancji, że pewnego dnia spotka się tę mityczną wielką miłość. Jednym się uda, innym nie - jak ze wszystkim w życiu Odpowiedz Link
z_oddali Re: miłość 30.12.09, 20:08 Zarov, przyjmijmy, że masz rację. I co? Mamy żyć, marudząc, że miłość nas omija, nie spotyka, (wpisz sobie , co chcesz)? A może żyć i cieszyć się tym co jest, nawet jeśli nieco się łudzimy? Odpowiedz Link
zarovich Re: miłość 30.12.09, 20:12 To nie ma nic do rzeczy. Można po prostu żyć, mając świadomość że niekoniecznie musi nam się owe zjawisko przytrafić. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: miłość 30.12.09, 20:10 A ja nie mówię o gwarancji, tylko o tej wiecznie brzmiącej rezygnacji tudzież niedowierzaniu w Twoich słowach. Zaro...ale jeszcze za wcześnie,żebyś skupiał się na takich pesymistycznych kwestiach. Założenie póki, co jest takie,że istnieje duże prawdopodobieństwo,że się uda. Złe myśłi czasem przyciągają złe zdarzenia,więc po co ich tyle mieć? Mityczna wielka miłość..nie wiem, nie zastanawiałam się nad nią.utkwiłam w realnym świecie.. Odpowiedz Link
zarovich Re: miłość 30.12.09, 20:15 Można ją kupić w sklepie? Albo uzyskać ciężką pracą? Nie znam Twojego życia, być może w Twoim przypadku mamy duże prawdopodobieństwo. W moim akurat nie. O ile mi wiadomo owej szczęśliwej miłości nie da się zrealizować w pojedynkę Odpowiedz Link
srebrnalza Re: miłość 30.12.09, 20:20 Dobrze iwiesz,że nie można..bez ironii się obejdzie Mówisz jakbyś był już u schyłku życia,a tego wprawdzie też przewidzieć nie możesz. Odpowiedz Link
zarovich Re: miłość 30.12.09, 20:26 Różnica polega na tym, że schyłek życia przypadnie każdemu A miłość niekoniecznie Odpowiedz Link
srebrnalza Re: miłość 30.12.09, 20:33 Oj Zaro... ja ciekawa jestem, czy na co dzień, w zwykłych kwestiach życiowych też jesteś taki konkretny i masz tyle uporu Odpowiedz Link
zarovich Re: miłość 30.12.09, 20:40 Jestem dość uparty i konsekwentny, pod warunkiem, że działania przynoszą choćby symboliczne rezultaty. Ale Syzyfem na pewno nie jestem Odpowiedz Link
srebrnalza Re: miłość 30.12.09, 20:46 Da się zauważyć,że Syzyfem nie Ale wiesz,że trzeba zaryzykować i najpierw dać z siebie więcej, żeby nastąpiły rezultaty i mogą one niekoniecznie przyjść szybko, wiesz prawada? tak też potrafisz? wówczas zuporem i konsekwencja.. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: miłość 30.12.09, 20:01 jejuś Clear czytasz i nie grzmisz? ) ja mam być tą złą? OK. jak się piszę cóż? CÓŻ? Bardzo proszę 25 razy napisać to słowo poprawnie Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 21:15 Marysia, od kiedy ja jestem na tym forum od grzmienia? Ja nie wiem, co to za trend robienia ze mnie hetery... najpierw Blue, teraz Ty... i nikt mnie nie bierze w obronę... idę pochlipać w podusię Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: miłość 30.12.09, 21:20 ależ to nie tak, Ty jesteś ta obiektywna ) ja jestem roztrzepana, co na języku to i na forum Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 21:32 Maryś... żebyś Ty wiedziała, jaka ja roztrzepana jestem... Może na forum tego nie widać A czyimiś ortami nie chce mi się nawet głowy zaprzątać Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 21:51 Dzięki Ale Marysia się już wytłumaczyła Został tylko Blue Ale nie rób mu krzywdy, bo chłopak pulpetacji serca dostanie Odpowiedz Link
magl-owa Re: miłość 30.12.09, 21:54 Blue chyba mlodziutki jest... Nie będę go straszyc, bo mu uraz do starszych pań zostanie Odpowiedz Link
srebrnalza Re: miłość 30.12.09, 21:58 Maglowa rozbroiłaś mnie w tym momencie po prostu Odpowiedz Link
srebrnalza Re: miłość 30.12.09, 22:15 Bardzo mnie to cieszy, że już lepiej i tak trzymaj wyłącznie z tendencją wzwyżkową nastrojów pozytywnych Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 22:17 Dzisiaj świetnie, tylko zmęczona jestem, a ty? Zdrowa już? Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: miłość 30.12.09, 22:27 Nie, ale coś mnie dziś ucieszyło Musze być tylko grzeczna przez kilka miesięcy, żeby to się wydarzyło. O szczegółach nie będę pisać, żeby nie zapeszyć. Nie chodzi oczywiście o miłość, tylko o szansę na zarobienie pieniążków Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 22:47 Ollla! Zabobony u nowoczesnej dziewczyny! A wstyd! Ale cieszę się, że jakaś pozytywna perspektywa Cię czeka Tylko wyzdrowiej już... Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: miłość 30.12.09, 22:51 Ja już kiedyś mówiłam, stara dupa jestem i się z tego nie wycofuję Jeszcze tylko gorączki muszę się wyzbyć i będzie ok Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 23:05 Stara dupa, ale nowoczesną bądź, nie zabobonną Trzymam kciuki mocno za zdrowie i powodzenie tego przedsięwzięcia Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: miłość 30.12.09, 23:09 Przyjęłam do wiadomości - tylko, że nowoczesna kobieta, to jaka jeszcze wg ciebie? Bo znam definicje przez mężczyznę mi kiedyś wyłożoną i ona by ci się nie spodobała Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 23:21 No oczywiście, ze wg mnie Domyślam się definicji tamtego pana, ale takich panów wysyłamy na bambus Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: miłość 30.12.09, 23:27 Czuję zapach wina... też kupiłaś sobie różane w Biedronce? Wypić sobie jutro czy nie wypić?: oto jest pytanie Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 30.12.09, 23:38 Nie chadzam do Bierdonek Ale wina coraz bardziej lubię A jutro? Wypić! Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: miłość 31.12.09, 00:06 Zaczynamy gadać o niczym hehe. Czyżbyś podpijała z mojego kieliszka? Odpowiedz Link
claire.ampres Re: miłość 31.12.09, 00:21 Przepraszam Olu, muszę zniknąć na dzisiaj. Trzymaj się. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: miłość 31.12.09, 00:05 aleksandra_g_0 napisała: > To za nasze zdrowie łyknę kochana! A mojego już nie,tak? Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: miłość 31.12.09, 00:21 Bez kieliszka się przychodzi to się pije z musztardówki Lejemy... Masz i nie becz Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: miłość 31.12.09, 00:32 No to leję Pamiętaj, że to wino z Biedronki... pijesz na własną odpowiedzialność. Coś mi się zdaje, że jutro masowe zatrucie nas czeka Odpowiedz Link