pora.zmian 03.01.10, 16:43 po długiej świątecznej przerwie. Taki nieco lżejszy temat. Cieszycie się? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esta69 Re: Powrót do pracy 03.01.10, 17:02 Cieszę się Lubię swoją pracę i ludzi, którzy ze mną przebywają. Nie lubię niedzieli a 3 dni wolnego to już nadmiar. Co innego wakacje, słoneczko i uśmiechnięte twarze wokół ale zimą to zdecydowanie wolę kiedy czas mi szybciej płynie. Odpowiedz Link
fuks0 Re: Powrót do pracy 03.01.10, 17:06 > Cieszycie się? Nie, chociaż dreszcze na tę myśl również mnie nie przechodzą. Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: Powrót do pracy 03.01.10, 18:04 Ja do pracy wróciłam zaraz po świętach, ale z radością to zrobiłam;p Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Powrót do pracy 03.01.10, 18:13 właśnie i to jest rzecz, którą nie powinno mi przypominać. styczeń zapowiada sie długi i ciężki. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: Powrót do pracy 03.01.10, 18:43 jasne, że się cieszę ale akurat nie z powrotu do pracy, bo w pracy spędziłam całe Święta i Nowy Rok, tylko z tego, że mam w perspektywie tydzień luzu w dodatku pada śnieg i mrozik jest, ale z gatunku tych subtelnych... świat jest jednak piękny Odpowiedz Link
giulia1987 Re: Powrót do pracy 03.01.10, 18:49 Powrót do pracy ble ble mnie w dołku ściska. Lubie swoja prace ale nie lubie ludzi z którymi pracuje Odpowiedz Link