Dodaj do ulubionych

Coś o sobie...

• inesk Re: Coś o sobie... 29.11.13, 20:09
      Witam,

Agnieszka, 34 lata, Łódź, pozdrawiam wszystkich wink
    • satelitka1 Re: Coś o sobie... 02.12.13, 21:40
      podczytuję wasze forum od jakiegoś czasu - wiec wypada się zaprezentować wink kobieta - aktualnie 40-letnia wink "samodzielna" matka prawie 7-letniego synala wink humanistka do szpiku kości wink woj. dolnośląskie. Pozdrawiam wink
    • saoirse88 Re: Coś o sobie... 12.12.13, 20:43
      To i ja się przedstawię - kobieta, 25 lat no, niedługo 26 wink) Wielkopolska.
      • moniaga04 Re: Coś o sobie... 14.12.13, 19:40
        Hej,
        mam 23 lata, jestem samotna, nie mam żadnych przyjaciół. Kiedy poznaję nową osobę to dużo z nią rozmawiam, lecz gdy znajomość przeradz się w trochę głębszą relację, wtedy zamykam się w sobie i już praktycznie milczę cały czas, nie potrafię odnależć się w towarzystwie, nie lubię chodzić na imprezy i pić co weekend, dlatego ludzie w moim wieku patrzą na mine jak na dziwaka. Cóż to koniec o mnie.
        Pozdrawiam Was ciepło Agnieszkakiss
        • dasko160 Re: Coś o sobie... 31.12.13, 23:15
          Ja mam przeciwny problem. Gdy kogoś trochę lepiej znam, potrafię gadać o wszystkim i o niczym. Gdy kogoś znam słabo lub wcale, jestem speszony, nie mam pojęcia, jak się z tą osobą poznać, i chyba nie potrafię do końca być sobą, dlatego od lat z nikim się nie zaprzyjaźniłem. Mam tylko starych znajomych, z którymi świetnie się bawimy, ale widujemy się tylko co jakieś 1,5 miesiąca, bo oni mają swoje życie. Z ludźmi z liceum nie mam żadnego kontaktu, choć z niektórymi jestem nawet na tym samym kierunku... Na studiach właściwie jest to samo. I tak właściwie samotny całe życie.
    • ye-smine Re: Coś o sobie... 27.12.13, 17:57
      Witam, Jak wszyscy to wszyscy. Mam 40 lat mieszkam w okolicach Łodzi i jestem samotna... wiem, że jak większość z Was i dlatego może tutaj uda mi się znaleźć kogoś na długie samotne wieczory Dot
    • dasko160 Re: Coś o sobie... 31.12.13, 22:41
      I kolejny samotny. 19 lat, student Politechniki Gdańskiej.
      Jakby co, moje gg 7167093, na pewno odpiszę. smile
    • pawelk1984 Re: Coś o sobie... 09.01.14, 11:26
      Witam!
      To może ja się przedstawię i wyjdę przy okazji od razu na skończonego idiotę...

Jestem nieśmiały i samotny jak chyba wszyscy tutaj, ale nie to jest straszne...

Kocham się do szaleństwa od ponad 5 lat w pewnej cudownej, przesympatycznej i pięknej dziewczynie, która zawsze mi mówi, że ona nie szuka na razie chłopaka ani bliskości tak owego nie potrzebuje. Dziś jednak znajduję, że ona właśnie na tym forum szuka przyjaciela/chłopaka i uskarża się na brak bliskości drugiej osoby...

Dziś moje życie tym samym całkowicie straciło sens, teraz wiem że nic dla niej nie znaczę i nigdy nie znaczyłem...

To tyle ode mnie na początek. Łzy same płyną po policzkach ale w pracy nie pasuje płakać, w domu poryczę do poduszki... Tylko mnie nie pocieszajcie, że będzie dobrze, bo w moim życiu nigdy nie było dobrze i nigdy nie będzie - człowiek pechowiec to ja...
      • tapatik Re: Coś o sobie... 11.01.14, 08:17
        pawelk1984 napisał(a):

> Kocham się do szaleństwa od ponad 5 lat w pewnej cudownej, przesympatycznej
        > i pięknej dziewczynie, która zawsze mi mówi, że ona nie szuka na razie chłopaka
        > ani bliskości tak owego nie potrzebuje. Dziś jednak znajduję, że ona właśnie
        > na tym forum szuka przyjaciela/chłopaka i uskarża się na brak bliskości drugiej osoby...

Kobiety często nie chcą urazić mężczyzny stwierdzeniem "nie podobasz mi się, nie chcę z Tobą być", więc mówią, że "na razie nikogo nie szukam".

W takiej sytuacji jedyne co Ci zostaje to odkochanie się i szukanie innej kobiety.
        • pawelk1984 Re: Coś o sobie... 12.01.14, 16:43
          tapatik napisał:

> Kobiety często nie chcą urazić mężczyzny stwierdzeniem "nie podobasz mi się, ni
          > e chcę z Tobą być", więc mówią, że "na razie nikogo nie szukam".
          >
          > W takiej sytuacji jedyne co Ci zostaje to odkochanie się i szukanie innej kobie
          > ty.

No i to wg mnie jest bez sensu, ja lubię jak wszystko jest jasno powiedziane, jak nie chce to mówię, że nie chcę i koniec a nie, że na razie nie szukam, albo że czas pokaże co z tego będzie, teraz mam studia i nie mam czasu na miłość, na razie bądźmy przyjaciółmi... to wredniejsze niż powiedzieć wprost "spadaj" bo daje człowiekowi złudną nadzieję...
      • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 29.03.16, 15:33
        Takie to życie właśnie jest niesprawiedliwe....a pisałeś jej co konkretnie do niej czujesz.....ona dawała ci nadzięję
    • sylkora Re: Coś o sobie... 11.01.14, 22:20
      Samotna, a raczej samodzielna mama 2 letniej dziewczynki, woj. łódzkie. Lat 30 (w duchu 25). Chętnie z kimś porozmawiam (choć szczerze nie wiem czy znajdę aż tyle wolnego czasu bo noce są krótkie) smile
      • undonee Re: Coś o sobie... 11.01.14, 23:55
        Hej! Nigdy nie wiem co powinnam o sobie napisać więc tak pokrótce - mam 25 lat, studiuję kulturoznawstwo i jestem z Warszawy smile mam problemy ze snem więc fajnie by było gdyby ktoś dotrzymał mi towarzystwa smile
    • majka3667 Re: Coś o sobie... 15.01.14, 17:25
      Witam, masz rację nalezy się przedstawić. Więc jestem kobietą w wieku balzakowskim, a więc i kształty podobne. Jestem lekkim zyciowym rozbitko - nieudacznikiem i szukam wsparcia, znajomych, ludzi, z którymi można zwyczajnie pogadac i czasem sie wyżalić. Tak szczerze nie mam nawet z kim pogadać, kiedy wracm z pracy i jestm albo wściekła albo szczęśliwa, bo takie dni tez mi sie zdarzają. Mam poczucie humoru i lubie ludzi z dystansem do siebie. Pozdrawiam wszystkich samotników i zapraszam do konwersacji.
    • ladyofiris Re: Coś o sobie... 14.03.14, 17:46
      Mam tylko 20 lat i "cierpię na samotność".
      Głównym tego powodem jest nieśmiałość w stosunku do rówieśników. I ostrożność.
      Mam dość spokojne usposobienie - kocham czytać dosłownie wszystko(artykuły bardziej i mniej naukowe, książki, mangę), często po angielsku. Potrafię być zarówno bardzo poważna jak i wesoła i skora do żartowania(nie do gówniarskich wybryków). Lubię wyjść czasami na imprezy, ale nie jest to treścią mojego zycia i planem na każdy weekend.
      Bardzo chciałabym zabrać się do opery, teatru, jednak nie bardzo mam z kim - znajomi na słowo "opera" spoglądają na mnie jak na zabytek z poprzedniej epoki.
      Uwielbiam też zwierzęta - wyjeżdżając na studia zostawiłam w domu rodzinnym psy, za którymi bardzo tęsknię, a nie mogę teraz mieć żadnego zwierzątka - jakkolwiek chętnie pogłaskałabym i pobawiłabym się z czyimś psem lub kotem. Ostatnio odkryłam też, że lubię oglądać ptaki w parku, chociażby kaczki.
      Poszukuję osób z Warszawy z którymi mogłabym się spotkać chociażby na spacer i porozmawiać. Osób, które też czują się samotne w stolicy. Kogoś kto idąc na spacer z psem zabrałby na ten spacer i mnie. Kogoś kto poszedłby ze mną nakarmić kaczki. Chętnie przyłączyłabym się do jakiegoś wolontariatu w którym mogłabym poznać jakiś ciekawych ludzi i przy okazji pomóc innym.
      Interesuje mnie znajomość(nie związek...) z każdą płcią, ale z osobami o zbliżonym wieku (30 lat to już niestety za dużo, a 17 za mało).
      • soliter92 Re: Coś o sobie... 21.04.16, 20:43
        Cześć! Jeśli zaglądasz tu jeszcze, w co mocno wierzę, odezwij się proszę. : )
        gg; 53326805
        Stasiek
        • soliter92 Re: Coś o sobie... 21.04.16, 20:54
          Ale gafa, to post z przed dwóch lat. : )
          • transparente-teatromanka Re: Coś o sobie... 09.05.16, 22:32
            Tak się czasem zdarza...
            Nie jestem tą powyższą osobą, ale powiedzmy, że prowadzę podobne poszukiwania do tej dziewczyny...
    • genesis77 Re: Coś o sobie... 11.05.14, 14:54
      Witam smile
      Maciej, Maciek dla niektórych nawet Maciuś wink
      prawie 37 lat, samotny czy tam sam od zawsze
      mega chorobliwie nieśmiały i zamkniety w sobie
      woj. wielkopolskie
      • mtamtam Re: Coś o sobie... 24.05.14, 02:21
        Ale odjazd, pierwszy raz w życiu piszę o sobie w internecie! smile
        Mam na imię Marta, mam 32 lata i czuję się czasem samotna.
    • revain Re: Coś o sobie... 30.07.14, 17:56
      Witam,
      Lapidarnie może w 10 frazach się przedstawię.
      Paweł, 24, nieśmiały, uparty, ambitny, zdecydowany, szczupły, inteligentny, nieufny, spontaniczny.

z woj. śląskiego.
      Miło mi smile
    • cymonkaa Re: Coś o sobie... 26.08.14, 21:06
      Witam wszystkich
      toć też się przedstawię...
      kobieta, lat 30, woj. pomorskie
      po jednym dłuuugim nieudanym związku ... małżeństwie, samotna mama
      • gan-dzia Re: Coś o sobie... 30.11.14, 16:22
        Witam. Chciałabym dołączyć do Was. Od niedawna sama, zawsze nieśmiała, samodzielna, twardo stąpajaca po ziemi, jednocześnie wrażliwa. 39 letnia mama cudownej córeczki.
    • gaga86 Re: Coś o sobie... 02.12.14, 22:13
      28 latka, samotna, bez perspektyw na zmiany, którą rodzina ciągle uważa za małą dziewczynkę, którą trzeba chronić. uncertain
      • gaga86 Re: Coś o sobie... 11.05.15, 15:46
        Zapomniałam dodać z centrum kraju, z miasta pomiedzy Łodzią a Warszawą. Szukam osób do rozmowy
    • dabba.5 Re: Coś o sobie... 04.03.15, 22:39
      Nie było mnie dosyć długo; Jestem z miasteczka" spod" Gdańska. Jest ktoś może z tych okolic?
    • lilith70 Re: Coś o sobie... 28.04.15, 10:18
      Zaglądam tu choć nie jestem nieśmiała, ani nie czuję się samotna. Zwyczajnie ciekawią mnie ludzie, ich problemy, inne spojrzenie na świat.
    • k-oka Re: Coś o sobie... 30.05.15, 11:20
      Ok smile "Dla chcącego nic trudnego"lub zawsze można pomóc pomóc smile. Bo ja to chyba mogę, ale nie chcę smile. Pozdrawiam !
    • toms110 Re: Coś o sobie... 04.06.15, 21:37
      Witam, mam na imię Tomek jestem z okolic Katowic smile smile
    • novaa0 Re: Coś o sobie... 15.12.15, 18:22
      Witam, jestem tutaj pierwszy raz (jeszcze nie wiem co do czego , ale szybko to nadrobię smile ). Jestem kobietą, mam 29 lat, mężatka. Dlaczego tutaj jestem? Głownym powodem jest chyba to, że oprócz męża nie mam nikogo z kim mogłabym pogadac o wszystkim i o niczym, wyjść, zadzwonić w kazdej chwili aby pozalić sie na ukochanego gdy sie pokłocimy etc, smile taka bratnia dusza.
      • jacekadam76 Re: Coś o sobie... 29.03.16, 11:27
        hallo smile napisz na prv - chętnie porozmawiam - jacek_adamczak@wp.pl
    • geo_87 Re: Coś o sobie... 05.01.16, 21:45
      Cześć, nie sądziłem że kiedykolwiek tu napiszę, ale mam już 28 lat i nie mogę znaleźć Partnerki... może to już desperacja, ale ja myślę że tylko poszukiwanie szczęścia... Chętnie poznam samotne kobiety z Łodzi i okolic, więcej info na priv wink
      • 3olga1 Re: Coś o sobie... 07.01.16, 14:57
        [i]niemyslala bys miec faceta do zabaw nieruzanego wiesz moznamilo takim si ebobawic pozdrawiam
    • maaj-jaa Re: Coś o sobie... 16.01.16, 19:06
      Witajcie smile Taka sobie dziewczyna, która trochę zapomniała że kiedyś była fajna i wesoła. Mam nadzieję że kiedyś znów tak się poczujęsmile Jeśli chciałby ktoś czasem dotrzymać mi wirtualnego towarzystwa to zapraszamsmile
    • wredota_45 Re: Coś o sobie... 31.01.16, 16:36
      Witajciesmile Jestem szczęśliwą, pełną humoru i dystansu do siebie babą, która chętnie podzieli się tą radochą z innymi. Mam całą masę znajomych, uwielbiam ludzi,więc...walcie jak w dym :0 Pogadam, popiszę, przytulę lu...opieprzę jak trzeba smile Mam 45 lat i mieszkam w Gliwicach smile pozdrawiam...Kama
    • nunczaku86 Re: Coś o sobie... 18.03.16, 23:19
      Witam, mam 29 lat i szukam partnerki do życia smile Jestem takim zbiorem cech i mam taki tryb życia, że strasznie ciężko mi nawiązywać nowe znajomości a co dopiero się z kimś na stałe związać. Może internety pomogą big_grin Jestem z Kołobrzegu
    • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 21.03.16, 23:05
      Witam.....widzę że nie tylko ja mam problem z tą cholerną nieśmiałością....to troszku budujące że nie jestem sama że jest nas chyba sporo.....może tak wspolnymi siłami się uda przełamać
      • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 23.03.16, 23:27
        Panna,29 wiosenek za mną....bez żadnego poważnego związki,naiwna nadal wierzy w miłość ,odizolowana od ludzi,bojacą się żyć
        • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 18.04.16, 09:40
          50237067 moje GG piszcie jeśli szukacie rozmowy...
    • jorroro Re: Coś o sobie... 15.04.16, 16:38
      Poznam Pana z dzieckiem.Wiek od 35-40 lat.Jestem z miasta .Może być ze wsi
    • zniemczyk Re: Coś o sobie... 05.05.16, 20:05
      Witam wink
      Żaneta z tej strony. Rozwódka. Samotna mama dwóch kochanych, energicznych synów wink w tym jeden z drobną niepełnosprawnością. Kobieta po przejściach nie do pozazdroszczenia. Normalny człowiek po jednym takim przejściu już dawno by zwariował, a ja nadal się trzymam - to cud wink
      Jestem jednak bardzo miłą, przeważnie uśmiechniętą, sympatyczną, inteligentną kobietą, która zawsze jest skora do pomocy bliźniemu.
      Niestety, tak jak od ponad dwóch lat, po rozstaniu z agresywnym mężem próbuję znaleźć drugą połówkę, tak dziś pozostaję z niczym... Powodzenie mam, ale albo mnie dana osoba nie pociąga, ale przede wszystkim nie widzę odpowiedniego partnera, który chciałby stać się częścią naszej rodziny... Może zbyt wiele oczekuję... Zastanawiam się, czy po prostu nie spasować i zostać samotną matką - skoncentrować się na dzieciach i tyle... A gdy dorosną, wyjdą z domu - na pewno kogoś znajdę...
      Tylko że przede mną ponad 10 lat samotności... A dzieci nie zobaczą prawdziwego modelu rodziny... Może tak miało być...
      Potrzebuję porozmawiać z ludźmi samotnymi - może tutaj, wśród Was znajdę zrozumienie...
      Pozdrawiam wszystkich i życzę szybkiego znalezienia drugiej połówki wink
      • tapatik Re: Coś o sobie... 10.05.16, 22:37
        "zniemczyk
        UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU"

Czyli nawet jeśli ktoś by chciał się zTobą skontaktować, to i tak nie będzie mieć jak.
        • zniemczyk Re: Coś o sobie... 13.05.16, 20:17
          Bardzo dziękuję za uwagę wink
          Jestem na różnych forum na gazeta.pl od kilku lat i nie miałam pojęcia, że nie mam aktywnego profilu.
          Teraz powinno być ok wink
      • gosia004 Re: Coś o sobie... 10.06.16, 07:41
        10 lat mi minęło od rozwodu i napiszę tak ...życie za szybko nam przelatuje między palcami .. ciężko z tymi facetami jak się przeszło coś złego ale trzeba mieć wiarę ...pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka