hrabina.w Re: POEZJA.. 03.07.10, 16:07 lol, ależ szalony pomysł, ale lubię takie z mojej strony biały wiersz, gdyż nie umiem rymować, jak np. pan Edzio z Kiepskich O Baltazarze! patronie sama nie wiem czego ześlij nam w darze wampira bladego. My ciemne twarze, z pudrem na nosie ugotujemy wampira, w krwi naszej sosie. Niech słońce już zajdzie, Księżyc odda blask zabijmy wampira, póki mamy czas! ooo i wyszło, że jednak umiem sklecić jakieś rymy pragnę dodać, że jest to ciężka poezja i pewnie nie spodoba się fankom Zmierzchu i tego brrrr wampirka, ale trudno pozdrawiam Odpowiedz Link
czarownica-z-kotem-kica Re: POEZJA.. 03.07.10, 20:45 )))) brawo dla autora tzn autorki Odpowiedz Link
hrabina.w Re: POEZJA.. 03.07.10, 22:27 ależ dziękuję bardzo, taki nagły napływ weny miałam Odpowiedz Link
groma_00 Re: POEZJA.. 03.07.10, 23:28 Na poczatku zdawalo mi sie bez sensu ale potem sobie przypomnialem ze wczoraj chyba byla premiera ostatniej czesc Zmierzchu i sie usmialem xD Plus ode mnie!;p Odpowiedz Link
groma_00 Re: POEZJA.. 04.07.10, 00:30 Fail... Nie doczytalem reszty postu, tylko sam wierszyk xDDD Odpowiedz Link
rafae Re: POEZJA.. 04.07.10, 00:47 "Fail... Nie doczytalem reszty postu, tylko sam wierszyk xDDD" skomentowałeś, napisz coś od siebie.. szemu tak? Odpowiedz Link
groma_00 Re: POEZJA.. 04.07.10, 13:32 Ale chodzi o fail w stosunku do mojego posta ;pppp Odpowiedz Link
hrabina.w Re: POEZJA.. 04.07.10, 13:44 fail, nie fail, każdemu się zdarza nie doczytać drobnym druczkiem albo inne cholerstwo a ja Zmierzchu naprawdę, naprawdę, naprawdę... nienawidzę! ugotować wampira jak najszybciej, żeby nie straszył z plakatów przed kinem Odpowiedz Link
rafae Re: POEZJA.. 04.07.10, 00:19 byłem kotem, jestem psem. Zawdzięczam to Miłości. P.S. Gorąco polecam ten set Odpowiedz Link
ayl-la Re: POEZJA.. 13.07.10, 18:19 Zadzwon pozniej teraz mowic nie moge. ... ide poszukac tego co stracilam w zyciu, ... ide poszukac tego co ominelam w zyciu ... ide poszukac tego co mialam znalesc w zyciu Zadwon pozniej: ... za godzine ... za tydzien ... za rok Moze wtedy bede miala cos do powiedzenia...! Odpowiedz Link
sebtrom Re: POEZJA.. 13.07.10, 18:41 rafciu na drzewo liście pompować a nie fajnym ludziom głowy psować Odpowiedz Link
samysliciel Czas szukania 18.07.10, 19:51 Mijają kolejne życia chwile w poszukiwaniu idei, w poszukiwaniu nadziei, w poszukiwaniu spełnienia, w poszukiwaniu serca ukojenia. Gdzie jesteś? O Ty uosobienie ideału mego, jedyna szanso jutra lepszego, największy skarbie ukryty gdzieś, o którym zaginęła wieść. Że istniejesz - jestem pewien, czy Cię znajdę - nie wiem. Dopóki nadzieja jednak się tli, dopóki szczęście czasem się śni, dopóki sił starcza na kolejne dni, szukać Cię będę niezmiennie, historia oceni czy nadaremnie ... samyśliciel Odpowiedz Link