Dodaj do ulubionych

NOWA............:)

06.10.10, 12:10
WITAM smile , LICZĘ SOBIE 29 WIOSEN . DŁUGO CZYTAŁAM WASZE POSTY , LECZ WRODZONA NIEŚMIAŁOŚĆ NIE POZWOLIŁA MI SIE DO WAS DOŁACZYĆ . W KOŃCU JEDNAK ODWAZYŁAM SIĘ , I... JESTEM smile. LICZĘ NA TO ,ŻE ZAWRĘ TUTAJ CIEKAWE ZNAJOMOŚĆI, BO NAPRAWDĘ FAJNE Z WAS LUDZISKA smile
Obserwuj wątek
    • fajnyniesmialek Re: NOWA............:) 06.10.10, 12:14
      Widzę, że też nie wiesz jak wyłączyć CAPS-LOCK'a. To się zdarza. A może po prostu klawiatura Ci się popsuła. Miło, że piszesz, ale nie stawiaj spacji przed znakami przestankowymi, lepiej się będzie czytać.
      O.
      A teraz wszyscy mnie zjadą, że "zjechałem" nową nieśmiałą Mysię na forum. O.

• mysia6666666666 Re: NOWA............:) 06.10.10, 12:30
        nie wiedziałm,że włączony caps lock, aż tak bardzo może komuś przeszkadzać.... no cóz zastosuję się do panujących tu zasad, ale faktycznie liczyłam na trochę milszy wpissad
        • fajnyniesmialek Re: NOWA............:) 06.10.10, 13:14
          Wpisy caps-lockiem są niezgodne z netykietą, z tego co się orientuję. Dlatego zwróciłem uwagę. Nie bierz tego zbyt głęboko do siebie. Nie wiem co miłego można Ci napisać. Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj jakiś sposób, czy motywację, żeby przełamać swoją nieśmiałość. Ja znalazłem i to forum również mi pomogło. Jesteśmy w tym samym wieku, więc powinniśmy się dogadać wink. Chociaż ja zbyt dużo tutaj nie pisuję.

Do przeczytania, więc.
          • mysia6666666666 Re: NOWA............:) 06.10.10, 13:44
            Po przeczytaniu elaboratu na temat Twojej osobysmile stwierdzam,że ..... fajny z Ciebie nieśmiałeksmile
            pozdrawiam ciepło w ten chłodny dzionek smile
            • fajnyniesmialek Re: NOWA............:) 06.10.10, 13:47
              Acha. Zapomniałem usunąć stopkę. :]
        • krolowa_potepionych Re: NOWA............:) 06.10.10, 17:57
          Hej, zasady są po to by je łamać. Nie przejmuj się Caps lockiemsmile Pisz jak Ci wygodniejsmile O ile nie piszesz długich postów, oko nie zdąży się zmęczyć ciągiem jednakowej wysokości znaków.

Dla internautów oznacza to krzyk. Dla reszty zupełnie nic.
    • noajdde Re: NOWA............:) 06.10.10, 17:36
      WiTaJ mYsIa6666666666. LiCzBa 6 JeSt JeDną Z mOiCh UlUbIoNyCh, ChOcIaŻ nIe JeSteM pRzEsĄdNy. A fOrUm To NiEdŁuGo ZaMkNą Bo JuŻ nIkT tU nIe ZaGląDa. SaMoTnYcH nIe Ma, NiEśMiAłYcH tYm BaRdZiEj.
      • krolowa_potepionych Re: NOWA............:) 06.10.10, 17:59
        No tak się składa, że sami zgryźliwcy się odzywają, może za dużo ich tu siedzi, dla tego reszta uciekławink
        • noajdde Re: NOWA............:) 06.10.10, 18:06
          Samotność zmienia, nie uszlachetnia. Osoba samotna przez pół życia będzie samotna już do jego końca. Jest to proces nieodwracalny i doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Taka osoba wymaga zbyt wiele wyrozumiałości a nikt nie jest przecież święty. Godzę się z tym chociaż mam nadzieję jak osoba niewidoma, że kiedyś odzyska wzrok. Zaraz zostanę zgoniony za to, że przyrównuję do takiej tragedii. Tak czy inaczej fajnie, że jest to forum, tak jak i setki innych i setki po nim podobnych.
          • zarovich Re: NOWA............:) 06.10.10, 19:37
            Fakt, im dłużej jest się samotnym (nie z własnego wyboru) tym mniejsze prawdopodobieństwo że coś się zmieni.

Można się jedynie pocieszać, że gorsze rzeczy od samotności mogą się przytrafić. Problem tylko w tym że jedno drugiego nie wyklucza, samotność niestety przed tragediami nie chroni.
          • krolowa_potepionych Re: NOWA............:) 06.10.10, 20:12
            Jestem wiecznie samotny, dlatego dogryzam innym.

Samotność zmienia ludzi, ale co niektórzy przeginają zwalając na nią, co poniektóre (niefajne) swoje cechy charakteru.
            • zarovich Re: NOWA............:) 06.10.10, 21:19
              Samotność może znacząco pogłębiać pewne cechy charakteru, nawet jeśli kiedyś występowały w ilości znikomej. Poza tym jest zwyczajnie niezdrowa i nierzadko wytwarza w danym osobniku niezbyt przyjemne właściwości. Nikt przecież nie rodzi się zgorzkniały czy smutny.
              • krolowa_potepionych Re: NOWA............:) 06.10.10, 21:38
                Niestety znam to z autopsji. Ale na Forum próbuję być milsza niż bywam w rzeczywistościwink
              • noajdde Re: NOWA............:) 06.10.10, 22:52
                Smutny z tego powodu jestem codziennie i od lat tak naprawdę nie byłem szczęśliwy. To beznadziejne budzić się i zasypiać codziennie z tą samą myślą. Zastanawia mnie tylko, czy osoby będące w smutku żyją tyle samo co szczęśliwi czy jednak w tym przypadku los jest przychylny i nieco lat odejmuje.
      • yzek Re: NOWA............:) 06.10.10, 21:09
        >A fOrUm To NiEdŁuGo ZaMkNą Bo JuŻ nIkT tU nIe ZaGląDa.

j4 +|_| 20$+4|\|3 ! 264$23 $vv!4+|_0

Y.
        • fajnyniesmialek Re: NOWA............:) 07.10.10, 08:29
          kwa, tego się nie da przeczytać.
          • mysia6666666666 Re: NOWA............:) 07.10.10, 08:43
            też się właśnie zastanawiam co autor miał na myśli smile
            • fajnyniesmialek Re: NOWA............:) 07.10.10, 08:57
              Haha. Odszyfrowałem.
              "Ja tu zostanę i zgaszę światło"
              To tradycyjny język słitaśnych pokemonów.
              • yzek Re: NOWA............:) 07.10.10, 11:08
                To znacznie starsza tradycja, jeszcze sprzed Internetu: en.wikipedia.org/wiki/Leet

Ja akurat podłapałem na demoscenie suspicious

Y.
    • tapatik Re: NOWA............:) 06.10.10, 21:46
      Skoro Capsa wyłączyłaś to czas na uzupełnienie wizytówki żebyśmy wiedzieli kim jesteś tongue_out
      • leziox Re: NOWA............:) 07.10.10, 10:52
        Tak jakby wszyscy inni tutaj piszacy mieli uzupelnione wizytówki.
        To zaden obowiazek tylko dobra wola.
        • tapatik Re: NOWA............:) 07.10.10, 20:52
          Ależ wcale nie mówię, że to obowiązek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka