Dodaj do ulubionych

do samotnych Panów

06.11.10, 16:19
Jestem rozwódka z dzieckiem. Syn ma 8 lat. Chętnie poznam samotnego Pana (może być samotnie wychowujący ojciec, bezdzietny, wdowiec) który też czuje się samotny - tak na codzień. Nie chodzi mi o sex na jesienne wieczory, tylko o poznanie kogoś wartościowego z którym ja i syn spędzimy milo czas. Poprostu się wzajemnie polubimy. Być może coś z tego wyniknie, być może nie. Ważne zeby mieć znajomych. Jestem z Warszawy.

Ewentualne odpowiedzi proszę kierować na mojego meila.
Obserwuj wątek
    • vidmo76 Re: do samotnych Panów 07.11.10, 17:42
      Teraz już rzadko tu zaglądam, chyba z czystego sentymentu tylko, ale poradzę Ci coś.
      Panów na tym forum którzy poza ramy neta wyjdą, raczej nie znajdziesz. Popisać, poznawać na forum itp. owszem i nawet fajnie się spędza czas, na więcej raczej nie licz. Smutne to ale prawdzie.
      Próbować można, nawet wręcz trzeba, ale.....

Powodzenia wink
      • piotr-wwa Re: do samotnych Panów 14.11.10, 22:14
        A ja się z tym nie zgodzę, bo ja poza ramy netu wyszedłem i się spotkałem. Osobę która poznałem odpowiada mi. Spróbować zawsze można. Czasami ktoś wartościowy odpisze.
        • wredota_online Re: do samotnych Panów 14.11.10, 22:27
          pogratulować odwagi....wink
          • piotr-wwa Re: do samotnych Panów 15.11.10, 15:05
            Na złamanie karku do każdego się nie wychodzi, ale jeżeli rozmowa się klei i jest sensowna, do rzeczy, to czemu nie. Wiadomo, ze zawsze jest ciekawość z kim się rozmawia. A jeżeli osoba ma kulturę, to i nawet jak się nie spodobamy sobie, to porozmawiać zawsze można.

Desperatom mówimy nie, ale osobom, które wiedzą czego chcą wielkie TAK.
    • piorex12 do samotnych Panów 16.11.10, 20:33
      Tylko to nie jest serwis randkowy.
      • vidmo76 Re: do samotnych Panów 17.11.10, 10:30
        No to jeden czy dwóch na 10000 tyś. się złamie zrobi coś więcej. Nie powiedziałem, że jest to niemożliwe, bo sam jestem w związku pochodzącym z internetu. Zrobiłem bardzo dużo by z tym kimś być. Ale z drugiej strony, doskonale znam schemat działania tego forum i piszących tu mężczyzn. Pokrzyczą, pogadają i tyle ich widzieli.
      • piotr-wwa Re: do samotnych Panów 17.11.10, 18:07
        Serwis randkowy to może nie jest, ale poznać kogoś ciekawego i interesującego można. Trzeba tylko czasami dobrze trafić - jak to się mówi - w życiu szczęścia czasem trzeba mieć i nie może być zawsze pod górkę.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka