Dodaj do ulubionych

Aaaaaaaaaaaa normalnego

29.05.11, 09:38
Wysoki brunet, BMW w zestawie (zaradny), pakiet normal de lux (3x średnia krajowa) od zaraz sprzedam.
Obserwuj wątek
    • beja_81 Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 29.05.11, 14:07
      Łe brunet.... wolę blondyna tongue_out
      Tylko 3x średnia krajowa? Czemu nie 5?
    • jejek11 Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 29.05.11, 15:29
      Ech, bez sensu kompletnie. Po co mi facet, który zarabia krocie? Wolę sama tyle zarabiać, bez pośrednikówwink
      • mr.kev Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 29.05.11, 18:27
        Łee, BMW? wolę włoskie auta
    • polka-dot Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 29.05.11, 23:54
      Nie chcę być niemiła, ale powtarzasz się. To naprawdę robi się strasznie nudne.
      • noajdde Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 30.05.11, 08:30
        Zatem w poczet moich wad wpisać można: nudny idiota tongue_out
        • mr.kev Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 30.05.11, 21:59
          Nie, raczej fascynujący uparciuch, który najwyraźniej kiedyś bezskutecznie startował do jakichś idiotek i na podstawie jednostkowego doświadczenia wyrobił sobie fatalne zdanie o płci przeciwnej. Że błędne, no cóż. Nikt trwać w błędzie nie zabrania, ale konsekwencje nie zawsze są przyjemne.
    • tibarngirl Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 30.05.11, 21:01
      Sprzedasz BMW? Nie, dzięki, gdyby imponował mi samochód u faceta to bym sobie uskładała na brykę, bez dodatku na dwóch nogach :]
      A informacja od zarobkach jest, by...? Nigdy nie kumałam, czemu faceci podają takie informacje, czy to informacja, że będą utrzymywali kobietę, czy kupowali jej prezenty? Lepiej samej zarabiać niż być przez kogoś utrzymywaną tongue_out
      Z anonsu nie wiemy, jaki jesteś w gruncie rzeczy. Nawet na allegro podają jakie są wystawiane przedmioty tongue_out
    • noajdde Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 31.05.11, 21:02
      Dla zainteresowanych - do sprzedania jest numer telefonu do kolegi. Kolega jak najbardziej normalny, na dowód - żonaty, lubi się od czasu do czasu zabawić na boku. W licytacji mogą wziąć udział tylko normalne kobiety (do oferty proszę załączyć zdjęcie w stroju kąpielowym).
      • tibarngirl Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 31.05.11, 21:35
        na pewno skrzynka pęknie w szwach od fotek wink
    • piotr-wwa Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 31.05.11, 21:40
      To co z nim jest nie tak, że wystawiasz na sprzedaż?
      • noajdde Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 31.05.11, 22:10
        Próbuję się w ten sposób dorobić, może dzięki temu też kiedyś będę mieć dziewczynę tongue_out
        • mr.kev Re: Aaaaaaaaaaaa normalnego 31.05.11, 23:09
          A normalne kobiety noszą kostium jedno- czy dwuczęściowy? Bo nie wiem, w którym sobie zrobić focię crying((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka