Dodaj do ulubionych

Forum dla samotnych

31.01.12, 18:32
Witam i zapraszam wszystkich na nasze nowe forum dla osób samotnych, nieśmiałych i singli.
Można pisać posty bez rejestracji. Forum niedawno powstało więc zachęcamy do pisania postów.
Panuje u nas naprawde miła atmosfera. Polecam i zapraszam.
www.samotni-forum.cba.pl/index.php
Obserwuj wątek
    • piorex12 Forum dla samotnych 05.02.12, 18:07
      Przygladam sie temu forum i jestem bliski podjecia decyzji o załozeniu tam konta. Bo libie swoja samotnosc i jest ona dla mnie jedynym mozliwym przeznaczeniem.
      • panther123456789 Re: Forum dla samotnych 05.02.12, 22:25
        Zapraszam serdeczniesmile
        • piorex12 Forum dla samotnych 06.02.12, 10:52
          panther123456789 napisała:

> Zapraszam serdeczniesmile
          Mam nadzieje, ze ono szybko nie zniknie. Bo byłem juz uczestnikiem na kilku forach i po kilku miesiacach, zanim kogos poznałem i sie rozkręcilem to forum zamknieto
          • raziel24 Re: Forum dla samotnych 19.02.12, 23:23
            Hej Chłopie te/to forum jest niezniszczalnesmile
    • panther123456789 Re: Forum dla samotnych 18.02.12, 00:19
      No i jakoś nie przybylo zainteresowanych. Ale za to mamy więcej postów i tematów do dyskusjismile
      • inek22 Re: Forum dla samotnych 19.02.12, 22:00
        Ja jestem zainteresowany poznawaniem ludzi którzy tak jak ja borykają się z samotnością i szukaniem drugiej swojej połowy smile
        • 4szila Re: Forum dla samotnych 20.02.12, 14:54
          No to i ja sie przylacze smile) zatem witam wszystkich tu zebranych na tym jakze skromnym forum i pozdrawiam serdecznie wszystkich samotnikowsmile))
          • panther123456789 Re: Forum dla samotnych 20.02.12, 15:06
            Przypominam, że adres naszego forum to www.samotni-forum.cba.pl/
            • 4szila Re: Forum dla samotnych 20.02.12, 15:13
              weszlam na link ktory podales ale ...malo tam cos...wszystkiegosmile
    • tapatik Re: Forum dla samotnych 21.02.12, 21:41
      Na darmowej domenie?
      Forum zacznie się rozrastać, zajmować coraz więcej zasobów serwera, CBA będzie chciało Ciebie wypierniczyć i co wtedy zrobisz?
      Domena ".pl" kosztuje od 50 złotych rocznie, a pierwszy rok w okolicach 15, a domena samotni-forum.pl jak na razie jest wolna.
      • panther123456789 Re: Forum dla samotnych 22.02.12, 22:37
        Wiem, wiem. Ale to wszystko pod warunkiem, że forum ZACZNIE SIĘ ROZRASTAĆ. Szkoda pieniędzy na coś co nie wypali. Jeśli się rozkręci to wtedy tak zrobie. Zmiana serwera to kwestia kilku chwil.
        • tapatik Re: Forum dla samotnych 12.03.12, 08:11
          Serwera tak, ale z domeną jest inaczej. No i pozycjonowanie. Będą wpisy pod obecną domeną, zmienisz domenę, to linku z Googla czy czegoś takiego będą wskazywały na starą.
          Rejestracja domeny .pl na pierwszy rok, to jest koszt kilkunastu złotych. Jeśli nie wypali, to zawsze możesz nie przedłużać.
    • milutki85 Re: Forum dla samotnych 23.02.12, 00:16
      no nawet nie złe te forum
      • inek22 Re: Forum dla samotnych 26.02.12, 22:42
        Ale na tym forum nie musimy być samotni. Mamy przecież siebie wszyscy nawzajem smile
        • inek22 Re: Forum dla samotnych 11.03.12, 22:28
          Hej wszystkim. Chce tu wszystkich prosić o pomoc i o wsparcie mojej zbiórki. Wszystkiego dowiecie się tutaj w linku :
          www.siepomaga.pl/r/biegammimowszystko smile
    • panther123456789 Re: Forum dla samotnych 13.07.12, 15:36
      www.samotni-forum.cba.pl

Nadal zapraszam. Forum po małym zastoju znowu rusza!
      Wejdźcie i sprawdźcie.
      Poznajcie ciekawych ludzi!
      Zapraszam pod adres:
      www.samotni-forum.cba.pl
      • dot82 Re: Forum dla samotnych 13.07.12, 16:43
        Ja nie chce być sama! nie chce, nie chce, nie chce! Samotność jest taka okrutna. Ponoć świetna ze mnie babka, tylko czemu tych mężczyzn nie widać! Zabrzanka
        • panther123456789 Re: Forum dla samotnych 14.07.12, 18:03
          dot82 napisał(a):

> Ja nie chce być sama! nie chce, nie chce, nie chce! Samotność jest taka okrutna
          > . Ponoć świetna ze mnie babka, tylko czemu tych mężczyzn nie widać! Zabrzanka

W takim razie zapraszam na nasze forum www.samotni-forum.cba.pl
          Możesz tam spotkać ludzi z podobnymi problemami i porozmawiać z nimi. Być może to Ci jakoś pomoże. Warto spróbować, bo to nic nie kosztuje smile
    • joannab36 Re: Forum dla samotnych 17.07.12, 09:57
      A dla tych, którzy już mają dość klikania tylko i patrzenia w ekran polecam www.strefasingla.pl
      To nie jest portal randkowy tylko koleżeński. Jak mam ochotę iść do kina czy spędzić dzień na rowerze lub w kajaku - to przeważnie znajdę kogoś chętnego lub dołączę się do innego pomysłu. Nic na siłę a jest okazja do wyjścia z domu bez zobowiązań.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka