wyszeptany-o-zmroku 14.05.12, 20:45 Czego Tobie w życiu brakuje najbardziej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lonelyshe29 Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 20:46 mi pewności, że to co robię ma sens Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 20:48 Prosta odp,nie rób tego co sensu nie ma.. Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:10 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Prosta odp,nie rób tego co sensu nie ma.. nie rozumiesz o co mi chodzi, to co robię może mieć pozorny sens a do niczego konkretnego nie prowadzić, na przykład praca, która wydaje się czymś w rodzaju powołania może okazać się tylko stratą czasu, bo nikt tego co robisz nie doceni. Nie da się od razu dojść do tego, co tak naprawdę w życiu ma sens... które znajomości są wartościowe, które przedsięwzięcia cokolwiek nam dadzą .... Twoja prosta odpowiedź do mnie nie przemawia, tyle to i ja wiem.. Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 20:57 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Czego Tobie w życiu brakuje najbardziej? a ja wolę zapytać tak z czego jesteś zadowolony/a w swoim życiu? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 20:59 nie....czego brakuje???boicie się szczerości? Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:21 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > muzyka jest w innym wątku ależ Ty zasadniczy . A nie uważam, żeby brakowało mi szczerości. Koncentrowanie się na brakach nie spowoduje, że poczuję się lepiej. Wolę nakręcać się pozytywnie, a braki sobie uzupełniać ..... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:25 torado napisała: > wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > > > muzyka jest w innym wątku > > ależ Ty zasadniczy . A nie uważam, żeby brakowało mi szczerości. Koncentrowa > nie się na brakach nie spowoduje, że poczuję się lepiej. Wolę nakręcać się pozy > tywnie, a braki sobie uzupełniać ..... Czyli nie umiesz mówić o tym co Ci przeszkadza...ok,spoko Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:33 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Czyli nie umiesz mówić o tym co Ci przeszkadza...ok,spoko a skąd takie wnioski?? jestem na forum po to by miło spędzać czas i wyrażać swoje opinie. Moje emocje i moje problemy pozostawiam w sferze prywatnej. Poza tym jest jak piszę, na bieżąco uzupełniam moje braki..... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:05 dawaj torado....czego brakuje Ci najbardziej? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:13 prawdy......ładnie..takiej ogólnej??Twojej?? Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:24 butellishka napisała: > mojej? nieeeeeee... > prawdy o Kimś > > o kimś ważnym, bo przez duże Ka...Ku Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:26 odkryj prawde w sobie,dopiero potem szukaj jej w innych... Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:35 s-t-x napisał: > ale banał .rekordowy nooooooo Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:57 s-t-x napisał: > oby z powodu lenistwa. umysłowego? Odpowiedz Link
s-t-x Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:04 w najbardziej korzystnym przypadku. nie jest łatwo napisać coś miłego. Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:06 s-t-x napisał: > w najbardziej korzystnym przypadku. nie jest łatwo napisać coś miłego. że o mądrym nie wspomnę...... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:09 dlatego jedyne co piszesz to...no to sru...tyle masz do powiedzenia.. Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:14 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > dlatego jedyne co piszesz to...no to sru...tyle masz do powiedzenia.. to widocznie nie czytasz wszystkiego w moich postach.....ale cóż ja na to poradzę Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:18 s-t-x napisał: > skąd wiesz? może podmiot udaje. ta...podmiot liryczny Odpowiedz Link
s-t-x Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:26 ja również wypisywałem tu różne głupstwa. to przemija i wraca. Odpowiedz Link
butellishka Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:33 prawdę w sobie, to ja już dawno odkryłam a niekoniecznie musiałam pokazywać innym swoją prawdę - na to trzeba zasłużyć Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: dawaj wyszeptany swoje braki ;-) n/t 14.05.12, 21:40 Mi?????????brakuje tylko miłości,wszystko inne mam... Odpowiedz Link
torado Re: dawaj wyszeptany swoje braki ;-) n/t 14.05.12, 21:42 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Mi?????????brakuje tylko miłości,wszystko inne mam... brawooooo szczery z Ciebie chłop Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: dawaj wyszeptany swoje braki ;-) n/t 14.05.12, 21:46 tu nie ma co ukrywać...tu trza żyć i szczerym być Odpowiedz Link
butellishka Re: dawaj wyszeptany swoje braki ;-) n/t 14.05.12, 21:49 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > tu nie ma co ukrywać...tu trza żyć i szczerym być sturlała się Moninia ze śmiechu z łóżka na podłogę Odpowiedz Link
torado Re: dawaj wyszeptany swoje braki ;-) n/t 14.05.12, 21:55 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > tu nie ma co ukrywać...tu trza żyć i szczerym być yeah..... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:37 butellishka napisała: > prawdę w sobie, to ja już dawno odkryłam > a niekoniecznie musiałam pokazywać innym swoją prawdę - na to trzeba zasłużyć ; > ) > no i gittak trzymaj. Odpowiedz Link
butellishka Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:50 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > no i gittak trzymaj. ależ oczywiście i właśnie takowyż zamiarek mam Odpowiedz Link
kartacz27 Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:50 co za głupie pytanie , czego może brakować samotnej osobie ?? tej drugiej osoby , żeby nie być samotnym Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 21:58 Ty umiesz się do tego przyznać a nie każdy to potrafi... Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:05 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Ty umiesz się do tego przyznać a nie każdy to potrafi... wszystkie wątki, które zakłada są o tym......oj potrafi Odpowiedz Link
torado Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:15 kartacz27 napisał: > jestem najlepszy jesteś najlepszy w opowiadaniu o swojej samotności i najsamotniejszy z samotnych Odpowiedz Link
s-t-x Re: zupełnie inaczej... 14.05.12, 22:16 dobrze że tu piszesz. znowu jest co poczytać. Odpowiedz Link
kartacz27 Re: zupełnie inaczej... 15.05.12, 07:51 torado jest chora psychicznie , na imię ma Dora Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: zupełnie inaczej... 15.05.12, 23:14 ??? a tym się chyba powinien zając admin... Odpowiedz Link
torado DO KARTACZA 16.05.12, 19:37 kartacz27 napisał: > torado jest chora psychicznie , na imię ma Dora nie życzę sobie kartacz, żebyś rzucał bezpodstawne oskarżenia pod moim adresem. Jeszcze raz to zrobisz a zgłoszę łamanie regulaminu przez Ciebie Odpowiedz Link
kartacz27 Re: DO KARTACZA 16.05.12, 20:38 zgłaszaj gdzie chcesz ty psycholu , dora myślisz że się boję ? Odpowiedz Link
kartacz27 Re: zupełnie inaczej... 15.05.12, 12:30 zazdroszczę ci , też bym chciał być szczęśliwy w mojej samotni Odpowiedz Link
panna.m.igotka Re: zupełnie inaczej... 15.05.12, 23:20 Do szczęścia pozytywnego myślenia, bo ja zbyt pesymistycznie jestem do wszystkiego nastawiona. I choć samotność mi nie przeszkadza na co dzień, to jednak czasem brakuje mi cieplutkiego przytulania Odpowiedz Link
81belona30 Re: zupełnie inaczej... 16.05.12, 09:08 ...w każdej chwili czegoś innego.Tego ,co utracone. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: zupełnie inaczej... 16.05.12, 09:26 9000 i niani pojechałabym sobie do tych Chin Odpowiedz Link
81belona30 Re: zupełnie inaczej... 16.05.12, 09:32 -jeśli z takiej beczki-te 9 kawałków przeznaczyłabym na szkołę oficerską i nurkowanie. Odpowiedz Link