Dodaj do ulubionych

Kristoff11

23.05.12, 10:29
masz może priv? czytałam kilka Twoich postów jak chcesz porozmwawiać to napisz
Obserwuj wątek
    • kristoff11 Re: Kristoff11 23.05.12, 20:33
      Wow, oto mamy temat mnie wyróżniający (nick w temacie) . Witaj Pchel.ko Priv powiadasz, chyba taka opcja istnieje przy każdym koncie, także śmiało można z niej korzystać. A tak wogóle, to ze mną to jest tak, że generalnie to ja jestem małomówny, taki lonely loner on a lonely way. Lubię ludzi, potrzebuję ludzi, ale szczerych w swym podejściu do mnie. Tak samo jednak potrzebuję samotności...
      • silencjariusz Re: Kristoff11 23.05.12, 20:42
        Marudziłeś żeś samotny, a teraz piszesz Pchełce, że potrzebujesz samotności? Kris nie idź tą drogą. Napisz do Pchełki.
        • pchel.ka30 Re: Kristoff11 24.05.12, 22:14
          nic na siłę
          a tak poza tym jak wchodzę na Twoje konto nie wyświetla mi się prywatny
          może się nie znam
          • kristoff11 Re: Kristoff11 24.05.12, 23:08
            powinno być costakiego jak "wyślij wiadomość" pod miejscem gdzie mogłoby być zdjecie
            • pchel.ka30 Re: Kristoff11 25.05.12, 10:54
              poszło wysłałam
      • kristoff11 Re: Kristoff11 23.05.12, 21:38
        Aktywowałem zatem. Jednak nic to nie daje w obliczu, kiedy osoba do której chce się napisać nie zrobiła tego samego...
        • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 21:43
          spoko niebawem na pewno tu zajrzybig_grin
        • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 21:46
          no pięknie Ci to wyszłobig_grin
          • kristoff11 Re: Kristoff11 23.05.12, 21:49
            A jak, nie ma to jak ogórki ze śmietaną!
            • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 21:53
              hehe

a tak w ogóle to bardzo lubięwink
              • kristoff11 Re: Kristoff11 23.05.12, 21:59
                to piknie!
                • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 22:02
                  weź bo mi smaka narobiłeś a to już nie pora na jedzenie
                  • kristoff11 Re: Kristoff11 23.05.12, 22:17
                    ależ jedz, jedz, nie żałuj sobie. Po co się potem budzić w nocy zlanym potem z głodu...
                    • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 23:40
                      miałeś tak kiedyś??
                      • kristoff11 Re: Kristoff11 24.05.12, 07:44
                        Bez potu, ale oczywiście, ze miałem. Ja na głodno spać iśc nie mogę
                        • desper.atka Re: Kristoff11 24.05.12, 07:58
                          kristoff11 napisał:

> Bez potu, ale oczywiście, ze miałem. Ja na głodno spać iśc nie mogę

hmm a ja mam dokładnie odwrotnie
                          • kristoff11 Re: Kristoff11 24.05.12, 08:05
                            No wiesz, że jedni są z marsa i inni z wenus...
                            • desper.atka Re: Kristoff11 24.05.12, 23:15
                              kristoff11 napisał:

> No wiesz, że jedni są z marsa i inni z wenus...

ehh no tak nie da się ukryćwink
                              • kristoff11 Re: Kristoff11 24.05.12, 23:21
                                no właśnie- tylko co z tym zrobić...
                                • desper.atka Re: Kristoff11 24.05.12, 23:29
                                  wystrzelić się w kosmos??
                                  • kristoff11 Re: Kristoff11 25.05.12, 07:46
                                    Ciekawe propozycja, jednak tam zimno i ciemo - zatem chyba jednak thanks
                                    • desper.atka Re: Kristoff11 25.05.12, 20:16
                                      kristoff11 napisał:

> Ciekawe propozycja, jednak tam zimno i ciemo - zatem chyba jednak thanks

nie to nie łaski bzzz, chciałam dobrzewink
                                      • kristoff11 Re: Kristoff11 26.05.12, 00:08
                                        tja, akurat, dobrze...
                                        • desper.atka Re: Kristoff11 27.05.12, 03:40
                                          kristoff11 napisał:

> tja, akurat, dobrze...

no co nie wierzysz w moje dobre intencje??
                                          • kristoff11 Re: Kristoff11 27.05.12, 08:26
                                            no w kosmos to zwykle się wysyła (chciało by się przynajmniej) tych , co to się ich che pozbyć na zawsze...
                                            • desper.atka Re: Kristoff11 27.05.12, 17:23
                                              ale ja się tam razem z Tobą wybierałambig_grin
                                              z resztą sam zacząłeś o wenus i marsie...
                                              • kristoff11 Re: Kristoff11 27.05.12, 22:45
                                                ze mną powiadasz - to miło. Znaczy to też , że lubisz się samoumartwiać
    • kristoff11 Re: Kristoff11 23.05.12, 21:06
      No tak, bym to zrobił, ale chyba nagadałem głupot o dostępności tzw Priv. Jakoś nie mogę takiej opcji odszukać. Wie ktoś jak to z tym PRIV tutaj jest?
      • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 21:19
        po prawej stronie masz na takim siwym polu napisany swój nick a obok ustawienia spróbuj tam
        aby mieć priv należy aktywować swoje konto, system Cię poprowadzi. Powodzeniabig_grin
      • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 21:30
        kliknij na swój nick i pojawi się napis "użytkownik nie aktywował profilu" pod nim małym druczkiem "włącz swój profil" czy coś takiego a dalej już dasz radę
        • kristoff11 Re: Kristoff11 23.05.12, 21:36
          aa, czyli trzeba mieć to konto aktywne, ujawnić się, zostać ekshibicjonistą...
          • desper.atka Re: Kristoff11 23.05.12, 21:41
            kristoff11 napisał:

> aa, czyli trzeba mieć to konto aktywne, ujawnić się, zostać ekshibicjonistą...

stety i niestety
            ale możesz je aktywować bez podawania szczegółów o sobie wypełnienie większościz tych pól nie jest wymagane
            • torado Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 11:42

• kristoff11 Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 15:53
                hyy, że co?
                • torado Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 17:11
                  kristoff11 napisał:

> hyy, że co?

noo......bo wzbraniasz się przed bliższymi znajomościami z forumkami......wink
                  • kristoff11 Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 17:18
                    nie, nieprawda - z Pchełką już kontakt nawiązany. Pozostałe nie albo nie chcą albo nie przejawiają bynajmniej wyraźnej chęci
                    • torado Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 17:25
                      kristoff11 napisał:

> nie, nieprawda - z Pchełką już kontakt nawiązany. Pozostałe nie albo nie chcą a
                      > lbo nie przejawiają bynajmniej wyraźnej chęci

mhy.....no to się cieszę smile
                      • kristoff11 Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 17:33
                        ...no i jeszcze kolega Kartacz mnie ruga za chęci zapoznawania się...
                        • torado Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 17:54
                          kristoff11 napisał:

> ...no i jeszcze kolega Kartacz mnie ruga za chęci zapoznawania się...

ooooo to zuch z Ciebie chłopak, że mu się nie dajesz wink
                          • kristoff11 Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 18:02
                            no tak, ale jeśli on ma racje...
                            • torado Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 18:22
                              kristoff11 napisał:

> no tak, ale jeśli on ma racje...

no pewnie ma, bo stanowisz dla niego konkurencję. Uzasadnione jest jego ruganie wink
                              • kristoff11 Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 18:26
                                Torado, co ty pleciesz - ja? Konkurencję? Nie ma takiej opcji. Nieudacznicy nie stanowią zwykle konkurencji dla nikogo i nigdzie
                                • torado Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 26.05.12, 18:36
                                  kristoff11 napisał:

> Torado, co ty pleciesz - ja? Konkurencję? Nie ma takiej opcji. Nieudacznicy nie
                                  > stanowią zwykle konkurencji dla nikogo i nigdzie

subiektywnie nie, ale obiektywnie TAAK !!! wink
                            • desper.atka Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 27.05.12, 03:41
                              kristoff11 napisał:

> no tak, ale jeśli on ma racje...

kto ma rację
                              ten stawia kolacjęwink
                              • kristoff11 Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 27.05.12, 08:24
                                desper.atka napisała:

> kristoff11 napisał:
                                >
                                > > no tak, ale jeśli on ma racje...
                                >
                                > kto ma rację
                                > ten stawia kolacjęwink

Zatem szykuj się smile

• torado Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 27.05.12, 10:44
                                  kristoff11 napisał:

> desper.atka napisała:
                                  >
                                  > > kristoff11 napisał:
                                  > >
                                  > > > no tak, ale jeśli on ma racje...
                                  > >
                                  > > kto ma rację
                                  > > ten stawia kolacjęwink
                                  >
                                  > Zatem szykuj się smile
                                  >

ale czemu w mojej części tego wątku się umawiacie. Czuję się taka pominięta wink buuuuuuu
                                  • desper.atka Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 27.05.12, 17:27
                                    torado napisała:

> ale czemu w mojej części tego wątku się umawiacie. Czuję się taka pominięta wink
                                    > buuuuuuu

no i jak zwykle wszystko na opak wyszłosad
                                • desper.atka Re: Kristoff Tobie dobrze samemu :-) n/t 27.05.12, 17:25
                                  ja?? a z jakiej racji??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka