14.08.12, 21:39
Czy ktoś tu jest jestem na forum kilka minut i jakoś nie bardzo wiem jak zaczać rozmowę
Obserwuj wątek
    • 7malgorzata7 Re: sama 14.08.12, 21:49
      A o czym chcialabys porozmawiac ? smile
      Smialo, tutaj nikt (chyba) nie gryzie smile
    • 2pyza Re: sama 14.08.12, 21:57
      A w sumie to sama nie bardzo wiem, szara rzeczywistosć mnie dopadła mam jakiegoś dola i wyjść z niego nie mogę
      • 7malgorzata7 Re: sama 14.08.12, 22:09
        Na dola najlepsza jest ciezka praca, albo... dobry przyjaciel wink
        • noajdde Re: sama 14.08.12, 22:21
          Albo dobre wino, ostatecznie ciemne piwo.
    • 2pyza Re: sama 14.08.12, 23:07
      Mam problem ani wina ani piwa nie lubie. marzy mi się masaż który robi przystojny masazysta smile
      • kass_1 Re: sama 14.08.12, 23:10
        Obawiam się, że na forum nie ma przystojnego masażysty wink
        Ale mogę się mylić hihi
        • 2pyza Re: sama 14.08.12, 23:29
          Masazysta się chyba znalazl smile wow ja to mam szczęście wink
        • noajdde Re: sama 15.08.12, 00:29
          Obawiam się, że w ogóle trudno szukać kogoś przystojnego na forum dla nieudaczników.
    • 2pyza Re: sama 14.08.12, 23:15
      Nie mam gg sad szkoda ze nie ma masazysty przydal by się
      • 2pyza Re: sama 14.08.12, 23:53
        Chyba wszyscy poszli spać i tylko ja jestem taki maly nocny marek smile jeszcze mloda godzina a tu popisać nie ma z kim, heh życie smile
    • tapatik Ja jestem 14.08.12, 23:27
      Nadawaj smile
      • 2pyza Re: Ja jestem 14.08.12, 23:38
        A co masazysta jesteś? Jak juz to delikatnie poproszę bo uszkodzona jestem wink
        • tapatik Re: Ja jestem 15.08.12, 00:12
          Zawodowym masażystą może nie jestem, ale potrafię rozgrzać smile
          Połóż się wygodnie, poczuj na sobie najpierw jak gdyby wiatr, potem delikatne samo dotykanie, wreszcie rozcieranie które wchodzi głęboko w Twoje ciało,wreszcie na sam koniec znowu sam dotyk, który uspokaja. smile
          • 2pyza Re: Ja jestem 15.08.12, 03:02
            No milo by to bylo może nawet bardzo tylko że sad pyzie padł net i masazysta pewnie już śpi .
            • kass_1 Re: Ja jestem 15.08.12, 08:17
              2pyza napisał(a):

> No milo by to bylo może nawet bardzo tylko że sad pyzie padł net i masazysta pe
              > wnie już śpi .

O rany. Post o tej godzinie? Pyzo, czy Ty przypadkiem nie cierpisz na bezsenność? smile Ja wytrzymałam tylko do 2:30 big_grin
              • 2pyza Re: Ja jestem 15.08.12, 08:44
                Bardzo rzadko chodzę wcześniej spać.
                • kass_1 Re: Ja jestem 15.08.12, 09:10
                  2pyza napisał(a):

> Bardzo rzadko chodzę wcześniej spać.

Nie wytrzymam. Nocny marek i ranny ptaszek w jednym? wink
                  • 2pyza Re: Ja jestem 15.08.12, 09:39
                    Właśnie będę robić kawę może ktoś chętny? Nie lubię pić porannej kawy sama Kass_1 moze znajdziemy jakiegoś przystojnego kelnera który poda nam tą. kawę smile
                    • 2pyza Re: Ja jestem 15.08.12, 09:44
                      Tapatik wstawaj smile masaz wymagany natychmiast w zamian proponuje ekstra expresso możesz chcieć nawet z mlekiem i cukrem smile
                    • kass_1 Re: Ja jestem 15.08.12, 10:00
                      Pyzo, wczoraj chciałaś przystojnego masażystę, dzisiaj chcesz przystojnego kelnera wink Czy nie za dużo żądasz? hihi
                      • 2pyza Re: Ja jestem 15.08.12, 10:12
                        Nawet najlepszą kawę moze zepsuć
                        brzydki kelner. chociaż piękno dlamnie to pojecie wzgledne i nie wszystko zloto co się świeci.
          • 2pyza Re: Ja jestem 15.08.12, 19:41
            Czy dzisiaj też można liczyć na masaż?
    • 2pyza Re: sama 15.08.12, 12:11
      Czy wszyscy jeszcze śpią? Hello wink Ludziska mamy juz bardzo wczesne po południe smile kto pierwszy wstanie dostanie buzi smile
    • 2pyza Re: sama 15.08.12, 19:23
      Jest tu ktoś czy jestem sama jak palec sad
      • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 19:48
        2pyza napisał(a):

> Jest tu ktoś czy jestem sama jak palec sad

pozostali ci nieśmiali, stąd ta cisza smile
        • 2pyza Re: sama 15.08.12, 19:54
          No rozumiem ale do tego stopnia, chyba jesteśmy dorośli smile
          • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 20:04
            nie wymagaj zbyt wiele od nieśmiałych... nawet jak już wyrośli z krótkich spodenek smile
            • 2pyza Re: sama 15.08.12, 20:10
              Proszę Cię ja tez nosze wyjatkowo krotkie spodenki ale jestem już duza dziewczynka choć po wzroście tego powiedzieć nie można mam zawrotne 152 cm wink
              • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 20:18
                No proszę, jeszcze nogi pokazujesz smile teraz to zaniemówimy na dłużej big_grin
                • 2pyza Re: sama 15.08.12, 20:23
                  No nie rób mi tego no smile niech będzie ze nosze za długie spodenki
                  • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 20:29
                    Niech będzie, takie do kostek. Może jeszcze... gdybyś była taką chłopczycą co nosi proce w kieszeni big_grin
                    • 2pyza Re: sama 15.08.12, 20:37
                      Proce może nie koniecznie raczej mala tonfe smile ale świetnie gram w nogę . misiek poczekaj pare minut lecę do wanny, poźniej mnie nie wpuszcza smile
                      • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 20:46
                        2pyza napisał(a):

> Proce może nie koniecznie raczej mala tonfe smile ale świetnie gram w nogę . misi
                        > ek poczekaj pare minut lecę do wanny, poźniej mnie nie wpuszcza smile

Ja Ci dam miśka suspicious
                        • 2pyza Re: sama 15.08.12, 20:49
                          A kiedy mogę dostać miśka?
                          • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 20:53
                            a misie wydaje, że miśków masz całą półkę
                            • 2pyza Re: sama 15.08.12, 20:56
                              Zle Ci się wydaje, całe półki to mam książek, misiek wink
                              • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 20:57
                                na dodatek pyskata big_grin
                                • 2pyza Re: sama 15.08.12, 21:01
                                  To złe żę pyskata?
                                  • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 21:07
                                    2pyza napisał(a):

> To złe żę pyskata?

To bardzo dobrze, że wygadana. Muszę Ci się jakoś odgryżć za tego miśka big_grin
                                    • 2pyza Re: sama 15.08.12, 21:12
                                      Probuj misiek probuj kiss powiedz mi coś o sobie,proszę smile
                                      • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 21:16
                                        lubię filigranowe chłopczyce tongue_out wystarczy ? big_grin
                                      • 2pyza Re: sama 15.08.12, 21:20
                                        Ok to luz. A moze bys powiedzial ile to masz latek jakies imię jak Ci misiu nie pasuję wink
                                        • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 21:25
                                          Latkami straszył na noc Cię nie będę - aż tak złośliwy to ja nie jestem big_grin mogłabyś nie zasnąć. Co do imienia... dobra, możesz mówić mi misiek big_grin
                                          • 2pyza Re: sama 15.08.12, 22:11
                                            Łącznośc z serwerem mi pada sad mozna by pisać na prywatnego maila
                                            • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 22:21
                                              żeby pisać na priv należy aktywować konto
                                              • 2pyza Re: sama 15.08.12, 22:26
                                                Powiedz jak to zrobić bo wstyd powiedzieć ale nie wiem
                                                • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 22:30
                                                  dokładnie nie pamiętam, ale po prawej stronie należy kliknąć na swój nick i powinna pojawić się informacja, że konto nie zostało aktywowane, wystarczy kliknąć na "aktywuj konto" i przejść krótką procedurę - spróbuj, może się uda smile
                                                  • 2pyza Re: sama 15.08.12, 22:55
                                                    I dupa nie udało się serwer nie odpowiada spróbuje jutro
                                                  • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 23:10
                                                    2pyza napisał(a):

> I dupa nie udało się serwer nie odpowiada spróbuje jutro

A jednak udało się - masz aktywne konto smile
                                                  • 2pyza Re: sama 15.08.12, 23:19
                                                    To jak mam aktywne to dawaj na prywatny
                                                  • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 23:22
                                                    2pyza napisał(a):

> To jak mam aktywne to dawaj na prywatny

O tej godzinie to dawaj... spać smile
                                                  • 2pyza Re: sama 15.08.12, 23:27
                                                    No dobra idziemy spać ale najpierw poproszę coś miłego na dobranoc i rano na dzień dobry maila smile
                                                  • zwrotny48 Re: sama 15.08.12, 23:36
                                                    2pyza napisał(a):

> No dobra idziemy spać ale najpierw poproszę coś miłego na dobranoc i rano na dz
                                                    > ień dobry maila smile

Napisałem kontrolnego maila, znajdziesz go na poczcie lub w wiadomościach na swoim profilu. Wiem, nie wiesz gdzie jest Twój profil więc objaśniam: kliknij na swój nick, wejdziesz do swojego profilu, tam kliknij na zakładkę wiadomości. Na dobranoc powiem, że miło było Cię poznać, mam nadzieję, że trochę tu z nami poszkudzisz smile
                                          • 2pyza Re: sama 15.08.12, 22:16
                                            No i misiek sobie poszedł sad
                                            • jacobwwa Re: sama 24.08.12, 08:53
                                              delikatne sprawne dłonie sa... kawa czeka, buzi tez... a gdzie jesteś TY????
                                              J.
                                            • jacobwwa Re: sama 24.08.12, 08:58
                                              Ona pewnie jeszcze śpi, a tu kawa czeka, dłonie całkiem sprawne, i usmiech gwarantowany... zapraszam...
                                              On, 34 mokotow
                                              • 2pyza Re: sama 25.08.12, 14:18
                                                A możesz teraz zaprosić mnie na kawę z usmiechem?
    • olalalalaaa Re: sama 15.08.12, 23:41
      Nie wiesz jak zacząć? Udzielę podpowiedzi, krzyknij byle głośno:"piwo dla wszystkich" od razu zrobi się tłok...
    • gornik1959 Re: sama 28.10.12, 14:00
      i madal nic nie piszesz
      • 2pyza Re: sama 30.10.12, 18:24
        A co tu pisać sad jak bylam sama tak jestem .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka