torado 03.01.13, 20:06 zadbany, piękny, mądry, elokwentny kto to taki? a i zawsze mówi szeptem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torado Re: zagadka 03.01.13, 20:25 nie wiem jak z kasą, ale klasy nie posiada unfortunately albo na szczęście...bo szybko można sobie go odpuścić czego i Tobie blue-velvet życzę.... Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: zagadka 03.01.13, 20:29 jak klasy nie ma to znaczy, że jakiś bezrobotny nauczyciel Odpowiedz Link
sygin_80 Re: zagadka 03.01.13, 20:35 jak ktoś nowy czyta ostatnie tematy to wydaje się, że to jakieś polowanie na czarownice a bardziej czarownika.... jak w korporacji Odpowiedz Link
torado Re: zagadka 03.01.13, 20:45 sygin_80 napisał(a): > jak ktoś nowy czyta ostatnie tematy to wydaje się, że to jakieś polowanie na cz > arownice a bardziej czarownika.... > jak w korporacji wciągniesz się...spoko wystarczy troszku czasu, a zorientujesz się kto, jaki jest na tym i nie tylko tym forum Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: zagadka 03.01.13, 21:00 eh...mam nadzieję,że dobrze się bawicie... Odpowiedz Link
torado Re: zagadka 03.01.13, 21:36 gwen75 napisał: > Ale co... Nie można błazeńsko poflirtować na forum? Nawet jeśli ktoś szuka lask > i do seksu? Czy to aż takie złe jest? Oczywiście nie wszystkim będzie się to po > dobać. Ważne jest by kobiety się na to nie nabierały. No chyba, że jakiejś też > chodzi tylko o seks. Wtedy ok. A jak ktoś zniesmaczony to nie czytać i tyle. jak Ty nic nie rozumiesz, ale przynajmniej wiem o co Ci chodzi Odpowiedz Link
torado Re: zagadka 03.01.13, 21:56 zakochana_jane napisała: > A jaka jest nagroda za poprawną odpowiedź? > > satysfakcja własna lub cudza Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: zagadka 03.01.13, 23:39 czy jego imię brzmi "efemeryczny"? Odpowiedz Link
tapatik Re: zagadka 04.01.13, 13:52 Ale ja nie mówię szeptem. Co prawda nie drę ryja przy każdej możliwej okazji, ale mój głos tak wibruje, że aż wciska w fotel rozmówców. Reszta się zgadza. Odpowiedz Link
tapatik Re: zagadka 04.01.13, 13:53 gwen75 napisał: > Nie wiem o co Ci chodzi ;> O dobrą zabawę. Odpowiedz Link