Dodaj do ulubionych

lepiej być nie może

22.02.13, 21:28
Po co komu takie miejsca? Kto przy zdrowych zmysłach, w miare doświadczony, wierzy, że w necie spotka jeszcze kogoś godnego uwagi i swojego czasu?
Niby tacy sami ludzie jak irl, ale tutaj ląduje 90% poszukiwaczy przygód i 10% ofiar poszukiwaczy. Ofiary interesują się osobami, na które kreują się poszukiwacze. Poszukiwacze wiedzą, jak wyczuć ofiary. Ostatecznie ofiary znowu padają ofiarami, a poszukiwacze zaliczają kolejne przygody. Samotni pozostaną samotni, a nieśmiali spróbują w nocy rozciągnąć przykrótką kołdrę, będą naciągać ją do granic, ale nigdy jej nie wystarczy, bić ją, kopać, ale wciąż jej za mało.
Od dnia pierwszego odrzucenia aż do chwili śmierci nie zakryje nigdy wszystkich skarg, tęsknot i łez
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: lepiej być nie może 22.02.13, 22:18
      Zawsze byłem zdania, że na samotność skazani są prawie wyłącznie ludzie fizycznie brzydcy. Z takimi ludźmi nikt się nie chce zadawać, więc bez obaw, nie staną się "ofiarami". Do pozostałych zastosować można regułkę "Jest ryzyko, jest zabawa". Ludzie brzydcy nie znajdą nikogo tak na zewnątrz jak i w internecie. Pozostali mogą się narażać również w świecie realnym.
      • blue_velvett Re: lepiej być nie może 22.02.13, 22:55
        Noa, Serdeńko, jesteś jak narkotyk... odstawiam... wracam... odstawiam... wracam... czy jest jakiś koniec tej udręki???
        • torado Re: lepiej być nie może 23.02.13, 12:58
          blue_velvett napisała:

> Noa, Serdeńko, jesteś jak narkotyk... odstawiam... wracam... odstawiam... wraca
          > m... czy jest jakiś koniec tej udręki???

Kochana, ja proponuję odwyk wink big_grin
      • anna-maria56 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 16:56
        Noajdde tak bardzo się zgadzam z Twoją wypowiedzią o ludziach,osobach,którzy są ładni inaczej.Tacy ludzie nawet przy innych pozytywnych walorach,a przy braku urody naprawde nie mają szczęścia.Wiem coś o tym.Pozdrawiam
        • sadgirl25 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 18:48
          Droga Anno
          Masz więcej życiowego doświadczenia ode mnie
          ale czy wiesz jak ważna jest choć odrobina optymizmu, pozytywnego myślenia, pozytywnego podejście do świata i ludzi, uśmiechu na co dzień ?
          Ludzi odpycha od marud, zrzęd, wiecznie niezadowolonych, narzekających, przemądrzałych zarozumialców którzy wszystko wiedzą najlepiej
          Przeciętna osoba, z normalnym podejściem do wszystkiego zawsze znajdzie osobę do wspólnego dzielenia życia
          mówię to z własnego doświadczenia.
          trzeba mieć jedynie odrobinę chęci i dobrych, pozytywnych myśli w sobie
          a nie zionąć jadem na wszystkich na kilometr bo nikt tego nie wytrzyma, nie zainteresuje się taką osobą choćby i skórę miała pokrytą dolarami
          • noajdde Re: lepiej być nie może 23.02.13, 19:07
            "Przeciętna osoba"
            Szkoda, że każdy człowiek chociaż przez chwilę nie może doświadczyć losu ludzi brzydkich. Może wówczas nie wypisywaliby tu głupich rad w stylu w jakim nuworysz może udzielać biedakom z Bangladeszu: "Jakie audio do nowego auta?".
            • sadgirl25 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 19:24
              Po co mnie czytasz ?
              Pisałam do Pani Anny, nie do Ciebie
              • noajdde Re: lepiej być nie może 23.02.13, 19:39
                A ciebie miało już na tym forum nie być. Nie szanujesz własnego zdrowia psychicznego.
                • sadgirl25 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 19:51
                  Na szczęście nie Ty o tym decydujesz
                  To forum NIE JEST i nie będzie Twoim prywatnym
                  • noajdde Re: lepiej być nie może 23.02.13, 20:00
                    Jak sobie chcesz.
                    • sadgirl25 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 20:31
                      nie jestem niczyim więźniem
                      • noajdde Re: lepiej być nie może 23.02.13, 20:53
                        Domyślam się przecież, że jesteś wyemancypowaną feministką.
                        • sadgirl25 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 21:05
                          nie trafiłeś Geniuszu
                          jestem normalnym, zwykłym człowiekiem
                          tylko nie lubię gdy ktoś mi wmawia coś i każe mi ślepo w to wierzyć
          • anna-maria56 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 21:31
            "Ludzi odpycha od marud, zrzęd, wiecznie niezadowolonych, narzekających, przemądrzałych zarozumialców którzy wszystko wiedzą najlepiej" to jest Twoje zdanie sad girl i żadna ta cecha mnie nie dotyczyła i nie dotyczy.
            Jestem osobą bardzo kontaktową,miłą i do pewnego czasu towarzyską,nie wiem co to jest zarozumialstwo.W życiu tak jest że że albo się ma szczęście,albo tego szczęścia się niema,ja jestem w tej drugiej grupie.I uwierz mi że to co piszę nie jest to forma marudzenia ,czy też zrzędzenia,czasami tak jest że trzeba się trochę uzęwnetrznić,zdaję sobie z tego sprawę że to nie jest aż tak właściwe miejsce,ale wszystkie wpisy przyjmuję z pokorą i dziekuję
            • sadgirl25 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 21:39
              Pani Anno
              To o marudzeniu nie było osobiście do Pani, pisałam ogólnie
              druga sprawa to taka że tutaj pisuje też człowiek wiecznie marudzący o nicku który Pani wspomniała
              A co do szczęścia to jeśli się go nie ma to trzeba próbować samemu je sobie stworzyć, najczęściej drobiazgami, ja sama tak robię
              pozdrawiam smile
    • torado Re: lepiej być nie może 23.02.13, 12:56
      jedzcizupastygnie napisała:

> Po co komu takie miejsca? Kto przy zdrowych zmysłach, w miare doświadczony, wie
      > rzy, że w necie spotka jeszcze kogoś godnego uwagi i swojego czasu?
      > Niby tacy sami ludzie jak irl, ale tutaj ląduje 90% poszukiwaczy przygód i 10%
      > ofiar poszukiwaczy. Ofiary interesują się osobami, na które kreują się poszukiw
      > acze. Poszukiwacze wiedzą, jak wyczuć ofiary.

to widocznie ja miałam szczęście wink lub też autorka wątku pada ofiarą swojego uogólniania wink
      • sadgirl25 Re: lepiej być nie może 23.02.13, 16:40
        Zupo wybacz ale chyba nie do końca rozumiem o czym Ty konkretnie piszesz.
        A miejsce? Takie samo jak każde inne
        Możesz tu spotkać miłość swego życia albo oszusta i zdrajcę
        Tak samo jak w realu.
        Możesz spotkać dobrego lub wartościowego człowieka lub nic nie wartego oszusta i kłamcę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka