tapatik 29.05.17, 14:40 „Jeśli córka Teresy — to matka mojej córki, to kim ja jestem dla Teresy?" Możliwe odpowiedzi: babcia, matka, córka, wnuczka czy sama Teresa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolivia Re: Zagadka 29.05.17, 15:28 O ja Cię kręcę))))). Sam to wymyślasz????? Córką ? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Zagadka 29.05.17, 21:42 też mi tak wychodzi ale to pewnie jest zadanie sprzed epoki non-binary persons Odpowiedz Link
karolivia Re: Zagadka 29.05.17, 22:43 No faktycznie, może być tak, że Tapatik jest non-binary Odpowiedz Link
karolivia Re: Zagadka 29.05.17, 15:38 Dawno podejrzewałam, że jesteś kobietą - cesarzu Tapatiku Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Zagadka 29.05.17, 16:05 To jest bardzo łatwe. Jeśli córka Teresy jest matką twojej córki, to znaczy, że Teresa jest babcią twojej córki, a to oznacza, że jesteś dla Teresy ojcem jej wnuczki, czyli zięciem - oczywiście jeśli masz ślub z córką Teresy, czyli matką wnuczki Teresy Odpowiedz Link
karolivia Re: Zagadka 29.05.17, 22:11 Tapatik, jeżeli pytasz: Kim JA jestem dla Teresy? i w odpowiedziach NIE ma zięcia to znaczy, że jesteś CÓRKĄ, a córka to kobieta, raczej. Albo dopisz zięcia do odpowiedzi Odpowiedz Link