psycho_but_cute 01.10.17, 18:52 to juz ktorys przypadek - wytnij spam i reklame z mojego watku: Eksperyment... czyli trolla: Monike. a za inne spamy tez sie weźmiesz czy znowu zapomniales? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finka9 Re: Adminie! 01.10.17, 20:31 Intryguje mnie czy jesteś bardziej psycho czy cute ? Odpowiedz Link
inkaka75 Re: Adminie! 01.10.17, 20:34 A nie można zwyczajnie nie zwracać uwagi na coś co nas nie interesuje? W moim mniemaniu jest to zdecydowanie zdrowsze Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Adminie! 01.10.17, 21:59 nope! bo jest przyzwolenie nie spam i trolling a to zjawiska niepozadane i nic niewnoszace Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Adminie! 01.10.17, 22:08 niewazne, jaka bardziej, Finko. wazne, ze obie rzeczy sa prawdziwe > Intryguje mnie czy jesteś bardziej psycho czy cute ? Odpowiedz Link
finka9 Re: Adminie! 02.10.17, 08:06 psycho_but_cute napisała: > niewazne, jaka bardziej, Finko. > wazne, ze obie rzeczy sa prawdziwe > > > Intryguje mnie czy jesteś bardziej psycho czy cute ? Szczera odpowiedz choć przerażająca . Odpowiedz Link
tapatik Re: Adminie! 02.10.17, 09:25 Jestem, jestem. Urlopowałem. Poznałem kolejną metodę spędzania wolnego czasu, która mi się nie podoba. Odpowiedz Link
tapatik Re: Adminie! 02.10.17, 09:29 Gdzie te inne spamy? Możesz podesłać linka na PW albo na pocztę? Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Adminie! 03.10.17, 00:51 ooo, widze, ze znalazles i usunales od razu lepiej. > Gdzie te inne spamy? Możesz podesłać linka na PW albo na pocztę? Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Adminie! 02.10.17, 17:41 Urlop się nie podoba...to może odkupię trochę okazyjnie Odpowiedz Link
tapatik Re: Adminie! 02.10.17, 22:02 Najpierw wykup polisę, potem porozmawiamy o urlopie. Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: Adminie! 02.10.17, 23:30 Czyżbyś piratował na drodze i asfaltu ci zabrakło? Różne fikołki już zaliczałam, ten może by mnie zaskoczył, a może nie... Odpowiedz Link
psycho_but_cute Re: Adminie! (po urlopie) 03.10.17, 01:05 Tapatik, jak miales urlop, to nie wolno narzekac, o! co to za wysublimowana forma, co Ci sie nie spodobala i polisy wymaga? - wakeboarding? > Jestem, jestem. Urlopowałem. > Poznałem kolejną metodę spędzania wolnego czasu, która mi się nie podoba. Odpowiedz Link