Gość: Madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:48 Czy jest w ostrowie dobre solarium??????????bo jak narazie to stare łóżka wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n_taliaaa Re: Solarium!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 20.04.06, 22:01 na ulicy Kaliskiej - u fryzjerki, znajdzieszsolarium stojące- osobiscie jestem z niego bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
emcia34 Re: Solarium!!!!!!!!!! 24.04.06, 14:17 fajne solarium w pasażu na kaliskiej nad sklepem zoologicznym , bez tłumów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: Solarium!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 24.04.06, 20:50 Ja proponuje to solarium na Raszkowskiej w Laurencie lub tez na Raszkowskiej w salonie fryzjerskim Design. Odpowiedz Link Zgłoś
exit.ka Re: Solarium!!!!!!!!!! 25.04.06, 08:39 Korzystam z solarium raz w roku przez dwa tygodnie (czytaj: świadome opalanie) i mogę powiedzieć, że 95% łóżek nie powinna być dopuszczana do użytku. Obecnie korzystam z solarium na Raszkowskiej - Studio Design. Jedyne solarium, w którym nie miałam jeszcze "przygody" np. typu opalenizna na zebre (co druga lampa wymieniona - stąd piękna opalenizna w paski) lub typ black and white (wymienione lampy tylko w jednej części łóżka - przód ciała afro a tył...) szkoda pisać... Mam nadzieję, że nie zapeszyłam i w tym roku również będę zadowolona z opalenizny... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Solarium!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:43 Dzięki za odpowiedzi.w ostrowie u mojego chlopaka i jestem załamana stanem lóżek jakie tutaj zastłam,a banery reklamujące najlepsze solarium w mieście mnie bawią.pracownice nie potrafią odpowiedzieć na pytnie jakiej firmy są łóżka i jakiej mocy lampy!w gdyni w moim mieście takie coś jest nie dopuszczalne,bo nikt by nie przyszedł.narazie testuje solaria.na raszkowskiej jeszcze nie byłam.nawet nigdzie nie ma dobrych kosmetyków do opalania Odpowiedz Link Zgłoś