07.10.18, 17:14
Witam, po pracy w centrum Katowic spedzam czas samotnie. Może jakaś dusza chcialaby mi towarzyszyć? Zapraszam. 😊. Mam 53 lata i czuję się młodo.... JAREK
Obserwuj wątek
    • dolores2222 Re: Katowice 07.10.18, 21:11
      Rzucę się na główkę suspicious
      A jaki typ kobiet ci odpowiada?
      Może coś bliżej o tej duszy? wink
      • strike1965 Re: Katowice 07.10.18, 21:18
        Jeżeli jesteś taka ryzykantka smile to spotkajmy się.
        Tracimy tylko czas na kawę.
        Dwa pytania... to nie koncert moich życzeń...
        Zapraszam.. kończę o 16.00 smile
        • margott_2 Re: Katowice 07.10.18, 21:34
          Wiesz to forum. Myślę,że będzie potrzeba jednak ryzykantkę trochę pozabawiać rozmową zanim zgodzi się spotkaćwink
          • strike1965 Re: Katowice 07.10.18, 21:46
            Chyba masz rację smile. Opowiedziałbym krótką historyjkę usłyszaną od pana doktora ale niecenzuralna.
            Ta dusza to fajna osoba z którą można porozmawiać i pomilczeć bez skrępowania.
            Ładna twarz też ma znaczenie ale bez przesady. Lubię spotkać się z kimś w ciemno. To oczekiwanie na niespodziankę.
            • dolores2222 Re: Katowice 07.10.18, 22:06
              Hmm, a ja jednak wolę jak jest jasno wink
              • strike1965 Re: Katowice 07.10.18, 22:15
                Podobno przeciwieństwa się przyciągają...
                Nie lubisz rozczarowań ??
                • strike1965 Re: Katowice 07.10.18, 22:54
                  Dobranoc Wam.
                • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 09:18
                  Jakoś nie przepadam za rozczarowaniami, a trochę ich już było wink
                  Czy przeciwieństwa się przyciągają?
                  Dość ryzykowna teza.
                  A jak wiesz, ja za ryzykiem nie przepadam. wink
                  Ale intryguje mnie coś innego. Piszesz, że czujesz się młodo. A jak to się przejawia, jeśli mogę wiedzieć?
                  Bo moje przejawy młodego samopoczucia w wieku 45+ mogą być zgoła inne. smile
                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 11:01
                    Spotkać się z kimś, kto nam się nie podoba to nie dramat, daj spokój.
                    Zresztą nie ma przypadkowych spotkań, moim zdaniem.
                    Co do poczucia młodości, to wreszcie mi się coś chce robić z sensem i dla siebie smile.
                    zapisałem się np. na francuski.
                    Może powinienem napisać, że nie czuję się staro a więc przez kontrast młodo smile
                    A jakie są Twoje przejawy ??
                    • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 12:24
                      Francuski to bardzo seksowny język, więc ten przejaw mi się podoba wink
                      Nie wiem, czy powinnam pisać, bo się zniechęcisz albo co? wink
                      Czasem zachowuję się jak trzpiotka, np. ostatnio w parku tarzanie w liściach z moim psem. Aż jedna starsza pani głową pokręciła, co też ta młodzież wyprawia big_grin
                      I co, uciekasz już?
                      • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 12:45
                        A skąd się biorą te ikonki ?? Nie ma w edycji zaawansowanej.
                        Nic to. Myślę, że żartujesz smile , więc nie uciekam smile
                        Nie rewanżuję się moimi historiami, bo na serio byś uciekła smile
                        W każdym razie wiem , że podoba Ci się francuski smile
                        • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 12:48
                          No Mój Drogi, po takim wstępie, to ja sobie tych historii nie odpuszczę big_grin
                          I cała reszta zacnego forum tongue_out
                          • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 12:50
                            Francuski brzmi melodyjnie, nawet gdybyś mi czytał menu w podrzędnej knajpie big_grin
                            P.s. podobnie jak niemiecki, gdzie nawet wyznanie miłosne brzmi jak rozkaz wink
                            • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 12:58
                              Lubię angielski. A niemiecki tylko gdy Rammstein występuje jest na swoim miejscu.
                              Chyba Cię rozczaruję , bo jeszcze studiuję i na ten francuski brak czasu. Lekcje przepadają..
                              U mnie w pracy używany intensywnie.. smile
                              • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 13:33
                                Jak dotąd nic mnie nie rozczarowuje.
                                Ale jak się postarasz, to kto wie? wink
                                Skąd taki wniosek?
                                • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 13:53
                                  Uwielbiasz francuski.. smile a ja menu raczej nie przeczytam....
                                  ale dobrze, że nie masz tak wygórowanych wymagań smile
                                  Cieszę się, że jak dotąd wszystko ok.
                                  Spragniony tej kawy jestem..... smile
                                  • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 14:52
                                    A ja już dzisiaj 3 piję big_grin
                                    Zrobić ci czy sam dasz radę ogarnąć? wink
                                    Wymagania jakieś tam mam ale cieszę się, że na razie się nie ujawniam bo ty taki trochę bojaźliwy chyba? wink
                                    • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 15:13
                                      Dam radę, jak ze wszystkim smile
                                      A już myślałem , że Ty bezproblemowa...
                                      Dobrze , że mi przypomniałaś, idę kawę zrobić, dołączysz się. ??
                                      • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 15:29
                                        To już byłaby 4. Chcesz mnie zabić? suspicious
                                        Bezproblemowych kobiet nie ma. Muszę cię wyprowadzić z błędu.
                                        Przykro mi.
                                        Nie wiem, jak było ze św. Mikołajem. Mam nadzieję, że i ten upadek legendy jakoś przeżyjesz. wink
                                        • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 15:36
                                          Trzeba wierzyć w to w co się wierzy.
                                          Ja jestem bezproblemowy i logiczny smile.
                                          Nie rozczarowuj mnie proszę...
                                          Dla Ciebie i tak zioła były przeznaczone... :-0
                                          • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 15:46
                                            Zioła?
                                            A jakie?
                                            Bo nie wiem, czy strzelić focha czy się uśmiechnąć? wink
                                            • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 15:48
                                              Już cię rozczarowałam?
                                              Oj, to strach pomyśleć, co by było dalej big_grin
                                            • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 16:07
                                              Uśmiechnij się. Dobre i zdrowe. Na wszystko smile
                                          • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 16:06
                                            To forum dla nieśmiałych, jeśli jeszcze nie wiesz smile
                                            Już powinienem kończyć ale praca mnie znalazła.
                                            Kołó żaby i tak nikt nie czeka.... nie spóźnię się smile
                                            • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 16:24
                                              To zbieram się w tę miejską dżunglę.
                                              Pa.
                                              • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 16:29
                                                Uważaj na liany wink
                                            • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 16:29
                                              Dobrze, że mi przypomniałeś, że dla nieśmiałych. Ogarnę się wink
                                              Jak nikt nie czeka, to trzeba zrobić tak, żeby czekał. I już smile
                                              Na mnie zawsze czeka psina. I to niecierpliwie. Jednak żadna psina nie da tego, co dać może drugi człowiek. Tak więc może mi nie uwierzysz, ale cię rozumiem.
                                              P. s. Co to jest "Kołó żaby"? suspicious
                                              • tomekzgor Re: Katowice 08.10.18, 16:41
                                                Widać że nie jesteś z Katowic wink.
                                                wikimapia.org/1026074/pl/%C5%BBaba-fontanna
                                                Ja też nie ale kiedyś koło żaby miałem spotkanie (zresztą nieudane), więc zapamiętałem.
                                                • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 16:53
                                                  Nie wiem co masz na myśli ale 10 min. temu koło żaby przechodziłem 😁. Nie ma znaczenia czy ona tam jest
                                                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 16:57
                                                    Ach ok. To nie do mnie😉. Faktycznie żabę zna każdy z okolic Katowic😊
                                                  • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 17:12
                                                    Jestem z okolic, ale tych dalszych może. Zależy jak na to spojrzeć wink
                                                    Jeśli szukasz kogoś, kto do żaby ma jeden sus, to ja mam kilka. wink
                                                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 17:21
                                                    Nie mam wygórowanych wymagań. Jestem skromny i spolegliwy. Funduje siedmiomilowe buty😉
                                                  • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 17:23
                                                    Oj, uważaj z deklaracjami.
                                                    Buciki to moja mała słabość wink
                                                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 17:33
                                                    Moja troche też 😊.
                                                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 17:24
                                                    A skad jesteś? Jesli można wiedzieć.
                                                  • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 17:26
                                                    Można.
                                                    Ale nie chcę pisać na forum.
                                                    Możesz napisać do mnie na mail.
                                                    dolores2222@gazeta.pl
                                                    Jeśli nie zniechęciłam cię za bardzo wink
                                              • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 17:12
                                                Już wiem że jesteś fantastyczna w dawaniu rad👍
                                                • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 17:13
                                                  Ło, to chyba po głowie dostałam? sad
                                                  A za co to?
                                                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 17:19
                                                    Niepotrzebnie czytasz między wierszami. Pochwalilem Cię przecież.😉. Masz dobre chęci i niech one brukuja niebo.
                                                  • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 17:24
                                                    Ładnie powiedziane.
                                                    Poezja w prozie życia...
                                                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 17:25
                                                    Dobrze ze doceniasz
                                                    ☺️
                                                  • dolores2222 Re: Katowice 08.10.18, 17:26
                                                    Zawsze wink
                                                  • strike1965 Re: Katowice 08.10.18, 17:31
                                                    Nie zawsze mam wene..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka