20.10.18, 11:27
Nie wiem czy dobrze rozumiem.
Czy ty mnie namawiasz, abym założył drugie forum, na wypadek, gdyby to obecne zostało skasowane?
Obserwuj wątek
    • dolores2222 Re: Gubiś 20.10.18, 11:31
      Ja nie w temacie.
      Zgadzam się co do książki. Bezwzględnie się sprawdza. wink
      A jeśli gdzieś poleziecie beze mnie, to Gubisia znajdę, ubiorę swoje wdzianko siostry i ze strzykawką pogonię suspicious
      Ciebie nie. Za mało się znamy. tongue_out
      • gyubal_wahazar Re: Gubiś 20.10.18, 12:26
        Hehehe, akurat. Kto tu kogo będzie ganiał, siostrzyczko ? Od kiedy to pułapka goni mysz ? wink
        A dlaczego siostrzyczki nie było, na wczorajszym sabacie ? wink
        • dolores2222 Re: Gubiś 20.10.18, 12:44
          Życie mnie wciungło tongue_out
          Dosłownie. suspicious
          • gyubal_wahazar Re: Gubiś 20.10.18, 13:03
            Prawdziwe życie, to tu jest. Real to tylko chińska podróba wirtuala wink
    • gyubal_wahazar Re: Gubiś 20.10.18, 12:31
      Po prawdzie, to tam kiedyś w wątku że forum kaszle, sam chyba napomknąłeś, że myślisz o tym, ale dopiero jak zdechną Nieśmiałki. Ale co do zasady, to oczywiście bardzo miło byłoby z Twojej strony. Raz, że nasza paczka miałaby się gdzie przenieść, a dwa, że jesteś świetny w tym co robisz i szkoda byłoby zmarnować taki talent wink
      • kevinjohnmalcolm Re: Gubiś 23.10.18, 22:18
        W razie gdyby nowe forum powstało, to proponuję ustalić jakieś hasło (np. "Forum dla nieśmiałych i samotnych"), które będzie gdzieś w treści lub opisie, a które pozwoli wygooglowanie tego forum nawet jak ktoś się zawieruszy, straci kontakt z obecnym i przegapi akcję przenoszenia się do zapasowej łodzi.
        • gyubal_wahazar Re: Gubiś 23.10.18, 22:23
          +1, ale może również Tapatik ma jakiegoś fejsa, gdzie w widocznym miejscu mógłby wrzucić nazwę forum. Nicka ma łatwo wpadajacego w oko, więc nawet po roku-dwu chyba każdy by sobie go przypomniał
          • tapatik Re: Gubiś 24.10.18, 22:52
            Tapatik nie ma fejsa.
            • gyubal_wahazar Re: Gubiś 24.10.18, 23:09
              Ani ja. To może po prostu odpowiednią ilością stringów z nazwą strony, uda się ją wypozycjonować na 1 stronę listy wyników gugla. Brzmi ona dość uniklanie, więc powinno się udać. Może jeszcze dorzucić 'nieśmiałki' bo to chyba łatweij zapamietać od pełnej nazwy
              • tapatik Re: Gubiś 26.10.18, 19:04
                Nie noszę stringów.
                • gyubal_wahazar Re: Gubiś 26.10.18, 19:08
                  Hehe, to pora zacząć - zima idzie wink
        • dolores2222 Re: Gubiś 23.10.18, 22:23
          Albo po prostu hasło:
          NOE
          czyli skrót od Tapatik smile
          • gyubal_wahazar Re: Gubiś 24.10.18, 23:10
            Hehe, dobry pomysł smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka