tapatik 20.10.18, 11:27 Nie wiem czy dobrze rozumiem. Czy ty mnie namawiasz, abym założył drugie forum, na wypadek, gdyby to obecne zostało skasowane? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Gubiś 20.10.18, 11:31 Ja nie w temacie. Zgadzam się co do książki. Bezwzględnie się sprawdza. A jeśli gdzieś poleziecie beze mnie, to Gubisia znajdę, ubiorę swoje wdzianko siostry i ze strzykawką pogonię Ciebie nie. Za mało się znamy. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gubiś 20.10.18, 12:26 Hehehe, akurat. Kto tu kogo będzie ganiał, siostrzyczko ? Od kiedy to pułapka goni mysz ? A dlaczego siostrzyczki nie było, na wczorajszym sabacie ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gubiś 20.10.18, 13:03 Prawdziwe życie, to tu jest. Real to tylko chińska podróba wirtuala Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gubiś 20.10.18, 12:31 Po prawdzie, to tam kiedyś w wątku że forum kaszle, sam chyba napomknąłeś, że myślisz o tym, ale dopiero jak zdechną Nieśmiałki. Ale co do zasady, to oczywiście bardzo miło byłoby z Twojej strony. Raz, że nasza paczka miałaby się gdzie przenieść, a dwa, że jesteś świetny w tym co robisz i szkoda byłoby zmarnować taki talent Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Gubiś 23.10.18, 22:18 W razie gdyby nowe forum powstało, to proponuję ustalić jakieś hasło (np. "Forum dla nieśmiałych i samotnych"), które będzie gdzieś w treści lub opisie, a które pozwoli wygooglowanie tego forum nawet jak ktoś się zawieruszy, straci kontakt z obecnym i przegapi akcję przenoszenia się do zapasowej łodzi. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gubiś 23.10.18, 22:23 +1, ale może również Tapatik ma jakiegoś fejsa, gdzie w widocznym miejscu mógłby wrzucić nazwę forum. Nicka ma łatwo wpadajacego w oko, więc nawet po roku-dwu chyba każdy by sobie go przypomniał Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Gubiś 24.10.18, 23:09 Ani ja. To może po prostu odpowiednią ilością stringów z nazwą strony, uda się ją wypozycjonować na 1 stronę listy wyników gugla. Brzmi ona dość uniklanie, więc powinno się udać. Może jeszcze dorzucić 'nieśmiałki' bo to chyba łatweij zapamietać od pełnej nazwy Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Gubiś 23.10.18, 22:23 Albo po prostu hasło: NOE czyli skrót od Tapatik Odpowiedz Link