Dodaj do ulubionych

meldować się

14.10.11, 14:10
kto ma chęć na kawęwink
realną, gdzieś w Warszawie
może być nawet dworzec centralny wink
Stefka i Gubiś się już zameldowali
w terminie 22 październikwink
przewidujemy tez może wódeczke i lody wink
Obserwuj wątek
    • hellish_monster Re: meldować się 14.10.11, 14:13
      o której godzinie? będę po examinie, więc będzie co opijać wink
      • zielonooka38 Re: meldować się 14.10.11, 14:15
        Helka ja mam zarząd więc koło 18 będę wolnawink
        • hellish_monster Re: meldować się 14.10.11, 14:19
          nieco późno jak na moje możliwości komunikacyjne [o komunikacji miejskiej myślę], ale cosik pokombinuję i chociaż na 2h wpadnę big_grin
          • zielonooka38 Re: meldować się 14.10.11, 14:29
            spoko cos wymyslimy wink
        • lesher Re: meldować się 14.10.11, 17:43
          Jak uda mi się doprowadzić do stanu używalności po imprezie 21/22go, to będę!
    • tdf-888 Re: meldować się 14.10.11, 18:06
      pewnie podjadę, bo ciebie jeszcze nie miałem przyjemności osobiście a ciekawym big_grin. ale na wódkę się tym razem nie piszę. max co mogę sobie pozwolić, to kawa po irlandzku a potem coś na rozcieńczenie big_grin
    • tapatik Re: meldować się 14.10.11, 18:49
      A po tej wódeczce z lodami - powrót samochodem.
      • stefcia41 Re: meldować się 14.10.11, 18:53
        odwozisz nas ? big_grin
        Młody chooooć big_grin
        • tdf-888 Re: meldować się 14.10.11, 21:05
          wszystkie chętne po trasie przez żoliborz i bielany, ale ten dyliżans odjeżdża bez rozkładu (pewnie dłużej będziecie chcieli pognić, a ja się zmywam wcześniej)
          • stefcia41 Re: meldować się 15.10.11, 10:20
            <> wszystkie chętne po trasie przez żoliborz i bielany, ale ten dyliżans odjeżdża
            > bez rozkładu (pewnie dłużej będziecie chcieli pognić, a ja się zmywam wcześniej>
            my somsiady som smile
    • bez.pokory Re: meldować się 14.10.11, 18:57
      się melduję, jak mnie nigdzie nie wywieje, to będę smile

no, a teraz możecie się już cieszyć
      poproszę o brawa
      • stefcia41 Re: meldować się 14.10.11, 19:05
        cieszymy się okrutnie big_grin
        brawa !!!!
    • koleiny Re: meldować się 14.10.11, 19:06
      Ja mam chęć, jak mi nic nie wypali to chętnie gdzieś wyjdę. Ja to już w ogóle nikogo nie znam smile
      • stefcia41 Re: meldować się 15.10.11, 10:22
        to czas poznać smile
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: meldować się 14.10.11, 19:30
      spróbuję się postarać, ale nie obiecuję
      • stefcia41 Re: meldować się 15.10.11, 10:21
        super Magduś smile
    • czarny.onyks Re: meldować się 14.10.11, 19:33
      ;/

żeby się tak kiedyś w Krakowie udało podobnie takie szacowne grono zebrać....
      • zed-is-dead Re: meldować się 14.10.11, 19:47
        Forum Kobieta robi za tydzień spotkanie w Krakowie smile
        • zielonooka38 Re: meldować się 15.10.11, 10:32
          a Ty mi tu partyzantki nie uprawiajwink
          • zed-is-dead Re: meldować się 15.10.11, 12:46
            Z partyzantki, to my się dziś w Świonach spotykamy, b o kilka kolejnych sobót do przodu Mamba ma zajętych uncertain
            • zielonooka38 Re: meldować się 15.10.11, 12:52
              zamierzacie mi zrobić nalot?wink
              • zed-is-dead Re: meldować się 15.10.11, 13:00
                A to zależy, ale jeśli rezydujesz w Capello - to tak smile
                • zielonooka38 Re: meldować się 15.10.11, 13:02
                  nawet nie wiem gdzie to jest
                  rzadko bywam w centrumwink
                  • zed-is-dead Re: meldować się 15.10.11, 13:04
                    A no to nic nie tracisz wink
                    • zielonooka38 Re: meldować się 15.10.11, 13:13
                      no to luzikwink
    • zielonooka38 Re: meldować się 15.10.11, 10:35
      no to ja się ciesze na Wszystkich wink
    • poziomkitruskawki Re: Będę w Warszawie 15.10.11, 15:58
      w przyszłym tygodniu ,ale nikogo nie znam może ze mną ktoś kawencję i nie tylko kawencję wypije ?

Chyba, że ktościk z moich współpracowników mnie wyręczy i ruszy na stolyce.
    • zielonooka38 Re: ciekawostka ;) 16.10.11, 02:54
      mój eks mąż który teraz ma jakieś zlecenie w stolicy
      wiedząc ze ja też będę
      zaprosił mnie na kawę
      jak mu powiedziałam, o naszym spotkaniu
      i że będą fajne laski to tez chce przyjśćwink
      • waganiemama Re: ciekawostka ;) 19.10.11, 10:54
        łorety, Zielona! a chcesz go którejś "sprzedać"??
        z tych strzępków słów, które tu się pojawiały, raczej nie ma dobrej reklamy wink
        • zielonooka38 Re: ciekawostka ;) 19.10.11, 12:05
          a w życiu wink
          ale bywa "atrakcyjny towarzysko" i dobrze tańczy wink
          choć wygląda na to że zjemy razem w niedziele śniadanie i pójdziemy na zakupy Młodej cos kupicwink
    • a_day_before_tomorrow Re: meldować się 19.10.11, 10:37
      O której i gdzie, bo jakoś nie mogę znaleźć info?
      • zielonooka38 Re: gdzie 19.10.11, 12:06
        ja bym prosiła gdzieś na Starówce
        i myślę że o 18 jestem wolnawink
        ale proszę miejscowych o wyznaczenie miejsca
        • uny Re: gdzie 19.10.11, 12:46
          no to o 18 na starówce big_grin
          • green.amber Re: gdzie 19.10.11, 13:06
            na Barbakanie hihihiwink
            • uny Re: gdzie 19.10.11, 13:07
              pod. a co? szlak już przetarty jest.
              • green.amber Re: gdzie 19.10.11, 13:10
                hihi jeszcze trochę i tak szlak wydepczą, że nie będzie po czym chodzićwink a jeszcze mają na szpileczkach...
                • stefcia41 Re: gdzie 19.10.11, 18:34
                  <
                  > hihi jeszcze trochę i tak szlak wydepczą, że nie będzie po czym chodzićwink a jes
                  > zcze mają na szpileczkach...>
                  nie bój big_grin
                  nie wydepczą big_grin
                  damy maja lekki chód tongue_outbig_grin
            • tygrysgreen Re: gdzie 19.10.11, 13:08
              pod wariatem się spotkajcie i fotke zróbcie
              • green.amber Re: gdzie 19.10.11, 13:11
                nie wiem czy to jeszcze tradycja czy już tylko przeszłość hihiwink będziesz się łączyć duchowo czy cieleśnie tyż??
                • uny Re: gdzie 19.10.11, 13:25
                  cieleśnie? z królem? na cokole?
                  • green.amber Re: gdzie 19.10.11, 13:29
                    odpowiedź w wątku obokwink

Jeżeli dama chce zdobyć mężczyznę, to musi to być ktoś wyjątkowy, na wysokim poziomie, pod każdym względem jej dorównujący. Innymi nie warto zajmować naszych uczuć. Szkoda na to czasu i energii. Tu właśnie dochodzimy do sedna sprawy. Po pierwsze kobieta powinna być damą. Po drugie, mężczyzna, którego chce zdobyć, musi być kimś nadzwyczajnym, królem...

a Tygrys jest damą czynuwink to czemu się dziwisz...wink
                    • tygrysgreen Re: gdzie 19.10.11, 13:31
                      he he
                • tygrysgreen Re: gdzie 19.10.11, 13:29
                  fotka pod wariatem to przeszłość? świat schodzi na psy
                  • hellish_monster Leżaki 19.10.11, 13:39
                    no... nie chcę nic mówić, ale nie wiem, czy Leżaki to nie przeszłość... w sobotę klamkę pocałowało.... sad
                    • tygrysgreen Re: Leżaki 19.10.11, 13:45
                      ale co? knajpa się zamknęła?
                      • hellish_monster Re: Leżaki 19.10.11, 13:49
                        w sobotę po 17 - zamknięte na 4 spusty, strona internetowa nie działa...
    • zielonooka38 Re: meldować się 19.10.11, 18:34
      to co więcej knajp na Starówce niema?
      no dobra możemy iść na Centralny ....
      • koleiny Re: meldować się 19.10.11, 20:14
        Ja osobiście lubię chodzić do knajpy Street przy rondzie ONZ. Są duże stoły, można fajnie zjeść a od 17 do 19 drugiego drinka, piwa dostajesz gratis smile
        • stefcia41 Re: meldować się 19.10.11, 20:55
          to ?www.street.com.pl/
          no to co robaczki?
          jakies decyzje trzeba podjąć ?
          • koleiny Re: meldować się 19.10.11, 21:01
            tak, to ta knajpa. Ale jak w sobotę to na pewno trzeba robić rezerwacje.
            Ja knajp generalnie nie znam bo rzadko chadzam. A tam dają zarąbisty makaron smile
    • zielonooka38 Re: gdzie???? 20.10.11, 12:50
      oj to wiemy gdzie?
      może pod Zygmuntem
      kupimy wino i pójdziemy na skwerekwink
      jutro mogę nie mieć dostępu do netu
      więc Stefka jakby co to daj znać gdzie zbiórka
      • tygrysgreen Re: gdzie???? 20.10.11, 14:33
        wino marki wino na skwerku? albo nad Wisłę idźcie, może nawet słoneczko wam zaświeci
      • stefcia41 Re: gdzie???? 20.10.11, 14:40
        osoby chętne na spotkanie może niech mnie namiary do siebie na priv wyślą
        jestem zarobiona teraz i tak jakoś nie mam czasu na forum
      • tdf-888 A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 20:05
        się porządnego piwa na miejscu warzonego byśmy napili, ck browar się nie umywa tongue_out
        • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 20:11
          Młody, zarządź coś
          mnie się młode pochorowało i nie mam czasu ani głowy teraz
          plizzz
        • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 20:12
          z Wrocławiem mi się kojarzy wink ale to co, jednak będziesz z nami pił? wink
          • tdf-888 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 20:57
            już sobie tak zorganizowałem, że mam gdzie wbijać na kwadrat na bielanach, bo nie lubię do siebie nocnym wracać (za długie odstępy między kursami), więc podjadę se furką na bielany, a potem tam wrócę, prześpię się wytrzeźwieję i w niedzielę wrócę do siebie.
            • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 21:03
              grunt to dobrze zakombinować big_grin
              • tdf-888 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 21:05
                dzięki! właśnie mi o czymś przypomniałaś - muszę wykonać pewien telefon suspicious
                • zielonooka38 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 21:48
                  a jak ja wrócę na Starówke?
                  ej proszę o mnie pomyslec
                  • tdf-888 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 21:53
                    nie sądzę żeby ktoś z nas mieszkał w arkadii, też jakoś będzie się musiał przemieścić na miejsce spoczynku.
                    w sumie to mnie tam wszytsko jedno, jakby co to się dostosuję
                  • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 21:56
                    a jak JA wrócę 40 km od Arkadii? się da!! na Starówkę to autobusy, tramwaje - więc nie panikuj zawczasu!
                    • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:04
                      ale zdążymy coś ustalić przed sobotą? wink
                      • zielonooka38 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:09
                        jedno jest pewne - Stefka ja bedę nawet bilet juz mam wink
                      • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:10
                        I hope so! w każdym razie godzina wiadoma - po 18 wink to już jest nieźle wink
                        • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:14
                          Zielona to pisz do mnie smska czy cós
                          bo ja nie wiem jak jutro u mnie z czasem, młody chory cholera..
                          a i Gubisiowi trzeba dać znać
                        • tdf-888 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:14
                          jak mamy cos rezerwowac, to trzeba by ustalic spota i orientacyjna liczbe osob smile
                          • zielonooka38 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:26
                            u mnie młoda tez chora
                            ja się dostosuje
                            tylko miejcie litość bo ja nie wasza
                            i po pijaku mnie samej puszczać po nocy to niehumanitarne wink
                            • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:32
                              się nie upijaj i dasz radę big_grin
                          • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:32
                            nie chce się wypowiadać za innych, ale jakieś może ciut ponad 10 się zapowiada.... wink
                            • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:34
                              ja przyprowadzę nową samotną ze sobą smile
                              • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:35
                                dużo nas będzie! a Nową - przytulimy, pocieszymy wink
                                • green.amber Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:40
                                  bordo.com.pl/
                                  moszszsz tu?? blisko do Starówki, sprawdzone i polecane przez (ewentualnie) Wiadomo Kogowink
                                  • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:44
                                    byłam w bordo, świetne jedzenie tam mają!!!
                                    big_grin
                                • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:42
                                  no ja mysl.ę smile
                                  młodych samotnych mam też zabrać ?wink
                                  znam kilku...big_grin
                                  • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:43
                                    jam JUŻ nie zainteresowana wink ale może ktoooooooooooś wink
                                    • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:50
                                      ooooo ??
                                      JUŻ ??big_grin
                                      ale co?
                                      • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:55
                                        ale chodzi o to, że faceci sami nie wiedzą o co chodzi. więc ja już nie jestem niczym zainteresowana wink poza zapasem baterii nic mnie nie interesuje wink
                                        • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 22:59
                                          aha big_grin
                                          gdzie Ty się na tym mótorze uczysz?
                                          bom smigała dziś po Bemowie i tak się uczą że hej big_grin
                                          • hellish_monster Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 23:02
                                            ja się uczę na motórze........ hmmmmmmmmmm... trochę w samochodzie wink nie no, jaja... z daleka od W-wy, w Zegrzu się uczę... teraz dużo motocyklistów, bo się wszyscy rzucili nagle jak mają się przepisy zmienić.....
                                            • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 20.10.11, 23:07
                                              no masz ..ale wtopa
                                              motórze, oczywiście big_grin
                                              • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 21.10.11, 07:41
                                                niech ktoś podejmie męską decyzję i wybierze lokal
                                                wypadałoby tam zadzwonic dzis i rezrwację zrobić
                                                na ile osób? 10-15?
                                                • zielonooka38 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 21.10.11, 08:25
                                                  Stefka - męską decyzje tu to chyba tylko Tygrys wink
                                                  rezerwujcie to Bodo czy coś
                                                  • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 21.10.11, 08:28
                                                    może być Bodo
                                                    ktos liczył te osoby?
                                                    ja+1
                                                    Gubi?
                                                    Ty
                                                    Młody
                                                    Heliś
                                                    ????
                                                    pisac bo nie mam czasu czytac teraz całego drzewka
                                                  • green.amber Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 21.10.11, 09:10
                                                    jeśli gdzieś niedaleko metra to ja wpadnę na jakie dwie godzinki i kawusięwink, jak gdzieś daleko to raczej nie, choć z żalem
                                                    miłegosmile
                                                  • zielonooka38 Re: Srtefka 21.10.11, 09:17
                                                    bierz na 10 najwyżej dostawimy krzesła ;_
                                                    Lesio mówił ze ja wytrzeźwieje to wpadnie
                                                  • stefcia41 Re: Srtefka 21.10.11, 09:27
                                                    to Bordo czy jak to tam się nazywa
                                                    godz 18?
                                                    10 osób?
                                                  • stefcia41 Re: Srtefka 21.10.11, 09:36
                                                    oni mają dwie lokalizacje
                                                    Chmielna i Nowy Świat
                                                    która? moge tam zadzwonić później i zarezerwować
                                                  • green.amber Re: Srtefka 21.10.11, 09:38
                                                    mój Szpieg był w tej na Chmielnej
                                                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 21.10.11, 09:59
                                                    ja bede
                                                  • green.amber Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 21.10.11, 10:04
                                                    wliczonaś w pierwszą dziesiąteczkęwink)
                                                  • stefcia41 Re: A może w Bierhalle w Arkadii?? 21.10.11, 10:05
                                                    takiej odpowiedzi oczekiwałam Tyguniu big_grin
                                                  • ane-tal Re: A może ? 21.10.11, 08:32
                                                    www.ckoberza.pl/
                                                    Żałuję , że mnie nie będzie , ale słyszałam pozytywne opinie o tej Oberży- ale pewni trzeba by zadzwonić i zarezerwować , no i nie wiem jak to daleko od Starówki.
                                                    Bawcie sie dobrze smile
                                                  • hellish_monster Re: A może ? 21.10.11, 15:32
                                                    w oberży też byłam wink
                                                    dżizas, ależ ja się ostatnio szlajam wink
    • a_day_before_tomorrow Re: meldować się 21.10.11, 10:41
      Mam nadzieję, że zdecydujemy się na coś ostatecznie do 16:15, bo brutalnie odcięto mnie od internetu w domu, więc nie będę miała dostępu do forum i poczty.
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: meldować się 21.10.11, 10:51
        a to jakby co, to się zadzwoni do Cię przecież

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka