pzkpfw-vi-b-konigstiger 29.04.14, 21:17 ... toście Państwo już rozliczyli? żeby nie było jak ongi Gubiś - 5 minut po północy walczył z systemem i wysyłał zeznanie... to tak przypominam ewętualnym spóźnialskim i nierozeznanym w kalendarzu a przy okazji - proszę pamiętać o 1%!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: a tego, no... PITa... 29.04.14, 21:39 Łeee, ja to już nawet zwrot wydałam W tym roku byłam szybka Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: a tego, no... PITa... 29.04.14, 21:54 ja mam mieć całe 3 złote zwrotu... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: a tego, no... PITa... 29.04.14, 22:59 a mi wyszło ponoć 222... za dwa miechy pracy... a do tego miałam jaieś tam miesieczne stypendium. Nie spodziewałam się tyle. Ech ja kiedyś pracowałam.... dzisiaj usłysząłam, że jak pracowałam to byłam bardziej ogarnięta i mniej zdziczała ejjjj, Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: a tego, no... PITa... 29.04.14, 23:03 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > a przy okazji - proszę pamiętać o 1%!!! No właśnie, ja mam nadzieję, że wszyscy o 1% pamiętali. Szkoda by było zmarnować Odpowiedz Link
lesher Re: a tego, no... PITa... 30.04.14, 00:44 łoo już dawno, dawno. Ja to jeszcze w lutym złożyłem, jako że (jako dobrowolnie ubezpieczony w NFZcie) zawsze mam nadpłatę rzędu 4 tysi do zwrotu. Tak btw jeżeli jesteście przekradzeni, to lepiej składać PITa przez internet - szybciej (dużo szybciej niż "ustawowe" 3 miesiące) oddają kasę. Ja dostałem po 2 tygodniach zwrot. Odpowiedz Link
witrood Re: a tego, no... PITa... 30.04.14, 07:28 dawno, dawno... chociaż teoretycznie nie było co się śpieszyć, bo niedopłata była Odpowiedz Link
green.amber Re: a tego, no... PITa... 30.04.14, 09:19 jeden przyzwoity człowiek, co nie zabierał a coś oddał Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: a tego, no... PITa... 30.04.14, 08:19 Pancerna zwrot wydany dawno ale za to dziś w nocy śniły mi się chyba wszystkie możliwe ZEZNANIA wielu zapomnianych znajomych wczoraj sobie o mnie przypomniało i pół nocy telefonicznie wypełniałam pity i obiecałam sobie, że ostatni raz - jak usłyszałam komentarz - ze jak mogę nie wiedzieć przecież powinnam Odpowiedz Link
green.amber Re: a tego, no... PITa... 30.04.14, 09:15 Kobieto Łaskawa, co chce czekać do następnego razu, czyliż oberwałaś bo nie wiedziałaś czegoś czego ktoś o swoim picie też nie wiedział... wpółczuję snów, ale jeszcze dziś ostatni dzień... trzymam kciuki za spokój Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: a tego, no... PITa... 30.04.14, 15:07 Rozliczone juz dawno i nawet zwrot dostalam, na wakacje bedzie jak znalazl Odpowiedz Link