dolores2222 03.11.18, 17:35 www.youtube.com/watch?v=nYMiNuJJyYM Gubiś, nie wiem, czy to zgodne z twoim dekalogiem, ale ja tu jeszcze kiedyś wrócę, więc prowadź się dobrze... Buziaki Ludki Moje Kochane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 17:40 Przepraszam, że się wtrancam, ale co to znowu ma być?! Następna po Mortku czy jak? Co się przez te 1,5 h od mojej ostatniej bytności zadziało, że uciekasz, Dolorko? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 17:51 Ale Gubiś nie jest na Pe. A dwa, że naród jeszcze wysikuje zwierzaków, a linka nie należy do kanonu 'syf, kiła i mogiła'. Jak można tak demonstracyjnie podeptać elementarne przykazania oktalogu znikacza ?! Ale po uszatku wrócisz ? Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Dla P. 03.11.18, 18:00 Jak nie Gubisław to kto jest tajemniczym P. i co ma wspólnego ze zniknięciem Dolorki Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 18:06 to_ja_pisze napisała: > Jak nie Gubisław to kto jest tajemniczym P. i co ma wspólnego ze zniknięciem Do > lorki Jak się P. ulotni, to znaczy, że coś kombinowane jest. Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Dla P. 04.11.18, 09:54 Sorry Polsko (by M.Peszek ) nie ma co kombinować, nie ulatniam się Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dla P. 04.11.18, 10:05 Niektórzy właśnie wtedy, kiedy "kombinowane jest" nie ulatniają się. Wręcz przeciwnie. Są i dalej kombinują. Może nie umieją bez tego żyć? Ale ludzie to nie literki, słowa, wysyłane buziaki. Ludzie to ludzie. Z sercem i duszą. Czasem niezbyt czystą, poharataną ale jednak duszą, którą trzeba szanować. Bo ja mam tak, że nie umiem grać, udawać i robić z forum szopki, bo traktuję tu ludzi jak prawdziwych a nie jak nicki jedynie, na których można sobie sprawdzić swoje życiowe teorie. Może przez tę moją naiwność i wiarę w ludzi zbieram po dupie, ale tak mam i taka byłam tutaj. Zawsze szczera. A więc i do końca szczera. Do napisania... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dla P. 04.11.18, 10:37 Odpowiem, choć wiem, że...... dolores2222 napisała: > Bo ja mam tak, że nie umiem grać, udawać i robić z forum szopki, bo traktuję tu > ludzi jak prawdziwych a nie jak nicki jedynie, na których można sobie sprawdzi > ć swoje życiowe teorie. Wiem, Kochanie Ale... na ile zbliżasz się i pozwalasz na to samo? Pytanie bez odbioru tu. Jakby co - pw. > A więc i do końca szczera. > Do napisania... Do. Nie drążę. Powodzenia Law ju Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:11 Wietrzę duże rozdygotanie wewnętrzne bo w układzie qwerty, od gie do pe jest pół klawiatury. Może to Dolorki eksiu ją wyśpiegował ? Eeeeeksiuuuuuu, tak chcesz z nami pogrywać ? Od zajumania Dolorki ? Trzeba Ci wiedzieć, że ja za niemiłe o niej słowo, wdeptywałem typów w słomiankę. Może przemyśl to jeszcze, nawet jeśli masz bardzo popularną grupę krwi Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 18:24 Ty - a może to jest taki myk, żeby Mortka zwabić? Bo pamiętasz, że jak Dolorka raz już się żegnała, to się objawił po 2 dniach? Kurna... co się w tym cyrku dzieje no.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:30 Ale wtedy się przeżegnała z takim przytupem, że najprzód poczułem zew cmentarnej płaczki, a potem ze 3 dni w cichości rozpamiętywałem każdą woń jej perfum i ruch bioder. Słowem miało to swoją dramaturgię. A teraz tak jakoś że w zasadzie nawet niby jednakże (to ilustruje skalę mej konsternacji) Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 18:33 Ja skonsternowana nie jestem, bo wachlarz środków i technik jest dość bogaty... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:45 Obstawiam, że mogła być za krótko w wojsku. Bo z ostatnich badań wynika, że komary nie przenoszą adidasa www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ Dolorka, nie smaż tłuczonego szkła, ani nie leż pod kałużą, tylko choć podokazywać. No chodź, nie daj się prosić. Jak wolisz siedzieć cicho w kontku, to siedź, ale tutaj Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:33 Dolorka, patrz jaki specjalnie dla Ciebie. No i co, że już Ci puszczałem - 'Zmienna Dolorka' www.youtube.com/watch?v=G6OYDUomYwI Odpowiedz Link