03.11.18, 17:35
www.youtube.com/watch?v=nYMiNuJJyYM
Gubiś, nie wiem, czy to zgodne z twoim dekalogiem, ale ja tu jeszcze kiedyś wrócę, więc prowadź się dobrze...
Buziaki Ludki Moje Kochane kiss
Obserwuj wątek
    • autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 17:40
      Przepraszam, że się wtrancam, ale co to znowu ma być?!
      Następna po Mortku czy jak?
      Co się przez te 1,5 h od mojej ostatniej bytności zadziało, że uciekasz, Dolorko?
      sad
    • to_ja_pisze Re: Dla P. 03.11.18, 17:47
      Co się stało???
    • gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 17:51
      Ale Gubiś nie jest na Pe. A dwa, że naród jeszcze wysikuje zwierzaków, a linka nie należy do kanonu 'syf, kiła i mogiła'.
      Jak można tak demonstracyjnie podeptać elementarne przykazania oktalogu znikacza ?!
      Ale po uszatku wrócisz ? kiss
    • to_ja_pisze Re: Dla P. 03.11.18, 18:00
      Jak nie Gubisław to kto jest tajemniczym P. i co ma wspólnego ze zniknięciem Dolorki smile
      • autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 18:06
        to_ja_pisze napisała:

> Jak nie Gubisław to kto jest tajemniczym P. i co ma wspólnego ze zniknięciem Do
        > lorki smile

Jak się P. ulotni, to znaczy, że coś kombinowane jest.
        • obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Dla P. 04.11.18, 09:54
          Sorry Polsko (by M.Peszek ) nie ma co kombinować, nie ulatniam się wink
        • dolores2222 Re: Dla P. 04.11.18, 10:05
          Niektórzy właśnie wtedy, kiedy "kombinowane jest" nie ulatniają się.
          Wręcz przeciwnie. Są i dalej kombinują.
          Może nie umieją bez tego żyć? sad
          Ale ludzie to nie literki, słowa, wysyłane buziaki.
          Ludzie to ludzie. Z sercem i duszą.
          Czasem niezbyt czystą, poharataną ale jednak duszą, którą trzeba szanować.
          Bo ja mam tak, że nie umiem grać, udawać i robić z forum szopki, bo traktuję tu ludzi jak prawdziwych a nie jak nicki jedynie, na których można sobie sprawdzić swoje życiowe teorie.
          Może przez tę moją naiwność i wiarę w ludzi zbieram po dupie, ale tak mam i taka byłam tutaj. Zawsze szczera.
          A więc i do końca szczera.
          Do napisania...
          • autoteliczna Re: Dla P. 04.11.18, 10:37
            Odpowiem, choć wiem, że......

dolores2222 napisała:

> Bo ja mam tak, że nie umiem grać, udawać i robić z forum szopki, bo traktuję tu
            > ludzi jak prawdziwych a nie jak nicki jedynie, na których można sobie sprawdzi
            > ć swoje życiowe teorie.

Wiem, Kochanie smile
            Ale... na ile zbliżasz się i pozwalasz na to samo?
            Pytanie bez odbioru tu.
            Jakby co - pw.

> A więc i do końca szczera.
            > Do napisania...

Do. smile
            Nie drążę.
            Powodzenia kiss
            Law ju kiss
      • gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:11
        Wietrzę duże rozdygotanie wewnętrzne bo w układzie qwerty, od gie do pe jest pół klawiatury.
        Może to Dolorki eksiu ją wyśpiegował ?

Eeeeeksiuuuuuu, tak chcesz z nami pogrywać ? Od zajumania Dolorki ? Trzeba Ci wiedzieć, że ja za niemiłe o niej słowo,
        wdeptywałem typów w słomiankę. Może przemyśl to jeszcze, nawet jeśli masz bardzo popularną grupę krwi
        • autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 18:24
          Ty - a może to jest taki myk, żeby Mortka zwabić?
          Bo pamiętasz, że jak Dolorka raz już się żegnała, to się objawił po 2 dniach?
          Kurna... co się w tym cyrku dzieje no.... wink
          • gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:30
            Ale wtedy się przeżegnała z takim przytupem, że najprzód poczułem zew cmentarnej płaczki, a potem ze 3 dni w cichości rozpamiętywałem każdą woń jej perfum i ruch bioder. Słowem miało to swoją dramaturgię.

A teraz tak jakoś że w zasadzie nawet niby jednakże (to ilustruje skalę mej konsternacji)
            • autoteliczna Re: Dla P. 03.11.18, 18:33
              Ja skonsternowana nie jestem, bo wachlarz środków i technik jest dość bogaty... wink
              • gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:45
                Obstawiam, że mogła być za krótko w wojsku. Bo z ostatnich badań wynika, że komary nie przenoszą adidasa

www.youtube.com/watch?v=YTxqaHrXgHQ

Dolorka, nie smaż tłuczonego szkła, ani nie leż pod kałużą, tylko choć podokazywać. No chodź, nie daj się prosić.
                Jak wolisz siedzieć cicho w kontku, to siedź, ale tutaj smile
    • gyubal_wahazar Re: Dla P. 03.11.18, 18:33
      Dolorka, patrz jaki specjalnie dla Ciebie. No i co, że już Ci puszczałem - 'Zmienna Dolorka'

www.youtube.com/watch?v=G6OYDUomYwI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka