undead.mortis Re: ***linkówka... 01.12.18, 09:01 "Niczym syrena w mojej głowie mogąca w każdej chwili zawyć Niczym ślepiec pędzący za kółkiem Niczym twarz Która uczy się mówić Podczas gdy potrafiła tylko gryźć Niczym niedola, która każe mi się skupić Mimo, iż zbłądziłem. Jak nieskończony koszmar Z którego muszę budzić się każdego dnia. Jak przeświadczenie Przeczucie Które jest nic nie warte, więc je odrzucam Oślepiam swe oczy i próbuję ustawić wszystko na swym miejscu. Zaszywam je, nie widzę jak się staczam. Oślepiam swe oczy, chowam się i czuję, jak mnie to omija. Otwieram w samą porę by się pożegnać. Prawie jak twoje życie. Prawie jak twoja niekończąca się walka. Przeklinaj to, że dzień jest długi. Zrozum wreszcie, że nie pasujesz. Odłącz się jakoś Nigdy już nie tamuj krwawienia. Prawie jak twoja walka. I tak to przeleciało, Prawie jak twoje życie. Niczym rana wciąż krwawiąca, abym pamiętał, by nie myśleć. Niczym utonięcie we wzburzonej rzece Gdy ja tylko chciałem się napić. Niczym trucizna Którą połykam Chociaż chcę, by umarł świat. Niczym uwolnienie z więzienia W którym nie wiedziałem, że byłem. Jak walka o życie przeszłością od której modliłem się Bym mógł odejść Dawno temu. Niczym generał Bez żadnej misji Dopóki wojna nie zacznie się znów, Zacznie znów. Oślepiam swe oczy i próbuję ustawić wszystko na swym miejscu. Zaszywam je, nie widzę jak się staczam. Oślepiam swe oczy, chowam się i czuję, jak mnie to omija. Otwieram w samą porę by się pożegnać. Prawie jak twoje życie. Prawie jak twoja niekończąca się walka. Przeklinaj to, że dzień jest długi. Zrozum wreszcie, że nie pasujesz. Odłącz się jakoś Nigdy już nie tamuj krwawienia. Prawie jak twoja walka. I tak to przeleciało, Prawie jak twoje życie. Niczym dotyk z piekła rodem pozwalający poczuć jak gorąco Może się zrobić gdy zostaniesz schwytany. Niczym grom z jasnego nieba, który przekręca ten klucz I sprowadza cię od razu na kolana. Jak dotyk z piekła rodem pozwalający poczuć jak gorąco Może się zrobić gdy zostaniesz schwytany. Niczym ułaskawiający grom z jasnego nieba, Który sprowadza cię od razu na kolana. Prawie jak twoje życie. Prawie jak twoja niekończąca się walka. Przeklinaj to, że dzień jest długi. Zrozum wreszcie, że nie pasujesz. Odłącz się jakoś Nigdy już nie tamuj krwawienia. Prawie jak twoja walka. I tak to przeleciało, Prawie jak twoje życie. To było tylko twoje życie." www.youtube.com/watch?v=pxg-re3woo0 Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ***linkówka... 02.12.18, 02:57 a może być tak www.youtube.com/watch?v=5RisBAkC0x8 Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ***linkówka... 02.12.18, 03:34 www.youtube.com/watch?v=DPt3Vq6M1Zg niewybaczalny III w sumie u mnie się zgadza liczba III Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ***linkówka... 03.12.18, 01:19 macie taki z początku łapania muzyki heh www.youtube.com/watch?v=2DxeJkGzmUU Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ***linkówka... 03.12.18, 18:29 tak właściwie to był start II pr pl radio audycja "wieczór płytowy" metronom i kanał lewy metronom kanał prawy 22:20 wtorek każdy już ze swoim kasprzakiem i kablem dim i dwa guzy start tapka 60 lub 90min heh bo zawsze dwie lub trzy płytki z pauzą na zmianę strony kończyło się koło pierwsze a rano do podstawki i dyskusje i tak to już zostało www.youtube.com/watch?v=0NNadbG60Co potem jak zawsze małe zmiany ale nie co do muzy a bardziej do treści no i gitarrrra heh Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ***linkówka... 20.12.18, 19:06 youtu.be/21dRPu_v1xU?list=PLkRCUW2WRADtfllmFr12wtLeKJ0etasMJ Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: ***linkówka... 20.12.18, 19:27 Święta! Święta! youtu.be/d34fm2TygWQ Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ***linkówka... 20.12.18, 19:30 jasne że święta heh www.youtube.com/watch?v=4sZCpv3KlwA Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ***linkówka... 20.12.18, 19:50 wybory heh carpe diem czy carpe noctem hmmmm www.youtube.com/watch?v=Pfs9A-THWoU ja jednak homini nocturna bardziej Odpowiedz Link
undead.mortis Re: ***linkówka... 20.12.18, 20:28 www.youtube.com/watch?v=4ahHWROn8M0 www.youtube.com/watch?v=so2s-NZVXZA www.youtube.com/watch?v=PbeIv39s04s i tyle nic więcej heh Odpowiedz Link