Gość: Chris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 23:13 Czy ktos moze leci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: Wycieczka objazdowa Alfa Star 3.01.2003 IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 15:17 jeszcze wczoraj sie wybieralam. ale dzis po przeczytaniu opinii na temat alfa star mam coraz wiecej watpliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Re: Wycieczka objazdowa Alfa Star 3.01.2003 IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 29.12.03, 16:06 Po prostu trzeba nieco wykazać się na miejscu własną inwencją. Myśmy nawet nie widzieli rezydentów (i dobrze), a byliśmy baaardzo zadowoleni z wyjazdu. Poczytaj nieco na serwisie www.egipt.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Wycieczka objazdowa Alfa Star 3.01.2003 IP: *.echo.com.pl 29.12.03, 16:09 eeee bo czytasz opinie marud i nieudacznikow ktorym zawsze zle, mnie tam nawet jakas alfa nie przeszkodzi w tym zeby to byly moje najlepsze wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: Wycieczka objazdowa Alfa Star 3.01.2003 29.12.03, 18:03 Nie jestem marudą ani nieudacznikiem, powiem więcej - nie jestem człowiekiem wymagającym, ale to co wyprawiła nam Alfa Star w Hurghadzie w drugiej częsci pobytu pt. "Egipt w przekroju" woła o pomstę do nieba i niebawem wszytsko dokładnie opiszę. Na razie muszę ochłonąć i opisać to "na zimno". Pozdrawiam sedecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś