tapatik 12.02.19, 16:30 Zechciałbyś przeczytać pocztę gazetową? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undead.mortis Re: Heniu 12.02.19, 17:52 to już takie tajnos agentos że przez pocztę heh zaparkuj na Twardej to i do streeta i do gitary blisko po drodze to i brooklyn i hektor noclegi możliwe Odpowiedz Link
tapatik Re: Heniu 12.02.19, 18:38 Czy jest ustalone miejsce i godzina spotkania? Bo o ile mi wiadomo - nie. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Heniu 12.02.19, 18:45 no to na ogólnym raczej a nie poczta heh chyba że Wy we dwa ten teges to oki już pisałem zabieracie się jak za jakiś niewybuch a żem saper to jutro idę z Cam i Buntem w sobotę też mogę ale... heh właśnie inicjator bez zapalnika chyba Odpowiedz Link
tapatik Re: Heniu 12.02.19, 19:46 A skąd ty wiesz o czym ja do Henia piszę, że tak krytykujesz? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Heniu 12.02.19, 19:57 bo o czym mógłbyś heh na pw Tap nie od dziś się znamy heh Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Heniu 13.02.19, 09:46 Ale też zaproś tak ogólnie Mortek, żeby nie było, że my i Cambria jakowąś prywatę uprawiamy... Hector, przy rondzie ONZ dziś 16.20. Małe piwko kontrolne, czy tam hierbatka. WSZYSCY ZAPROSZENI Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Heniu 13.02.19, 16:45 Bunciu Kochana, jakże ja się cieszę, że cię widzę I jak nigdy żałuję, że mam do was tak daleko. Wszystko bym odłożyła na bok, żeby cię poznać i pogadać. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Heniu 12.02.19, 20:07 Tak ogólnie to niektórzy mogliby przynajmniej raz w miesiącu sprawdzać pocztę gazetową. W ciągu ostatnich 4 lat napisałem do kilku osób w różnych sprawach i w większości przypadków nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Odpowiedz Link