toja_ja 29.10.04, 09:57 moze ktos tu wlasnie dzis zawita? weekend!!!!!!!!! mozemy brak czasu zamienic na lenistwo! Slodkiego lenistwa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danway1 Re: mamy piatek! 29.10.04, 12:00 Ano w koncu nadszedl ten dzien, na ktory kazdy czeka przez caly tydzien. Odpowiedz Link
krogoolec Re: mamy piatek! 29.10.04, 12:13 Piątek to nie wszystko, przecież w zanadrzu mamy trzy wolne dni! Prawie o tym zapomniałem... Będzie można wyciagnąć rower, pojechać za miasto i chłonąć żółto- czerwone kolory i zapachy ), jeszcze tylko kilka godzin w pracy... Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 29.10.04, 12:21 niesmialo przypominam o przodkach spoczywajacych w grobie, czyli porzadki prosze zrobic swiatelko zapalic i dopiero na rowerek Odpowiedz Link
peterli Re: mamy piatek! 29.10.04, 21:09 dobry wieczör wszystkim samotnikom konca pazdziernika..... moze by tak cos goracego dla rozgrzania serc? Odpowiedz Link
g0p0s Re: mamy piatek! 30.10.04, 12:17 Ja niestety nie lubię za dużo dni wolnych. Nie jestem pracocholikiem. W dni wolne samotność dolega bardziej. Dociera do mnie, że inni fajnie spędzają czas, a nikt nie chce go spędzać ze mną. Jest smutno. Odpowiedz Link
anisua Re: mamy piatek! 30.10.04, 17:22 znam ten ból... samotne wieczory, ranki, dni, gdy inni bawią sie na imprezach... zawsze można pójść do znajomych, ale ...samotny chyba nie do końca dobrze się bawi ale są też chwile przyjemnego lenistwa, robienia, co się chce i kiedy... ja staram się cieszyć z tego, co mam tu i teraz będzie lepiej, na pewno, uwierz mi! i nie mów, że nikt nie chce spędzać go z tobą ,po prostu nie trafiłeś na tę osobę Odpowiedz Link
g0p0s Re: mamy piatek! 01.11.04, 18:03 Dzięki za dobre słowo. Trochę już przeżyłem, i wiem że jest tak jak napisałem. Od dawna nic sie nowego nie zaczyna, tylko kończy, wygasa, zamiera... Odpowiedz Link
anula36 Re: mamy piatek! 01.11.04, 18:12 czasem trzeba dotknac dnai,zeby miec sie od czego odbic Odpowiedz Link
anisua Re: mamy piatek! 01.11.04, 21:00 tylko że, to dno czasem wciaga i wciaga... i czasem trudno sie odbić.. życie wydaje sie szare, nic sie nie chce, ja mam wrazenie, ze sie odbilam i widze promienie słońca prześwitujące przez wodę...)) Odpowiedz Link
anisua Re: mamy piatek! 01.11.04, 21:07 g0p0s napisał: > Od dawna nic sie nowego nie zaczyna, tylko kończy, wygasa, zamiera... jak to nic dobrego? watek nowy sie zaczął i ciebie poznałyśmy a ja wierze w jedna rzecz: samospełniajace sie myśli, przepowiednie jesli odwrócisz sie do życia d... i bedziesz czekał tylko na smutne rzeczy, na rozpady znajomości... to rzeczywiście moze tak byc wiecej wiary!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
anula36 Re: mamy piatek! 01.11.04, 21:20 gdzie przyczyna a gdzie skutek? Samotnosc generuje doly czy doly odstraszaja bliznich? Odpowiedz Link
anisua Re: mamy piatek! 01.11.04, 21:26 anula36 napisała: > gdzie przyczyna a gdzie skutek? Samotnosc generuje doly czy doly odstraszaja > bliznich? to błędne koło łapiesz dół, znajomi maja cie dość, nie chcesz wychodzić z domu, bo po co? nie wychodzisz, zostajesz sam, i stad dwa kroki do samotności ale jak sie ma fajnych znajomych to dadza pojojczyć a potem cie za fraki wyciągną z doła)))) Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 02.11.04, 11:33 Naprawde nikt? To jest smutne. chyba nie masz samotnych znajomych, bo Ci sie raczej w weekendy ozywiaja, trudniej utrzymywac kontakty z parami, te raczej sa sporadyczne i okazjonalne. Odpowiedz Link
g0p0s Re: mamy piatek! 02.11.04, 11:40 Wiesz, odnoszę wrażenie, że beze mnie jest lepiej niż ze mną. Jeżeli mają wybór, to nie wybierają mnie. Chyba, że w celach użytkowych. Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 02.11.04, 11:49 a to brzdale i materialisci, ale czy to tylko wrazenie czy pewnosc czasami mylnie cos odbieramy, nie rezygnuj, probuj z usmiechem, nie badz sam wsrod samotnych Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 02.11.04, 11:23 krotki ten tydzien i za 5 dni kolejny piatek! Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 05.11.04, 07:30 kolejny juz listopadowy, pozdrawiam zloto-jesiennie milego odpoczynku. Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 19.11.04, 13:59 i znow piatek hurra, tylko tym razem zimowy nie przepadam ze zimnym i mokrym sniegiem, pozdrowka Odpowiedz Link
anna.januszewna Re: mamy piatek! 19.11.04, 15:46 A mnie jakos dzisiaj milo, chociaz tez za zima nie przepadam..taki piatek ze sniegiem, jest chyba dla mnie lepszy , niz tradycyjny listopadowy piatek z deszczem.. Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 19.11.04, 22:09 masz racje jakies urozmaicenie jest, jak siedze w domku to niech tam za oknem dzieje sie wszystko co w przyrodzie moze istniec, piatkowego wieczoru nie jest w stanie mi nic popsuc Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 03.12.04, 16:25 ludzie to pierwszy piatek w grudniu, caly tydzien pracy, zeby cieszyc sie piatkiem, chyba nikt nie rozumie mojego weekendowego zamilowania i tez nikt sie z piatku nie cieszy, szkoda Odpowiedz Link
krogoolec Re: mamy piatek! 03.12.04, 17:40 hej! ja ucieszę się dopiero za 24 godziny jutro do pracy niestety (( rozumiem doskonale Twoje zamiłowanie do weekendów toja piątek wieczór to na ogół najbardziej ulubiony czas w tygodniu, fajnie masz, chciałbym być na Twoim miejscu... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 03.12.04, 19:39 dzisiaj ja sie ciesze, za tydzien moze piatek bedzie Twoj, a moze kiedys bedziemy sie cieszyc rownoczesnie, siedze i nic nie musze, nie mysle, zajadam sie lakociami i mam troche prasy do poczytania, lekkiego pracowania Odpowiedz Link
thistle1 Re: mamy piatek! 03.12.04, 18:14 a ja cały weekend będę kleić dekoracje,brrrr...ładna perspektywa Odpowiedz Link
toja_ja Re: mamy piatek! 03.12.04, 19:43 jak dekoracja ladna to i perspektywa niezla, to sie nazywa efektywne wypoczywanie, ktore napewno odplaci satysfakcja, usmiechnietej buzi i oklejonych lapek pozdrawiam Odpowiedz Link
thistle1 Re: mamy piatek! 04.12.04, 22:22 ja mam raczej humor osiołka z ''Kubusia Puchatka''... pół soboty kleiłam bombki z papieru,po prostu taśmowa produkacja,wszędzie kolorowy papier,kleje i nożyczki,ja w rozczochranych włosach i powyciaganym swetrze i z obłędem w oczach,jutro czekają mnie aniołki,już części wycięte,tylko je skleić.w poniedziałek zaiwieszę je na lampy w przedszkolu,w którym pracuję a moja szefowa będzie nosem kręcić,że bombki za małe albo za czerwone.w sali na biurku leży już przygotowana czapka mikołajowa w srebrne gwiazdki a ja będę musiała nałożyć to na głowę i ''świrować'' przed dziećmi,że taki mnie zaszczyt ''kopnął'',że jestem pomocnikiem Mikołaja Odpowiedz Link