Dodaj do ulubionych

Mogę jeść słodycze

27.12.21, 14:51
Zawsze od Bożego Narodzenia nie jem słodyczy. Teraz akurat pierwszego staję na wadze atu waga moja poniżej zimowej normy. Więc mogę je jeść. Tak zawsze wszyscy się objadali słodyczami a ja się tylko patrzyłem. A teraz ja też. A dużo ich jem
Obserwuj wątek
    • baenzai Re: Mogę jeść słodycze 27.12.21, 16:28
      Nie ma co się sugerować wagą, ważniejszy jest typ sylwetki.

Ja mam niestety sylwetkę skinny fat czyli chyba najgorsza jaka może być w przypadku mężczyzny. Słodyczy jednak sobie nie odmawiam, bo to jedna z niewielu przyjemności w życiu.
      • stasi1 Re: Mogę jeść słodycze 29.12.21, 15:03
        Ale jak za dużo ważysz to też nie dobrze. Ale jak sam stwierdziłem teraz nie odmawia m sobie
        • baenzai Re: Mogę jeść słodycze 01.01.22, 12:32
          To zależy.

Przykładowo ważąc ponad 100 kg można być typowym ulańcem a można też wyglądać jak LeBron James.
          • stasi1 Re: Mogę jeść słodycze 18.01.22, 12:04
            Jeśli masz metr 75 i waży 100 kg żadna sylwetka nie pomoże niestety
    • stasi1 Re: Mogę jeść słodycze 21.01.22, 10:34
      Cukru w zasadzie nie używam od 30 lat. nie licząc w pracy oraz w knajpie hotelu bo tam zapłaciłem. Ale słodycze jem na potęgę
    • baenzai Re: Mogę jeść słodycze 22.01.22, 15:33
      to chyba niewiele ci już zostało z typowo ludzkich przyjemności smile
    • stasi1 Re: Mogę jeść słodycze 23.01.22, 20:09
      Co z tego że mogę skoro wczoraj zjadłem ostatnie pestki w karmelu i to z samego rana. żadnego ciastka w domu ani daktyla ani orzecha w karmelu. są niby cukierki ale to nie dla mnie
      • stasi1 Re: Mogę jeść słodycze 31.01.22, 17:04
        Wczoraj skąpo było ale dzisiaj w pracy kupiłem sobie biszkopty. Będzie jak znalazł na jutro
    • stasi1 Re: Mogę jeść słodycze 02.02.22, 17:45
      Najgorzej że w pracy miałem paczkę świąteczną. I tak ją schowałem że nie wiem gdzie jest jej zawartość. Została tylko torebka i wino. Chyba że koledzy z pracy ją mi zjedli aby trzymał linię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka