baenzai 04.07.23, 18:06 Oczywiście w dużym uproszczeniu. 20+ fajnie byłoby regularnie uprawiać seks 30+ fajnie byłoby mieć bliską osobę przy boku 40+ fajnie byłoby z kimś pogadać w weekend 60+ fajnie jakby ktoś odwiedził w szpitalu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k 70+ 04.07.23, 19:40 baenzai napisał: > Oczywiście w dużym uproszczeniu. > > 20+ fajnie byłoby regularnie uprawiać seks > 30+ fajnie byłoby mieć bliską osobę przy boku > 40+ fajnie byłoby z kimś pogadać w weekend > 60+ fajnie jakby ktoś odwiedził w szpitalu 70+ fajnie byloby moc komus zapalic swieczke na grobie. Odpowiedz Link
999karolina Re: Etapy samotności 05.07.23, 13:56 Jeśli zestawienie ma być uniwersalne i dotyczyć także kobiet, to w zestawieniu są błędy. Statystycznie rzecz biorąc kobietom najbardziej się chce seksu w wieku 35-40. Czyli w kwestii kobiet powinno być: 20+ fajnie byłoby mieć faceta, żeby łazić na randki i pokazywać go koleżankom 30+ fajnie byłoby często uprawiać seks itd. Odpowiedz Link
baenzai Re: Etapy samotności 06.07.23, 10:57 U kobiet samotność wynika głównie z wysokich wymagań w stosunku do potencjalnego partnera a nie z braku zainteresowanych nią osób. Te, które nie wybrzydzają zazwyczaj nie są długo same. Odpowiedz Link
999karolina Re: Etapy samotności 06.07.23, 12:47 Stara śpiewka. Myślę, że facet, który nie wybrzydza, potrzebuje niewiele wysiłku i też nie będzie sam Ale oboje mają prawo powybrzydzać, bo dlaczego człowiek miałby się wiązać z kimś, kto mu nie odpowiada? A jeśli nawet przyjąć błędny punkt widzenia, że samotność kobiet to wina kobiet, to wcale nie znaczy, że nie ma kobiet samotnych. Odpowiedz Link
baenzai Re: Etapy samotności 06.07.23, 13:56 Każdy ma prawo mieć wymagania, ale jednak jest ogromna różnica pomiędzy: ,,trudno mi spotkać fajnego faceta (czyt. wysokiego, postawnego, przystojnego, zarabiającego co najmniej 10K)'' oraz ,,interesują się mną głównie kobiety dzieciate/otyłe/mało atrakcyjne'' Odpowiedz Link
obrotowy to nienajgorzej... 06.07.23, 15:38 baenzai napisał: > ,,interesują się mną głównie kobiety dzieciate... to nienajgorzej. jesli sa atrakcyjne - to przynajmniej jest sie z kim zabawic i umowic na nastepne spotkanie za tydzien Odpowiedz Link
baenzai Re: to nienajgorzej... 07.07.23, 13:41 Te atrakcyjne to chyba nadal mają dość duże wymagania (albo szukają głównie bankomatu). Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: to nienajgorzej... 07.07.23, 14:23 baenzai napisał: > Te atrakcyjne to chyba nadal mają dość duże wymagania (albo szukają głównie ban > komatu). Jak to w życiu. Ze wszystkim. Albo próbujesz sprostać wymaganiom, albo rezygnujesz i szukasz czegoś w niższej grupie. Ale taka rezygnacja nie musi oznaczać porażki. To tak jak np. z jedzeniem w knajpie. Nie stać cię na drogą, to albo pożyczasz kasę i jednak idziesz, albo decydujesz się na tańszą, ale to wcale nie znaczy, że tam bardzo dobrze nie masz szans zjeść. Odpowiedz Link
baenzai Re: to nienajgorzej... 07.07.23, 20:45 Zakładając, że atrakcyjne (ponadprzeciętne) dzieciate i przeciętne niedzieciate mają podobne wymagania i w obu przypadkach trzeba pajacować to chyba lepiej uderzać do tych drugich. Odpowiedz Link
trentino Re: to nienajgorzej... 08.07.23, 00:09 Z tego co zauważyłem u przeciętnych lub w miarę atrakcyjnych dzieciatych pań 35+ wymagania jakoś bardzo mocno nie spadają. Czasem mnie to zdumiewa, szczególnie jeśli gówniaków jest cała gromadka Odpowiedz Link
tapatik Re: Etapy samotności 07.07.23, 20:50 Moim zdaniem za duży stereotyp. Poza tym skupiasz się na samotności zamiast na wyjściu z niej. Odpowiedz Link
baenzai Re: Etapy samotności 07.07.23, 22:57 Na razie to się skupiam na dostarczaniu sobie jak największej ilości przyjemnych bodźców. Pajacowanie przed kobietami mam obecnie głęboko w piździe. Podobnie jak szukanie tak zwanych znajomych. Odpowiedz Link
taniarada Re: Etapy samotności 08.07.23, 03:54 " Pajacowanie przed kobietami mam obecnie głęboko w piździe. Podobnie jak szukanie tak zwanych znajomych .I właśnie tego szukasz i nie możesz znaleźć . Odpowiedz Link
baenzai Re: Etapy samotności 08.07.23, 07:40 taniarada napisał: > I właśnie tego szukasz i nie możesz znaleźć . Aktualnie nie mam za bardzo czasu ani ochoty na szukanie. Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Etapy samotności 09.07.23, 00:35 baenzai napisał: > Na razie to się skupiam na dostarczaniu sobie jak największej ilości przyjemnyc > h bodźców. Na czym to polega? Tak pytam Odpowiedz Link
taniarada Re: Etapy samotności 09.07.23, 16:25 po-ranna-kawa napisała: > baenzai napisał: > > > Na razie to się skupiam na dostarczaniu sobie jak największej ilości przy > jemnyc > > h bodźców. > > Na czym to polega? Tak pytam Na snach erotycznych być może . Odpowiedz Link
trentino Re: Etapy samotności 08.07.23, 00:07 baenzai napisał: > Oczywiście w dużym uproszczeniu. > > 20+ fajnie byłoby regularnie uprawiać seks > 30+ fajnie byłoby mieć bliską osobę przy boku > 40+ fajnie byłoby z kimś pogadać w weekend > 60+ fajnie jakby ktoś odwiedził w szpitalu Tak to mniej więcej wygląda. W pierwszym etapie usunąłbym "regularnie" Odpowiedz Link