stasi1 08.12.25, 14:36 Właśnie jestem na dzisiejszy wieczór zaproszony na taką imprezę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy jezeli pierogi beda tylko Russkie... 08.12.25, 15:40 czyli z samym serem.... - tobym sie nie pisal. Odpowiedz Link
baenzai Re: Kobiety i pierogi 08.12.25, 17:10 Podobno 5-10% ludzkiej populacji nie ma tak zwanego ,,wewnętrznego głosu'' (monologu wewnętrznego). Takie osoby potrafią dostrzec jakieś tam proste zależności przyczynowo-skutkowe (typu jak włożę rękę do ognia to się poparzę) ale nie są zdolne do jakichś bardziej skomplikowanych rozkmin i nie mają żadnych głębszych refleksji o życiu. Wydaje mi się, że z dwojga złego chyba lepiej być kimś takim niż np. osobą ze skłonnością do overthinkingu. Odpowiedz Link
tapatik Re: Kobiety i pierogi 18.12.25, 21:54 Czyli po pierogu na laskę? I nic dla Stasia? Okrucieństwo. Odpowiedz Link
baenzai Re: Kobiety i pierogi 18.12.25, 22:16 Teraz pierogi są trudniej dostępne niż za komuny Odpowiedz Link
obrotowy Kobiety tez. 18.12.25, 22:42 baenzai napisał: > Teraz pierogi są trudniej dostępne niż za komuny Kobiety tez. za komuny mialem tego "towaru" pod sufit. teraz jest tego deficyt. wiele razy Ci doradzalem:: bier, co sie da. - polecalem Bielaruski. Odpowiedz Link
baenzai Re: Kobiety tez. 18.12.25, 23:48 Nie znam żadnej Białorusinki. A jechanie do Mińska czy Grodna i zaczepianie lasek na ulicy trochę mija się z celem. Odpowiedz Link
tapatik Re: Kobiety tez. 19.12.25, 09:53 Są portale randkowe, no i jest trochę Białorusinek w Polsce. Odpowiedz Link
baenzai Re: Kobiety tez. 19.12.25, 10:39 Na Sympatii żadnej nie widziałem. Tindera nie używam. Odpowiedz Link
obrotowy mylisz sie 19.12.25, 17:07 baenzai napisał: > Nie znam żadnej Białorusinki. A jechanie do Mińska czy Grodna i zaczepianie lasek na ulicy trochę mija się z celem. Mylisz sie. w latach 90-tych , tuz po upadku komuny i otwarciu granic jezdzilem w tym celu do Kaliningradu/Krolewca. takich znakomitych kochanek, jakie tam mialem - nigdy nie mialbym w Polsce. Odpowiedz Link
baenzai Re: mylisz sie 19.12.25, 17:46 Chyba lepiej ustawić sobie Mińsk albo Grodno jako lokalizację na Tinderze i pisać z Białorusinkami przebywając w Polsce. Jeżeli faktycznie okażą się otwarte i mało roszczeniowe to można spróbować z wyjazdem. Odpowiedz Link
obrotowy owszem. 19.12.25, 22:49 baenzai napisał: > Chyba lepiej ustawić sobie Mińsk albo Grodno jako lokalizację na Tinderze i pis > ać z Białorusinkami przebywając w Polsce. Jeżeli faktycznie okażą się otwarte i mało roszczeniowe to można spróbować z wyjazdem. owszem. ale nie ma kolaczy - bez pracy. nie stac Ci na jeden orientacyjny wyjazd Grodna ? - to zapomnij o kochankach. Odpowiedz Link
baenzai Re: owszem. 19.12.25, 22:59 Może z jakąś ekipą bym tam wyskoczył. Samemu mi się nie chce. Nie jestem aż tak zdesperowany. Odpowiedz Link
tapatik Re: owszem. 22.12.25, 20:18 Jak się uspokoi to możemy pojechać. Kumpel poderwał Białorusinkę tu w Polsce. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Kobiety i pierogi 21.12.25, 06:43 A wczoraj miały byc urodziny w innym składzie i też nie dało się. Odpowiedz Link
baenzai Re: Kobiety i pierogi 21.12.25, 17:57 Stasio jest chyba w jakimś bardzo zaawansowanym stadium samotności. Te rozmowy samemu ze sobą, to takie wręcz natarczywe pragnienie atencji... Widzę, że na sąsiednim forum odświeżył wątek w którym jakaś panna szukała partnera na Sylwestra... 2008. Ciekawe czy on ma jakieś zainteresowania. Pamiętam, że Noa uciekał w uprawianie sportu. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Kobiety i pierogi 28.12.25, 19:28 Ogólnie w okolicach świąt wszystkie spotkałem, w tym dwie pod cmentarzem Odpowiedz Link
obrotowy Nowy Rok 2026 - pierogi zjedzone, a... kobiety ? 06.01.26, 16:49 nieskonsumowane ? Odpowiedz Link