83miklosza83 30.04.26, 02:46 Jak myślicie czy dla kobiet aż tak jest ważna długość penisa np 10 cm w zwodzie Czy któraś z kobieta miała ma faceta z małym Mam 42 lata i jestem sam od zawsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okruchlodu Re: Maly penis czy to problem 30.04.26, 09:58 Nie, to nie jest problem. Punkt G znajduje się w odległości 3-5 cm od wejścia do pochwy + jest grupa kobiet, dla których seks oralny ma większe znaczenie. Moje doświadczenia mówią, że ilość orgazmów nie jest zależna od wielkości penisa. Pytanie czy to dla Ciebie jest problem? Czy nie blokuje Cię w kontaktach z kobietami? Odpowiedz Link
baenzai Re: Maly penis czy to problem 30.04.26, 19:23 okruchlodu napisała: > jest grupa kobiet, dla których seks oralny ma większe znaczenie Fakt, z mniejszym łatwiej zrobić głębokie gardło. Odpowiedz Link
obrotowy wez sie tym nie przejmuj :) 30.04.26, 17:12 83miklosza83 napisał: > Jak myślicie czy dla kobiet aż tak jest ważna długość penisa np 10 cm w zwodzie wez sie tym nie przejmuj popacz - dla Chinczyka taki gabaryt - to standard, a narobilo sie ich juz ponad miliard ... Odpowiedz Link
trentino Re: Maly penis czy to problem 30.04.26, 19:57 Ale jesteś sam bo babki Cię odrzucały z powodu rozmiaru przyrodzenia? Czy z innych powodów np. uroda (a raczej jej brak) ? Odpowiedz Link
83miklosza83 Re: Maly penis czy to problem 30.04.26, 21:40 To prawda rozmiar nie jest największym problemem ta jak napisałaś brak urody jest najwiekszym z powodów braków kontaktów z kobietami Odpowiedz Link