Dodaj do ulubionych

Reguła 2/8/2 randki

12.09.26, 16:07
12 kobiet. 2 kobiety powyżej twojego poziomu/ 8 kobiet na twoim poziomie / 2 poniżej Twojego poziomu. Ciekawe czy skuteczne....
Obserwuj wątek
    • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 16:43
      Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć taką liczbę kobiet chętnych na randkę.
      • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 17:43
        Dzisiaj mając nawet 7/10 ciężko. Mając 5/10 to już trzeba totalnie dać sobie spokój. Nie wiem czy takich zasad nie stosują po prostu kobiety ... Z wieloma gadanie i przebieranie
      • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 19:30
        trentino napisał:

> Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć taką
        > liczbę kobiet chętnych na randkę.

Ale atrakcyjność czy ładną mordę?
        • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 20:11
          tapatik napisał:

> trentino napisał:
          >
          > > Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć tak
          > ą
          > > liczbę kobiet chętnych na randkę.
          >
          > Ale atrakcyjność czy ładną mordę?
          >

Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy
          • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 20:42
            trentino napisał:

> Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy

Forum jednoznacznie stwierdziło, że mam brzydką mordę.
            Jakim sposobem udało mi się kogokolwiek poderwać?
            • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:01
              tapatik napisał:

> trentino napisał:
              >
              > > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy
              >
              > Forum jednoznacznie stwierdziło, że mam brzydką mordę.
              > Jakim sposobem udało mi się kogokolwiek poderwać?
              >

Zagadnięcie baby na siłowni to nie jest jeszcze poderwanie smile
              • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:47
                Zagadasz to może się uda zaprosić do kawiarni.
                • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 11:07
                  Nawet jeżeli laska do tej kawiarni pójdzie to chyba trudno to nazwać ,,poderwaniem''. Liczy się dotarcie co najmniej do drugiej bazy. smile
                  • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 12:33
                    To chociaż miło czas spędzisz. Ja wykorzystuje znajomości w inny sposób ( podpisy pod zbiórkę, budżet obywatelski ). Głupio potem dziewczynie powiedzieć nie wink
                • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 16:58
                  samotny_szczeci napisał(a):

> Zagadasz to może się uda zaprosić do kawiarni.
                  Z doświadczenia sprzed lat mogę powiedzieć że zawsze usłyszysz odpowiedź "Mam chłopaka".
                  Aczkolwiek obecnie jest popularny trend żarcia na czyjś koszt więc możliwe że by się co niektóre zgodziły big_grin

• samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 17:55
                    To było chyba w USA gdzie kobieta chodziła na randki z facetami. W efekcie ileś tam tysięcy dolarów zaoszczędziła na posiłkach. Wtedy tylko się modlić żeby nic wymyślnego nie chciała zjeść wink
                    • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:57

> To było chyba w USA gdzie kobieta chodziła na randki z facetami.
                      > W efekcie ileś tam tysięcy dolarów zaoszczędziła na posiłkach.
                      > Wtedy tylko się modlić żeby nic wymyślnego nie chciała zjeść wink

Nie tylko w USA. Jak jeszcze czytałem Wykop to była tam użytkowniczka, która wpadła na pomysł, aby się nażreć na koszt mężczyzn, więc starała się z nimi umawiać w restauracjach na obiad, a wyniki opisywała na Wykopie. Z żadnym z nich nie planowała jakiegokolwiek związku, chodziło tylko o ten obiad. Jeśli znajomość nie rokowała obiadem, to rezygnowała. Dziewczyna była zaraz po maturze, czyli 18-20 lat.
                      • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 06:15
                        A potem kobiety zaskoczone jak facet wychodzi z tekstem 50/50. Skoro to nie randka to czemu ma płacić 100 procent ? Niestety część kobiet chamsko lubi to wykorzystywać i niech facet wydaje pieniądze a one się tylko z głupka pośmieją.
              • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:40
                trentino napisał:

> Zagadnięcie baby na siłowni to nie jest jeszcze poderwanie smile

Byłem w kilku związkach.
                Ciekawe - ostatnio to mnie baby zagadały na siłowni smile
                • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 19:00
                  To skoro ktoś był w paru związkach znaczy że jest dość atrakcyjny dla płci przeciwnej. Do tego jak potrafi poderwać niewiastę na siłowni lub ulicy to jednak musi być wygadany i atrakcyjny
                • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 19:41
                  tapatik napisał:
                  > Byłem w kilku związkach.
                  Kiedy był ostatni? Bo widzisz, ja też byłem w kilku. Bardzo dawno temu. Pomimo bycia obiektywnie bardzo nieatrakcyjnym.
                  • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 20:39
                    W kilku? A pisałeś, że tylko w jednym. smile
                    • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 14.09.26, 23:16
                      baenzai napisał:

> W kilku? A pisałeś, że tylko w jednym. smile
                      Doliczyłem się 3. Ostatni jakieś 14-15 lat temu.
                  • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 21:16
                    To chyba nie było tak źle musiałeś w jakiś sposób być atrakcyjny..
                    • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 14.09.26, 23:14

> To chyba nie było tak źle musiałeś w jakiś sposób być atrakcyjny..

Kilka powodów:
                      1. To było dawno temu, trochę inna rzeczywistość, żadnych tinderów itp
                      2. Brałem to co się nawinęło. Wymagało to bardzo wielu prób
                      3. Zwykły fart.
                      • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 00:05
                        W moim przypadku było podobnie.

Nawet miałem taką myśl, że skoro raz czy dwa się przyfarciło to teraz może być tylko lepiej, bo mam więcej doświadczenia. Nie spodziewałem się aż takiego załamania rynku.
                        • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 00:07
                          Dlatego tym bardziej opowieści tapatika o jego podbojach sprzed 25 lat nie mają żadnego przełożenia na obecną rzeczywistość.
                          • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 13:51
                            Teraz musi przetestować może teraz mu się uda wink
                          • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 19:42
                            baenzai napisał:

> Dlatego tym bardziej opowieści tapatika o jego podbojach sprzed 25 lat nie mają
                            > żadnego przełożenia na obecną rzeczywistość.
                            Zakładając że w ogóle są prawdziwe wink
                        • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 19:41
                          baenzai napisał:

> W moim przypadku było podobnie.
                          >
                          > Nawet miałem taką myśl, że skoro raz czy dwa się przyfarciło to teraz może być
                          > tylko lepiej, bo mam więcej doświadczenia. Nie spodziewałem się aż takiego zała
                          > mania rynku.
                          O właśnie, też mi się tak wydawało. No bo jeśli kilka razy się udało to bez problemu uda się kolejny raz. Ale jednak nie big_grin
                      • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 06:18
                        Patrząc z perspektywy czasu kiedyś było łatwiej zagadać dziewczynę i mieć szansę. Teraz FB, Instagram itp taką wodę z mózgu zrobił w głowach kobiet że strach.
            • stasi1 Re: Reguła 2/8/2 randki 14.09.26, 14:49
              To akurat nie jest reguła. Kiedyś chciałem na ulicy poderwać jedną laskę, spławiła mnie. Później widzę ją pod ręką z gościem z mojej szkoły, go osobiście nie znałem, tyle że z widzenia. Miał zniekształconą twarz tak prawie jak miś fazi. Więc się jednak da.
              • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 14.09.26, 15:41
                Hahaha, laska wolała być z typem z krzywym ryjem niż z męczydupą xD
                • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 14.09.26, 22:40
                  baenzai napisał:

> Hahaha, laska wolała być z typem z krzywym ryjem niż z męczydupą xD

Ona mogła być z tym mężczyzną już wcześniej, dlatego spławiła Stasia.
                  Ciekawe czy Ty byś w ogóle do tej kobiety podszedł.
              • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 06:19
                Może bogaty ? Lub po prostu bajerant
          • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 21:53
            trentino napisał:

>
            > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy

W sumie można dyskutować czy przeciętna morda + mocna dynamina + dobra sylwetka i wzrost czynią mężczyznę całkiem atrakcyjnym. Moim zdaniem raczej tak, zwłaszcza w pokoleniu 35plus.

Taki przykładowy Nawrocki przez jakąś tam część kobiet jest uważany za atrakcyjnego.
            • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:01
              baenzai napisał:

> trentino napisał:
              >
              > >
              > > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy
              >
              > W sumie można dyskutować czy przeciętna morda + mocna dynamina + dobra sylwetka
              > i wzrost czynią mężczyznę całkiem atrakcyjnym. Moim zdaniem raczej tak, zwłasz
              > cza w pokoleniu 35plus.
              >
              > Taki przykładowy Nawrocki przez jakąś tam część kobiet jest uważany za atrakcyj
              > nego.

W sumie racja. Ale morda musi być przynajmniej przeciętna plus do tego pozostałe wymienione cechy. Jeśli dostałeś od losu mordę 3/10 to jest praktycznie over. Czasami można trochę nadrobić ale niestety nie zawsze się da a efekty i tak mogą być bardzo mizerne.
              • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:39
                Masz rację.
        • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 01:07
          Trzeba patrzeć na całokształt. Wysoki, dobrze zbudowany chodzący na siłownię to ma branie...
    • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 19:28
      Nie znam, możesz opisać?
      • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:58
        Przypominam się smile
        • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 15.09.26, 22:28
          Czego nie rozumiesz w zdaniu ,,2 kobiety powyżej twojego poziomu/ 8 kobiet na twoim poziomie / 2 poniżej Twojego poziomu?''

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka