trisha5 16.03.06, 12:45 Witam!!! Jestem nowa na tym forum. Nie jestem sama, bo mam męża i dziecko, ale uczuciowo i emocjonalnie to jestem sama i samotna Chciałabym z kimś porozmawiać, mailować Już mam dosyć tej stagnacji )) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild.romance Re: Nie sama - a samotna 16.03.06, 17:39 trisha5 napisała: > Witam!!! > Jestem nowa na tym forum. Nie jestem sama, bo mam męża i dziecko, ale > uczuciowo i emocjonalnie to jestem sama i samotna > Chciałabym z kimś porozmawiać, mailować > Już mam dosyć tej stagnacji )) > Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
pavulon11 Re: Nie sama - a samotna 16.03.06, 18:01 Witaj w klubie. Zapraszam na pogawędki e-mail, gg, chat itp. Odezwij sie jesli masz ochotę. Pozdrawiam Janusz jdy@interia.pl Odpowiedz Link
fabiola4 Re: Nie sama - a samotna 21.03.06, 13:53 Hej samotna .dobrz znam(nieastety)to uczucie,może to i słaba pociecha,ale jak zauważyam przez kilkanaście lat "byłego"małżeństwa to uczucie osamotnienia rzadko nas opuszcza .Mimo wszystko trzymaj sie pozdro Odpowiedz Link
anula36 Re: Nie sama - a samotna 21.03.06, 19:59 noi nic dziwnego skoro sposobem na samotnosc i stagnacje w zwiazku jest szukanie wirtualnych kontaktow. To z pewnoscia bardzo zliza malzonkow. Odpowiedz Link