hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 10.07.06, 08:20 I znów poczatek tygodnia ja tylko ten tydzien i mam URLOP jupiiiii Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 10.07.06, 09:09 Dzień dobry O jak CI fajnie..pewnie teraz odliczasz dni...ech urlop....ale ja wczoraj se popływałam troszke U mnie weekend musi mi wystarczyć za urlop..niestety Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 10.07.06, 09:16 No to ja współczuję, ja sobie popływam dopiero nw urlopie bo teraz nie mam gdzie ehhh Na godziny jeszcze nie przeliczam bo jeszcze mam troszkę spraw do załatwieneia, a nie chce się doławac tym, ze nie zdązę Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 10.07.06, 09:36 Dasz rade z innymi sprawami- grunt to nei wpadać w panikę A ja dam rade bez uropu- tak mysle) Zresztą tak se pomyslałam ze moze nie mialabym z kim jechac na dluzszy wypoczynek, bo znajomi albo szukają własnie pracy ( w zwiazku z tym za duzo kasy nie maja na wyjazdy) , albo tak jak ja dopiero zaczeli gdzies pracowac, albo co gorsza wyjechali za granice pracować ( i wcale ich tu nie ma ) Wiec moze dobrze jest jak jest- chociaz jest troche za gorąco na pracę Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 11.07.06, 09:04 A Wy jeszcze śpita przeciez nie da sie teraz normalnie spać Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 11.07.06, 09:14 Nie śpimy. Mimo, że mam teraz wolne stałam przed 7, bo spać się nie da w taki skwar. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 11.07.06, 09:48 A ja bym zasneła) A co tam, a tu niestety szef nie pomyslał o jakimś wygodnym materacu dla mnie ( tak na wszelki wypadek jakbym zemdlała) Ale chyba teraz czas na śniadanko i chwilke relaksu MIłego dnia życze wszystkim Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 12.07.06, 07:23 i juz mam dobry humor bo szef zgodził sie dać mi w piątek wolne=jeden dzień urlopu..hehe Ale zawsze to tydzień krótszy pozdrawiam M. ))))) Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 12.07.06, 07:56 No to bosko ja sie chce troszke urwac w piatek, ale jeszcze o tym nie gadalam z szefem jak mi sie uda to dam znac Ps. no i zostalam uprzedzona, znaczy wyprzedzona Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 12.07.06, 08:05 hiroszima13 napisała: > Ps. no i zostalam uprzedzona, znaczy wyprzedzona > A co myślisz ze tylko u Ciebie łącza internetowe tak rano działają Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 12.07.06, 09:21 no pewnie bo ja z ranca blokade na caly kraj daje Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 13.07.06, 09:09 helooo Już amm przesyt tego gorąca ehhh Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 13.07.06, 09:31 hej) Tym razem nie zdążyłam przed Tobą Hirka;P , ale to chyba przez wczorajszą ulewę, któa chyba zalała łącza ), normalnie rzeki wody na ulicy...spoko w końcu , ale dziś smali again Pozdrówka Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 13.07.06, 11:03 Ja wczoraj w czsie burzy siedziałam sobie w pizerri przy stoliczku pod zadaszeniem i obrzerałam sie pizza mogło by znów popadać bo powierdze jest wtedy takie rześkie Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 13.07.06, 13:32 O kropeczka wstała- no patrze ze wprawiasz sie w późniejsze wstawanie)- BRAWO- wyśpij sie za nas. pozdróweczka Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 13.07.06, 14:22 Niech się wprawie ale wyobraź sobie jak bedzie wyglądała pierwsza pobudka Może Kropeczka powinna się juz przestawiać na poranne wstawanie Buziaczki Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Aloha 14.07.06, 10:22 weekend zaczynam koncertem Antyradia w centrum W-wy Na jutro też coś zaplanowane Jak nigdy plany weekendowe będą zrealizowane, a póki co na planach kończyło się A urlop być może od środy Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 19.07.06, 07:07 Jeszcze raz dzieńdobry, bo mój ostatni post znalazł sie nie w tym miejscu co powinien.. Chyba jednak jest za rano Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 19.07.06, 19:50 Dzień dobry . A właściwie dobry wieczór. ) Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 20.07.06, 07:22 o_kropka napisała: > Dzień dobry . A właściwie dobry wieczór. ) > > NO i do czzego doszło..kropeczka wstaje wieczorem) pozdrowionka na nowy dzień Odpowiedz Link
o_kropka Hello ;) 20.07.06, 08:35 Dziś wcześnie rano wstałam, gdyż przywitać się chciałam. ) Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 25.07.06, 16:38 Aloha a co ja tu widze lenistwo po prsotu lenistwo. pusta jak nie wiem co Co z Wami ludziska?? Konrado się cieszył, że bedzie mozna pisac a tu nic po prostu nic. Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 25.07.06, 18:41 Bo bez Ciebie to nie to samo. Wyjazd się udał? Podładowałaś akumulatorki? Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 25.07.06, 20:56 Jeszcze jestem w Zurichu wyjezdzam w czwartek wieczorkiem, a może popołudniu tak, zeby zahaczyć jeszcze o wodospad - wiecie kompać się trza Akumulatorki sie laduja sa już bordowe Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 26.07.06, 12:54 taki tez mam zamiar jak chcesz to Ci potem prześlę pare fotek emilem Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 26.07.06, 22:59 hiroszima13 napisała: > jak chcesz to Ci potem prześlę pare fotek emilem Ok, nacieszę chociaż oko i wczuję się - to tak jakbym PRAWIE tam była. ) Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 27.07.06, 10:05 Witam po jakiejs tam nieobecnosci pisanej. Jak mija kolejny dzień? Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 27.07.06, 10:57 sunny-day napisała: > Jak mija kolejny dzień? Jakoś tak nostalicznie. Moja siostra pojechała na Wood. :] Jak byłam młoda i piękna też jeździłam, a teraz łezka w oku się kręci nie dlatego, że jestem stara i brzydka ... lecz dlatego, że wiele pozytywnych wspomnień mam. Ech... Jak Twój dzionek? Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 27.07.06, 18:08 A ja za jakąs godzinke wyjeżdżam, po dordze zachcaczam o wodospad. Potem tylko pozostaje przeroczyć dwie granice i bede w Polsce Odpowiedz Link
hiroszima13 Grotsi :P 29.07.06, 11:02 Witam wsyckich ) Lece posprzątać w domu jutro u siebie bede musiala tez sprzatnąć ehhh i po urlopie Odpowiedz Link
sunny-day Re: Grotsi :P 29.07.06, 16:21 hiroszima13 napisała: > Witam wsyckich ) witamy witamy i nisko sie klaniamy) > Lece posprzątać w domu > jutro u siebie bede musiala tez sprzatnąć ehhh i po urlopie To czyj dom teraz sprzatasz, czyżbys na urlopie dorabiała) Pozdrówki Odpowiedz Link
hiroszima13 oooo Wy śpiochy jedne :P 30.07.06, 08:43 a co my dzis mamy niedzielę, że tak sie lenicie PPPPPP Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 31.07.06, 18:58 ja późno witam bo w pracy nie miałam kiedy wpaść Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 01.08.06, 07:50 Słoneczko chyba tylko my się witamy i w ogóle wstajemy z łóżka Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 01.08.06, 07:58 hiroszima13 napisała: > Słoneczko chyba tylko my się witamy i w ogóle wstajemy z łóżka > No cóż..widocznie reszta juz zasnęła snem...hm...zimowym??, a moze sie przykleili z tego gorąca do łóżek??.. Hop Hop!hej ludziska!! Jest tu ktoś jeszcze?? nie skrywać sie!!! Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Dżem dobry :))) 01.08.06, 09:33 jestem, jestem Dobrze że wróciłam z urlopu, bo bym zanudziła się na działce w taką pogodę, a słyszałam dziś w radio że taka pogoda będzie do końca tygodnia. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 01.08.06, 10:18 NO to pogratulowac poczucia czasu. Wróciłaś w idealnym momencie Ja też juz po urlopie ahhh pojechałoby sie jeszcze raz <marzy> Odpowiedz Link
o_kropka Jeszcze ja... 01.08.06, 14:23 ...przywitać się chciałam. Mój urlop też już się skończył. Hm, czy w ogóle był jakiś urlop? Ech, i znowu do pracy. Odpowiedz Link
grzanka23 NO to i ja ... 03.08.06, 00:25 Tez mowie Wam wszystkim dzien dobry,bo wlasnie zaczyna sie nowy dzien.Godz. temu wysiadlam z pociagu.Urlop sie skonczyl.BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: NO to i ja ... 03.08.06, 07:41 Ja juz od poniedzialku w pracy ale na szczescie weekend zapowiada sie wspaniale A tak na marginesie to dżem dobry Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: NO to i ja ... 03.08.06, 08:46 hej, hej, do weekendu coraz bliżej, jak mi się nie chce wstawać do pracy po tygodniu leniuchowania Odpowiedz Link
sunny-day Re: NO to i ja tez... 03.08.06, 09:41 dzień dobry...- mam nadzieje ze bedzie taki, bo jak na razie to szefuncio ma nieciekawy humor (chyba pierwszy raz go w takim widze..). pozdrowki wszystkim opalonym po urlopie Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: NO to i ja tez... 03.08.06, 09:47 moja szefowa na szczęście urlopuje się do 15 sierpnia, mam nadzieję że ma dobrą pogodę bo jak wróci to będzie nie ciekawie Nie udał jej się wyjazd na długi weekend jak wróciła była nie dowytrzymania Odpowiedz Link
grzanka23 Re: NO to i ja tez... 03.08.06, 11:17 dzem dobry.Nie dano mi dluzej pospac.Okropnosc. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 08.08.06, 07:39 Dzień dobry! Dzis 8 sierpnia, imieniny obchodzą: Cyryl i Emil, pogoda nastraja na spanie..ale.. halo halo?..czy ktos mnie slyszy?? ) Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 08.08.06, 09:27 Hello. Pogoda barowa. Wypita kawa nie pomogła się obudzić. Miłego dnia! Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 08.08.06, 10:00 a ja postanowilam przezyc kolejny dzień bez kawy...hm tylko czy wytrzymam?? (moje postawnowienie na ten tydzień-nie pić kawy głupie nie??, ale chyba sie od niej zaczelam uzalezniac....jesli to tak mozna nazwac.. pozdrawiam i rowniez zycze milego dnia! :^) Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Dżem dobry :))) 08.08.06, 12:37 itajcie mile kolezanki.Gdziescie sie zapodzialy? Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 08.08.06, 14:48 Ja siedze w pracy lub latam w panice po sklepach Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Dżem dobry :))) 08.08.06, 17:36 Ja tez ale dla przyjemnosci.Nie panikuje,zadko mi sie to zdarza. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 08.08.06, 19:09 Moja panika jest jak najbardziej na miejscu. Po za tym bardzo rzadko panikuje Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 09.08.06, 09:20 Dzień dobry! Hm, dobry dopóki szefowa sięnie zjawi. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Aloha :) 10.08.06, 13:42 Też witam wszytkich Ale dziś piekna pogoda- u mnei sloneczko i ok. 24 stopni- wymarzone lato- i za godzinke bede mogla z tego slonca skorzystać) Milego dnia zycze:^) Odpowiedz Link
o_kropka :) 11.08.06, 10:21 Przywitać się chciałam. Niedługo zaczyna się weekend. Wybywam. Hie, hie. Będzie "pożegnalne party" mojej przyjaciółki - wkrótce udaje się na emigracje... Jak dobrze pójdzie to i ja do niej dołączę. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: :) 11.08.06, 11:00 Witam witam Ja bede sprzatac mieszkanie i myć okna. Może coś z tego wyjdzie Po za tym w sobotę ide na wieczór panieński Odpowiedz Link
o_kropka Wstaaawać! 14.08.06, 10:15 Pewnie śpicie w końcu długi weekend. :] A ja w pracy. Chyba tylko po to, by odsiedzieć te swoje godziny... Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Wstaaawać! 14.08.06, 13:54 A ja już w domciu, rano byłam w pracy jakieś 2 godziny, na resztę wzięłam wolne pod hasłem "badania okresowe w pracy" Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Wstaaawać! 14.08.06, 16:02 No ladnie to tak sie wykrecac? Ja dzis nie mam nic.Dopiero w czwartek ide do pracy. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 16.08.06, 08:08 AAAA- ziewnęłam, niekulturalnie... ale juz od dwóch godzin jestem na nogach Witam wszytkich i milego dnia zycze Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 16.08.06, 09:08 Hej! I Tobie też miłego! Ps A jednak wyjazd doszedł do skutku. Super! Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 16.08.06, 10:48 o_kropka napisała: > Ps A jednak wyjazd doszedł do skutku. Super! Niom doszedł, i teraz tak sie rozleniwilam ze szoks, odpoczęłam troszke, powiedzmy ze sie zregenerowałam, musiałam nabrac sił... bo dziś lub jutro czeka mnie poważna rozmowa z szefem- wkrótce kończy mi sie umowa. Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dżem dobry :))) 16.08.06, 12:41 sunny-day napisała: > bo dziś lub jutro > czeka mnie poważna rozmowa z szefem- wkrótce kończy mi sie umowa. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
sunny-day Good morning world... 29.08.06, 08:32 no fakt wątek juz dawno temu był na górze.. Też witam wszytkich...A o spaniu to se bede mogła pomyśleć ok 20, jak wróce do domu Odpowiedz Link
o_kropka Re: Good morning world... 29.08.06, 10:13 Hello kobity! Jak zobaczyłam ten wątek na górze, od razu wiedziałam, że maczałyście w tym palce! Miłego dnia. ) Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Good morning world... 29.08.06, 17:35 Palce palce, całą łapę do tego wsadziłam I cała drogę do pracy przekimałam Odpowiedz Link
sunny-day Re: Mnie zostaje 31.08.06, 21:52 hiroszima13 napisała: > tylko dobry wieczór > to co ja mam powiedzieć.."dobra noc" na przywitanie Odpowiedz Link
hiroszima13 Witam wsyckich śpiochów 05.09.06, 06:22 i nie tylko Wstawac mi tu i meldowac sie Wakacje juz skończone do szkoły trzeba Odpowiedz Link
sunny-day Ano... 05.09.06, 07:33 jestem Prosze Pani Przepraszam za spóźnienie, ale zaspałam)) Odpowiedz Link